| משתמש |
הודעה מיוסי ליפקין  |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 02/03/2014 : 19:01:21
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c
דוב, ההודעה של גולדברג זה אתה כתבת? כי אני לא ראיתי את זה מפורסם בשם מקום...
https://www.facebook.com/hapoeljerusalem
עריכה: זה פורסם שם, אבל זה נעלם... |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
אריה דיין
98 הודעות |
נשלח - 02/03/2014 : 19:04:15
|
בעניין דבריו של דובי גולדברג:
קודם כל - אנחנו לא "בנים אובדים". לא טעינו, לא חטאנו, לא אבדנו.
שנית - ערכה של ההודעה הזאת כערכן של הודעות הנהלת בית"ר נגד מעשים גזעניים של לה פמיליה. היא נכתבה בקריצה כלפי אלה שהיא האה לגנות וערכה שואף לאפס. |
 |
|
|
שמאש
342 הודעות |
נשלח - 02/03/2014 : 20:49:52
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אריה דיין
טוב שמתפרסם מכתב עם לקיחת אחריות. אבל - אנחנו לא 'בנים אובדים' ! מספיק עם הטרמינולוגיות המפגרות האלו! אנחנו לא חוזרים לשום מקום, אין לאן לחזור. המושג שצמח (כאן לצערי) כמו עשב שוטה, אצלנו בפורום - 'המקורית' - הוא חלק מהטעות התודעתית טרמינולוגית הזו. מי 'מקורית'? מה מקורי בה? סאסי? יריקות ? השורש זי"ן בכל ואריאציה אפשרית? קטמון זו קבוצה מקורית. בכל קנה מידה ופרמטר. להסביר למה? נכון שלא צריך? אמרנו כן רבתי לאיחוד. איחוד זה איחוד, לא חזרה ולא התרפסות, אף אחד פה לא הלך לאיבוד.ונהפוך הוא. מה 3000 אוהדים הלכו לאיבוד ל250 אוהדים? אולי הפוך?? ראיתם את השלט ביציע מולנו במשחק "ביקשתם מחילה תחזרו בזחילה".לא מבקשים מחילה מאף אחד, ולא חוזרים לשום מקום. הולכים קדימה עם קבוצה מקורית, קטמון. רוצים איחוד איתנו? תפדלו, בשימחה. |
 |
|
|
פלוני בן אלמוני
389 הודעות |
נשלח - 02/03/2014 : 22:00:16
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שמאש
טוב שמתפרסם מכתב עם לקיחת אחריות. אבל - אנחנו לא 'בנים אובדים' ! מספיק עם הטרמינולוגיות המפגרות האלו! אנחנו לא חוזרים לשום מקום, אין לאן לחזור. המושג שצמח (כאן לצערי) כמו עשב שוטה, אצלנו בפורום - 'המקורית' - הוא חלק מהטעות התודעתית טרמינולוגית הזו. מי 'מקורית'? מה מקורי בה? סאסי? יריקות ? השורש זי"ן בכל ואריאציה אפשרית? קטמון זו קבוצה מקורית. בכל קנה מידה ופרמטר. להסביר למה? נכון שלא צריך? אמרנו כן רבתי לאיחוד. איחוד זה איחוד, לא חזרה ולא התרפסות, אף אחד פה לא הלך לאיבוד.ונהפוך הוא. מה 3000 אוהדים הלכו לאיבוד ל250 אוהדים? אולי הפוך?? ראיתם את השלט ביציע מולנו במשחק "ביקשתם מחילה תחזרו בזחילה".לא מבקשים מחילה מאף אחד, ולא חוזרים לשום מקום. הולכים קדימה עם קבוצה מקורית, קטמון. רוצים איחוד איתנו? תפדלו, בשימחה.
+1 |
תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר... |
 |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 03/03/2014 : 05:14:49
|
טוב שמתפרסם מכתב עם לקיחת אחריות. אבל - אנחנו לא 'בנים אובדים' ! מספיק עם הטרמינולוגיות המפגרות האלו! אנחנו לא חוזרים לשום מקום, אין לאן לחזור. המושג שצמח (כאן לצערי) כמו עשב שוטה, אצלנו בפורום - 'המקורית' - הוא חלק מהטעות התודעתית טרמינולוגית הזו. מי 'מקורית'? מה מקורי בה? סאסי? יריקות ? השורש זי"ן בכל ואריאציה אפשרית? קטמון זו קבוצה מקורית. בכל קנה מידה ופרמטר. להסביר למה? נכון שלא צריך? אמרנו כן רבתי לאיחוד. איחוד זה איחוד, לא חזרה ולא התרפסות, אף אחד פה לא הלך לאיבוד.ונהפוך הוא. מה 3000 אוהדים הלכו לאיבוד ל250 אוהדים? אולי הפוך?? ראיתם את השלט ביציע מולנו במשחק "ביקשתם מחילה תחזרו בזחילה".לא מבקשים מחילה מאף אחד, ולא חוזרים לשום מקום. הולכים קדימה עם קבוצה מקורית, קטמון. רוצים איחוד איתנו? תפדלו, בשימחה.
+1 |
 |
|
|
ali
35 הודעות |
נשלח - 03/03/2014 : 21:14:10
|
| אפשר להבין למה אנשים שהאידאולוגיה שלהם זה להשאר עם קבוצה נחשבים כבעלי ערכים פחותים ? מי שעזב בגלל שהוא חשב שזה מה שיציל את הקבוצה אולי באמת הציל את הקבוצה. אולי יש לו ערכים נעלים או יש לו טקטיקה חכמה, אבל זו לא סיבה להסתכל בבוז על מי שהחליט שנאמנות לקבוצה זה מעל הכל. לוזון (והבנים שלו), גברי לוי (והבן שלו) ושאר בעלי הקבוצות הם בליגה של סאסי והאוהדים שלהם לא עוזבים. אפשר להתוכח מה יעיל יותר, מה ערכי יותר אבל להתייחס למי שהחליט שנאמנות היא מעל הכל כנחות זה לא רציני. אני לא מדבר על קללות, אני מדבר עוד הרבה לפני הקללות. יש בקטמון יחס של זילזול באחר. זה אולי מתאים לילדים ונערים שרואים באמת שלהם את האמת המוחלטת, אבל המבוגרים ביננו יכולים לכבד את הנרטיב האחר. מאד הייתי שמח להיות על היציע בשנה הבאה ושהאוירה תהיה כמו ב7 שנים של קטמון. אבל אני לא מוותר על מי שנשאר גם הם קצת שונים. לפחות ברצון שלהם להשאר (או נאמנות) הם שונים, אז מה ? |
 |
|
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 03/03/2014 : 21:45:11
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי ali
אפשר להבין למה אנשים שהאידאולוגיה שלהם זה להשאר עם קבוצה נחשבים כבעלי ערכים פחותים ? מי שעזב בגלל שהוא חשב שזה מה שיציל את הקבוצה אולי באמת הציל את הקבוצה. אולי יש לו ערכים נעלים או יש לו טקטיקה חכמה, אבל זו לא סיבה להסתכל בבוז על מי שהחליט שנאמנות לקבוצה זה מעל הכל. לוזון (והבנים שלו), גברי לוי (והבן שלו) ושאר בעלי הקבוצות הם בליגה של סאסי והאוהדים שלהם לא עוזבים. אפשר להתוכח מה יעיל יותר, מה ערכי יותר אבל להתייחס למי שהחליט שנאמנות היא מעל הכל כנחות זה לא רציני. אני לא מדבר על קללות, אני מדבר עוד הרבה לפני הקללות. יש בקטמון יחס של זילזול באחר. זה אולי מתאים לילדים ונערים שרואים באמת שלהם את האמת המוחלטת, אבל המבוגרים ביננו יכולים לכבד את הנרטיב האחר. מאד הייתי שמח להיות על היציע בשנה הבאה ושהאוירה תהיה כמו ב7 שנים של קטמון. אבל אני לא מוותר על מי שנשאר גם הם קצת שונים. לפחות ברצון שלהם להשאר (או נאמנות) הם שונים, אז מה ?
מאיפה זה בא? ועל מה? מה שוב עשינו? זלזלנו באנשים שמקללים ויורקים. עכשיו גם זה אסור? |
 |
|
|
ali
35 הודעות |
נשלח - 03/03/2014 : 22:22:05
|
https://www.facebook.com/pages/%D7%94%D7%A9%D7%97%D7%A8-%D7%94%D7%90%D7%93%D7%95%D7%9D/571698232920610 "במה שהתחיל כ"צדקת הדרך" מבחינת אוהדי קטמון הפך מהרה לקיתונות של בוז כלפינו אוהדי הפועל ירושלים. "חוליגנים אלימים", "עבדים נרצעים של משפחת סאסי", "קופים" ושאר מיני כינויים מבית מרכולתו של "מיזם האוהדים המצליח של הכדורגל הישראלי". פגעו באופן אישי, באמצעות שקרים ומניפולציות בכמה אוהדים שהם עמודי התווך של הקבוצה (ובכוונה אני מדגיש "קבוצה" ולא "קהל" כי חד הם. ובלא קהל אין קבוצה) כאילו מדובר בבריונים עם קרניים - הכל כדי לייצר דמוניזציה כלפי חבורה נפלאה של אנשים, שמה בסך הכל ביקשו(?): לאהוב את קבוצת הכדורגל עליהם גדלו עד יומה האחרון. משיחות עם חבריי ליציע מתקבל הרושם כי הכעס האמיתי (ואולי היחיד) כלפי קהל קטמון זה לא על אותה נטישה ברגעים הקריטיים והקמת קבוצת האוהדים, אלא הרפש והזלזול שעלו מידי קיץ בשיחות המו"מ על האיחוד." |
 |
|
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 03/03/2014 : 22:28:24
|
אתה לא באמת מנסה ליצור פיוס נכון? חצי מהאנשים כאן (כולל אני) לא יודעים למי ומתי ובאיזה הקשר מובאים הציטוטים של ה"ציטוטים" האלה.
לילה טוב |
 |
|
|
סינגל מאלט
91 הודעות |
נשלח - 03/03/2014 : 22:32:03
|
| עלי היקר, למיטב זכרוני אם היו דיבורים כאלה הם היו תמיד בכיוון ההפוך.... אבל אני לא מתכוון להוכיח עכשיו שאין לי אחות. אני מרגיש נקי בדרכי ובצדקתה. |
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 03/03/2014 : 22:45:16
|
די, עשה טובה. ההודעה הזאת חיה על אותו תדר מפלג, אולי ללא נאצות, אבל עדיין פלגנית. רוצה, תקרא לה הפועל ירושלים. טכנית, היא המקור. לא מחילה, לא זחילה, לא מזדהה עם זה, לא חזרה, לא התרפסות, מסכים. 3000 אוהדים לא נולדו מ 0 , וגם אתה יודע את זה. |
נערך על ידי - קראנקו ב-03/03/2014 22:51:00 |
 |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 04/03/2014 : 00:46:47
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רבי מאיר
אפשר להבין למה אנשים שהאידאולוגיה שלהם זה להשאר עם קבוצה נחשבים כבעלי ערכים פחותים ? מי שעזב בגלל שהוא חשב שזה מה שיציל את הקבוצה אולי באמת הציל את הקבוצה. אולי יש לו ערכים נעלים או יש לו טקטיקה חכמה, אבל זו לא סיבה להסתכל בבוז על מי שהחליט שנאמנות לקבוצה זה מעל הכל. לוזון (והבנים שלו), גברי לוי (והבן שלו) ושאר בעלי הקבוצות הם בליגה של סאסי והאוהדים שלהם לא עוזבים. אפשר להתוכח מה יעיל יותר, מה ערכי יותר אבל להתייחס למי שהחליט שנאמנות היא מעל הכל כנחות זה לא רציני. אני לא מדבר על קללות, אני מדבר עוד הרבה לפני הקללות. יש בקטמון יחס של זילזול באחר. זה אולי מתאים לילדים ונערים שרואים באמת שלהם את האמת המוחלטת, אבל המבוגרים ביננו יכולים לכבד את הנרטיב האחר. מאד הייתי שמח להיות על היציע בשנה הבאה ושהאוירה תהיה כמו ב7 שנים של קטמון. אבל אני לא מוותר על מי שנשאר גם הם קצת שונים. לפחות ברצון שלהם להשאר (או נאמנות) הם שונים, אז מה ?
מאיפה זה בא? ועל מה? מה שוב עשינו? זלזלנו באנשים שמקללים ויורקים. עכשיו גם זה אסור?
רבי מאיר, אפשר וצריך להודות בטעות כשצריך. במשך כמה שנים זלזלנו באוהדים שנשארו שם, כן, קראנו להם "סאדרים" קראנו לקבוצה שלהם "סאדר" אמרנו שאנחנו זה הפועל ירושלים, ודחפנו בכל מקום כמה אנחנו אלה שיצילו את הפועל ירושלים. כשבתכל'ס? הם בסף הכל בחרו בדרך שונה משלנו ונשארו בהפועל ירושלים.
אם זה מצדיק התנהגות כמו שהייתה ביום שישי? חד משמעית לא. אם זה מצדיק לנטור טינה ולהתעמת עם כל מי שיבוא עם צעיף של קטמון בקבוצה המאוחדת? לחלוטין לא.
אז שוב, בואו נזכור שלא לאורך כל הדרך היינו צדיקים. הגדולה של אוהדי המקורית תהיה לשכוח מהעניינים הללו בדיוק כמו שהגדולה של האוהדים שלנו תהיה לשכוח את כל שירי ה"קטמון זונה" "בוגדים" וכו'.
(אני לא מתייחס פה לאירועי האלימות שהיו בסוף המשחק ע"י כמות קטנה של אוהדים- זה עניין שצריך להיות מטופל בנפרד)
|
נערך על ידי - גון מדלולה ב-04/03/2014 00:48:11 |
 |
|
|
yaron
103 הודעות |
נשלח - 04/03/2014 : 05:39:00
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גון מדלולה
ציטוט: נשלח במקור על ידי רבי מאיר
מאיפה זה בא? ועל מה? מה שוב עשינו? זלזלנו באנשים שמקללים ויורקים. עכשיו גם זה אסור?
רבי מאיר, אפשר וצריך להודות בטעות כשצריך. במשך כמה שנים זלזלנו באוהדים שנשארו שם, כן, קראנו להם "סאדרים" קראנו לקבוצה שלהם "סאדר" אמרנו שאנחנו זה הפועל ירושלים, ודחפנו בכל מקום כמה אנחנו אלה שיצילו את הפועל ירושלים. כשבתכל'ס? הם בסף הכל בחרו בדרך שונה משלנו ונשארו בהפועל ירושלים.
אם זה מצדיק התנהגות כמו שהייתה ביום שישי? חד משמעית לא. אם זה מצדיק לנטור טינה ולהתעמת עם כל מי שיבוא עם צעיף של קטמון בקבוצה המאוחדת? לחלוטין לא.
אז שוב, בואו נזכור שלא לאורך כל הדרך היינו צדיקים. הגדולה של אוהדי המקורית תהיה לשכוח מהעניינים הללו בדיוק כמו שהגדולה של האוהדים שלנו תהיה לשכוח את כל שירי ה"קטמון זונה" "בוגדים" וכו'.
(אני לא מתייחס פה לאירועי האלימות שהיו בסוף המשחק ע"י כמות קטנה של אוהדים- זה עניין שצריך להיות מטופל בנפרד)
+1 למדלולה |
 |
|
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 04/03/2014 : 06:42:37
|
מדלולה היקר. אני יודע את זה. תעקוב אחרי הפוסטים שלי בימים האחרונים ותראה שכתבתי פחות או יותר אותו הדבר כמוך. אבל חלאס. כמו שאמרת, כל אחד צריך לגלות גדולה. אנחנו כבר הצבענו על לשכוח מקטמון זונה וכו. אי אפשר כל הזמן להעלות את זה. אי אפשר כל חמש דקות להעלות את זה מהאוב כדי להצדיק השתוללויות כמו שהיו בשישי. כמו שאמר ליפקין, תחליטו אם אתם רוצים פיוס. ואני מוסיף, תחליטו מהר כי בכדורגל אי אפשר לחכות הרבה זמן. אי אפשר להחליט פיוס אבל כל שמתעצבנים אז חוזרים להאשמות היישנות ולקללות וליריקות. זה שקול להחלטה נגד. |
נערך על ידי - רבי מאיר ב-04/03/2014 06:44:20 |
 |
|
|
ali
35 הודעות |
נשלח - 04/03/2014 : 10:03:49
|
| דעתי האישית היא שזה בסדר גמור להביא צעיפים ומרצ'נדייז של קטמון בקבוצה המאוחדת. זה בסדר לשיר שירים שהתווספו בשנים האחרונות. יהיו קצת קללות וכעסים בהתחלה ותוך כמה חודשים הכל יסתדר. הנושא של איחוד או לא כבר הוכרע. אוהדי הפועל לא היו צד במו"מ, קטמון החליטו שכן וליפקין החליט שכן ובזה נגמר הסיפור. עכשיו צריך להוריד את החוב לעיריה , לראות אם סאסי שוב עושה לנו תרגיל או שהוא באמת מתכוון לותר וזהו. ברגע שיגמר הסיפור של החוב וסאסי יותר על הקבוצה יהיה איחוד. את כל המשקעים, הקללות, ההתנשאות, האיבה והכעסים הזמן ירפה ושבוע אחרי דרבי טעון זה לא זמן לנתח את הרגשות בכל צד. ברור שכרגע כל צד כועס על השני וחושב שהוא בגד. בואו נשים את כל זה בצד נתפלל שהכל יסתדר מבחינה טכנית בירוקרטית ונמשיך את הדיונים הללו כשהאיחוד יתבצע. בתקווה שזו תהיה קבוצה בלאומית. |
 |
|
הודעה מיוסי ליפקין  |
|
|
|