| משתמש |
מישל דיין ברדיו: ״ אוהדי קטמון קיללו אותי בפורום״  |
|
רוני
85 הודעות |
נשלח - 07/03/2014 : 13:10:45
|
זכור לכם דבר כזה ???? ועוד הוסיף שיונתן כהן התקשר להתנצל ודאג להוריד את הקללות ... ומיותר להתייחס לעמדת הרדיו לארועי האלימות בשבוע שעבר .
|
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 07/03/2014 : 13:18:22
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רוני
זכור לכם דבר כזה ???? ועוד הוסיף שיונתן כהן התקשר להתנצל ודאג להוריד את הקללות ... ומיותר להתייחס לעמדת הרדיו לארועי האלימות בשבוע שעבר .
עזוב הוא ומנדל זוג עבשים מתחסדים ומגלגלי עיניים. שיהיה בריא מלך הקלישאות. |
 |
|
|
ולנטין תיאודוריקה
99 הודעות |
נשלח - 07/03/2014 : 13:24:31
|
| על מה הוא מדבר?! לא זכורה לי הודעה אחת שנכתבה כאן עליו, לא אחרי הדרבי ולא שנים אחורה... |
נערך על ידי - ולנטין תיאודוריקה ב-07/03/2014 13:35:22 |
 |
|
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 07/03/2014 : 13:24:49
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
עזוב הוא ומנדל זוג עבשים מתחסדים ומגלגלי עיניים. שיהיה בריא מלך הקלישאות.
+1 |
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
 |
|
|
רוני
85 הודעות |
נשלח - 07/03/2014 : 13:26:06
|
שמעתי ששי אהרון עשה להם בית ספר בשידור . אם מישהו יצליח להביא את הראיון .... |
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 07/03/2014 : 13:27:53
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רוני
שמעתי ששי אהרון עשה להם בית ספר בשידור . אם מישהו יצליח להביא את הראיון ....
לא כוחות  |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 07/03/2014 : 13:32:31
|
| אם הבנתי נכון, מישל חושב שמקללים אותו ביציע. קשקוש גמור. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
נערך על ידי - מחאיי ב-07/03/2014 13:55:03 |
 |
|
|
קובקוב
213 הודעות |
נשלח - 07/03/2014 : 13:40:21
|
לא יודע בקשר ליהונתן, אבל קרה ויותר מפעם אחת.
אל תערוך, אחרי זה עוד פעם תגידו לא היה |
 |
|
|
רוני
85 הודעות |
נשלח - 07/03/2014 : 13:45:50
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קובקוב
לא יודע בקשר ליהונתן, אבל קרה ויותר מפעם אחת.
אל תערוך, אחרי זה עוד פעם תגידו לא היה
קללות לא זכורות לי למרות שלא פעם כתבו כאן דברים נגד היחס שלו לקטמון. |
 |
|
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 07/03/2014 : 14:13:22
|
מישל אמר בהתחלה שמקללים אותו ביציע שזה שקר מתועב, ואז גם התלונן ששרים ״שאוחנה ישרוף״ שזה נכון שי היה סופר נחרץ ותקיף ואסרטיבי, היה פשוט מעולה. סתם להם את הפה יפה יפה ונעמיד אותם במקום. גילה אפס סבלנות לאלימות ויצא נגד גלגול הענים ולא הסכים לקבל טיעוני ״קומץ״ מבוטל כל הכבוד לו לא שמעתי את השעה השניה כך שלא שמעתי מה מישל אמר על הפורום ויונתן כהן
|
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
 |
|
|
שמאש
342 הודעות |
נשלח - 07/03/2014 : 14:22:55
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי gideon
מישל אמר בהתחלה שמקללים אותו ביציע שזה שקר מתועב, ואז גם התלונן ששרים ״שאוחנה ישרוף״ שזה נכון שי היה סופר נחרץ ותקיף ואסרטיבי, היה פשוט מעולה. סתם להם את הפה יפה יפה ונעמיד אותם במקום. גילה אפס סבלנות לאלימות ויצא נגד גלגול הענים ולא הסכים לקבל טיעוני ״קומץ״ מבוטל כל הכבוד לו לא שמעתי את השעה השניה כך שלא שמעתי מה מישל אמר על הפורום ויונתן כהן
מי מקלל את מישל? מאיפה זה בא? ישב לידנו במשחק הבית נגד ראשון, כולם באים להגיד לו שלום, חיבוקים, חברים. למה הוא אומר את זה? |
 |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 07/03/2014 : 15:27:39
|
| כמה דברים: ראשית, מביך כמה אנשים לא מבין מה זה פורום, כאילו "קיללו אותו בפורום" יכול להיות כל אחד וכל דבר... שנית, בטוח שמישל מבלבל בין מלים ביקורתיות חריפות ובין קללות; בגדול, הוא קיבל פה תמיד הערכה ותמיכה, חוץ מכאשר הוא לקח צד... שלישית, לדעתי כבר שרים הרבה זמן כמעט רק "שאוחנה ייכשל"... רביעית, לא דומה מישהו שאומר אולי משהו ברגע של ריתחה ביציע לבין אלימות קולקטיבית... והכי חשוב - כל האנשים האלה תכננו לעשות עוד איזה סיבוב על הפועל ירושלים וללחלוב ממנה עוד כמה גרושים, הם חיים בסאסי-לנד, ועכשו התחת שלהם בוער; הרדיו והמנדלים והמישלים והאסיגים יצטרכו לחיות עם ניהול תקין שלא תמיד יספור אותם, מה לעשות |
 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 07/03/2014 : 18:20:06
|
רציתי להגיד את זה מזמן אבל התאפקתי - צריך להוסיף לתקנון סעיף שאף אחד מחברי הפאנל של התכנית ברדיו בי-ם לא יכהן לעולם בתפקיד רשמי בהפועל המאוחדת. אני מקווה שזה לא נחשב לקלל. |
 |
|
|
shimon
13 הודעות |
נשלח - 07/03/2014 : 18:23:22
|
אני אוהד הפועל ירושלים ואיך ששי דיבר היום זה גועל נפש!! הוא מכליל את כולנו כחוליגנים בגלל עשרה אוהדים שקיללו אותו הבנאדם הזה פשוט אפס! http://www.youtube.com/watch?v=136FfPF4TS0 הנה לכם קישור תהנו מה"קפטן והמנהיג שלכם" בימיו היפים בהפועל ירושלים . אם זה הדובר שלכם ואתם הולכים אחריו בעיניים עצומות האיחוד לעולם לא יצא לפועל כי הוא לא רוצה איחוד נקודה!!!! |
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 07/03/2014 : 18:32:31
|
לפני שנגררים לויכוחים מיותרים מול האורח החדש, הרשו לי לצטט את האחים מרילי משרשור אחר: "לא ככה נפטרים מטרולים. רק ההתעלמות הורגת אותם." שבת שלום.
|
 |
|
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 07/03/2014 : 18:34:23
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי shimon
אני אוהד הפועל ירושלים ואיך ששי דיבר היום זה גועל נפש!! הוא מכליל את כולנו כחוליגנים בגלל עשרה אוהדים שקיללו אותו הבנאדם הזה פשוט אפס! http://www.youtube.com/watch?v=136FfPF4TS0 הנה לכם קישור תהנו מה"קפטן והמנהיג שלכם" בימיו היפים בהפועל ירושלים . אם זה הדובר שלכם ואתם הולכים אחריו בעיניים עצומות האיחוד לעולם לא יצא לפועל כי הוא לא רוצה איחוד נקודה!!!!
טוטח |
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
 |
|
מישל דיין ברדיו: ״ אוהדי קטמון קיללו אותי בפורום״  |
|