| משתמש |
מישל דיין ברדיו: ״ אוהדי קטמון קיללו אותי בפורום״  |
|
רוני
85 הודעות |
|
|
eupheu
718 הודעות |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 08/03/2014 : 10:10:41
|
אני שמח לשמוע שמישל קורא כאן בפורום, או לפחות מייחס לו חשיבות גדולה...
ועדיין אחת הפנטזיות שלי היא שמישל יאמן יום אחד את הקבוצה המאוחדת (עם שי כעוזר מאמן). |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 08/03/2014 : 10:27:40
|
הפנטזיה שלי היא ששי יאמן את הפועל ירושלים ומישל יתחיל להתנהג כמו בן אדם ויפסיק להלל ולשבח את סאסי וביתר ולצאת נגד קטמון בכל יום שישי |
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 08/03/2014 : 10:51:01
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy ועדיין אחת הפנטזיות שלי היא שמישל יאמן יום אחד את הקבוצה המאוחדת
אני לא רואה מה ברקורד של מישל כמאמן מצדיק לתת לו זכות כזו. בזמנו חשבתי שהכי טבעי שסלי יהיה המאמן המאוחד הראשון, אבל בשבועות האחרונים המחשבה הזו קצת מתערערת. אז איפה יאיר אסייג כיום? מישהו אמר שלומי עמר? חגי קול?
|
 |
|
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 08/03/2014 : 11:09:16
|
אח קלי קלי קלי. הלוואי וככה יראו הדיונים בקבוצה המאוחדת.
אתה כמראה סובל מעודף רגישות כשמדובר באוהדי קטמון ומקהות אבסולוטית כשמדובר באוהדי המקורית.
|
נערך על ידי - רבי מאיר ב-08/03/2014 11:10:11 |
 |
|
|
עגלה
121 הודעות |
נשלח - 08/03/2014 : 11:20:09
|
מצטרף לשמחה על זה שמישל קורא בפורום. שחקן אדיר שכמותך. תמיד בראש הגדוד תצעד. נשמח אם תצטרף לדיון. מישל, הסמל הגדול של הפועל, מה הדרך הנכונה בעיניך להציל את הפועל ירושלים? אתה קורא בכל פעם לליפקין לרכוש את הפועל, לבד ללא קטמון. איך זה מסתדר עם אמירותיו שאין לו כסף לניהול השנתי של הפועל? ובכלל מה עמדתך על בעלות\מעורבות אוהדים? למה לא בעצם?
|
נערך על ידי - עגלה ב-08/03/2014 11:27:23 |
 |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 08/03/2014 : 11:29:27
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רבי מאיר
אתה כמראה סובל מעודף רגישות כשמדובר באוהדי קטמון ומקהות אבסולוטית כשמדובר באוהדי המקורית.
רבי מאיר .כל ביקורת אני אקבל ממך ומאחרים ואחייה אתה בשלום,לא את היכולת לראות את האחר במקום שבו אני נמצא .יש לך הרבה מה ללמוד ממני בנושא,אתה שהכל אצלך שחור לבן ואף פעם לא אפור.
הייתי פה כזכור לך, 6 שנים אפילו.ובשנים הראשונות אפילו די מזוהה עם המקום.גם בשתי כקטמוניסט ומבהק ומאמין לחלוטין בדרכה,לא הרגשתי צורך לתקוף את אוהדי הפועל י-ם במילים משפילות,ולא להתגולל על כל מי שהעז רחמנא ליצלן לבקר את קטמון.באותו הזמן ניסיתי (להבדיל ממך) להקטין את הקרע בשיחות עם הצד האחר והותקפתי על כך (והיום כולנו משלמים על כך בקושי לאחות קרעים) עכשיו אני בהפועל י-ם -גם שם מסוגל להתווכח למען האיחוד,גם שם מסוגל להצביע בפומבי על הדברים היפים לטעמי בקטמון,גם שם מסוגל להסביר על חוסר התוחלת במצב הנוכחי עם סאסי ,ועל חוסר הטעם בהמשך המאבק בקטמון .בוודאי (מרגיש מטופש להבהיר את זה) ביכולת להעביר ביקורת על קטמון ללא אלימות מילולית קל וחומר פיזית. אז של נעליך בראייה אובייקטיבית,בטח לא ממך מר נמצא במקום טהור ומושלם ,מול הדבר השחור שבצד השני. |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 08/03/2014 : 11:49:01
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ אני לא רואה מה ברקורד של מישל כמאמן מצדיק לתת לו זכות כזו. בזמנו חשבתי שהכי טבעי שסלי יהיה המאמן המאוחד הראשון, אבל בשבועות האחרונים המחשבה הזו קצת מתערערת. אז איפה יאיר אסייג כיום? מישהו אמר שלומי עמר? חגי קול?
לא חושב שצריך להיות קשר בין הרקורד המקצועי, לבין פנטזיות של אוהד. מבחינתי מינוי של מישל (וגם של סלי) בקבוצה המאוחדת יהיה סגירת מעגל מרגשת, ומשהו שיכול לעזור באיחוד השורות. אמנם לא תמיד אני נהנה לשמוע את מה שהוא אומר (בלשון המעטה), ואני גם לא מרגיש נוח עם קרבתו לאוחנה ויחסו לבית"ר. ויחד עם זאת, כמו שאנחנו מבקשים מאוהדי הפועל להשאיר את העבר מאחור, ולקבל את שי, את גולה ו"בוגדים" אחרים אליהם, מן הראוי שאנחנו נתנהג בצורה דומה. אני מקווה ומאמין שאם מישל יהיה המאמן שלנו, מהר מאוד נשכח את התנהגותו בשנים האחרונות. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 08/03/2014 : 12:38:21
|
שלום לך קלי.
בניגוד אליך, אני מאד חלש בלהעניק לעצמי מחמאות. אולי זה בגלל שאני אוהד מיזם בזוי שלא ראה מעולם את מישל, ומכיר את נחום תא שמע רק בתור מאמן הנוער של קטמון.
אתה גם פוסק בנחרצות שמעולם לא ניסיתי לאחות את הקרע עם אוהדי המקורית. אז ראשית כל, בתור אוהד מיזם בזוי לא היה לי מעולם קרע עם אף אוהד של המקורית. אבל למרות זאת דווקא כן ניסיתי לעשות זאת (שאל את פיני על ארוע נידח של הקרנת "קטמון ברצלונה" בקולנוע סמדר ועל השיחה שניהלנו אחריו שהוא בחר לא להמשיך בה), שזה הרבה יותר ממה שאתה עשית עם אוהדי מיזם בזויים (גם בתקופתך כקטמוניסט מובהק ניסיתי לדבר איתך אך זכיתי רק בבוז מופגן).
ושנית, אל תפיל עלי את התיסכולים שלך. אני לא נמצא במקום מושלם אבל אני נמצא במקום שמרגש אותי ומהנה אותי ואני אשמח לא לאבד את השמחה וההתרגשות. אני בעד איחוד אבל אני לא זוחל חזרה (איך אזחל חזרה ואני אוהד מיזם בזוי?) ואני גם לא חוזר הביתה (אם כבר אני עוזב את בית חם מזה שבע שנים לטובת סימן שאלה גדול).
אז אל תביא לי ציטוטי פרווה מלפני שנים, ואל תטיף לי על שחור ולבן.
ואני חוזר ואומר: "הלוואי וככה יראו הדיונים בקבוצה המאוחדת". |
 |
|
|
roi
219 הודעות |
נשלח - 08/03/2014 : 12:57:11
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
רבי מאיר .כל ביקורת אני אקבל ממך ומאחרים ואחייה אתה בשלום,לא את היכולת לראות את האחר במקום שבו אני נמצא .יש לך הרבה מה ללמוד ממני בנושא,אתה שהכל אצלך שחור לבן ואף פעם לא אפור.
הייתי פה כזכור לך, 6 שנים אפילו.ובשנים הראשונות אפילו די מזוהה עם המקום.גם בשתי כקטמוניסט ומבהק ומאמין לחלוטין בדרכה,לא הרגשתי צורך לתקוף את אוהדי הפועל י-ם במילים משפילות,ולא להתגולל על כל מי שהעז רחמנא ליצלן לבקר את קטמון.באותו הזמן ניסיתי (להבדיל ממך) להקטין את הקרע בשיחות עם הצד האחר והותקפתי על כך (והיום כולנו משלמים על כך בקושי לאחות קרעים) עכשיו אני בהפועל י-ם -גם שם מסוגל להתווכח למען האיחוד,גם שם מסוגל להצביע בפומבי על הדברים היפים לטעמי בקטמון,גם שם מסוגל להסביר על חוסר התוחלת במצב הנוכחי עם סאסי ,ועל חוסר הטעם בהמשך המאבק בקטמון .בוודאי (מרגיש מטופש להבהיר את זה) ביכולת להעביר ביקורת על קטמון ללא אלימות מילולית קל וחומר פיזית. אז של נעליך בראייה אובייקטיבית,בטח לא ממך מר נמצא במקום טהור ומושלם ,מול הדבר השחור שבצד השני.
קלי היקר. כבר כתבתי לך בעבר שאני מאוד מעריך את עמדתך ואני בטוח שאתה עושה כל מה שאתה יכל כדי למנוע אלימות וכדי לאחד בין הקבוצות. אתה מדגיש תמיד את היותך אינדבדואל ובעל רקורד אינדבדואלי מרשים. אתה סוג נדיר של אוהד אינדבדואל אבל בסופו של דבר רובנו לא כמוך. אנו רואים את עצמנו גם כחלק מקולקטיב. הוא מייצג אותנו ואנו מייצגים אותו. האיחוד הזה הוא גם בין שתי קבוצות ולא רק בין פרטים. נכון יש באן בפורום פרטים יהירים, אלימים, וגם שונאים. בהחלט. לא צריך להוכיח לנו את זה. כל בן אנוש הוא גם בעל התכונות האלה. השאלה שאתה מסורתית מתעלם ממנה זה מה רוח הקולקטיב. רוח הקולקטיב של קטמון די ברורה לי. מתוקף הרוח הזו אני פה. בעבר חשבתי שזו גם הרוח האדומה היחידה שנשארה בירושלים. בצדק העמדתם על טעותי. צדקם. יש עוד קולקטיב אדום בירושלים. השאלה האמיתית היא "מה היא רוחו של אותו קולקטיב. כן גם אתם קולקטיב. אתם נקראים אוהדי הפועל ירושלים המקורית. כך לפחות כתוב במסמך האיחוד שהצבעתי בעדו, ונותן לכם כקולקטיב מקום בדירקטוריון (לא לפרט זה או אחר). אז אם אני מסתכל כקולקטיב, אם לבחון לפי השלטים גדולים שרואים מהיציע שלכם, אם לפי השרים ששומעים מכם ואם לפי הודעות הגינוי הרשמיות (שוב לא מדבר על הודעות של פרטים) אני מאוד מודאג. |
נערך על ידי - roi ב-08/03/2014 12:59:39 |
 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
|
|
קובקוב
213 הודעות |
נשלח - 08/03/2014 : 14:41:47
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי roi
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
הייתי פה כזכור לך, 6 שנים אפילו.ובשנים הראשונות אפילו די מזוהה עם המקום.גם בשתי כקטמוניסט ומבהק ומאמין לחלוטין בדרכה,לא הרגשתי צורך לתקוף את אוהדי הפועל י-ם במילים משפילות,ולא להתגולל על כל מי שהעז רחמנא ליצלן לבקר את קטמון.באותו הזמן ניסיתי (להבדיל ממך) להקטין את הקרע בשיחות עם הצד האחר והותקפתי על כך (והיום כולנו משלמים על כך בקושי לאחות קרעים) עכשיו אני בהפועל י-ם -גם שם מסוגל להתווכח למען האיחוד,גם שם מסוגל להצביע בפומבי על הדברים היפים לטעמי בקטמון,גם שם מסוגל להסביר על חוסר התוחלת במצב הנוכחי עם סאסי ,ועל חוסר הטעם בהמשך המאבק בקטמון .בוודאי (מרגיש מטופש להבהיר את זה) ביכולת להעביר ביקורת על קטמון ללא אלימות מילולית קל וחומר פיזית. אז של נעליך בראייה אובייקטיבית,בטח לא ממך מר נמצא במקום טהור ומושלם ,מול הדבר השחור שבצד השני.
קלי היקר. כבר כתבתי לך בעבר שאני מאוד מעריך את עמדתך ואני בטוח שאתה עושה כל מה שאתה יכל כדי למנוע אלימות וכדי לאחד בין הקבוצות. אתה מדגיש תמיד את היותך אינדבדואל ובעל רקורד אינדבדואלי מרשים. אתה סוג נדיר של אוהד אינדבדואל אבל בסופו של דבר רובנו לא כמוך. אנו רואים את עצמנו גם כחלק מקולקטיב. הוא מייצג אותנו ואנו מייצגים אותו. האיחוד הזה הוא גם בין שתי קבוצות ולא רק בין פרטים. נכון יש באן בפורום פרטים יהירים, אלימים, וגם שונאים. בהחלט. לא צריך להוכיח לנו את זה. כל בן אנוש הוא גם בעל התכונות האלה. השאלה שאתה מסורתית מתעלם ממנה זה מה רוח הקולקטיב. רוח הקולקטיב של קטמון די ברורה לי. מתוקף הרוח הזו אני פה. בעבר חשבתי שזו גם הרוח האדומה היחידה שנשארה בירושלים. בצדק העמדתם על טעותי. צדקם. יש עוד קולקטיב אדום בירושלים. השאלה האמיתית היא "מה היא רוחו של אותו קולקטיב. כן גם אתם קולקטיב. אתם נקראים אוהדי הפועל ירושלים המקורית. כך לפחות כתוב במסמך האיחוד שהצבעתי בעדו, ונותן לכם כקולקטיב מקום בדירקטוריון (לא לפרט זה או אחר). אז אם אני מסתכל כקולקטיב, אם לבחון לפי השלטים גדולים שרואים מהיציע שלכם, אם לפי השרים ששומעים מכם ואם לפי הודעות הגינוי הרשמיות (שוב לא מדבר על הודעות של פרטים) אני מאוד מודאג.
היי רועי, אתה יכול לראות לקראת סוף הסרטון שאוהדי הפועל הם לא רק קומץ אלים.
http://www.youtube.com/watch?v=FwgBo6evVFk&feature=youtu.be
אתה יכול לשאול את החברים שלך בקטמון איך נראה דרבי מול בית"ר ואיך הם התייחסו לשחקן שבגד כמו אופיר עזו. נשים רגע התנהגות בודדים חריגה בצד, האיחוד עוד לא קרה ולא בטוח שיקרה, בשביל אוהדי הפועל עדיין היה מדובר בדרבי לכל עניין ודבר וצריך לראות את זה בהקשר הנכון ולא לחשוב שככה יהיה ביציע של הפועל ירושלים.
|
 |
|
|
איתן610
828 הודעות |
נשלח - 08/03/2014 : 15:01:15
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רוני
שמעתי ששי אהרון עשה להם בית ספר בשידור . אם מישהו יצליח להביא את הראיון ....
חברים, גם אני האזנתי קשב רב לשידור ולדברים שמישל אמר וכמובן לשי. בקצרה, שי יצא כנגד האלימות שהופעלה נגדו ונגד האוהדים במזרחי. הוא כינה אותם טרוריסטים והעלה את העצבים של מישל כאשר טען שבהפועל ירושלים לדורותיה היו מקרי אלימות ושאפילו הוא ומישל חוו פעם ביחד מקרה כזה. מישל ניסה להגן על הפועל ירושלים בטענה שדווקא הפועל ירושלים ידועה בכך שהיא קבוצה לא אלימה ולפיכך שי מגזים. לטובתו הוא ציין שמקללים את אוחנה ואותו ביציע בקטמון, כך קרה גם בדרבי. וכן ציין שבפורום קיללו אותו בעבר. מכאן הויכוח נכנס למבוי סתום שבו שי טוען שלא יהיה מקום לאלימים ושמבחינתו אם זה לא ימוגר אז הוא לא ימשיך בקבוצה המאוחדת ואו שלא יהיה איחוד כלל שכן אין מקום לאלימות כלל!!! נגמר העידן שיש סובלנות לאוהדים כאלה או אחרים (מיעוט) ואו לביטויי אלימות ביציע כי הפאן המשפחתי שקיים בקטמון הוא ערך. מאידך כשהוא נשאל אם האיחוד בסכנה הוא אמר, ובצדק לדעתי, שבאופן עקרוני אין לקטמון את האפשרות לחזור בה מההסכם שהיא כבר חתומה עם לפיקין ולשם כך צריך לכנס את האסיפה. עוד הוא טען שדיבר עם ליפקין ושליפקין היה זה שאמר שהוא לוקח 10 צעדים לאחור בכדי לחשוב מה הלאה העקבות התאכזבותתו מאוהדי המקורית (המיעוט) שנהגו באלימות, ומהרוב שדומם שם.
אני לגמרי לא חושב ששי עשה להם בית ספר משום שאם מסתכלים על השורה התחתונה נראה ששי שמייצג את קטמון שמתבצרים בעלבונם ובקביעה (המוצדקת אמנם) של אפס סובלנות לאלימות, ומצפים שמשהו יקרה בצד של המקורית בכדי שהאיחוד ייצא אל הפועל, על הדרך טוענים שהאוהדים במקורית אלימים לפחות ברובם ואו שמשלימים עם האלימות. בתכלס הוא לא השאיר מקום לאופטימיות ולהמשך הדרך, ובכך הוא טעה שהרי גם הוא רוצה באיחוד למרות מה שקרה.
אז נכון שאסור להשלים עם זאת וברור לכולנו שהאוירה המשפחתית ביציע המאוחד היא תנאי ראשון לכל איחוד!!!! מי שלא מסכים עם הדרך הזו שפשוט לא יבוא... לא מקובל אצלנו ש"ככה זה בכדורגל" שיש אמוציות קללות וקצת אלימות (אפילו מילולית), כי אנחנו הוכחנו שזה לא נכון. זה לא מצב נתון שאי אפשר לשנותו כי אנחנו שינינו וזו הגדולה בקטמון!!
עכשיו, אם רוצים באיחוד וחושבים שיש לו סיכוי להצליח אז חייבים לחשוב מה עושים הלאה כאשר לוקחים את האירוע המכונן הזה מיום שישי שעבר, ורואים כיצד להתמודד איתו ולשנותו. אם כל אוהדי קטמון, ורוב אוהדי המקורית, וכן ליפקין ועוד הועד מהנהל יחליטו שזה הדבר הנכון שיקרה אז כנראה שזה יקרה!!! הכוח פה הוא אצל הרוב, ועם כל מי שמניתי כאן, כנראה שזה הרוב. להזכירכם, קבוצה יכולה לשלול מאוהדים מלהכנס למשחקיה, במהלך המשחק מנהל הביטחון (אשר גולה) רשאי להוציא אוהד שנוהג באלימות, אפשר להחזיר לאוהדים את כספם ולא להכניסם למשחקים בעתיד ועוד ועוד. הרי את אותם אנשים אלימים כולנו מכירים...
השאלה אם כך היא לא מי צודק, מי אלים, מי מעליב, מי נפגע למרות שכל אלה שאלות חשובות שמשפיעות על הרגש של כולנו ולעיתים גם קובעות את ההתנהגות. השאלה כעת היא אם אנו רואים באמת עתיד משותף? האם אנו באמת רוצים איחוד? והאם אנו רוצים לתת לזה צאנס? ידענו לבקר את הנהלת ביטר על אזלת ידה כלפי הלה פמיליה.... אז בואו נראה שניתן למגר אלימות ואלימים בעצמנו. אז קלי, רבי מאיר, רועי וכולם. די לויכוחים הלא מועילים האלה, טחנו מים, חפרנו, קדחנו עד דק, בינתיים זה לא מועיל זה רק מזיק. שימו את זה רגע בצד הסתכלו הלאה ובואו נחשוב איך ומה עושים בכדי שננצח.
החיים הם סיכון מחושב אחד גדול, אם אתה יודע לנהל נכון סיכונים אז אתה מצליח. גם בבחירת בן\בת זוג אתה לא תמיד מצליח ויש בזה סיכון, אז מה לא מתחתנים? לא קונים דירה? לא עושים עסקים???
אחים חברים, בואו נתחיל לחשוב ולדבר חיובי. דלגו על ה- מי אשם ומי צודק במה שקרה ביום שישי כי כולנו מסכימים שזה לא מקובל, ויאללה לצאת דרך חדשה בכיוון האיחוד!!!
|
 |
|
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 08/03/2014 : 15:11:56
|
| איתן610 1+ |
 |
|
מישל דיין ברדיו: ״ אוהדי קטמון קיללו אותי בפורום״  |