פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

גם אני אוהד "מיזם"

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  גם אני אוהד "מיזם"
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם גם אני אוהד "מיזם" נושא הבא  

יוהאנוס יוהאנוס מנותק

22 הודעות

נשלח - 16/02/2014 :  19:20:33  הצג פרופיל שלח ל- יוהאנוס הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חברים יקרים, שלום רב.

שמי לני בוס, ואני חבר עמותה כ7 שנים. יחד עם זאת, מעולם לא הייתי אוהד הפועל ירושלים, אלא של קבוצה אפורה ומשעממת בצפון. מי שמכיר אותי יודע כמה המשחק הזה בו 2 שערים, כדור אחד וחלוץ אחד שגם סבתא שלי הייתה מבקיעה אילו הייתה עומדת במקומו, מהווה חלק כה משמעותי מחיי. אבל זה הרבה יותר מ22 השחקנים שרצים (לרוב ללא תכלית) אחרי אותו כדור ארור. הקהילתיות, הייחודיות, האווירה, השלנו. זה מה שחיבר אותי חזרה למשחק. 7 שנים שאני נוסע בית, חוץ. 7 שנים שהפועל היא חלק בלתי נפרד מחיי.
את ה7 שנים האלה אני חב לאותם אנשים שעשו מעשה. אנשים שמאסו מפטרונות, משחיתות, חוסר תקינות. אנשים שמאסו מכך שאדם אחד קובע לקהילה שלמה.
אותם אנשים מעולם לא הסתירו את הכמיהה שלהם לקבוצה אחת אדומה בירושלים. אותם אנשים מעולם לא הסתירו את כמיהתם לקהיליית הפועל אחת.
כאוהד "מיזם" אינני יכול להבין את אלו שמתנערים מאותו סעיף בתקנון. האינטיגריטי של כל אחד מאיתנו מחייב להיות שותפים מלאים לאותה מטרה. לא בגלל שדעתנו פחותה. לא בגלל שנכפה עלינו. אלא בגלל שהספינה הזו, שללא ספק אנו הוא חלק בלתי נפרד מהרוח שנושבת במפרשיה, הייתה מיועדת להגיע לחוף מסויים. חוף שתמיד ידענו את ייעודו. לא רומינו, לא נוצלנו. עלינו עליה בשמחה והפלגנו בה בגאווה. בימים אלו אנו יכולים להיות שותפים מלאים להיסטוריה עוד בימינו.
אני מבין את אלו שחוששים מהיום שאחרי, ממה שצופן העתיד. איך היציע ייראה? מה תהיה האווירה? ובכן, היא תהיה איך שאנחנו נעשה אותה. אני מאמין שמי שלא יתיישר יוקע. גם אם בהתחלה יהיה קצת קשה, לאורך זמן אנחנו ננצח. זו הרוח הקטמונית. זה מה שהפועל קטמון ירושלים לימדה אותנו.
ברור לי שמכשולים רבים יש. ברור לי שלא הכל וורוד. אבל אם אנשים כמו אורי שרצקי, ירון דוויק, איתן פרי ומרכוס גרקוביץ אומרים שחייבים להצביע בעד, אני לא מהסס לרגע. אני מצביע בעד.
יאללה הפועל.

יוגי יוגי מנותק

241 הודעות

נשלח - 16/02/2014 :  19:30:27  הצג פרופיל שלח ל- יוגי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לני, ריגשת. גאה להיות שותף שלך.
עבור לתחילת הדף

גאסטון גאסטון מנותק

129 הודעות

נשלח - 16/02/2014 :  19:36:21  הצג פרופיל שלח ל- גאסטון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
Schitterend, Lenny Bos!
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 16/02/2014 :  19:39:13  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עכשו דיברתי עם שני חברים שהבאתי לעמותה ושלא היו אוהדי הפועל ירושלים: שניהם הצביעו בעד איחוד....
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 16/02/2014 :  20:12:05  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איזה אנשים יקרים.
עבור לתחילת הדף

אהוד788 אהוד788 מנותק

75 הודעות

נשלח - 16/02/2014 :  20:18:29  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של אהוד788 שלח ל- אהוד788 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
דברים מרגשים ונכונים. תודה.
עבור לתחילת הדף

הדוב האדום הדוב האדום מנותק

513 הודעות

נשלח - 16/02/2014 :  20:32:27  הצג פרופיל שלח ל- הדוב האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תודה לך לני Cool
עבור לתחילת הדף

shorot shorot מנותק

91 הודעות

נשלח - 16/02/2014 :  23:11:24  הצג פרופיל שלח ל- shorot הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הדוב האדום

תודה לך לני Cool

דוב יקר הקדמת אותי ובכל זאת Lenny cool.
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 17/02/2014 :  02:02:29  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תודה לני בוס!
עבור לתחילת הדף

yaron yaron מנותק

103 הודעות

נשלח - 17/02/2014 :  03:46:48  הצג פרופיל שלח ל- yaron הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תותח אתה. כן ירבו כמוך.
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם גם אני אוהד "מיזם" נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07