| משתמש |
מחפשים את 2 הנק' החסרות?  |
|
|
האיש עם הצעיף האדום
86 הודעות |
נשלח - 30/03/2014 : 10:55:51
|
אתם מוזמנים לחפש אותם במשחק הבית מול עפולה (0:0 המשחק הכי ביזיון שלנו העונה) או ב"דרבי" השני (1:1 מהדקה השבעים פשוט עשינו הכל כדי שהם ישוו) או בחמש הדקות האחרונות בנתניה שבמקום לנסות להשוות ל-3:3 ביזבזנו אנחנו את הזמן עבורם.
נכון, היו עוד משחקים שאפשר לומר עליהם "אם" אבל אלו ובייחוד השניים הראשונים הם הסיבה שנירק עכשיו דם עד סוף העונה.
התייחסות למשחק מול נצרת: בניגוד למשחקים שצויינו מעלה הפעם פשוט שיחקה מולנו קבוצה הרבה יותר טובה. היינו צריכים להגיע לפלייאוף הרבה לפני המשחק הזה ולא לבנות עליו.
יש לי ביקורת מאד קשה על עופר אבל הפעם זה לא קשור אליו: הוא עלה עם ההרכב הכי חזק למשחק הזה פשוט זה לא היה כוחות.
מה שכן עצוב הוא החולשה המחרידה של החוד שלנו בחודש האחרון: שי,עידן, רז חלשים מאד - שי מאכזב אותי בעיקר מפני שהוא בורח מהכדור ולא לוקח טיפת אחריות.
ג'ורג'י הגיע למשחק חד לשם שנוי, דור הלוי נתן מחצית ראשונה נהדרת ומחצית שנייה אוימה (איך אפשר לשחק כל כך שונה בשתי מחציות באותו משחק?).
רומן היה חלש וגם עוז תפס הפעם יום חלש (קורה) - מה שברור הוא שרומן ועוז חייבים לשחק ולקבל את הכדורים הרבה יותר קדימה באזור 20-30 מ' מהשער ולא באמצע המגרש שם הם מאבדים אותו או שאין להם אויר.
לגבי עידה ועומרי רון - פשוט מיותר לתת להם לשחק הם פשוט רוחות רפאים.אני מעלה כאן הצעה לשלב חלוצים מהנוער שלנו במשחקים שנותרו - אני בטוח במיליון אחוז שהם יעלו מהספסל הם יילחמו כמו נמרים וייתנו הכל.
יאללה הפועל מלחמה
|
נערך על ידי - האיש עם הצעיף האדום ב-30/03/2014 11:01:01 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 30/03/2014 : 11:41:51
|
כ"כ הרבה נקודות השארנו על הדשא שלא הייתי מתמקד במשחק כזה או אחר...בגדול הגישה השמרנית ,הרכבים הגנתיים וחוסר ניצול משווע של החוזקות של הקבוצה (בעיקר בתחילת ואמצע העונה) עלו לנו בלא מעט נקודות.
אבל נשאיר את הסיכומים לסוף. מה שאולי יציל אותנו זה מלחמה חסרת פשרות על המגרש ,לא עוד משחקים מנומנמים. |
 |
|
|
שמאש
342 הודעות |
נשלח - 30/03/2014 : 12:50:23
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
כ"כ הרבה נקודות השארנו על הדשא שלא הייתי מתמקד במשחק כזה או אחר...בגדול הגישה השמרנית ,הרכבים הגנתיים וחוסר ניצול משווע של החוזקות של הקבוצה (בעיקר בתחילת ואמצע העונה) עלו לנו בלא מעט נקודות.
אבל נשאיר את הסיכומים לסוף. מה שאולי יציל אותנו זה מלחמה חסרת פשרות על המגרש ,לא עוד משחקים מנומנמים.
תאוריית ה 42 נקודות שכיכבה כאן בשבוע שעבר התבררה כמחמירה. 41 היו מספיקות. הנקודות שהפקרנו נגד עפולה הכח הפועל, רק בשבועות האחרונים הן חלב שפוך ומרגיז . הפעם האחרונה שראיתי מלחמה הייתה בוינטר מול הפועל ר"ג, וזה כבר די מזמן. השאלה האם יש מי שיודע ויכול להוריד את החלודה .
|
 |
|
| |
מחפשים את 2 הנק' החסרות?  |
|
|
|