פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

סגור לי ת'פינה- כנסו כנסו

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  סגור לי ת'פינה- כנסו כנסו
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם סגור לי ת'פינה- כנסו כנסו נושא הבא  

אריאל אריאל מנותק

410 הודעות

נשלח - 24/03/2014 :  15:02:15  הצג פרופיל שלח ל- אריאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

יוסי ליפקין: "אלא אם הבן אדם חולה נפש, הוא הולך אתי עכשיו לעורך דין וחותם"
עירד צפריר
24/03/2014 | 14:24
מי אתה יוסי ליפקין, האיש שאמור לאחד את הפועל קטמון והפועל ירושלים, ומה עוצר אותך? רק החובות העמומים, הבעלים הקודם, האוהדים מקטמון וירידת ליגה אפשרית
יוסי ליפקין, מדבר עירד מעיתון "הארץ". שלחתי לך הודעה מקודם. אתה יכול לדבר עכשיו?
הי, מה העניינים עירד? בדיוק בזמן, בדיוק גמרתי את הפגישה עם יוסי סאסי.

ספר קצת מה היה שם.
בסדר. האמת, אני עם סאסי אסתדר, יש לי יחסים טובים אתו, כל פעם שאני בארץ וגם בטלפון.

דיבורים זה נחמד.
דיבורים זה נחמד, הבוטום ליין של הכל זה מספרים (לגבי החובות של הפועל ירושלים - ע"צ). נראה שהמספרים עלו משנה שעברה, בעצם - בטוח. השבוע אני מאמין שאדע בדיוק איפה עומדים המספרים סופית. גם כן, לא סופית-סופית, כי זה כבר קשה כנראה להוציא. כ-90% מהמספר.

זה באזור ה-7-6 מיליון או באזור ה-12 מיליון שקל?
לא, לא, ב-12 מיליון לא היית מדבר אתי. הייתי אומר לך "תודה רבה, היה נחמד". זה באזור ה-7-6, אבל מזה אני מקווה שלא יקפוץ. גם משם קל מאוד להגיע ל-8-7 פתאום, אז צריך להקפיד. הדיל מבחינת סאסי לא השתנה - קח את הקבוצה עם המפתחות בפנים. אבל בקבוצה עלו ההוצאות ואני גם שם לזה גבול. כרגע אני אומר לו "שמע יוסי, קח על עצמך את העונה הזו עם הטעויות שעשיתם". הוא לא ממש מתלהב מזה. זה הדיבור, מה באמת החור התקציבי של השנה הזאת, אם זה 300 אלף שקל כמו שהם אומרים, או מיליון כמו שלי נראה.

הדיבור הוא על גירעון של מיליון שקל. יש גם תביעה של עופר טלקר, פיצויים לעידן טל - סאסי ירצה להשחיל לך את זה.
ברור, הוא מבחינתו חוזר אתי למתווה גמיש. אני לא יודע כמה אתה מעודכן. אתה ירושלמי?

לא, אבל אני יחסית מעודכן. מכיר את השם של רפי גמיש. סליחה, מוטי גמיש כמובן.
רפי גמיש זה אחיו.

שהוא גם עיתונאי.
כן, "כל העיר".

ליפקין (מימין). "בהפועל של סאסי אתה מנער מצד אחד ויוצא לך מהצד השני"
צילום: האתר הרשמי של הפועל קטמון
עוד באותו נושא

"קטמון זה המועדון הטהור היחיד שנותר בכדורגל"

סגור לי ת'פינה של הדרבי הירושלמי האדום הראשון
אז אני מכיר את השם ויודע שבזמנו הוא היה איתך בשיחות, לא יודע את המתווה המדויק.
קח את הקבוצה, תביא את התקציב של שנה שעברה וסגור את החובות. אמרתי לסאסי: "אם הייתי רוצה לעשות קבוצת ניהול השנה גם הייתי לומד כמה דברים ואולי עושה פחות טעויות כמו שעשו עם עידן טל וטלקר". הוא אומר לי: "150-100 אלף שקל אתה גומר עם טלקר". יש גם בעיה מול עיריית ירושלים – הפועל, לשיטתם, לא חייבים לה שקל. הוא אומר: "כל הארנונה זה ברמאות, לא רוצה לשלם, לא מגיע להם, דפקו אותי". יכול להיות שזה בצדק, אבל אין טעם להיכנס לזה שוב. אני רוצה לסגור, הוא לא רוצה לתת לי את המכתב שאני יכול ללכת לעירייה. מצד שני, העירייה רוצה ממני מכתב שמבהיר "מה הסטטוס שלך. לפני שנפתח את כל הדיונים, תביא מכתב מהקבוצה שהם מעוניינים בזה". וסאסי אומר: "אני לא מביא לך מכתב, תביא מכתב מעצמך".

אני מאמין שאסתדר ושניר ברקת ייתן הוראה לעשות בדיקה גם בלי מכתב. אני מבין את סאסי, הוא מבחינתו לא רוצה לשלם כי אם לא אז הוא נחשף, והוא רוצה שאני אהיה מחויב לזה. אני, מצדי, לא יכול להיות מחויב לפני שאני יודע את המספר.

דיברת הרבה ואני מעריך את זה, אבל תן לי בתקציר - מה מפריד ביניכם כרגע?
לדעת את הגירעון של העונה הנוכחית ומי משלם את זה. אם אתה רוצה שורה אחת - זו השורה.

כל כך הרבה שנים ניסו לקחת את הקבוצה, ניהלו מו"מ עם סאסי והוא לא שיחרר. מאיפה הביטחון שאתה תצליח איפה שכולם נכשלו?
אין לי ביטחון, הביטחון זה רק מה שהוא אומר. אני יודע שאם אני רוצה לקחת את הקבוצה איך שהיא היום, הוא עכשיו הולך אתי לעורך דין וחותם. אלא אם הבן אדם חולה נפש, ואז למה הוא יריץ את עצמו והעורך דין שעולה עוד כסף ויריץ אותי. אני מאמין שהוא מעוניין, אבל גם רוצה לדחוף ולהפיל את כל מה שאפשר אלי. זה בסדר, זו זכותו בעסקים. אם היו לי סכומים בלתי מוגבלים אולי הייתי פחות שם לב לזה, אבל לא אכניס את עצמי למשהו שהוא גדול עלי.

מה באמת הסכום המקסימלי שאתה מוכן לשלם עבור התענוג?
ראש העירייה הכיר לי בחור קנדי, לארי טטנבוים אחד, שנותן חצי מיליון דולר לטובת העניין. חוץ מזה אני מוכן לשים ארבעה מיליון שקל, ויחד עם הכסף מטננבוים זה 5.75. אמרתי לו ב-5.5 בוא נסגור, הכל עליך מעבר - הוא לא רוצה. ואז מעריכים ב-6.5, זה עוד מיליון שקל, הרבה כסף. זה לא נגמר בזה הרי, יש עוד צרות שאתה יודע שיבואו, אבל זה לא סכום בלתי ניתן לגישור.

יוסי, אתה יודע שבירושלים יש כבר נשמות טובות שדואגות לפזר שאתה לא מאוד עשיר ואין לך יכולת כלכלית לעמוד בסכומים המדוברים.
אוקיי, הם יכולים להגיד מה שרוצים, מה זה חשוב. לך תוכיח שאין לך אחות. את הארבעה וחצי מיליון שקל יש לי פה בארץ מחכים. מעבר לזה, מה שיש לי זה לא עניין של אף אחד. אני האחרון שאשפוך כספים אחר כך בתקצוב הקבוצה, בגלל זה התחברתי עם קטמון שהם אנשים הגונים שיודעים לארגן קבוצה והתפקיד שלי נגמר פחות או יותר בלעשות קבוצה אחת חזקה, חדשה, יפה, מאוחדת. זו קבוצת הילדות שלי וזו שריטה פנימית. מעבר לזה, אם הנשמות הטובות מוכנות להתערב על כסף, אני מוכן להראות כמה אני שווה.

יש תסריט מעניין: מה קורה אם הפועל ירושלים יורדת ליגה?
איי איי יאי, זו צרה. אם קטמון מתפרקת אז קבוצה אחת פחות יורדת - אחת יורדת ואחת למבחנים. אום אל פאחם זה גמור, אז אתה מדבר על עוד קבוצה שתלך למבחנים - אם זה חס וחלילה תהיה הפועל אז תמיד אפשר לקנות את השם של קטמון בצורה משפטית ולעקוף את זה. אבל זה מסבך את העניינים כי אני לא רוצה להתחיל לבדוק גם מה החובות של קטמון. הם אמורים להתפרק והחובות שלהם, אם יש, זה עליהם.

מעמד החתימה. "אני מאמין שהוא מעוניין, אבל גם רוצה לדחוף ולהפיל את כל מה שאפשר אלי"
צילום: הפייסבוק הרשמי של הפועל קטמון
אתה מתנה את כל העסקה בהישארות בלאומית?
האמת שלא שמנו את זה עדיין. שמע, יש לנו משחק די קל ביום שישי באום אל פאחם.

לנו, זה הפועל ירושלים המקורית, כן? צריך להפריד.
סלח לי, אני מדבר לפעמים כמו אוהד. אנחנו זה הכל, גם הפועל, גם קטמון. אני מזדהה עם שתיהן, עזרתי לשתיהן, אבל כן – במקרה הזה דיברתי על הפועל ירושלים המקורית. אפשר לקחת הרבה קבוצות בחינם אבל זה לא מעניין, אני רוצה את הקבוצה שאני אוהד. מאוחר יותר אפגש עם קטמון.

לליגה א' לא תלך?
לא, אני גם לא מאמין שקטמון ירצו. היה לי מו"מ מתיש איתם, הם חבר'ה טובים אבל לא פראיירים בעצמם. סגרנו רק לפני שלושה שבועות. מספרים בארץ לא קל להשיג, במיוחד לא בהפועל של סאסי שאתה מנער מצד אחד ויוצא לך מהצד השני. אתה לא יודע מאיפה זה יבוא. לא קל.

בהסכם עם קטמון סיכמת שהקבוצה תהיה בבעלותך, אבל הוועד המנהל יהיה ברוב של עמותת האוהדים. מה ההגיון לקנות קבוצה ולתת לאחרים לקבל את ההחלטות?
כמו שהנשמות הטובות אומרות לא אשפוך מיליוני דולרים ולא מעוניין להיות מעורב בכל החלטה עסקית. מאמין שיחד נהיה אחד ועוד אחד ששווים שלוש, ונוכל להגיע לליגת העל. שם אני מחויב קצת יותר לעזור.

שמע, אם זה ייצא לפועל יש לכם פוטנציאל לקבוצה רצינית בליגת העל תוך כמה שנים - קטמון בנו מותג אדיר.
מבחינת פוטנציאל של אוהדים קטמון הוכיחו שזה התמצית של הפועל ובטוח יש לנו מקום, בטח אחרי ה-5-4 גדולות, אם נכניס גם את הפועל באר שבע לגדולות. מי עוד יש? אנחנו בטוח לא פחות מהפועל חיפה ולא פחות מכל הקיקיוניות – רמת השרון ואלה.

בהפועל חיפה גם רוצים להקים קבוצת אוהדים עכשיו.
אתה רואה, זה מה שקורה שיש בעל בית שרוצה כל דבר לקבוע וגם סוגר את המים החמים. אני האחרון שידבר על בן אדם ששם מיליון דולר בשנה, אבל גם סאסי שההתנהגות וההתנהלות שלו לא נכונה שם כסף ובסוף מקבל קללות. לא רוצה שישירו לי "ליפקין הרס את הפועל", אז אני נותן להם לנהל את עצמם ואם ישירו אז ישירו על עצמם, "אנחנו הרסנו את הפועל". מקווה שלא.

אפשר ליצור הפועל מאוחדת אמיתית, שהקהלים יתחברו שוב? יש היום כל כך הרבה דם רע. יהיו נצים ובעיות בין המחנות.
אני רואה שאתה באמת מעודכן, אבל נראה לי שכן. זה חבלי לידה, זה שטויות, כמו שיש אנשים שסאסי הוא בשבילם דגל אדום אז שרצקי הוא דגל אדום בעיני אוהדי הפועל - סמל הבגידה ו...

דרבי הפועל ירושלים. "התפקיד שלי נגמר פחות או יותר בלעשות קבוצה אחת חזקה, חדשה, יפה, מאוחדת"
צילום: שרון בוקוב
סדין אדום, אתה מתכוון.
כן, סדין אדום. תראה איזה קטע, חזרתי על זה כי זה מה שסאסי אמר, הוא אמר "אני דגל אדום בשבילם". זה סדין, וואללה, איזה קטע. אמרתי "מה אנחנו בים? מה קשור דגל?".

חחחחח.
הקיצור, אז אני מאמין שנוכל לשלב. אחרי שניים-שלושה משחקים, אם הכל יילך בסדר, כולם יקפצו על העגלה. אם יילך לא טוב, אז יהיו חריקות. בהפועל ירושלים אין הרבה עתיד וקטמון בטווח הרחוק גם יהיה להם קשה כי התשתיות שם לא קיימות, אין להם איפה להתאמן, מתאמנים במגרש סינטטי ולא פלא שהשחקנים נפצעים.

רואים שמבחינתך הצד הצודק היה קטמון. תרמת להם 50 אלף שקל, גינית את התנהגות הקומץ של הפועל בדרבי, סגרת קודם כל עם קטמון לפני סאסי. יש אוהדים שרואים בך מי שבא לחסל להם את הקבוצה.
זכותם, כל אחד ודעתו. יש להם מישהו יותר טוב ממני?

את זה אני לא יודע.
1,000 אנשים הציעו לי לקחת את הפועל וקטמון יתפרקו ויתחברו אלי. יכול להיות שזה נכון, הם גם קבוצה חזקה אבל קטנה. זה עדייין 490 איש ששמים מנייה. קבוצה גדולה לעולם לא נהיה, לא נהיה בית"ר, אנחנו צריכים להיות האנטיתזה שלה. בית"ר זה הברבריות ואני התחברתי לזה שאחותי יכולה ללכת עם הילד שלה בן 6 למשחקים של הפועל קטמון ולשיר. זה לא חייב להיות גם חוויה מסריחה כמו בימי הילדות שלי - הייתי ראשון המקללים, לא אגיד לך שאני איזה עדין נפש, אבל אולי 25 שנה בארה"ב עזרו לי ללמוד שספורט זה ספורט, המשחק נגמר, אתה מוחא כפיים והולך הביתה ולא חושב על זה. אין שם את האהדה המטורפת והעידוד היפה הזה. אני הולך למשחקים של מיאמי היט ו-25 אלף איש מקסימום יכולים לשיר let's go heat כשיש את המנגינה. ופה הלכתי למלחה לפני כמה חודשים והקלטתי את זה רק להראות לחברים שלי כמה האמריקאים קהל קונצרטים. אם נהיה קבוצה קטנה, נחמדה, סימפטית כמו שקטמון הצליחו לעשות את זה – אז דיינו.

תגיד, במיאמי אתה במילייה של רענן כץ?
לא, מכיר אותו ככה כזה. רענן יושב שם כל משחק, יש לו כמה אחוזים שם. יש לו RK, הוא מתעסק בנדל"ן, הוא אחד התותחים.

בדקתי קצת עליך, ראיתי שלך יש חנות לאביזרי גלישה.
אנחנו ארבעה שותפים, First זה השם של החנויות שלנו – יש לנו חנויות במיאמי, במיאמי ביץ'. אנחנו בסדר גודל של 50 חנויות, קצת גדולים יותר מאלי טביב. מי שרוצה מוזמן למיאמי ביץ', אין פינה שלא תראה את החנויות שלי.

אתה בעצם מתחרה ישיר של טביב.
כן. במיאמי ביץ' יש לו חנות אחת, הוא לא ממש חזק שם. בכל החוף המערבי של פלורידה יש לנו חנות ליד חנות.

אוהדי הפועל קטמון. "אם נהיה קבוצה קטנה, נחמדה, סימפטית כמו שקטמון הצליחו לעשות את זה – אז דיינו"
יוצא לך להתראות אתו?
כן, ראיתי אותו עכשיו לפני חודש. שלום-שלום. באורגינל הוא נכנס לחנות שלי לרָגל, התקשרו אלי "אלי טביב פה", אז קפצתי כי הייתי בדיוק שם.

אין אהבה גדולה.
אני, האמת, אין כלום. אין גם שנאה. הוא בסדר, הוא פייר, הוא לא חותך מחירים, אני לא חותך. אין יריבות.

לא הנחתם אחד לשני פעם איזה רימון מתחת לאוטו?
שקט, עכשיו תתחיל לגלות את האנשים. עזוב אותך, אוהב אותו, מת עליו.

חחחחח.
אלי טביב הוא אלי טביב, יש לו את השם שלו לטוב ולרע. כרגע הוא בבית"ר ואני לא מתעסק בו, כמו שבחנויות שלי אני אומר לעובדים "אל תסתכלו מה הולך אצלו, בוא נלך לכיוון אחר".

אצלו בית"ר זו הקבוצה הרביעית בארץ. אתה גם תתחיל מעגל כזה?
אחרי הפועל ירושלים אין כלום. אני אוהד הפועל ירושלים.

גם הוא אוהד בית"ר, אבל כנראה הוא היה צריך סיבוב קצר כדי להיזכר.
אני בספק שהוא אוהד בית"ר אמיתי. הוא הציע לשותפים שלי לפני 20-15 שנה לקנות את הכח רמת גן, הם היו אז למכירה. אלי טביב זה סיפור הצלחה גדול, הוא התחיל בתור ממש כלום ושיחק אותה.

ספר קצת את הסיפור שלך, אני יודע שאתה יליד 67'. איך התגלגל הסיפור שלך בארה"ב?
אני מ-88' שם. היה איזה flee market, שאתה מוכר בסופ"ש. הכרתי שם את השותף שלי במקרה, הוא התחיל בדיוק את ה-wholesale וזה תפס אז חזק. אמר לי "בוא כנס אתי בחנות". משם היה הרבה מזל וטיפה שכל.

אלי טביב. בהתאחדות לא יתנגדו להעברת בית"ר לידיו
בכמה משחקים תהיה בעונה?
מאמין שבארבעה משחקים.

לקטמון תישאר איזושהי זהות בקבוצה מאוחדת?
השם קטמון חייב לצאת כי זו שריטה של סאסי והאוהדים של הפועל. קטמון זה מקום שגרתי וגדלתי בו והייתי הולך למגרש שם לפני 40 שנה ומבקש שיכניסו אותי בתור ילד. זה לא שם גס, אבל בגלל שחורה לאנשים אז השם לא יישאר. יש להם מקום כי קטמון מסמל את מה שטוב בהפועל. תהיה רגישות לכולם.

הערכה סופית: האיחוד ייצא לפועל? ואם כן, מתי?
יכול לצאת לפועל, לא יכול להתחייב. זה לא תלוי רק בי. מתי? זה צריך להיסגר בשבועות הקרובים. אם נסגור עד שאני טס ביום ראשון אז הדברים יהיו ברורים.

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 24/03/2014 :  15:22:23  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איזה איש גדול (ואמיתי)...
אסור אסור לפספס אותו.
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 24/03/2014 :  17:48:59  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ולידיעת המשתמש יוסי ליפקין:
http://one.co.il/Article/231209.html
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 24/03/2014 :  19:25:56  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
אחרי הפועל ירושלים אין כלום. אני אוהד הפועל ירושלים.

עבור לתחילת הדף

פולדש פולדש מנותק

514 הודעות

נשלח - 25/03/2014 :  11:45:54  הצג פרופיל שלח ל- פולדש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כפיים לבן אדם שמשוחח במשך שעות עם סאסי ואז עוד יוצא וסוגר לנו ת'פינה עם עירד צפריר...
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 25/03/2014 :  14:40:00  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי משה גרטל לעולם

אסור אסור לפספס אותו.

לא תלוי בנו כבר. עשינו את שלנו ובענק.
אתה מוזמן להעביר את הקריאה הנרגשת לסאסי.
עבור לתחילת הדף

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 25/03/2014 :  19:13:46  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עוגן ק.

ציטוט:
נשלח במקור על ידי משה גרטל לעולם

אסור אסור לפספס אותו.

לא תלוי בנו כבר. עשינו את שלנו ובענק.
אתה מוזמן להעביר את הקריאה הנרגשת לסאסי.

מה אתה רוצה?
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 25/03/2014 :  19:42:44  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לחדד את הנקודה שהעלית
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם סגור לי ת'פינה- כנסו כנסו נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07