| משתמש |
מישל דיין ברדיו: ״ אוהדי קטמון קיללו אותי בפורום״  |
|
ולנטין תיאודוריקה
99 הודעות |
נשלח - 07/03/2014 : 18:37:57
|
| שבת שלום שימון! |
 |
|
|
shimon
13 הודעות |
נשלח - 07/03/2014 : 18:49:25
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי ולנטין תיאודוריקה
שבת שלום שימון!
שבת שלום ושלא תטעו אני מהתומכים של האיחוד פשוט קשה לי לראות איך מעכבר אתם עושים פיל , אם הפועל ירושלים חשובה לכם אל תתנו למי שרוצה להרוס את האיחוד להצליח במשימה שלו כי הרוב ביציע רוצה איחוד |
 |
|
|
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 07/03/2014 : 19:00:32
|
שלום shimon-
יש צורך במידה של הכנסת אורחים, למרות מה שפה כתבו. אין בעיה, גם אני חושב שקומץ אלימים לא צריכים להפריע. כדי לוודא שלא יפריעו יהיה צורך בפעולה מסוימת של הרחקה. כל מה שנדרש ממך זה פשוט להסכים למהלכים שיבטיחו את האווירה הטובה ביציע. |
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
 |
|
|
shimon
13 הודעות |
נשלח - 07/03/2014 : 19:05:27
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי avitemkin
שלום shimon-
יש צורך במידה של הכנסת אורחים, למרות מה שפה כתבו. אין בעיה, גם אני חושב שקומץ אלימים לא צריכים להפריע. כדי לוודא שלא יפריעו יהיה צורך בפעולה מסוימת של הרחקה. כל מה שנדרש ממך זה פשוט להסכים למהלכים שיבטיחו את האווירה הטובה ביציע.
אווירה טובה תהיה ביציע אני יכול להבטיח לך ! תשאל את חבריך ליציע שהגיעו היום ובאמת כל הכבוד להם על כך זה צעד מבורך האם מישהו קילל אותם או הרביץ להם וזאת למרות שבאו עם צעיפים וחולצות של קטמון . זה לא קרה וגם לא יקרה בעתיד את זה אני יכול להבטיח לך אלימים וחוליגנים זה הדבר האחרון שאפשר להגיד עלינו |
 |
|
|
idans
203 הודעות |
נשלח - 07/03/2014 : 20:01:33
|
מבחינתי (אני בן 25) שי אהרון הוא הסמל הכי גדול של הפועל ירושלים בכל הזמנים, סמל לא נמדד במי שחקן טוב יותר או פחות, סמל נמדד מבחינת מעשים ערכים, ייצוג הקהילה והזדהות ואת זה שי אהרון עושה הכי טוב, וכל פעם מחדש גורם לנו להיות גאים בהיותנו אוהדי הפועל בעיר ירושלים. אוהב וגאה בך קפטן וסמל שלי. ואני מבין את מישל דיין זה מבאס לראות מישהו שגוזל ממך את תואר הסמל ומשאיר אותך הרחק מאחור, תבינו אותו ואל תכעסו. |
 |
|
|
צנטרפולד
202 הודעות |
נשלח - 07/03/2014 : 20:52:21
|
מישל דיין, עם כל הצער שבדבר, הרבה יותר קרוב לאלי אוחנה מאשר לשי אהרון.
הוא יצטרך לאכול עוד הרבה פיג'וארדה עד שיוכל להחזיק בכמות האופי, היושרה והכריזמה שיש לקצה הציפורן של שי.
יונתן, מקווה שטענת את הטוקמן שלך. |
 |
|
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 07/03/2014 : 21:03:33
|
אני עוקב אחרי הפורום בכל יום ובכל הודעה ומעולם לא ראיתי קללות למישל תתקנו אותי אם אני טועה בכך. חבל מאוד מישל שזקנתך מביישת את נערותך אני מתבייש בך |
 |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 08/03/2014 : 01:54:02
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי לב אדום מקטמון
אני עוקב אחרי הפורום בכל יום ובכל הודעה ומעולם לא ראיתי קללות למישל תתקנו אותי אם אני טועה בכך. חבל מאוד מישל שזקנתך מביישת את נערותך אני מתבייש בך
שמור על הפה שלך
זה עדיין מישל דיין. |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
 |
|
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 08/03/2014 : 07:51:02
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר
אני עוקב אחרי הפורום בכל יום ובכל הודעה ומעולם לא ראיתי קללות למישל תתקנו אותי אם אני טועה בכך. חבל מאוד מישל שזקנתך מביישת את נערותך אני מתבייש בך
שמור על הפה שלך
זה עדיין מישל דיין.
שמרתי עליו כעצתך אבל הוא ברח לי |
 |
|
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 08/03/2014 : 07:59:47
|
| אני אוהב ומעריך מאוד את מישל. הבן אדם עשה המון למען הפועל ירושלים, עבר פציעה שתלווה אותו כל חייו, והיווה דמות חינוכית במועדון. אבל אני חושב שאמירות שכאלה מביישות אותו, ורק מגבירות את הרגשת הפילוג. |
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 08/03/2014 : 08:03:25
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר
שמור על הפה שלך
זה עדיין מישל דיין.
שמרתי עליו כעצתך אבל הוא ברח לי
מותר להגיד שזקנתו מביישת את נעוריו, זה די מדויק ולא מבזה. הוא עצמו עם כל מילה שנייה "מה שאלי אמר" וכל ערימת האגו והאינטרס משולב תסכול שהוא סוחב איתו כפרשן כביכול, גורם לרבים מאיתנו לזכור במקום 61 שערים ועוד עשרות רגעים יפים, את הקטנוניות הרעה הזאת. והוא מקבל מקטמון כבוד מלכים, וכרטיסים, ויחס ומה לא. בטח לא קללות. הלוואי שיחזור להתעסק בכדורגל, וילמד לשים את האגו שלו בצד, נרוויח איש שמבין את המשחק. אגב ראיינתי אותו לפני 3.5 שנים לאתר שלנו. הוא לא האמין שתוך 5 שנים וגם לא תוך 8 נגיע לדרבי מול בית"ר, יש לנו עוד שנה וחצי למחמירים וארבע וחצי למקלים, על מנת ששוב ישגה. |
נערך על ידי - קראנקו ב-08/03/2014 08:07:52 |
 |
|
|
קלי
719 הודעות |
|
|
עד שנגיע
603 הודעות |
|
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 08/03/2014 : 08:58:06
|
איזה קללות אלוהים ישמור את ילדינו הרכים מפני נאצות שכאלה!!! כתוב שם חלאה,(פעם אחת) השם ירחם! תבין קלי סך הכל רצינו להכין אותם ואותנו, סוג של גיבושון, למפגש עם אוהדי הפועל ביציע ובחניון. כדי שלא יבהלו שקוראים להם בני זונות,שרמוטות בוגדים מניאקים, שבאים עליהם עם מגפון מטווח אפס ומנאצים אותם ואת ההורים שלהם ומאיימים עליהם במכות...רק רצינו להכין...לשלב היריקות לא הספקנו להגיע. את לשלב הבעיטות ברכבים ושבירת המגבים חשבנו שנוכל לדחות עד למפגש עם ביטר, מודה...טעינו. בוא נזכר בקטנה במה שיש לאוהד הפועל ירושלים, מוכר מפורסם ומשפיע להגיד על מישל דיין: https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t31/1093916_611790358860744_1895875825_o.jpg
מודה שאין לי כח להביא ציטוטים של חבריך ליציע ולדרך והמתקפה המבישה שלהם על שי אהרון בעקבות התבטאות שלו נגד ביטר והגזענות שלהם בפרשת הצ'צ'נים.
קלי, לבוא לפה ולהטיף לנו דרך ארץ, ושימוש בלשון נקייה, תוך חפירה 4 שנים אחורה וכל המאמץ הזה מוציא "חלאה" בודדת זה מגוחך. בוא תתחיל אצלך בבית יש לך דברים קצת יותר חמורים ואקטואלים לתקן שם. אתה בא לחפש לי פה צפעי ארנבת שאתה שוחה בבור של חרא?!
ואם כבר הולכים אחורה, רק קצת, לא הבטחת להניח לנו עד שנה הבאה? http://www.katamon.co.il/forum/topic.asp?TOPIC_ID=4460&whichpage=3
|
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
 |
|
|
papirus5
241 הודעות |
נשלח - 08/03/2014 : 09:14:05
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי shimon
ציטוט: נשלח במקור על ידי avitemkin
שלום shimon-
יש צורך במידה של הכנסת אורחים, למרות מה שפה כתבו. אין בעיה, גם אני חושב שקומץ אלימים לא צריכים להפריע. כדי לוודא שלא יפריעו יהיה צורך בפעולה מסוימת של הרחקה. כל מה שנדרש ממך זה פשוט להסכים למהלכים שיבטיחו את האווירה הטובה ביציע.
אווירה טובה תהיה ביציע אני יכול להבטיח לך ! תשאל את חבריך ליציע שהגיעו היום ובאמת כל הכבוד להם על כך זה צעד מבורך האם מישהו קילל אותם או הרביץ להם וזאת למרות שבאו עם צעיפים וחולצות של קטמון . זה לא קרה וגם לא יקרה בעתיד את זה אני יכול להבטיח לך אלימים וחוליגנים זה הדבר האחרון שאפשר להגיד עלינו
שימון שבת שלום! שמח מאד לשמוע על מה שקרה אתמול. לא אהבתי כל מה ששי אמר ברדיו אבל אסור לטעות, באירועי שישי האחרון הוא היה קורבן למשהו שהוא הרבה מעבר לאיבה מקובלת במגרשי כדורגל. הוא כן צודק, בכך שלפחות חלק מאלה שתקפו אותו (ובכוונה גמורה השימוש במילה הזו) מיררו את חייו משך תקופות ארוכות כשהיה שחקן בהפועל ירושלים. בסופו של דבר תצטרכו לסגור דברים גם אתו. אני בטוח שתוכלו לעשות זאת ואני בטוח שתוכלו לשמוע ממנו גם דברים שחשוב לכם לשמוע
ניתאי |
 |
|
מישל דיין ברדיו: ״ אוהדי קטמון קיללו אותי בפורום״  |
|