| משתמש |
הודעה מיוסי ליפקין  |
|
אריה דיין
98 הודעות |
נשלח - 02/03/2014 : 12:36:12
|
"עד המוות הפועל" מבטיח לנו שגם אם לא נתקבל ביציע המשותף בפרחים, בכל זאת "נתקבל יפה על ידי 90% מהאוהדים"; בהמשך דבריו הוא גם מספיק הגון להזהיר אותנו שככל הנראה גם ניאלץ, פה ושם, לשמוע מהם כמה קללות.
ולי נדמה שחלק ניכר מהבעייה במיזוג שני היציעים מצוי דווקא בגישה הפטרנליסטית הזאת של הכותב, שככל הנראה נמנה דווקא על היותר פתוחים וידידותיים כלפינו בקרב אוהדיהם. כי מהביטוי "תתקבלו יפה" עולה שהיציע המשותף יהיה בעצם היציע שלהם, ואנחנו נגיע אליו תחילה בתור אורחים (לא בעיני כלם רצויים) עד שלאט-לאט נספוג פחות ופחות קללות ובסוף גם נתקבל יפה "על ידי 90% מהם". מאיפה ההתנשאות הזאת עלי? אולי דווקא אני הוא זה שצריך לקבוע איך לקבל את אלה שכבר שבע שנים מקלללים אותי ורואים בי בוגד?
וחוץ מזה, ביום שישי ראינו בטדי שני דברים חשובים. על אחד מהם - האלימות, הגסות והטינה כלפינו מצד אוהדי הפועל ירושלים - כבר נכתב רבות. הדבר השני, שהוא חשוב לא פחות מהראשון, הוא יחסי הכוחות המספריים בין שני הקהלים - במערבי היו למעלה מ-3,000 אוהדים ובמזרחי לא היו יותר מ-500. אז מי צריך לקבל את מי יפה? |
 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 02/03/2014 : 12:39:06
|
הנה מה ששמעתי מאוהד הפועל בחניה המזרחית. הוא צרח את זה לתוך הפרצוף שלי ממרחק של 20 ס"מ אחרי שהעזתי להגיד להם שהקללות והאלימות שלהם לא ירתיעו אותנו: "אנחנו נמרר לכם את החיים עד שתעלמו מהמגרש. מרגע שאתם חוזרים, לא מעניינת אותנו הקבוצה. אנחנו נגיע רק במטרה אחת. בהתחלה יעלמו כל הנשים והילדים ואח"כ כל שאר הבוגדים. לא משנה כמה זמן זה יקח, לא נרפה מכם עד שתעזבו". דני מועלם עמד מאחוריו והוסיף את המנטרה - "בשבילי אתה יותר גרוע מאוהד ביתר. אני מעדיף לשבת עם לה פאמיליה מאשר איתכם".
בצד החיובי - בזמן ההתנפלות, ניגש אלי אוהד שלהם (אולי זה היה יותר מאוהד אחד לא ממש הצלחתי לשים לב) ולחש מהצד - "תדע לך שלא כולם אצלנו כאלה".
|
 |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 02/03/2014 : 12:48:39
|
הגישה המתנשאת שאריה מתאר חוזרת על עצמה גם בפוסט שטל וקנין פרסם בפורום הסגור מפי אוהד אחר(?) של המקורית: " ...עם יד על הלב אני לא חושב שצריך לקבל אותכם עם פרחים אבל....". באמת תודה רבה. |
נערך על ידי - davidkipod ב-02/03/2014 12:49:57 |
 |
|
|
עד המוות הפועל
38 הודעות |
נשלח - 02/03/2014 : 12:53:14
|
אבי, 1. נראה לי פרוצדורה לשנות את השם ובכל מקרה לטעמי הוא יפה. 2. לא אשקר, המילה קטמון(לצערי), באה לי לא טוב ואני מקווה שעם הזמן היא תהיה שולית ביציע, אבל צעיפים של קטמון לא יעשו לי רע על הלב. 3. קללות יהיו ויש בכדורגל, גם אצלכם, יש לכם יציע משפחות לא? המגרש גדול מספיק לכולם, גם למקללים. 4. אם שוטר או מאבטח ירחיקו אוהד, זה בטח לא יהיה בגלל קללות, אלא התפרעות, אבל מה זה כל אדם אחר? בגלל אלימות מילולית? נראה לי מוגזם. רבי, 1. לא התכוונתי אליך, לא מכיר אותך, התכוונתי לאוהדים שלנו. 2. תהיו מוכנים נפשית לקללות נגד קטמון ביציע, מקומץ אוהדים, שעושה רעש, ותחשבו על דרכי התמודדות עם זה, ראיתי פה איזה הצעה, "להעיף מהיציע" על קללות- לא יקרה ושטות גמורה, בכל מקרה להערכתי יעלם תוך תקופה קצרה. 3. אמרתי כבר- כל אחד יבוא עם איזה צעיף שהוא רוצה (מדבר בשם עצמי ואני מאמין גם בשם הרוב). 4. איך הגיעו אוהדים לחדר הלבשה באמת בעיה שלכם, רק למה סתימת הפיות השטותית.
דבר נוסף- לא הייתי במקום בזמן שבוצע "פשע השנאה" המדובר (עזבתי במחצית), לא יודע מי האנשים, לא רוצה לשער, לדמיין או לחשוב, אם היו מכות-פלילי, יריקות- מגעיל ודוחה על גבול הפלילי, קללות- מגעיל, לגיטימי במגרשי הכדורגל בארץ. |
 |
|
|
שמאש
342 הודעות |
נשלח - 02/03/2014 : 12:55:27
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
הנה מה ששמעתי מאוהד הפועל בחניה המזרחית. הוא צרח את זה לתוך הפרצוף שלי ממרחק של 20 ס"מ אחרי שהעזתי להגיד להם שהקללות והאלימות שלהם לא ירתיעו אותנו: "אנחנו נמרר לכם את החיים עד שתעלמו מהמגרש. מרגע שאתם חוזרים, לא מעניינת אותנו הקבוצה. אנחנו נגיע רק במטרה אחת. בהתחלה יעלמו כל הנשים והילדים ואח"כ כל שאר הבוגדים. לא משנה כמה זמן זה יקח, לא נרפה מכם עד שתעזבו". דני מועלם עמד מאחוריו והוסיף את המנטרה - "בשבילי אתה יותר גרוע מאוהד ביתר. אני מעדיף לשבת עם לה פאמיליה מאשר איתכם".
בצד החיובי - בזמן ההתנפלות, ניגש אלי אוהד שלהם (אולי זה היה יותר מאוהד אחד לא ממש הצלחתי לשים לב) ולחש מהצד - "תדע לך שלא כולם אצלנו כאלה".
את המשפטים האלו של למרר את חיינו עד שהאוהדים לא ירצו להגיע למגרש, אני כבר שומע וקורא מאז ההסכם. האסטרטגיה הזו לוקחת בחשבון שהמשפחות ייעלמו ראשונות, אף אחד לא רוצה שהילדים שלו יעמדו ליד בריונים, ואחר כך גם אוהדים אחרים ייצא להם החשק. אבל מה שמסמן את ההתנהלות המדאיגה זה כמו שאתה מתאר - יש מי שצורח,ויש מי שלוחש. ומי שלוחש מפחד לדבר בקול. |
 |
|
|
עד המוות הפועל
38 הודעות |
נשלח - 02/03/2014 : 13:07:59
|
דבר ראשון אין פה התנשאות, אתם יותר, לא במספרים שאתם מדמיינים לכם אבל יותר, ומאורגנים יותר, אבל עושה רושם שיש כאן כמה אנשים בפאניקה ,ובכלל התגובה הייתה להודעה של ליפקין וע"מ שלא יחשבו כאן שכולם יקללו ויחריבו את היציע, בכל מקרה אני לא שולט ולא פטרון ולא מנהיג, סתם אוהד שמביע את דעתו. ובסופו של דבר אתם מגיעים עם כל הקהל והארגון ליציע חי שיש ב מאות אוהדים מסורים, כמה שתזלזלו |
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 02/03/2014 : 13:18:00
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עד המוות הפועל
דבר ראשון אין פה התנשאות, אתם יותר, לא במספרים שאתם מדמיינים לכם אבל יותר, ומאורגנים יותר, אבל עושה רושם שיש כאן כמה אנשים בפאניקה ,ובכלל התגובה הייתה להודעה של ליפקין וע"מ שלא יחשבו כאן שכולם יקללו ויחריבו את היציע, בכל מקרה אני לא שולט ולא פטרון ולא מנהיג, סתם אוהד שמביע את דעתו. ובסופו של דבר אתם מגיעים עם כל הקהל והארגון ליציע חי שיש ב מאות אוהדים מסורים, כמה שתזלזלו
טוב לשמוע דעות כמו שלך ,עזוב התנשאות לא התנשאות זה באמת פחות מעניין אותי ,מה שמטריד אותנו זה אותה קבוצה (שאני לא יודע להעריך את הגודל שלה) שבאופן גלוי מצהירים שיבואו למרר לנו את החיים ,בחבר'ה האלו נצטרך לטפל.
|
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 02/03/2014 : 13:36:40
|
אבל אם הם באמת רק "קומץ", נגיד 20 איש, אז למה אירגון האוהדים החדש שקם שם לא יוצא בהודעה מסודרת שהוא מגנה כל סוג של אלימות ותומך במאמציו של יוסי ליפקין להביא לקבוצה אדומה חזקה אחת בעיר? ושהוא יעשה כל מה שנדרש כדי לנסות למנוע מעשים כאלה?
|
 |
|
|
shay
16 הודעות |
נשלח - 02/03/2014 : 13:52:46
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
אבל אם הם באמת רק "קומץ", נגיד 20 איש, אז למה אירגון האוהדים החדש שקם שם לא יוצא בהודעה מסודרת שהוא מגנה כל סוג של אלימות ותומך במאמציו של יוסי ליפקין להביא לקבוצה אדומה חזקה אחת בעיר? ושהוא יעשה כל מה שנדרש כדי לנסות למנוע מעשים כאלה?
בין 8 לעשרה אנשים עמדו שם, בין 4-5 צעקו.
אחת הסיבות שבגינן ישבתי עם קטמון במשחק, היא כדי להכין את השטח לקראת הבאת ילד בן שנתיים-שלוש לשנה הבאה. יש צורך עז לוודא שהתנהגות כזו לא תהיה במגרש. (לא כולם יבנה). |
 |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 02/03/2014 : 13:57:59
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
ארגון האוהדים החדש שקם פירסם והוריד את הפרסום של הטקסט של יוסי. הבעיה הי הרבה יותר מורכבת ובין שאר הפעולות שצריך לנקוט זה לגייס את הקולות השפויים בצד של הפועל ירושלים כדי להילחם בתופעה הזו.
|
ירון |
 |
|
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 02/03/2014 : 14:01:34
|
למרות הגועל נפש שראינו מצד מספר אוהדי הפועל סאדר אנחנו חייבים להמשיך לאיחוד . אין לנו מה לדאוג מהחלאות שיבואו להרוס כי אנחנו יודעים טוב מאוד מי הם והם פשוט לא ייכנסו למשחקים של הקבוצה המאוחדת . אני בטוח שגם האוהדים הטובים של סאדר לא רוצים אותם ביציע . |
 |
|
|
אריק גוטלר-אופיר
63 הודעות |
נשלח - 02/03/2014 : 15:16:34
|
אני מאלה שעברו עם אשתו ובנו בחניית היציע המזרחי וספג קללות. לא נעים. שמחתי לקרוא את ההודעה חשובה של יוסי ליפקין. מציע שליפקין יבקש מהנהלת הפועל ירושלים תגובה רשמית, כתנאי להמשך המו"מ. |
אריק |
 |
|
|
דותן716
143 הודעות |
נשלח - 02/03/2014 : 18:35:05
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עד המוות הפועל
רוב האוהדים בעד איחוד וחזרה של האוהדים הביתה, ושוב, לא תתקבלו בפרחים, אבל תתקבלו יפה מצד 90% מהאוהדים ותוך כמה משחקים הכל יהיה בסדר. ... אני מצליח לדמיין איך שי אהרון מנסה לצאת מחדר ההלבשה וחוסמים לו את הדרך עם צעקות ואולי יש איזה דחיפה קטנה עם הגוף או משהו כזה, שוב, אלימות אני לא רואה בקרב אוהדי הפועל. קללות זה משהו אחר, למרות שאני גם לא חובב קללות, אפשר להעביר מסרים בצורה יפה יותר.
תוציא לך מהראש את המונחים "חזרה הביתה" ו-"תתקבלו". אתם לא עושים לנו טובה ולא מקבלים אותנו בביתכם. לצורך העניין, גם אנחנו לא עושים לכם טובה ולא מקבלים אתכם בביתנו. שני הבתים שקיימים כרגע יתאחדו לבית משותף.
לגבי הקללות, הסלחנות שלך תמוהה ומדאיגה. קללות הן אולי חצי לגיטימיות בכדורגל כאשר הן במינון סביר מהיציע לכיוון המגרש ולכיוון היציע של הקבוצה היריבה. הן לא לגיטימיות כלפי אף אחד מחוץ לאיצטדיון, ובטח ובטח שלא כנגד האוהדים שיושבים איתך באותו יציע, בתוך האיצטדיון ומחוצה לו. |
 |
|
|
הדוב האדום
513 הודעות |
נשלח - 02/03/2014 : 18:43:27
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אריק גוטלר-אופיר
אני מאלה שעברו עם אשתו ובנו בחניית היציע המזרחי וספג קללות. לא נעים. שמחתי לקרוא את ההודעה חשובה של יוסי ליפקין. מציע שליפקין יבקש מהנהלת הפועל ירושלים תגובה רשמית, כתנאי להמשך המו"מ.
לבקשתך:
מועדון הכדורגל הפועל ירושלים מתנצל על התנהגות קומץ אוהדים קטן אשר אינו מייצג את רוח המועדון והאמת שלנו. אנו מחנכים לסובלנות, אהבה וקבלת האחר דרך הספורט. מאמינים אנו שעונה הבאה נהיה תחת קורת גג אדומה ומצליחה. אין לפעולות שהיו בשישי האחרון בכדי לחבל בנסיון החיבור והחזרת האחים האובדים לבית האדום שלנו. כולנו תקווה ואמונה שדברים אלו כמו שלא קרו מעולם לא יחזרו ויתרחשו בשנית. בכבוד, הערכה ותודה דובי גולדברג יושב ראש הפועל ירושלים |
 |
|
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
נשלח - 02/03/2014 : 18:52:45
|
דוב, ההודעה של גולדברג זה אתה כתבת? כי אני לא ראיתי את זה מפורסם בשם מקום... |
 |
|
הודעה מיוסי ליפקין  |
|