פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מחזור 26

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מחזור 26
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם מחזור 26 נושא הבא
עמוד: מתוך 4

פלוני בן אלמוני פלוני בן אלמוני מנותק

389 הודעות

נשלח - 27/02/2014 :  14:21:36  הצג פרופיל שלח ל- פלוני בן אלמוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.one.co.il/Article/230133.html

תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר...

nachumco nachumco מנותק

382 הודעות

נשלח - 27/02/2014 :  20:41:27  הצג פרופיל שלח ל- nachumco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תזכורת נעימה

http://www.youtube.com/watch?v=JUgVTBq58_8
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 28/02/2014 :  09:28:54  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סוד של שידרוג: המשחק משודר היום בערוץ הספורט הפתוח (55) ולא בערוץ בתשלום.
עבור לתחילת הדף

roi roi מנותק

219 הודעות

נשלח - 28/02/2014 :  10:32:36  הצג פרופיל שלח ל- roi הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

סוד של שידרוג: המשחק משודר היום בערוץ הספורט הפתוח (55) ולא בערוץ בתשלום.

זה בטוח (לא מופיע בלוח השידורים של ערוץ הספורט)? יש כאלה שמאוד מתרגשים מההודעה הזו מאחר והם מאוד רחוקים...
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 28/02/2014 :  10:59:47  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
היה כתוב בעיתון ווידאתי בתכנית השידורים של יס. יותר מזה אני לא יכול להתחייב.
עבור לתחילת הדף

אדום88 אדום88 מנותק

644 הודעות

נשלח - 28/02/2014 :  11:21:16  הצג פרופיל שלח ל- אדום88 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם בלוח השידורים של HOT המשחק רשום בספורט5. נראה לי שזה ודאי.
עבור לתחילת הדף

חתול אדום חתול אדום מנותק

27 הודעות

נשלח - 28/02/2014 :  18:15:04  הצג פרופיל שלח ל- חתול אדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קודם כל, אני שמח שהוכחנו היום איפה עומד הקהל של ירושלים. הצבענו ברגליים לעומת נוכחות חלשה של אוהדי סאדר.

מעבר לכך, המחמאות הרגילות והמוצדקות לשמש (הציל מספרת ומנע שער בטוח), שמש (החטיא גול בטוח אבל לא נורא) וצבאג.

דן רומן שיחק מעולה ומגיע לו שאפו רציני! פליפה היה מעורב במשחק ומהווה שיפור למרכז השערורייתי שלנו בדרך כלל, נדמה שהוא הופך לחביב קהל. שמחתי לראות את ג'וני נלחם ומשחק לא רע גם ברמה של לאומית.

בברכת לשנה הבאה בירושלים המאוחדת.
עבור לתחילת הדף

talikch talikch מנותק

323 הודעות

נשלח - 28/02/2014 :  18:39:15  הצג פרופיל שלח ל- talikch הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מבחינת קהל,אני מוכרח לומר שהרבה זמן לא ראיתי את היציע המערבי כל כך מלא !
היה תענוג לראות את הכמות המדהימה הזאת של האוהדים,ילדים נשים,מבוגרים
אני לא רוצה להסתכן בלומר מספרים אבל מול היציע המזרחי המאוד דליל הראנו כח והקבוצה המאוחדת תתברך בכח שלנו

התיקו בסדר לי,רציתי כמובן נצחון אבל בסדר,אפשר לקחת אותו במקומות אחרים
ולהגיע לפליאף העליון
מדאיג שראשון ניצחה ועכשיו יש דבוקה בתחתית שלא נעים להיות בה

שבת שלום ותודה לך הפועל !!!

חרובי טל
עבור לתחילת הדף

ולנטין תיאודוריקה ולנטין תיאודוריקה מנותק

99 הודעות

נשלח - 28/02/2014 :  18:49:10  הצג פרופיל שלח ל- ולנטין תיאודוריקה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
משחקי המחזור:
http://sports.walla.co.il/?w=/158/2724830
http://www.one.co.il/Article/230168.html

נערך על ידי - ולנטין תיאודוריקה ב-28/02/2014 18:50:17
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 28/02/2014 :  18:57:28  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני גם בעד תקו וקניתי אותו לפני המשחק יחד עם זאת עשינו תקו עם עצמינו הינו עדיפים עליהם ברוב העמדות ויותר מכך בהתקפה שמש עשה יותר מאשר מוסא סלמן ועזו יחד.לא הבנתי אתהשער שוויון כאשר כל ההגנה עומדת ומסתכלת ולא מתערבת במתרחש....זה לא שאני מאוכזב כי לא רוצה שהם ירדו ליגה אבל תמוהה התנהלות של ההגנה במקרה הזה.לעומת שאר המשחק שההגנה שלנו היתה מעולה,חוטה מסתבר כשחקן מעולה שהיה יכול לחסוך לנו התקפי לב בהתחלת העונה.עובדה שניה זה צמד רומן דה סוזה שפטר לנו הרבה בעיות בקו האמצע ,טוב רומן בכלל שחקן מעולה רמת גן פריירים..לבסוף עופר היום איחר עם החילוף לא יודע למה פשוט איחר וזהו.

אליה

נערך על ידי - אליה ב-28/02/2014 18:57:55
עבור לתחילת הדף

shay shay מנותק

16 הודעות

נשלח - 28/02/2014 :  19:03:21  הצג פרופיל שלח ל- shay הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי חתול אדום

קודם כל, אני שמח שהוכחנו היום איפה עומד הקהל של ירושלים. הצבענו ברגליים לעומת נוכחות חלשה של אוהדי סאדר.

גם אחרים כמוני ישבו איתכם ביציע.
בשוויון אמרו לי שאני שתול.

מעבר לכך, המחמאות הרגילות והמוצדקות לשמש (הציל מספרת ומנע שער בטוח), שמש (החטיא גול בטוח אבל לא נורא) וצבאג.

דן רומן שיחק מעולה ומגיע לו שאפו רציני! פליפה היה מעורב במשחק ומהווה שיפור למרכז השערורייתי שלנו בדרך כלל, נדמה שהוא הופך לחביב קהל. שמחתי לראות את ג'וני נלחם ומשחק לא רע גם ברמה של לאומית.

האמת, נראה לי שדווקא קטמון הייתה פחות טובה.
אבל האווירה הייתה נפלאה.

עבור לתחילת הדף

פטיש ומגל אדום פטיש ומגל אדום מנותק

22 הודעות

נשלח - 28/02/2014 :  19:05:40  הצג פרופיל שלח ל- פטיש ומגל אדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לדעתי שיחקנו גרוע. אנחנו צריכים להגיד תודה שנגמר רק בתיקו. רוב המשחק התנהל בחצי שלנו, התבססנו רק על כדורים ארוכים לשמש (שהיה מצויין אגב, איך שהוא עוצר את הכדורים הארוכים שנשלחים אליו זה פשוט תענוג). הדבר המעודד הוא שהגענו ללא מעט מצבי הבקעה, וחבל שלא ניצלנו אותם.
אבל בשורה התחתונה, כמעט בכל משחק שלנו, אנחנו נותנים לקבוצה היריבה להכתיב את הקצב ולשלוט במרכז השדה. אותי זה מעצבן. אני מניח שדברים ייראו קצת יותר טוב כשרז שטיין יחזור, אבל כנראה שלא נראה שינוי משמעותי בשיטה, וחבל, כי כשאנחנו כן מחליטים לחבר יותר משלוש מסירות רצופות בחצי המגרש של היריב, אנחנו דווקא נראים לא רע.
4 מחזורים נשארו, הלוואי שנצליח להשתחל לפלייאוף העליון...
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 28/02/2014 :  19:23:19  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי shay

ציטוט:
נשלח במקור על ידי חתול אדום

גם אחרים כמוני ישבו איתכם ביציע.
בשוויון אמרו לי שאני שתול.

האמת, נראה לי שדווקא קטמון הייתה פחות טובה.
אבל האווירה הייתה נפלאה.

כנראה לא נוכחנו באותו משחק ובנוסף שחקנים שלכם באו לכסח במיוחד סעמיה ויוסי ביטון ( אותו אני מכיר אישי ומעריך ).

אליה

נערך על ידי - אליה ב-28/02/2014 19:59:47
עבור לתחילת הדף

ולנטין תיאודוריקה ולנטין תיאודוריקה מנותק

99 הודעות

נשלח - 28/02/2014 :  19:27:36  הצג פרופיל שלח ל- ולנטין תיאודוריקה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מעט יותר חדות מצד עידן שמש והיינו מנצחים, וגם אבירם זיאת שוער לא רע בכלל. לא יודע מה מצב הכושר של עוז, חבל שרק בדקה 70 ומשהוא נכנס...
עבור לתחילת הדף

idans idans מנותק

203 הודעות

נשלח - 28/02/2014 :  19:31:49  הצג פרופיל שלח ל- idans הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זיאת לדעתי לא מגיע למשקוף בקפיצה חבל לא בעטנו יותר..תיקו משקף
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 28/02/2014 :  19:54:18  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לפחות ניפטר מהמאמן הזה בסוף העונה.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם מחזור 26 נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07