| משתמש |
בית"ר ת"א רמלה - קטמון  |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 20/03/2014 : 10:28:22
|
האם שטיין יחזור להרכב? האם ג'ורג' יחזור? האם שי מזור ימשיך מגן שמאל? איפה ישובץ חוטה? מי מחליף את פנסו בקישור? דור הלוי? האם נדע לנצח במשחק העונה?
|
נערך על ידי - davidkipod ב-20/03/2014 10:28:42 |
|
|
מורדי והילדים
142 הודעות |
נשלח - 20/03/2014 : 10:55:54
|
| חייבים לשחזר את האווירה ביציע שהיתה נגד ביתר כ"ס שנה שעברה...צו 8 , משחק על שש נקודות , משחק העונה , כל הקלישאות תופסות הפעם |
 |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 20/03/2014 : 12:14:24
|
| אני מתקשה לראות איך נשחזר את האווירה של כפ"ס ביום שני ב19:00. אבל אני בעד. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
 |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 20/03/2014 : 13:12:11
|
עוז - האם הוא יחזור להיות ה X פקטור? פיליפה - האם מישהו יוציא אותו מהאיפוק שלו? קצת סמבה, קצת חוצפה ישראלית טובה לא יזיקו. |
 |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 20/03/2014 : 13:13:38
|
| ניצחנו אותם בסיבוב הקודם, יש לנו את זה ברגליים. |
 |
|
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 20/03/2014 : 16:06:25
|
בסיבוב הקודם היינו קבוצה טובה יותר , היה לנו המגן השמאלי הכי התקפי בליגה ואחד הקשרים הטובים בליגה כאופציה מהספסל . היום אין לנו משחק התקפה בגלל שאגף שמאל מושבת לחלוטין וקבוצה שרוצה לתקוף חייבת איזון במשחק ההתקפה. אפילו ג'ורג'י שקצת תוקף כמעט ולא משחק . אני אישית לא מסוגל לראות את הגועל נפש של קבוצה שלא מגיעה למצב אחד כל המשחק ולכן אני פשוט לא מגיע . אני לא מצפה לנצח ולא אכפת לי גם לרדת ליגה , אבל כרגע בא לי להקיא מצורת המשחק שלנו. |
 |
|
|
גבעוני
413 הודעות |
נשלח - 20/03/2014 : 17:00:29
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי katamon9
בסיבוב הקודם היינו קבוצה טובה יותר , היה לנו המגן השמאלי הכי התקפי בליגה ואחד הקשרים הטובים בליגה כאופציה מהספסל . היום אין לנו משחק התקפה בגלל שאגף שמאל מושבת לחלוטין וקבוצה שרוצה לתקוף חייבת איזון במשחק ההתקפה. אפילו ג'ורג'י שקצת תוקף כמעט ולא משחק . אני אישית לא מסוגל לראות את הגועל נפש של קבוצה שלא מגיעה למצב אחד כל המשחק ולכן אני פשוט לא מגיע . אני לא מצפה לנצח ולא אכפת לי גם לרדת ליגה , אבל כרגע בא לי להקיא מצורת המשחק שלנו.
אז אל תבוא |
 |
|
|
amirberner
70 הודעות |
נשלח - 20/03/2014 : 18:07:19
|
| אם אגיע למשחק עם ילדה בת 6, היא תצטרך לשלם? |
 |
|
|
אריאל
410 הודעות |
נשלח - 20/03/2014 : 22:22:01
|
בסיבוב הקודם היינו קבוצה טובה יותר , היה לנו המגן השמאלי הכי התקפי בליגה ואחד הקשרים הטובים בליגה כאופציה מהספסל . היום אין לנו משחק התקפה בגלל שאגף שמאל מושבת לחלוטין וקבוצה שרוצה לתקוף חייבת איזון במשחק ההתקפה. אפילו ג'ורג'י שקצת תוקף כמעט ולא משחק . אני אישית לא מסוגל לראות את הגועל נפש של קבוצה שלא מגיעה למצב אחד כל המשחק ולכן אני פשוט לא מגיע . אני לא מצפה לנצח ולא אכפת לי גם לרדת ליגה , אבל כרגע בא לי להקיא מצורת המשחק שלנו.
תדחוף אצבע, זה עוזר |
 |
|
|
הולך ברגל
465 הודעות |
נשלח - 20/03/2014 : 23:53:26
|
דווקא הגענו למצב טוב אם יש לנו אוהד נצחונות
|
-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
|
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 21/03/2014 : 00:03:15
|
אני מבקש מהנהלת האתר לחסום את אריאל בגלל התנהגות בלתי הולמת ושפה פוגענית . ואם לא , אריאל , אתה מוזמן להזדהות בשמך האמיתי , ואפשר להפגש שאני אבהיר לך במעשים מה צריך לעשות לתתי אדם כמוך שמנבלים את הפה.
זה לא היה ניבול פה. זאת הייתה תגובה צינית לכך שאמרת שבא לך להקיא מצורת המשחק שלנו. אז הוא הציע לך לדחוף אצבע לפה כדי שתקיא ותגמור עם זה. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 21/03/2014 : 00:16:12
|
לכל מי שקורא לי אוהד נצחונות , אז כדאי שתדעו שאני אוהד הפועל כבר 25 שנה בהם ירדתי עם הקבוצה מספר פעמים ליגות , ספגתי תבוסות והשפלות מהיריבה העירונית השנואה ומשאר קבוצות הליגה , מה גם שאם הייתם קוראים את מה שרשמתי הייתם רואים שרשמתי שאין לי בעיה להפסיד וגם לרדת ליגה . אז לקרוא לי אוהד נצחונות לא ממש רלוונטי . אני הבנתי שאריאל מציע לי לדחוף אצבע למקום אחר , אבל עדיין זאת לא צורה לדבר. אני פשוט לא מסוגל לראות את הקבוצה בחוסר יכולת להפגין אפילו אחוז אחד של כדורגל . |
 |
|
|
גבעוני
413 הודעות |
נשלח - 21/03/2014 : 00:36:05
|
לכל מי שקורא לי אוהד נצחונות , אז כדאי שתדעו שאני אוהד הפועל כבר 25 שנה בהם ירדתי עם הקבוצה מספר פעמים ליגות , ספגתי תבוסות והשפלות מהיריבה העירונית השנואה ומשאר קבוצות הליגה , מה גם שאם הייתם קוראים את מה שרשמתי הייתם רואים שרשמתי שאין לי בעיה להפסיד וגם לרדת ליגה . אז לקרוא לי אוהד נצחונות לא ממש רלוונטי . אני הבנתי שאריאל מציע לי לדחוף אצבע למקום אחר , אבל עדיין זאת לא צורה לדבר. אני פשוט לא מסוגל לראות את הקבוצה בחוסר יכולת להפגין אפילו אחוז אחד של כדורגל .
חרם הוא לא פיתרון לכלום |
 |
|
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 21/03/2014 : 00:45:57
|
אני לא חושב שאני מחרים את הקבוצה , כי אי ההגעה שלי למשחקים היא לא אידיאילוגית . אני פשוט מאוד אוהב כדורגל וקשה לי לראות איך הקבוצה שלי לא מצליחה לבצע מהלך אחד של כדורגל . אני מבטיח שאם נפסיד לביתר תל אביב 3 -2 , אני מגיע למשחק נגד אחי נצרת כי זה אומר שיש נסיון לשחק כדורגל . איך שאני מכיר את עצמי בסוף אני יגיע גם לרמלה . |
 |
|
|
גבעוני
413 הודעות |
נשלח - 21/03/2014 : 00:52:31
|
אני לא חושב שאני מחרים את הקבוצה , כי אי ההגעה שלי למשחקים היא לא אידיאילוגית . אני פשוט מאוד אוהב כדורגל וקשה לי לראות איך הקבוצה שלי לא מצליחה לבצע מהלך אחד של כדורגל . אני מבטיח שאם נפסיד לביתר תל אביב 3 -2 , אני מגיע למשחק נגד אחי נצרת כי זה אומר שיש נסיון לשחק כדורגל . איך שאני מכיר את עצמי בסוף אני יגיע גם לרמלה .
קצת פרדוקס לאהוב כדורגל ולאהוד קבוצה בארץ ועוד בליגה השניה חוץ מזה אני חושב שרוב השנה הקבוצה לא יציבה נותן משחקים לא רעיםלפעמים ולרוב משחקים איומים גם אם מנצחת אבל אולי ככה לא יורדים בלאומית בסופו של דבר מה שחשוב זו התוצאה ולא הדרך במקרה הזה ....מקווה לראות אותך ברלמה ! |
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 21/03/2014 : 00:59:20
|
אני מבקש מהנהלת האתר לחסום את אריאל בגלל התנהגות בלתי הולמת ושפה פוגענית . ואם לא , אריאל , אתה מוזמן להזדהות בשמך האמיתי , ואפשר להפגש שאני אבהיר לך במעשים מה צריך לעשות לתתי אדם כמוך שמנבלים את הפה.
תגיד מה אתה רוצה? אתה בא לפורום של אוהדי קטמון מצהיר שבא לך להקיא מהקבוצה ושלא תגיע למשחק ואתה מצפה למה בדיוק? ועכשיו גם אתה רומז על רצונך לפרק את הבחור שפגע בך...הזוי אתה.
בכל מקרה מבחינה מקצועית ,אורי כהן לא אבדה גדולה ,אחד מהמגנים הגרועים ביותר שלבשו חולצה של קטמון ,עלה לנו בהרבה נקודות לאורך העונה. |
 |
|
בית"ר ת"א רמלה - קטמון  |
|