| משתמש |
דבר הבעלים  |
|
|
שמאש
342 הודעות |
נשלח - 05/03/2014 : 20:48:19
|
פניית יוסי ליפקין לאוהדי הפועל . פורסם אמש ב "איחוד אדום בירושלים"
יוסי ליפקין בהודעה לאוהדי הפועל ירושלים המקורית אוהדי הפועל ירושלים. זו היא פניתי השלישית אליכם והחשובה מכולן. הגעתי למסקנה שהדבר הטוב וההוגן ביותר בשעה זו, הוא להציג את תפיסתי וראייתי לגבי עתיד הקבוצה. ראשית אבהיר שלא היה לי כל רצון לפגוע באוהדי הקבוצה שלא השתתפו במעשים החריגים והמכוערים לאחר סיום המשחק. ואם היו כאלה שנפגעו וראו בפניתי הכפשה של כלל האוהדים הרי שזו לא היתה כוונתי כלל. לעצם העניין,... ברצוני להבהיר איך תראה הקבוצה בעיני בשנה הבאה, ואבהיר מייד שיתכן ויהיו אוהדים שלא יאהבו את מה שאפרט אך כדרכי, האמת חייבת להאמר. ככל הידוע לכולם, המצב בהפועל ירושלים הוא בכי רע, עד כדי אפשרות של חוסר יכולת לפתוח את העונה הבאה. אני יודע שאומרים זאת כל שנה אבל הפעם זה נכון יותר מתמיד, יוסי סאסי שכל שנה בשנים האחרונות השקיע בקבוצה ממון רב מכיסו האישי, אינו מעוניין לעשות זאת עוד ורוצה להעביר את הקבוצה לידיים אחרות, לכן פנה אלי בתחילת העונה לראות האם אהיה מעוניין להיות הבעלים הבא, אני בתור אוהד הפועל מילדות שלא הפסיק לאהוד את הקבוצה מעולם, כמוכם. אך שלא כמו רובכם, אוהד גם את הפועל קטמון. החלטתי ללכת על העניין, להשקיע מזמני ממרצי ומכספי אך רק במידה וניתן לרתום את קטמון לרעיון.לאחר משא ומתן רציני, בו יצגתי אתכם, הגענו להסכמה ואוהדי קטמון הסכימו ברוב עצום ללכת על המהלך. להשקפתי ישנם דברים יפים מאוד בקטמון אותם ארצה לשמר, אחריות פיננסית, פעילות קהילתית. עידוד בכל תנאי ועוד. כל זאת ארצה לאמץ לקבוצה המאוחדת ויחד עם כל האוהדים המסורים של הפועל המקורית אשר הוכיחו את דבקותם בקבוצה נצעיד אותה לימים טובים יותר. אבל וזה אבל גדול, לא יתכן שאוהד יאמר שהוא בעד איחוד ויתנהג נגד וזה לצערי מה שקרה במשחק האחרון, במקום לקבל את האוהדים החוזרים ביידים פתוחות ובחיבוק כמו שביקשתי ממכם במפורש, הרי שרוב אוהדי הפועל שהיו במגרש, העדיפו שלטים מקנטרים ושירי שנאה כאילו כלום לא השתנה ומבלי שום התחשבות ברצוני ובקשתי ,לכן ברצוני לחדד את השאלה האם זה מה שעלי ןלצפות בהמשך הדרך, האם בכל פעם שאבקש שתקבלו את החלטתי ולא תאהבו אותה, עלי לצפות לזלזול מוחלט במה שביקשתי. זו שאלה אמיתית, כי כבר הסבירו לי כולם שאוהדים זה עם כפוי טובה ואני האחרון שבא לחנך את העולם. אני מבקש שכל מי שקורא את ההודעה הזו, יקח את הזמן לחשוב ולהחליט, בעד או נגד, מי שנגד, לא אבוא אליו בשום טענה, רק שיידע שהוא לוקח את הסיכון שאחליט למשוך ידי מכל העניין, אבל ממי שבעד אצפה לנאמנות מוחלטת לקבוצה ואלי שכוללת הבנה שיהיו פעמים בהם לא יסכים לכל החלטה שאקבל ועדיין יבין שזו לא סיבה לשבור את הכלים. דבר נוסף ואחרון, שמחתי לראות את הודעת הגינוי שפורסמה בשם ארגון אוהדי הפועל, זו בהחלט צעד מבורך ונכון, שמראה על הבנת המצב ונקיטת עמדה ברורה. רק ביחד נוכל לצעוד קדימה. יוסי
https://www.facebook.com/pages/%D7%90%D7%99%D7%97%D7%95%D7%93-%D7%90%D7%93%D7%95%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A9%D7%9C%D7%99%D7%9D/622368481163712?fref=ts
|
נערך על ידי - שמאש ב-05/03/2014 20:49:07 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 05/03/2014 : 21:35:24
|
| סחטיין עליו |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 05/03/2014 : 22:55:30
|
הוא כותב כמו בעלים אוהד הפועל וחושב כמו אוהד הפועל שהוא הבעלים שלה.
אני שמח מאד שהוא בהפועל.איש ראוי ביותר.
|
 |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 05/03/2014 : 23:29:51
|
| אחלה יוסי. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
 |
|
|
א.ד גורדון
107 הודעות |
נשלח - 05/03/2014 : 23:50:11
|
| מה שמפריע לי במיוחד זה המסר הפטרוני והמתנשא בדברים שלו, כאילו שהקבוצה אשכרה כבר שייכת לו- 'ביקשתי מכם כבר', 'אני אומר לכם ש...' וכו'. הרוח טובה ובכיוון הנכון, אבל הניסוח מרגיש לי מאוד אגוצנטרי. לא מתאים לקטמון. הוא צריך ללמוד את המורכבות של הקבוצה שלנו והאופן בו היא מתנהלת אם הוא רוצה להחזיק מעמד לאורך זמן. |
 |
|
|
יוני.ב.
109 הודעות |
נשלח - 06/03/2014 : 00:11:53
|
+1
ציטוט: נשלח במקור על ידי א.ד גורדון
מה שמפריע לי במיוחד זה המסר הפטרוני והמתנשא בדברים שלו, כאילו שהקבוצה אשכרה כבר שייכת לו- 'ביקשתי מכם כבר', 'אני אומר לכם ש...' וכו'. הרוח טובה ובכיוון הנכון, אבל הניסוח מרגיש לי מאוד אגוצנטרי. לא מתאים לקטמון. הוא צריך ללמוד את המורכבות של הקבוצה שלנו והאופן בו היא מתנהלת אם הוא רוצה להחזיק מעמד לאורך זמן.
|
 |
|
|
עופר האדום
9 הודעות |
נשלח - 06/03/2014 : 08:33:31
|
| כאוהד הפועל י-ם אני תומך בכל מילה של מר ליפקין . אני בטוח שהרוחות הרעות שנשבו לאחרונה ייעלמו במהירות עם תהליך האיחוד . |
 |
|
|
ali
35 הודעות |
נשלח - 06/03/2014 : 13:11:57
|
יוסי היקר אני בהחלט מבין ללבך. זה מדהים שמי שמתעתד להיות בעלים של קבוצה מבקש מהאוהדים להחליט אם הם רוצים אותו. לא היה כדבר הזה. מי שלא זוכר גם יענקלה שחר כשהגיע לחיפה, האוהדים לא רצו אותו כי הוא תלאביבי. זה אמיץ וענק מצדך. יחד עם זאת, נראה לי שאתה מגזים בהתייחסות לאוהדי הפועל ומצבם כרגע. אנשים שאוהדים קבוצה כל החיים רואים את אחיהם לאהדה עוזבים את הקבוצה. העובדה שאנשים עשו זאת כי לדעתם רק כך אפשר להציל קבוצה, היא לא הענין, מבחינתם הם עזבו קבוצה ואפשר להבין את הרגשת הנבגדות. גם אם אשתי הייתה עוזבת אותי בטענה שזה רק זמני במטרה להציל את הנשואים, לא בטוח כמה שמח הייתי. אין כאן מי צודק. חלק חשבו שעזיבה תביא לישועה וחלק חשבו שרק השארות תציל. במשחק האחרון הגיעה הקבוצה כשהיא נחלמת על החיים וחייבת 3 נקודות. עוד הפסד היה מקרב את הקבוצה לליגה א ולמרבה האירוניה גם את האוהדים שעזבו. כל קבוצה שבאה לשחק במצב כזה תקבל גידופים ומתח נוראי. גם שי אהרון גידף כשהוא היה מהעבר השני. באותם ימים אמרתי שזה לא נורא וזה טבעי. אפילו לא צריך לסלוח לו. אני מצפה משחקן שיהיה נאמן לקבוצה שהוא משחק בה, לא זאת שהוא שיחק בה פעם או ישחק בה בעתיד. כנ"ל מהאוהדים. יש כעסים, יש מתח ומקללים את הקבוצה היריבה. במסגרת התחרות הספורטיבית מקללים כל דבר אפשרי שנגדנו. זה הכל, ותעזוב כבר את הנושא הזה. מספיק עם ההתעסקות הזו. יש דברים פי אלף גדולים כמו חובות והאדון סאסי. אני מאד מקווה שבשנה הבאה נהיה בלאומית ותרבות קטמון תשרור בקבוצה המאוחדת. אבל טרם היה איחוד אז אל תבקשו מאוהדי הפועל להתנהג כמו שאתם רוצים. בואו נגמור את כל הסחבת של האיחוד. ברגע שיהיה איחוד, יהיה שעטנז של תרבות מכאן ומכאן ונצטרך כולנו לבלוע את הנרטיב של כל קבוצה ולבנות שעטנז חדש מוצלח. מספיק עם ההתעסקות עם המשחק המיותר שהיה. תביא איחוד - יהיה בסדר! |
 |
|
| |
דבר הבעלים  |
|
|
|