| משתמש |
וגם לרמי תמר יש מה לומר  |
|
talikch
323 הודעות |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 03/03/2014 : 15:52:29
|
| מה אתה רוצה, אחת התגובות הכי מכובדות שלו |
 |
|
|
talikch
323 הודעות |
נשלח - 03/03/2014 : 15:55:13
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
מה אתה רוצה, אחת התגובות הכי מכובדות שלו
אולי,אבל יש שם האשמות די קשות שאולי כדאי וצריך להפריך,לא? |
חרובי טל |
 |
|
|
אהוד788
75 הודעות |
נשלח - 03/03/2014 : 16:00:36
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי talikch
אולי,אבל יש שם האשמות די קשות שאולי כדאי וצריך להפריך,לא?
זה מובן מאליו שהוא משקר? |
 |
|
|
talikch
323 הודעות |
נשלח - 03/03/2014 : 16:04:21
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אהוד788
אולי,אבל יש שם האשמות די קשות שאולי כדאי וצריך להפריך,לא?
זה מובן מאליו שהוא משקר?
לא חשבתי לרגע שהוא צדיק,אגב פוסט מתחתיו יש דברי בלע שנכתבו ממש לפני הדרבי ככה שזה קצת סותר את מה שהוא אומר בקשר לזה שהפסיק להיות מעורב |
חרובי טל |
 |
|
|
אהוד788
75 הודעות |
נשלח - 03/03/2014 : 16:08:17
|
לא חשבתי לרגע שהוא צדיק,אגב פוסט מתחתיו יש דברי בלע שנכתבו ממש לפני הדרבי ככה שזה קצת סותר את מה שהוא אומר בקשר לזה שהפסיק להיות מעורב
עדיין לא הבנתי מה אתה רוצה? פרשנות לפוסט של אוהד בפייסבוק? שיחה ערה על דף הפועל ג'רוסלם אף סי לאן?
|
 |
|
|
talikch
323 הודעות |
נשלח - 03/03/2014 : 16:11:19
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אהוד788
לא חשבתי לרגע שהוא צדיק,אגב פוסט מתחתיו יש דברי בלע שנכתבו ממש לפני הדרבי ככה שזה קצת סותר את מה שהוא אומר בקשר לזה שהפסיק להיות מעורב
עדיין לא הבנתי מה אתה רוצה? פרשנות לפוסט של אוהד בפייסבוק? שיחה ערה על דף הפועל ג'רוסלם אף סי לאן?
רק להביא לידיעה ,כמו שמביאים ידיעות אחרות מדפים אחרים,זה הכל |
חרובי טל |
 |
|
|
פלוני בן אלמוני
389 הודעות |
נשלח - 03/03/2014 : 16:31:45
|
| לא מעניין. לדפדף הלאה בבקשה. |
תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר... |
 |
|
|
karpad3
544 הודעות |
נשלח - 03/03/2014 : 16:40:25
|
ביום שישי הוא אמנם לא לקח חלק פעיל בקללות ובאיומים (לפחות לא בזמן שאני עברתי שם), אבל הוא כן עמד על המדרכה והשקיף.
בכל מקרה, אני כן מסכים שהפכו אותו לסמל האלימות בצד השני, למרות שברור שהוא לא היחיד שלקח בה חלק. |
 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 03/03/2014 : 16:58:34
|
הבנאדם הוא מניפולטור לא קטן שיודע לצייר את המציאות כך שתתאים לצרכיו. הוא אכן עמד שנים תחת מתקפות קשות של אוהדי קטמון. בעיקר בשנים הראשונות של קטמון. אבל אי אפשר להגיד שלא זכה למנת השנאה הזאת בצדק (בעיקבות מה שהוא קורא "פרובוקציות" שלו). אבל אין ספק שהוא ידע לפרוש בדיוק בזמן. |
נערך על ידי - האחים מרילי ב-03/03/2014 17:24:19 |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 03/03/2014 : 17:07:47
|
ביידיש יש ביטוי - האט ער געזוגט. אז הוא אמר. ואם הדברים הנוראיים שהוא טוען שקרו לו - מדוע לא פנה לגורם הממלכתי המוסמך שאליו פונים בסיטוציות כאלה? |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 03/03/2014 : 17:26:22
|
אני חייב וידוי אישי
הפוסטים של רמי תמר בפייסבוק מעוררים אצלי תחושות קשות מאוד. הם קשורות גם ללימודים שלי ביחסים בין לאומיים. אחד מהפוסטים הללו התעסק בשבוע שעבר במחירי כרטיסים לדרבי. יש שם משנה סדורה של חצאי אמת, שקרים, מנפולציות ופרובוקציות שכל מטרתן הן אחת: עידוד השנאה לקטמון.
בתחילת העונה הנוכחית אכלתי ארוחת צהריים במסעדה ירושלמית. בעל הבית שלה הצטרף כחבר עמותה בעקבות הארוחה הזו. דיברנו על רמי תמר ואמרתי שאני לא יכול להגיע למסעדה השנייה בזמן שרמי שם. בעל המסעדה הציע להפגיש ביננו והסכמתי !!! ומובן שהוא לא חזר אלי עם הנושא ולכולם ברור למה.
אני מכבד את כל אוהדי הפועל אבל אני לא יכול להישאר אדיש להסתה הזו ובמובן הזה אני נוהג כאוהד ואולי לא כיו"ר.
בשבת אחרי שהבנתי את גודל האלימות ויש ביננו אנשים טובים שחוסכים מאיתנו את כל האמת לגבי מה שקרה בחדר ההלבשה שלנו אחרי המשחק, כתבתי לבחור הודעה שמציע לו ללכת לעשות חשבון נפש על הקשר בין הפוסטים האלימים שלו לבין תקיפה של ילדים בחניון המזרחי. וקיויתי שזה יגרום לו לקצת הרהורי חרטה על המנהיגות שלו ועל המקומות שהוא מדרדר אליהם את אוהדי הפועל ירושלים. זה כל מה שהיה ועל כך דיברתי.
הבחור ממשיך להסית בחצאי אמיתות ובשקרים את אוהדי הפועל ירושלים. יש לו מטרה אחת ברורה והוא מודה בה. |
ירון |
נערך על ידי - yarond ב-03/03/2014 17:31:14 |
 |
|
|
talikch
323 הודעות |
נשלח - 03/03/2014 : 18:05:56
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
אני חייב וידוי אישי
הפוסטים של רמי תמר בפייסבוק מעוררים אצלי תחושות קשות מאוד. הם קשורות גם ללימודים שלי ביחסים בין לאומיים. אחד מהפוסטים הללו התעסק בשבוע שעבר במחירי כרטיסים לדרבי. יש שם משנה סדורה של חצאי אמת, שקרים, מנפולציות ופרובוקציות שכל מטרתן הן אחת: עידוד השנאה לקטמון.
בתחילת העונה הנוכחית אכלתי ארוחת צהריים במסעדה ירושלמית. בעל הבית שלה הצטרף כחבר עמותה בעקבות הארוחה הזו. דיברנו על רמי תמר ואמרתי שאני לא יכול להגיע למסעדה השנייה בזמן שרמי שם. בעל המסעדה הציע להפגיש ביננו והסכמתי !!! ומובן שהוא לא חזר אלי עם הנושא ולכולם ברור למה.
אני מכבד את כל אוהדי הפועל אבל אני לא יכול להישאר אדיש להסתה הזו ובמובן הזה אני נוהג כאוהד ואולי לא כיו"ר.
בשבת אחרי שהבנתי את גודל האלימות ויש ביננו אנשים טובים שחוסכים מאיתנו את כל האמת לגבי מה שקרה בחדר ההלבשה שלנו אחרי המשחק, כתבתי לבחור הודעה שמציע לו ללכת לעשות חשבון נפש על הקשר בין הפוסטים האלימים שלו לבין תקיפה של ילדים בחניון המזרחי. וקיויתי שזה יגרום לו לקצת הרהורי חרטה על המנהיגות שלו ועל המקומות שהוא מדרדר אליהם את אוהדי הפועל ירושלים. זה כל מה שהיה ועל כך דיברתי.
הבחור ממשיך להסית בחצאי אמיתות ובשקרים את אוהדי הפועל ירושלים. יש לו מטרה אחת ברורה והוא מודה בה.
תודה !!! איך כמוך |
חרובי טל |
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 03/03/2014 : 20:37:31
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
אני חייב וידוי אישי
הבחור ממשיך להסית בחצאי אמיתות ובשקרים את אוהדי הפועל ירושלים. יש לו מטרה אחת ברורה והוא מודה בה.
ירון אתה איש אציל אבל נראה שמר תמר מתמודד עם עצמו יותר מעם קטמון...בנאדם שמשקר בגלוי ועוד מציג את השקר לעיני כל לראות כנראה צריך טיפול מעט עמוק יותר משיחות פיוס. זה שקול הרעם מקהיר זוכה לעדת מקרקרים אומרי הן ואמן מדאיג לא פחות. |
 |
|
|
ali
35 הודעות |
נשלח - 03/03/2014 : 20:51:11
|
| אם הוא אומר שהוא לא הולך להתעסק בזה כי זה חדר לו לחיים הפרטיים בואו נעזור לו. בואו נצא לו מהחיים הפרטיים ומהמסעדות, בואו נעזוב אותו ונפסיק את הדיאלוג המגוחך איתו. בכלל לא צריך להכנס לפוסטים שלו. הכי טוב להתעלם ולא להזכיר את שמו בכלל. אז הוא עמד מהצד והשקיף על האלימות, אז מה ? ההתעלמות זה הדרך הכי טובה לפרובוקציות. |
 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 03/03/2014 : 21:12:08
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי karpad3
ביום שישי הוא אמנם לא לקח חלק פעיל בקללות ובאיומים (לפחות לא בזמן שאני עברתי שם), אבל הוא כן עמד על המדרכה והשקיף.
בכל מקרה, אני כן מסכים שהפכו אותו לסמל האלימות בצד השני, למרות שברור שהוא לא היחיד שלקח בה חלק.
גם אני והמשפחה שלי חלפנו ליד הקללות במזרחי בסוף המשחק ולא מנענו אותם,אנחנו אשמים בהן? אנחנו קיללנו את קטמון? אולי נירגע? אז קיללו אותנו, קראו לנו אשכנזים מניאקים ואמרו שלא רוצים להתאחד איתנו בחיים, שהם לא צריכים אותנו. אפשר לדפדף הלאה. זה המקום הראשון שמקללים אותנו? אח שלי פגש את דני מועלם ( האיום והנורא ) בנוקיה והלך לדבר איתו ובין הלכלוכים עלינו ועל קטמון הוא דאג לציין שהוא יעשה הכל כדי שלא יהיה איחוד, אבל אם יהיה אז לא תהיה אלימות. מה שחשוב כרגע זה יום שני. אפשר להתחיל להתעסק בזה? |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
וגם לרמי תמר יש מה לומר  |
|