| משתמש |
המשך הליגה  |
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 08/02/2014 : 08:19:37
|
כמה עובדות: 1. יש עוד 7 מחזורים עד סיום הליגה (לחלק מהקבוצות עוד 8). 2. ראשון לציון ועפולה בכושר טוב, מנצחות בסדרות במחזורים האחרונים והקטינו את פער הנקודות מאיתנו בצורה משמעותית. 3. אנחנו כבר שיחקנו נגד אום אל פאחם הסיבוב השני. קבוצות שעדיין לא שיחקו נגדה (לפי סדר המחזורים הקרובים) הן הפועל רמת גן, מכבי הרצליה, נתניה, אשקלון, ראשון לציון, עפולה, יבנה והפועל ירושלים. 6 מהקבוצות האלה ברגע זה מתחתינו בטבלא.
לצד עובדות אלה, מספר דברים שניתן להתווכח עליהם אבל לדעתי זה המצב: 1. מצבנו בטבלא משקר לטובה, במיוחד אחרי המשחק נגד ראשון. בפועל אנחנו הרבה יותר קרובים לעפולה, הרצליה וראשון ממה שנראה לכאורה בטבלא, ולמעשה אנחנו חלק מקבוצות אלה (אם לוקחים בחשבון שהן ינצחו את אום אל פאחם). 2. חוליית ההגנה שלנו חזרה לימי תחילת העונה במשחקים באשדוד (נגד אשקלון ורמת גן וכו'). ההגנה חלשה מאוד, לא יציבה, יש צרורות של חורים ואתמול למשל כל הגולים שהקבוצה ספגה נבעו מחוסר תיאום בהגנה ומחורים שטותיים (בגול הראשון כל ההגנה, בשני פנסו, בשלישי ג'ורג'י וברביעי דור הלוי), ולא ממשחק התקפה גדול של ראשון. אמיתי רחוק מלהרשים ולא נראה לי שהוא תחליף הולם לאורי כהן. זה מדאיג להמשך, כי אם משחק ההגנה יראה ככה במשחקים הבאים, נמשיך לחטוף בצרורות, בסבירות גבוהה כבר ביום שישי הקרוב מעפולה. 3. עמית נחלש משמעותית ממתחילת העונה. אם בסיבוב הראשון הוא היה המצטיין לדעתי, במשחקים האחרונים הוא לא יציב, ולצד הצלות טובות (כולל אתמול) יש גולים שהוא שותף מלא באחריות עליהם (אתמול הגולים הראשון והרביעי). 4. קישור אחורי נראה חושך באופן כללי. מגדיל לעשות פנסו שאתמול ממש בישל לראשון את הגול השני שגמר את המשחק. 5. התקפה - עידה לא הראה יכולות יוצאות דופן בתקופה שהוא עולה בהרכב. גם עומרי רון לא מספק את הסחורה כבר הרבה זמן, כולל במשחקים בהם פתח. מה עם וייסברג?
6. מאמן - עמדת המפתח למשחקים שנותרו. עופר חייב למצוא פתרונות ובמיידי לכל הבעיות בכל העמדות מהחלק האחורי עד ההתקפה, ולבנות תוכנית לכל משחק ומשחק, כולל התאמות למצב במגרש תוך כדי המשחק, אם בחילופים, ואם בשינוי של העמדת השחקנים על המגרש. על מנת שמצבנו בטבלא ישתפר, עופר חייב לקחת אחריות ולהראות שהוא יכול לבצע את כל השינויים האלה, וחשוב שזה יקרה כבר מ"משחק העונה" הבא שלנו ביום שישי נגד עפולה.
|
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
|
|
papirus5
241 הודעות |
נשלח - 08/02/2014 : 09:24:36
|
כמה תגובות:
1. החיזוק שהבאת לקישור עוד לא הופעל מספיק כדי להעריכו 2. עידה שיחק 3 משחקים ולא הוגן עוד לשפוט אותו 3. המגרש ברישון אף פעם לא האיר לנו פנים 4. אנשים כאן התרגלו לטוב, גם העונה, ומעט נסחפים.
מקומנו בתחתית, בטח עם כמות כזו של שחקני הרכב פצועים. אם ניתן יהיה להתעלם מהפניקה אני מאמין שאפשר יהיה לצבור עוד נקודות שיסדרו אותנו
ים שישי תיקו טוב? |
 |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 08/02/2014 : 10:44:29
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי papirus5
כמה תגובות:
1. החיזוק שהבאת לקישור עוד לא הופעל מספיק כדי להעריכו 2. עידה שיחק 3 משחקים ולא הוגן עוד לשפוט אותו 3. המגרש ברישון אף פעם לא האיר לנו פנים 4. אנשים כאן התרגלו לטוב, גם העונה, ומעט נסחפים.
מקומנו בתחתית, בטח עם כמות כזו של שחקני הרכב פצועים. אם ניתן יהיה להתעלם מהפניקה אני מאמין שאפשר יהיה לצבור עוד נקודות שיסדרו אותנו
ים שישי תיקו טוב?
לגמרי |
I am City till I cry |
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 08/02/2014 : 11:01:54
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
כמה תגובות:
ים שישי תיקו טוב?
לגמרי
ידידי כי אח לי אם תיקו מול עפולה היא תוצאה טובה אז אין מה לצפות מול שאר "אריות" הליגה אני מבין? |
 |
|
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 08/02/2014 : 13:11:36
|
חלילה וחס תיקו טוב. המשחק מול עפולה הוא משחק מפתח. אם לא מנצחים אותו אנחנו מסובכים למדי בתחתית. אם כן מנצחים אותו אנחנו עם 35 נקודות, כש-40 עשויות להספיק לפלייאוף עליון.
|
 |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 08/02/2014 : 14:21:58
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
כמה תגובות:
ים שישי תיקו טוב?
לגמרי
ידידי כי אח לי אם תיקו מול עפולה היא תוצאה טובה אז אין מה לצפות מול שאר "אריות" הליגה אני מבין?
חברי היקר, תיקו בבית אף פעם לא טוב.. נראה לי שפפירוס ציטט את דני קוזו.. |
I am City till I cry |
 |
|
|
עמרי446
415 הודעות |
נשלח - 08/02/2014 : 15:05:22
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עד שנגיע
כמה עובדות: 1. יש עוד 7 מחזורים עד סיום הליגה (לחלק מהקבוצות עוד 8). 2. ראשון לציון ועפולה בכושר טוב, מנצחות בסדרות במחזורים האחרונים והקטינו את פער הנקודות מאיתנו בצורה משמעותית. 3. אנחנו כבר שיחקנו נגד אום אל פאחם הסיבוב השני. קבוצות שעדיין לא שיחקו נגדה (לפי סדר המחזורים הקרובים) הן הפועל רמת גן, מכבי הרצליה, נתניה, אשקלון, ראשון לציון, עפולה, יבנה והפועל ירושלים. 6 מהקבוצות האלה ברגע זה מתחתינו בטבלא.
לצד עובדות אלה, מספר דברים שניתן להתווכח עליהם אבל לדעתי זה המצב: 1. מצבנו בטבלא משקר לטובה, במיוחד אחרי המשחק נגד ראשון. בפועל אנחנו הרבה יותר קרובים לעפולה, הרצליה וראשון ממה שנראה לכאורה בטבלא, ולמעשה אנחנו חלק מקבוצות אלה (אם לוקחים בחשבון שהן ינצחו את אום אל פאחם). 2. חוליית ההגנה שלנו חזרה לימי תחילת העונה במשחקים באשדוד (נגד אשקלון ורמת גן וכו'). ההגנה חלשה מאוד, לא יציבה, יש צרורות של חורים ואתמול למשל כל הגולים שהקבוצה ספגה נבעו מחוסר תיאום בהגנה ומחורים שטותיים (בגול הראשון כל ההגנה, בשני פנסו, בשלישי ג'ורג'י וברביעי דור הלוי), ולא ממשחק התקפה גדול של ראשון. אמיתי רחוק מלהרשים ולא נראה לי שהוא תחליף הולם לאורי כהן. זה מדאיג להמשך, כי אם משחק ההגנה יראה ככה במשחקים הבאים, נמשיך לחטוף בצרורות, בסבירות גבוהה כבר ביום שישי הקרוב מעפולה. 3. עמית נחלש משמעותית ממתחילת העונה. אם בסיבוב הראשון הוא היה המצטיין לדעתי, במשחקים האחרונים הוא לא יציב, ולצד הצלות טובות (כולל אתמול) יש גולים שהוא שותף מלא באחריות עליהם (אתמול הגולים הראשון והרביעי). 4. קישור אחורי נראה חושך באופן כללי. מגדיל לעשות פנסו שאתמול ממש בישל לראשון את הגול השני שגמר את המשחק. 5. התקפה - עידה לא הראה יכולות יוצאות דופן בתקופה שהוא עולה בהרכב. גם עומרי רון לא מספק את הסחורה כבר הרבה זמן, כולל במשחקים בהם פתח. מה עם וייסברג?
6. מאמן - עמדת המפתח למשחקים שנותרו. עופר חייב למצוא פתרונות ובמיידי לכל הבעיות בכל העמדות מהחלק האחורי עד ההתקפה, ולבנות תוכנית לכל משחק ומשחק, כולל התאמות למצב במגרש תוך כדי המשחק, אם בחילופים, ואם בשינוי של העמדת השחקנים על המגרש. על מנת שמצבנו בטבלא ישתפר, עופר חייב לקחת אחריות ולהראות שהוא יכול לבצע את כל השינויים האלה, וחשוב שזה יקרה כבר מ"משחק העונה" הבא שלנו ביום שישי נגד עפולה.
1. במשחק אתמול היה ניכר חסרונו של אורי כהן שחלק כאן זלזלו בו עם המעבר להפועל ת"א. ביחד עם אדלשטיין ובעיקר רז שטיין הוא הפך את אגף שמאל שלנו למאוד מסוכן. 2. לעניין ההגנה באופן כללי - אסף עזו פצוע או לא בכושר משחק מלא כבר כמה שבועות. הוא ובראשי הם שילוב הבלמים הכי מוצלח שיש לנו, בין היתר, לדעתי, כיוון שהם משלימים אחד את השני לעומת דור הלוי שיותר מדי דומה לבראשי. 3. לגבי הקישור האחורי - אוחנה פצוע כבר הרבה זמן והוא היה כמעט תמיד בהרכב כשהיה בריא. תוסיפו לזה את דור הלוי שירד להגנה שוב (והיה הרבה יותר אפקטיבי כקשר אחורי. בלט גם אתמול כשהוא למעשה תפקד ככזה אחרי ההרחקה של ראשון). 4. המשחק שלנו נהיה הרבה יותר איטי, הרבה יותר עצירות ופחות ריצות לעומת פתיחת העונה ולכן אנחנו פחות מסוכנים. זה בין היתר בגלל העזיבה של אורי כהן ואדלשטיין (שמעט מאוד דברים יצאו מהריצות שלו, אבל הן מאוד הטרידו את הגנות היריב) והפציעה של שטיין. 5. חוץ מדן רומן, נראה שרוב ההחתמות שלנו היו בגדר מחליפים. הרבה זמן כבר לא שיחקנו בהרכב המיטבי שלנו וזה גם פקטור. מדן היה קשה להתרשם ממש אתמול כשהוא שיחק פחות ממחצית בקבוצה שהתאמן בה אולי פעמיים ועלה כשהיינו כבר בפיגור 3-0. לחיוב, נראה שיש עוד שחקן שיכול לנהל משחק מסירות איכותי עם שי ועוז, רק רץ הרבה יותר מהם על המגרש. 6. כל הליגה הזו, כולל אותנו בנויה מתקופות. 3-4 משחקים טובים ואחרי זה כמה רעים. לא בטוח שיספיק לנו לפלייאוף העליון, אבל לא אהיה פסימי עד כדי כך כדי לסמן אותנו לירידה כמו שחלק כאן עושים. שכחתם שכל המשחקים הקשים באמת בסיבוב הזה כבר מאחורינו - פ"ת ונתניה בחוץ ונשארו רק שניים (לוד ואחי נצרת), אבל הם בבית. 7. בניגוד למה שטוענים כאן, שימו לב שעופר שינה את ההרכב והשיטה שלנו כמה פעמים והפגין הרבה גמישות בשונה ממה שטוענים נגדו. החיסרון היחיד כנראה הוא בעניין החילופים (אם כי, חייבים להודות שקצת בעייתי להעלות בהרכב שחקן שלא שיחק הרבה זמן בקבוצתו - דן רומן - ועוד בהרכב הפותח אחרי כמה ימים בלבד שהוא בקבוצה. המשמעות האמיתית של הפציעה של עבד היא שעוז הפך לשחקן הרכב שהרבה פעמים גם משחק 90 דקות לעומת תחילת העונה שהוא היה ה'אס' שלנו. |
 |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 08/02/2014 : 16:28:06
|
לא ברור לי איך אנשים פה עדיין באופוריה ש"יהיה בסדר"
עד היום המשחקים של קטמון התחלקו לשניים, אלה שההגנה לא הייתה טובה, ואלה שההתקפה לא הייתה טובה בשני המשחקים האחרונים שלנו(כי אני לא סופר את אא"פ), שניהם היו נגד ראשון, גם ההתקפה לא הייתה טובה וגם ההגנה לא. וראשון למרות השדרוג, היא עדיין אחת הקבוצות החלשות בליגה.
"אידה צריך לקבל עוד זמן" כמה זמן הוא צריך לקבל? עוד חודש? חודשיים? עד סוף השנה? זה לא ברצלונה פה, ואידה הוא לא ניימאר, שיתאקלם באימונים, ואם יהיה טוב גם באימונים, וגם בדקות שהוא מקבל, שיקבל מקום ב11.
איזו פריבילגיה יש לנו להמשיך לשחק עם שחקנים שמשחק אחרי משחק לא תורמים כלום ושום דבר?
אידה צריך לרדת לספסל, אמיתי צריך לרדת לספסל, פנסו ומזור צריכים לרדת לספסל. ולדעתי גם עוז צריך לרדת לספסל, כי מה לעשות, הוא הרבה יותר אפקטיבי בתור מחליף(בשני המשחקים שפתח היה בינוני, ב3-4 המשחקים לפני כן שעלה מחליף היה נהדר)
זה ההרכב שהייתי עולה איתו נגד עפולה:
שוער: שמש מגן שמאלי: ברוכיאן בלם: עזו (עם זריקות, אין מה לעשות) בלם: בראשי מגן ימני: ג'ורג' קשר אחורי: דור הלוי קשר אחורי: פרר דה סוזה עושה משחק: דן רומן מאחורי החלוצים: אהרון חלוץ צד שמאל: וייסברג חלוץ צד ימין: שמש
לפחות עד ששטיין יחזור, וייסברג צריך לקבל צ'אנס אמיתי, כי אידה ורון לא נתנו תוצרת כשקיבלו צ'אנסים, אולי הוא כן ייתן. ברוכיאן נראה כי השחקן הכי טוב שיכול להיות לנו באגף השמאלי. עזו חייב לעלות עם זריקות, בלעדיו משחק ההגנה שלנו נראה זוועה. דור הלוי יחזור לקישור האחורי, בתקווה לקבל משם משהו נורמלי. ופרר חייב להיזרק ישר למים העמוקים, כי פנסו ומזור פשוט על הפנים. רומן יהיה עושה המשחק במקום עוז, פחות דריבלים, יותר אחריות, יותר שיתוף שחקנים אחרים, נראה לי ישדרג משמעותית את משחק ההתקפה שלנו.
חוץ מזה מאוד חשוב שיש לנו שחקן כמו עוז מהספסל, שיכול לעלות טרי ולשדרג את ההתקפה אם היא תקועה.
עם ההרכב הזה אין לי ספק שאפשר וצריך לנצח את עפולה.
בפועל עופר ימשיך לתת צ'אנס לשחקנים שלא פוגעים משחק אחרי משחק, ושוב נראה קבוצה אפורה שלוקה בכל מערכיה... |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
 |
|
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 08/02/2014 : 17:33:05
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי nachumco
ההרכב שציינת הוא ההרכב האידאלי. מניסיוננו עופר יעלה עם הרכב בונקר מסורתי. אותו הרכב פלוס מינוס כמו נגד ראשון לציון. וייסברג מוקצה שכחת ?
אין ספק שהגיע הזמן לתת לוייסברג הזדמנות בהרכב (במקום עידה), לאור היכולת החלשה של עידה ושל רון. מסכים שגם מקומם של דן רומן וברוכיאן בהרכב (במקום פנסו ומזור. מאוד מעריך את שניהם, אבל הם בתקופה לא טובה). מקווה מאוד שעזו ושטיין יהיו כשירים עד עפולה, ויעלו גם בהרכב (במקום אמיתי ועוז. עוז טוב בהרבה כשהוא עולה מהספסל ומכניס אנרגיות טובות למשחק). במקרה ועזו יפתח במקום אמיתי, דור הלוי יחזור לעמדה הטבעית שלו. בקיצור להחליף חצי מההרכב שעלה נגד ראשון.
|
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
 |
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 08/02/2014 : 18:00:07
|
כמה תגובות:
ים שישי תיקו טוב?
+1
|
 |
|
|
קטמוני מושבע
95 הודעות |
נשלח - 08/02/2014 : 19:06:47
|
זה נכון שמאור עידה לא הוכיח בשלושת המשחקים האחרונים שהוא כאן שהוא ראוי להרכב פותח בקבוצה לגיטימית בלאומית, אבל גם עידן שמש לא בדיוק בשיא כושרו ורואים שהפציעות הוציאו אותו לגמרי מהחדות והאסרטיביות שהיו הסמל המסחרי שלו.
דווקא במשחק מול ראשון היחיד בהגנה שלא פישל בצורה מביכה היה עודד אמיתי ואני בספק עצום אם ברוכיאן בכושרו הנוכחי יותר טוב ממנו. אמיתי דווקא לא הפסיק להלחם ולא עשה דברים שהוא לא יודע, כמו שדור הלוי ופנסו עשו ללא הפסקה.
שני האחרונים שיחקו פשוט מצוין מול אום אל פאחם ובעצם חיזקו את התחושה שלי שהם בהחלט מתאימים לליגה .. א', שם תמצא את עצמה קבוצת המגזר בעוד מספר חודשים.
ומשהו שמטריד אותי- האם מישהו כאן חושב ששחקנים כמו בראשי, ברוכיאן ושי מזור, יבכו בכי מרורים אם הפועל קטמון האדומה תרד ליגה? אני אבכה ורוב רובם של יושבי היציע גם יבכו וכנראה גם ששי ועוז ואולי גם עידן או עוד אחד או שניים, אבל השאר כנראה שקצת פחות. דן רומן? תעשו לי טובה. מעט מרשרשים שיונפו אל מול עיניו והוא ישאל- איזה הפועל?
כלומר, כל עוד נסתמך על שכירי חרב שהיום הם פה ומחר הם שם, כנראה שלנצח נאכל את אותה החרב.. |
 |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 08/02/2014 : 21:47:45
|
אני רוצה לקוות שהחזרה של עזו תייצב שוב את ההגנה שלנו. ועודד אמיתי הוא לכל הפחות מגן לגיטימי בעייני, אחראי ולוחם. גם החזרה של רז שטיין תחזיר משהו מהאתלטיות והמהירות שנפגעו בזמן האחרון. לגבי פרר, אין לי מושג מה לצפות מהבחור, לא נכון לתלות בו את כל תקוותנו להמשך. הבחור ישב איתנו ביציע, חמוד, אבל נראה לי מאוד חשוב שמישהו מקומי, אולי דובר פורטוגזית, יהיה צמוד אליו כדי שתהליך ההתאקלמות וההתאזרחות יהיה מוצלח. אי אפשר לצפות מבחור צעיר שמגיע לתרבות כל כך שונה ורחוקה, להתחבר לקבוצה ולהציג כישרון ויכולת. |
 |
|
|
babiji
286 הודעות |
נשלח - 08/02/2014 : 22:54:13
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמוני מושבע
ומשהו שמטריד אותי- האם מישהו כאן חושב ששחקנים כמו בראשי, ברוכיאן ושי מזור, יבכו בכי מרורים אם הפועל קטמון האדומה תרד ליגה? אני אבכה ורוב רובם של יושבי היציע גם יבכו וכנראה גם ששי ועוז ואולי גם עידן או עוד אחד או שניים, אבל השאר כנראה שקצת פחות. דן רומן? תעשו לי טובה. מעט מרשרשים שיונפו אל מול עיניו והוא ישאל- איזה הפועל?
כלומר, כל עוד נסתמך על שכירי חרב שהיום הם פה ומחר הם שם, כנראה שלנצח נאכל את אותה החרב..
תגובה מכוערת ומתנשאת, אתה מדבר פה על מקצוע של אנשים, על הקריירה ועל הפרנסה שלהם.
אם הם יורדים ליגה זה כתם בקריירה, קצת יותר גרוע מהבאסה שאתה תרגיש.
|
 |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 09/02/2014 : 00:47:06
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי babiji
כלומר, כל עוד נסתמך על שכירי חרב שהיום הם פה ומחר הם שם, כנראה שלנצח נאכל את אותה החרב..
תגובה מכוערת ומתנשאת, אתה מדבר פה על מקצוע של אנשים, על הקריירה ועל הפרנסה שלהם.
אם הם יורדים ליגה זה כתם בקריירה, קצת יותר גרוע מהבאסה שאתה תרגיש.
צודק בהחלט תגובה מיותרת מטופשת וקלישאית. |
 |
|
|
yossimaz
65 הודעות |
נשלח - 09/02/2014 : 09:31:14
|
זה נכון שמאור עידה לא הוכיח בשלושת המשחקים האחרונים שהוא כאן שהוא ראוי להרכב פותח בקבוצה לגיטימית בלאומית, אבל גם עידן שמש לא בדיוק בשיא כושרו ורואים שהפציעות הוציאו אותו לגמרי מהחדות והאסרטיביות שהיו הסמל המסחרי שלו.
דווקא במשחק מול ראשון היחיד בהגנה שלא פישל בצורה מביכה היה עודד אמיתי ואני בספק עצום אם ברוכיאן בכושרו הנוכחי יותר טוב ממנו. אמיתי דווקא לא הפסיק להלחם ולא עשה דברים שהוא לא יודע, כמו שדור הלוי ופנסו עשו ללא הפסקה.
שני האחרונים שיחקו פשוט מצוין מול אום אל פאחם ובעצם חיזקו את התחושה שלי שהם בהחלט מתאימים לליגה .. א', שם תמצא את עצמה קבוצת המגזר בעוד מספר חודשים.
כלומר, כל עוד נסתמך על שכירי חרב שהיום הם פה ומחר הם שם, כנראה שלנצח נאכל את אותה החרב
הכי מצחיק זה שדווקא בראשי ומזור נלחמים יותר מכולם, משחקים חזק , יורדים לגליצ׳ים ומקריבים את הגוף שלהם בכל משחק. ששחקנים נלחמים ככה לא נראה לי שלא מזיז להם טובת הקבוצה. |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 09/02/2014 : 16:17:11
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yossimaz הכי מצחיק זה שדווקא בראשי ומזור נלחמים יותר מכולם, משחקים חזק , יורדים לגליצ׳ים ומקריבים את הגוף שלהם בכל משחק. ששחקנים נלחמים ככה לא נראה לי שלא מזיז להם טובת הקבוצה.
גם אם זה נכון, זה לא בהכרח מעיד על הרצון בטובת הקבוצה. זה יכול להגיע גם ממניעים אגואיסטיים. לא מכיר את מזור או את בראשי באופן אישי (ולא את אף אחד משחקני הקבוצה),ואין לי מושג עד כמה הם אוהבים את הקבוצה ומחוברים אליה, ועד כמה הקבוצה מהווה בשבילם שלב בקריירה, עבודה, על מנת למצוא מקום טוב יותר בהמשך. מה שכן, אני מסופק אם בראשי ומזור (ואחרים) מזדהים עם השירים של הקהל נגד בית"ר. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
המשך הליגה  |
|
|
|