פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

המשך הליגה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  המשך הליגה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם המשך הליגה נושא הבא
עמוד: מתוך 2

papirus5 papirus5 מנותק

241 הודעות

נשלח - 09/02/2014 :  17:02:55  הצג פרופיל שלח ל- papirus5 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

ציטוט:
נשלח במקור על ידי yossimaz
הכי מצחיק זה שדווקא בראשי ומזור נלחמים יותר מכולם, משחקים חזק , יורדים לגליצ׳ים ומקריבים את הגוף שלהם בכל משחק. ששחקנים נלחמים ככה לא נראה לי שלא מזיז להם טובת הקבוצה.

גם אם זה נכון, זה לא בהכרח מעיד על הרצון בטובת הקבוצה. זה יכול להגיע גם ממניעים אגואיסטיים. לא מכיר את מזור או את בראשי באופן אישי (ולא את אף אחד משחקני הקבוצה),ואין לי מושג עד כמה הם אוהבים את הקבוצה ומחוברים אליה, ועד כמה הקבוצה מהווה בשבילם שלב בקריירה, עבודה, על מנת למצוא מקום טוב יותר בהמשך. מה שכן, אני מסופק אם בראשי ומזור (ואחרים) מזדהים עם השירים של הקהל נגד בית"ר.

גם שי אהרון גדל עם הפוסטרים של אלי אוחנה על הקירות
זה בכלל לא העניין.
התנגדתי מאד להבאה של מזור כי אני נגד השבחה של שחקנים לבית"ר - זה הופך אותנו לקבוצת בת שלהם, ומופיע גם במסמך הראשוני שהוציא שרצקי כשנוסדה הקבוצה.
מרגע שהוא כאן, בתנאי שהוא לא עושה עלינו פוזות כמו עדן מלכה בזמנו (והוא לא) הוא יקבל ממני את כל התמיכה. אין לי בעייה שלא יזדהה עם שיר זה או אחר, מספיק שלא ידבר על בית"ר וחלומו לחזור אליה כל שבוע בעיתון.
שחקנים כולם בעלי אינטרס אישי להצליח ולהתקדם כמה שיותר בקריירה. התלכיד הקבוצתי והחיבור לקהל מוציא מהם עוד - ראה אורי כהן.
מדובר באחת מקבוצות הפועל היותר מחוברות שפגשתי - גם בהפועל ירושלים וגם כאן. על זה מגיע קרדיט ענק לעופר, לצד הביקורת על תפקודו כמאמן
עבור לתחילת הדף

עד שנגיע עד שנגיע מנותק

603 הודעות

נשלח - 09/02/2014 :  20:12:17  הצג פרופיל שלח ל- עד שנגיע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עד שבראשי הגיע במחזור העשירי ההגנה נראתה אבודה ולא תפקדה. בראשי היה זה שהביא את השינוי הגדול בין קטמון של השליש הראשון של העונה לבין המשך הליגה. הוא מראה בד"כ רמת משחק גבוהה ומגלה לויאליות מוחלטת לקבוצה, ואם נגיע לפלייאוף העליון / נשאר בליגה זה יהיה הרבה בזכותו. הוא גרם לכולנו הרבה רגעים של אושר מאז הגיע, וכל מי שמדבר בגנותו הוא כפוי טובה.
כנ"ל לגבי שי מזור שהתחיל את הליגה בקצה הספסל והפך לשחקן הרכב לגיטימי (רק חבל שנחלש משמעותית במשחקים האחרונים). גם בראשי וגם שי מזור כמו גם ג'ורג'י, שטיין, דור, אורי כהן (מיל'), ושחקני הרכש האחרים בחרו להיות שחקני כדורגל מקצוענים, וככאלה הם רוצים להצליח ולהצטיין כמידת יכולתם, גם למען הצלחת הקבוצה וגם למען ההווה והעתיד המקצועי שלהם. בואו נכבד אותם, לפחות כל עוד הם נלחמים למען הצלחת הקבוצה.

...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות

נערך על ידי - עד שנגיע ב-09/02/2014 20:20:18
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 09/02/2014 :  21:39:58  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שלא יובן אחרת. אין לי שום בעיה עם אף שחקן שלנו, בין אם הוא אוהד בית"ר, ובין אם לא, בעיקר כל עוד הוא נלחם ומכבד אותנו. רק אמרתי שאי אפשר לדעת אם השחקן מחובר לקבוצה, על פי הלחימה שלו במגרש, אלא אם כן מכירים אותו באופן אישי. וכמובן שברור שאני מעדיף שכל הקבוצה תהיה מורכבת משחקני בית, אבל זה לא ריאלי.

ובכל מקרה, אני לא אקלל שחקן שלנו, גם אם הוא נועל נעליים צהובות, וגם אם יש הרגשה שהוא לא נלחם, למעט מקרים ספורים ומאוד נדירים.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

בית סאמנר בית סאמנר מנותק

18 הודעות

נשלח - 10/02/2014 :  13:49:34  הצג פרופיל שלח ל- בית סאמנר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם כבר עוסקים בבראשי מתן. ידוע אם יש קשר בינו לבין אריה בראשי?
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם המשך הליגה נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07