| משתמש |
הודעה מיוסי ליפקין  |
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 01/03/2014 : 23:06:25
|
להלן הודעה שכתב הערב יוסי ליפקין לאוהדי הפועל ירושלים למרות בקשתו ההודעה לא פורסמה
בושה וחרפה. לצערי אין מילים אחרות לתאר את מה שהתרחש אתמול בזמן המשחק ולאחריו על ידי אוהדי הפועל ירושלים, אוהדים בודדים אולי במספרם, אך לטעמם הם מייצגים את כולכם, אוהדי הפועל ירושלים. ברצוני לחדד את פנייתי אליכם שייתכן שלא הובנה מספיק. לדעתי והבנתי אוהדי קטמון הם אוהדי הפועל לא פחות מכל אוהד הפועל המקורית, הם בחרו בדרך אחרת שהיא לגיטימית לחלוטין בעיני ואין שום צורך לסלוח ולמחול להם כיוון שלא חטאו. הם אמרו את שלהם בענק כשהסכימו להתפרק ולהצטרף אלינו למרות כל הסיכונים שכרוכים בכך. אני דורש שגם אתם תקבלו את ההחלטה לשכוח מהעבר ולהבין שאלו הם האנשים איתם נשב יחד ביציע בעונה הבאה ובלעדיהם לא תהיה תקומה להפועל ירושלים. ברור יותר מזה אני לא יכול להיות ומי שלא מוצא חן בעיניו מוזמן להצהיר שהוא נגד האיחוד וכך נדע אחת ולתמיד מי הקומץ ומי הרוב
. יוסי ליפקין
|
ירון |
נערך על ידי - yarond ב-01/03/2014 23:10:42 |
|
|
HST
285 הודעות |
נשלח - 01/03/2014 : 23:15:25
|
כל הכבוד יוסי, כל הכבוד ירון. איפה עוד פורסמה ההודעה מלבד הפורום שלנו? |
 |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 01/03/2014 : 23:27:08
|
תתפרסם בקבוצת פייסבוק של אוהדי הפועל ירושלים בשם השחר האדום |
ירון |
 |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 01/03/2014 : 23:33:09
|
| אותו "שחר אדום" המורכב מאותם חלאות שקיללו ותקפו את שי?. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
 |
|
|
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 02/03/2014 : 00:06:30
|
| זה נמחק שמם |
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
 |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 02/03/2014 : 01:17:40
|
| פעם אחר פעם יוסי ליפקין מראה שהוא פשוט אחלה בנאדם. |
 |
|
|
דוד יוסה
211 הודעות |
נשלח - 02/03/2014 : 05:39:29
|
| תגובה אמיצה וכל כך מדוייקת. |
 |
|
|
HST
285 הודעות |
נשלח - 02/03/2014 : 06:37:44
|
נכון להבוקר לא פורסם לא בשחר האדום ולא בשום מקום אחר למעט דף איחוד אדום
|
 |
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 02/03/2014 : 06:43:17
|
| אני מניח זה כבר נמחק משחר האדום.פניה הזאת ממש לא מעניינת את דני מועלם ותלמידיו. |
אליה |
 |
|
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 02/03/2014 : 08:02:55
|
זה לא מספיק צריך להודיע חד משמעית שאלימות לא תהיה בשורותינו אחרי האיחוד. לא מילולית ולא פיזית. וכל מי שינקוט באלימות יורחק מהיציעים ושמו יימסר למשטרה חד משמעית הקץ לאלימות |
 |
|
|
Num 6
35 הודעות |
נשלח - 02/03/2014 : 09:48:08
|
+1 צריכים להיות החלטתים. אפס סובלנות לאלימות על כל צורותיה! |
 |
|
|
פולדש
514 הודעות |
נשלח - 02/03/2014 : 10:43:12
|
| אם היה לי ספק לגבי ליפקין - ולא באמת היה משהו מוחשי - ההודעה הזו מאוד הרגיעה אותי. כל הכבוד לו, דברים נכוחים. |
 |
|
|
עד המוות הפועל
38 הודעות |
נשלח - 02/03/2014 : 10:54:12
|
מה שכתבתי כאן בעבר, ולא מצא חן בעיני אנשים כאן, פחות או יותר רצה להכין אתכם למצבים כאלו, כי יש אצלנו כמה אוהדים טוטליטריים, שהולכים עם האמת שלהם עד הסוף ולא רואים אף אחד ממטר, אבל ההתנגדות של הרבה אוהדים ירדה (גם הקיצוניים) ודעכה ותאמינו לי כשאני אומר לכם,רוב האוהדים בעד איחוד וחזרה של האוהדים הביתה, ושוב, לא תתקבלו בפרחים, אבל תתקבלו יפה מצד 90% מהאוהדים ותוך כמה משחקים הכל יהיה בסדר. בקשר לאלימות- מעשה מגונה שאני מתקשה לדמיין אותו מתרחש ע"י אוהדים שיש להם אומנם פה גדול, אבל אלימות לא זכורה לי אצלנו ביציעים. אני מצליח לדמיין איך שי אהרון מנסה לצאת מחדר ההלבשה וחוסמים לו את הדרך עם צעקות ואולי יש איזה דחיפה קטנה עם הגוף או משהו כזה, שוב, אלימות אני לא רואה בקרב אוהדי הפועל. קללות זה משהו אחר, למרות שאני גם לא חובב קללות, אפשר להעביר מסרים בצורה יפה יותר. בכל מקרה אני מתחייב כאוהד הפועל, שאם אראה אלימות ביציעים שלנו כנגד איזה אוהד קטמון, (אם יהיה איחוד), להתערב ולהפריד ולמנוע, שאותו אוהד יגיש אח"כ תלונה במשטרה אם הוא רוצה, ושוב, אני פשוט לא רואה את זה קורה, זה לא יקרה. בכל מקרה תבדקו אצלכם מי נתן לאוהדים לרדת לחדר ההלבשה, ביזיון! בכל מקרה מאחל לליפקין הצלחה, מקווה שהוא לא יחזור בו בגלל כמה אוהדים שעשו מעשים שעדיף שלא היו נעשים, כי בסופו של דבר טובת הפועל מעל הכל. |
 |
|
|
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 02/03/2014 : 11:10:46
|
שלום לך עד המוות. ראשית, האם תוכל לשנות ניק למשהו כמו "הפועל לתמיד" או משהו בסגנון. הניק הנוכחי שלך קצת מזכיר סרטי אימה. לגופו של דבר, במקרה של איחוד יהיה צורך לטפל באנשים מסוימים. אתה יודע את השמות, ואת הפרצופים. תמיד טענתי שהאיחוד ביציע הוא בעייתי מאד, כי השם קטמון יהיה נוכח בכל מקום (תאר לעצמך כמה ילדים בגילאים 14 עד 19 יש היום שזו קבוצתם?). אבל לא בזה מדובר הפעם. כמו שאמרת, עם סובלנות זה פתיר. הבעיה האמיתית היא מהות היציע. טובת העניין דורש שיהיה לנו יציע מלא משפחות, ילדים ואנשים שמחים. ביציע כזה אין מקום לאותם אנשים שאתמול בעטו, קללו, גידפו ותקפו. אם רצונך בהפועל ירושלים משגשגת חשוב שבבוא היום תעמוד מהצד כאשר שוטר, מאבטח, או כל אדם אחר ירחיק אדם זה או אחר מהיציע בשל אלימות פיזית או מילולית. חשוב עוד יותר שתראה במעשה הרחקה כזה עניין מוצדק (אם באמת הייתה אלימות) ולא "רדיפה של אוהד מסור". אחרון אחרון. מתי תתחילו ללחוץ על סאסי להשלים את הסידורים? יש פחות מחודשיים ברוטו עד לדדליין של ליפקין. |
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
 |
|
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 02/03/2014 : 11:44:25
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עד המוות הפועל
מה שכתבתי כאן בעבר, ולא מצא חן בעיני אנשים כאן, פחות או יותר רצה להכין אתכם למצבים כאלו, כי יש אצלנו כמה אוהדים טוטליטריים, שהולכים עם האמת שלהם עד הסוף ולא רואים אף אחד ממטר, אבל ההתנגדות של הרבה אוהדים ירדה (גם הקיצוניים) ודעכה ותאמינו לי כשאני אומר לכם,רוב האוהדים בעד איחוד וחזרה של האוהדים הביתה, ושוב, לא תתקבלו בפרחים, אבל תתקבלו יפה מצד 90% מהאוהדים ותוך כמה משחקים הכל יהיה בסדר. בקשר לאלימות- מעשה מגונה שאני מתקשה לדמיין אותו מתרחש ע"י אוהדים שיש להם אומנם פה גדול, אבל אלימות לא זכורה לי אצלנו ביציעים. אני מצליח לדמיין איך שי אהרון מנסה לצאת מחדר ההלבשה וחוסמים לו את הדרך עם צעקות ואולי יש איזה דחיפה קטנה עם הגוף או משהו כזה, שוב, אלימות אני לא רואה בקרב אוהדי הפועל. קללות זה משהו אחר, למרות שאני גם לא חובב קללות, אפשר להעביר מסרים בצורה יפה יותר. בכל מקרה אני מתחייב כאוהד הפועל, שאם אראה אלימות ביציעים שלנו כנגד איזה אוהד קטמון, (אם יהיה איחוד), להתערב ולהפריד ולמנוע, שאותו אוהד יגיש אח"כ תלונה במשטרה אם הוא רוצה, ושוב, אני פשוט לא רואה את זה קורה, זה לא יקרה. בכל מקרה תבדקו אצלכם מי נתן לאוהדים לרדת לחדר ההלבשה, ביזיון! בכל מקרה מאחל לליפקין הצלחה, מקווה שהוא לא יחזור בו בגלל כמה אוהדים שעשו מעשים שעדיף שלא היו נעשים, כי בסופו של דבר טובת הפועל מעל הכל.
שלום לך "עד המוות הפועל”. אני לוקח לי את הזכות המפוקפקת להניח שב"כמה אנשים" אתה מתייחס גם אלי.
יש לי מספר שאלות שאשמח אם תנסה לענות לי: 1. אמרת שניסית להכין אותנו למצבים כאלו. למה אתה מתכוון –שלא נתרגש מזה? אני לא מבין איך אפשר להיות מוכן לזה. אני כן מבין שאתה יודע מי האנשים האלה. מה לעשות עם המידע אני לא יכול להגיד לך. 2. אם יהיה איחוד, צעיפי קטמון לא ייעלמו תוך "משחק או שניים". הם מחוברים לאנשים שרכשו אותם. זה לא מכוון אליך או לאף אחד אחר. זה אישי שלנו. אתם צריכים להתכונן לזה. אתם יכולים? 3. איך הגיעו אוהדים לחדר ההלבשה זה הבעיה שלנו. תשאיר את זה לנו. 4. ולבסוף הערה - הדברים הבאים נופלים במסגרת ההגדרות של אלימות: "חוסמים לו את הדרך", "איזה דחיפה קטנה עם הגוף או משהו כזה", וגם יריקות, וגם מה שהתרחש במגרש החניה.
|
 |
|
|
נער קאזו
124 הודעות |
נשלח - 02/03/2014 : 12:29:28
|
| כב מעכשיו להשיג תצילומים לצלם תקללות בעמודי הפייסבוק ולהתחיל להגיש תלונות חלאס אחים שלי הם לא הם אנשים יכול להיות שהם טובים, ואולי בטוח אבל האלימות הזאת נגמרה בזה הרגע חלאס כבר חהבין שהם םגועים ומסכנים ושבע שנים כל פגיעה םיסית ומילולית תביעה במשטרה גמרנו |
על תגידו יום יבוא תביאו את היום |
 |
|
הודעה מיוסי ליפקין  |
|
|
|