| משתמש |
צהבת/אדמת (מעודכן)  |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 11/03/2014 : 09:53:22
|
יותם פנסו ספג אמש את הצהוב התשיעי, ולפיכך לא יוכל לשחק נגד ביתר ת"א - רמלה בעוד שבועיים.
עידכון
שני הצהובים = אדום במשחק היום, מביאים לכך שיותם לא יוכל לשחק בשני המשחקים הקרובים. קודם עליו לרצות את ההרחקה בגלל הצהוב התשיעי ואז את ההרחקה בגלל האדום.
"שתי התראות (=צהובים) באותו משחק לא יימנו בצבירת ההתראות האישיות של השחקן" (מתוך תקנון המשמעת של ההתאחדות)
|
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
נערך על ידי - קטמון ותיק ב-14/03/2014 20:42:09 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 11/03/2014 : 09:58:52
|
תודה ותיק.
אני מנצל את השרשור לעדכון צהבת מסוג אחרת:
הנעליים הצהובות של בראשי עושות את הבלתי יאמן ועדיין לא נשחקות ולא נקרעות. גם הנעליים הצהובות של וייסברג מחזיקות מעמד יפה. אין עדיין עדכונים חדשים לגבי הנעליים החדשות של בראשי שהוזמנו לפני זמן רב ועדיין לא הגיעו. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
פולדש
514 הודעות |
נשלח - 11/03/2014 : 11:46:12
|
| לייזי, תודה על האתנחתא הקומית. |
 |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 11/03/2014 : 11:49:41
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי פולדש
לייזי, תודה על האתנחתא הקומית.
אני מקווה שאתה לא רומז שנושא הנעליים הצהובות איננו משמעותי. |
 |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 11/03/2014 : 17:47:54
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
אני מקווה שאתה לא רומז שנושא הנעליים הצהובות איננו משמעותי.
עבור חלק מאיתנו הוא לא משמעותי. לפני שכולם קופצים: אמרתי "חלק". |
I am City till I cry |
 |
|
|
eyal
168 הודעות |
נשלח - 11/03/2014 : 18:06:19
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
אני מקווה שאתה לא רומז שנושא הנעליים הצהובות איננו משמעותי.
עבור חלק מאיתנו הוא לא משמעותי. לפני שכולם קופצים: אמרתי "חלק".
סוף סוף הודעה של איפי שאני מסכים איתה במלואה |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 14/03/2014 : 20:19:56
|
ברכות לוויסברג שהצליח להיפטר סופסוף מהנעליים הצהובות. רק חבל שהם עברו לרגליים של הברזילאי. הנעליים הצהובות של בראשי ממשיכות לשבור את חוקי הפיזיקה הידועים לנו ושורדות את השחיקה של אימוני השבוע ושל המשחק הקשה היום. לעומת זאת, הנעליים החדשות והלא-צהובות של בראשי, מצליחות להתחרות רק בקושי עם המטוס המאלזי בתחרות ההעלמות המסתורית של הזמן האחרון. אני מוכן להמר שהן יגיעו ליעדן קצת אחרי המשחק האחרון העונה.
ובלי ציניות, חבל לי שיש לנו מנהל קבוצה וצוות מקצועי שמצפצפים על ההוראות שהם מקבלים מהועד המנהל. אין שום סיבה לא להאמין לחברי הועד המנהל שהם ביקשו מהם לא לשחק עם נעליים צהובות. חבל רק שזה עדיין לא קורה. ומשיחות עם מספר חברים, אני יודע שאני לא היחיד שההתנהלות בנושא הזה מרגיזה אותו. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 14/03/2014 : 20:30:00
|
וחזרה לנושא המקורי של השרשור הזה... ותיק, כמה משחקים נוספים ייעדר פנסו עכשיו? |
 |
|
|
פולדש
514 הודעות |
נשלח - 16/03/2014 : 11:28:41
|
לייזי, אתה לא היחידי שזה מפריע לו וזה בהחלט לגיטימי. אתה כן היחיד שדוחף את זה לדיונים לא קשורים. אפשר להתעצבן עלייך או להתייחס לזה כאל אתנחתא קומית.
אני מציע שתדבר עם בראשי ועם פרר, תסביר להם את העניין ותערוך מגבית עצמאית ביציע. אני מבטיח לתרום ביד נדיבה רק כדי לסגור את הפינה ולהרגיע אותך. |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 16/03/2014 : 13:32:48
|
לייזי, אתה לא היחידי שזה מפריע לו וזה בהחלט לגיטימי. אתה כן היחיד שדוחף את זה לדיונים לא קשורים. אפשר להתעצבן עלייך או להתייחס לזה כאל אתנחתא קומית.
אני מציע שתדבר עם בראשי ועם פרר, תסביר להם את העניין ותערוך מגבית עצמאית ביציע. אני מבטיח לתרום ביד נדיבה רק כדי לסגור את הפינה ולהרגיע אותך.
אני לא מקלל, לא שורק שריקות בוז לשחקנים ולא מאיים. מה שאני עושה זה מציק לחברי הועד המנהל, וכותב הודעות בפורום. זה ניראה לי לגיטימי. מי שרוצה להתעצבן, שיתעצבן, אין לי שליטה על הרגשות. כנ"ל לגבי מי שרוצה להתייחס לזה כאתנחתא קומית. לגיטימי, ואין לי טענות.
בכל מקרה, אם הבעיה היא כלכלית (קניית נעליים), אז למה אין הודעה של אחד מנציגי הועד המנהל שמסביר שמקור הבעיה הוא כלכלי? אני מתחנן כבר חודשים, גם כאן בפורום, וגם בשיחות אישיות עם חברי הועד המנהל: תגידו לנו מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה הזאת אחת ולתמיד? אם היו מציעים לעשות מגבית, בהחלט אפשר היה לשקול את זה, והצעתי בעבר לא פעם לשים כסף בעצמי. אני לא נגד הועד המנהל. כולנו באותו צד, וכולנו הבעלים של הקבוצה. אבל בנתיים, בנושא הזה, עושה רושם שאין שום התקדמות, אם כבר אז להיפך.
לגבי שיחות עם השחקנים, הייתי מוכן לעשות את זה, למרות שזאת לא הבעיה. קיבלתי תגובה מאיתן שבראשי מודע לכך שהוא צריך להחליף נעליים, וגם הוזמנו לו נעליים חדשות, שאמורות להגיע בקרוב. גם מן הסתם הוא שמע את הקללות שהופנו נגדו מידי פעם, והוא או מקורביו קוראים בפורום. מעבר לזה שיש את חברי הועד המנהל שמגיעים לאימונים, ואחד התפקידים שלהם זה לבוא לשחקנים ולמנהל הקבוצה ולהגיד להם: "הבטחנו לאוהדים (הבעלים!!) שלא לא ישחקו העונה עם נעליים צהובות, אנא מכם תדאגו שלא יהיו כאן נעליים צהובות!".
כך שהבעיה היא כניראה לא כלכלית. מכיוון שאני די משוכנע שנציגי הועד המנהל לא משקרים, אז הבעיה היא כניראה שאנשי הצוות המקצועי,מנהל הקבוצה או המנכ"ל, מצפצפים על ההוראות שהם מקבלים מהועד המנהל. כניראה שהנושא לא חשוב להם במיוחד, אבל הם צריכים לזכור שהם עדיין שכירים וצריכים לעשות מה שהבוסים (הבעלים) אומרים להם. במקום לתרץ תירוצים מגוכחים (כן, באמת אין בכל הארץ נעליים עם סטופקס בצבע שונה מצהוב...), מן הראוי שיקנו נעליים בצבעים אחרים. ומקסימום שישתמשו בצהובות באימונים.
אין מה לעשות, אנחנו לפעמים חננות, אנחנו לא נעשה רעש והפגנות גם על נושאים יותר חשובים מזה. הרי ברור לכולם, כולל לאלו שהנושא לא מזיז להם, שלא היה מצב ששחקן בהפועל ת"א היה משחק עם נעליים צהובות, או במכבי ת"א עם נעליים אדומות.
אבל מה שאנחנו יכולים לעשות זה לחפור כאן כדי לנסות לפתור את הבעיה, אם לא לעונה אז לקראת העונה הבאה. ואני מתנצל מראש בפני מי שזה מציק לו או מעצבן אותו, ואני מבטיח שאותי זה יותר מעצבן לראות שחקנים שמשחקים בצהוב שבוע אחרי שבוע, בעיקר אחרי שהובטח לי במפורש שזה לא יקרה יותר. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 16/03/2014 : 13:40:46
|
אני מציע שתדבר עם בראשי ועם פרר, תסביר להם את העניין ותערוך מגבית עצמאית ביציע. אני מבטיח לתרום ביד נדיבה רק כדי לסגור את הפינה ולהרגיע אותך.
+1 |
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 25/03/2014 : 11:06:47
|
צהוב חמישי לג'ורג' אתמול?
|
 |
|
|
gideon
918 הודעות |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 25/03/2014 : 13:41:15
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
צהוב חמישי לג'ורג' אתמול?
ג'ורג'י צהוב חמישי - לא יחשק במשחק הראשון בפלייאוץ שי מזור - צהוב שני |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
|
|
lazy
2403 הודעות |
|
| |
צהבת/אדמת (מעודכן)  |