| משתמש |
אורי כהן להפועל ת"א?  |
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 20/07/2014 : 02:05:53
|
| למה להודות? אפשר להמשיך לרדת לחייו. להתעלם מהעובדות ולהיות כפויי טובה. הרבה יותר כיף לכתוב דברים רעים בפורום |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 20/07/2014 : 06:24:43
|
קודם כל לא לדאוג, המניה בדרך, משכורת הבאה אני רוכש אותה, מתחייב על כך :-)
לגבי אורי כהן, הייתי ברוב המשחקים העונה, והוא היה פשוט גרוע, ואני ממש לא היחיד שחושב כך.
אז נכון, רוב הקבוצה הייתה על הפנים, ולכן היכולת העלובה של כהן הוסוותה לא רע. ואכן אחרי העזיבה שלו שיחקנו פחות טוב(זה בעיקר כי לא שיחקנו עם מגן שמאלי טבעי עד סיום העונה, לא בהכרח מעיד על טיבו של כהן)
אין לי שום דבר אישי נגד אורי כהן, והאמת שבניגוד לרוב השחקנים שפישלו השנה, הוא נורא השתדל, ורואים שהוא גם לקח קשה את חוסר ההצלחה שלו.
ועדיין, אני לא חושב שנכון לעכשיו מדובר בשחקן כדורגל טוב. יש לו את הנתונים, אולי אם יעבוד קשה וישפר את קבלת ההחלטות שלו יוכל להיות על גבול שחקן בליגת העל.
כרגע העובדה שהוא פותח בקבוצה כמו הפועל ת"א זאת תעודת עניות בעיקר להפועל ת"א ולכדורגל הישראלי, ולא סיפור ה"קאמבק" של אורי כהן לקדמת הבמה של ליגת העל... |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
 |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 20/07/2014 : 06:36:27
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
למה להודות? אפשר להמשיך לרדת לחייו. להתעלם מהעובדות ולהיות כפויי טובה. הרבה יותר כיף לכתוב דברים רעים בפורום
ניסיתי לנסות להבין מה פשר ההודעה הזאת. ואז קיבלתי פלאשבק חצי שנה אחורה, איך התווכחת איתי באובססיה על כך שאני צריך לנשק את רגליו של עבד מורג'אן, וחלילה לא להגיד עליו שום דבר רע.
אז או שאתה מקורב לשחקנים או משהו כזה, או שאתה סתם נהנה להפוך את כולם לפרות קדושות.
אז תן לי בכל זאת להסביר לך איך זה עובד אצלי. אני לא אוהד שחקנים, אני אוהד קבוצה. שחקנים באים והולכים, והקבוצה לעולם נשארת(או לפחות כך אני מקווה בנוגע אלינו)
נכון, יש יוצאים מהכלל כמו שי אהרון, ועוד כמה, אבל לרוב מדובר בשכירי חרב שאתמול הם שם, היום הם פה, ומחר לך תדע.
כשאני מרגיש ששחקנים מסוימים, שמקבלים משכורות דרך הכיס שלי ושלך, לא מספקים את הסחורה, אין לי בעיה להעביר עליהם ביקורת, לגיטימי אפילו.
אז נכון, הם רק שחקני כדורגל, לא חיילים בשדה קרב, ואף אחד לא ימות ממסירה לא טובה, החמצה מזעזעת, או סתם משחק נרפה.
לכן, אני לא אקלל אותם, אני גם לא אשרוק להם בוז. אבל אני ממש לא מרגיש "חצוף" או "כפוי טובה" כשאני מעביר עליהם ביקורת.
רוב שחקני העונה החולפת היו מזעזעים, שיחקו בנרפות, בחוסר מחויבות, ואני לא רוצה להגיד פה מילים נוספות שעלולות לסכן אותי בדיבה, אבל אתה יודע טוב מאוד למה אני רומז.
אז לא יודע, אולי לך זה לא מספיק כואב, אולי אתה מאלה שמחאו כפיים וצעקו "לא נורא" אחרי ה0-3 מטבריה. אבל לי זה כאב, כאב מאוד.
חצי מהשחקנים האלה יישארו בלאומית בקבוצות אחרות, ובעוד חודש מי בכלל יזכור שהם הורידו אותנו ליגה.
אבל אני זה שיסע השנה לכאוכב, וטמרה, וטובא זנגריה, והשד יודע איפה, ומי יודע אם רק השנה, לך תדע כמה זמן נבלה בליגה ההזויה הזאת.
אז כפוי טובה? לא, פשוט אכפת לי וכואב לי, זה הכל. |
 |
|
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 20/07/2014 : 14:05:48
|
אורי כהן שחקן הגנה חלש למדי (יש שיגידו שזה אנדרסטייטמנט). עושה רושם שהוא קשר שהוסב למגן. אולי כי יכולות הקישור שלו היו חלשות, אולי כי הוא גבוה ופיזי ומתקל לא רע. אם הוא היה יודע למקם את עצמו בהגנה ולא היה שוכח את עצמו הרבה פעמים למעלה, הוא לא היה עושה כל כך הרבה חורים והיה יכול להיות מגן סביר אפילו לליגת על. מבחינה התקפית לדעתי יש לו מה למכור. אפילו בליגת העל. אולי אם יעבור הסבה (חזרה?) לעמדת קשר אגף יהיה שחקן לגיטימי לליגת על. |
 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 20/07/2014 : 16:19:51
|
לא מקורב לאף שחקן. אוהד קבוצה ולא מבקש ממך אישורים. אני פשוט מעריך שחקנים של הקבוצה. לא לקלל שחקן זה דבר אחד. אבל לרדת לחייו פה בפורום לא משנה מה זה עוד דבר שאני לא עושה. יש ביקורת עניינית ויש שטויות. העובדות מדברות בעד עצמן. עבד מורג'אן היה בורג משמעותי במרכז הקישור ומאז שאורי כהן עזב לא היה לנו צד שמאל. ועדיין ההחלטה לשחרר את אורי הייתה נכונה כי הוא קיבל הצעה שאי אפשר לסרב לה |
 |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 20/07/2014 : 18:06:14
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
לא מקורב לאף שחקן. אוהד קבוצה ולא מבקש ממך אישורים. אני פשוט מעריך שחקנים של הקבוצה. לא לקלל שחקן זה דבר אחד. אבל לרדת לחייו פה בפורום לא משנה מה זה עוד דבר שאני לא עושה. יש ביקורת עניינית ויש שטויות. העובדות מדברות בעד עצמן. עבד מורג'אן היה בורג משמעותי במרכז הקישור ומאז שאורי כהן עזב לא היה לנו צד שמאל. ועדיין ההחלטה לשחרר את אורי הייתה נכונה כי הוא קיבל הצעה שאי אפשר לסרב לה
אל תבקש ממני אישורים, ועל אותו מטבע אל תנסה לחנך אותי.
זכותך לא להעביר ביקורת על שחקנים, וזכותי וזכותם של אחרים כן להעביר ביקורת. וזה ממש לא הופך אותנו לכפויי טובה.
מי שמך לקבוע מה זאת ביקורת עניינית ומה זה שטויות?
ואגב, "עובדות" אין שום עובדה בדברים שכתבת.
עאבד היה חלק מרכזי בקישור שלנו? אמת אבל אתה רוצה לספר לי איך היה הקישור שלנו השנה?
עאבד היה אחת הסיבות המרכזיות שהקישור שלנו היה מהחלשים בליגה, הוא היה אמור להיות החלק שמחבר בין הקישור האחורי לחלק ההתקפי, ובפועל משחקים שלמים הוא שוטט על המגרש, איבד מליון כדורים, והפך התקפה מוכשרת שהייתה אמורה לעבוד כמו מכונה משומנת, לאסופה של שחקנים מוכשרים שמתבססים על יכולות אישיות.
ובא לך קצת עובדות? הוא שיחק 18 משחקים, הוחלף בחצי מהם(מעניין למה...) כבש 2 שערים(אחד מהם בפנדל) ובישל מעט מאוד שערים.
לגבי אורי כהן, גם כשהוא היה זה לא שאגף שמאל שלנו שרף את הליגה. כמו שתמנע אמר, מה שנזכור מכהן זה בעיקר את החורים שהוא השאיר באגף שמאל, ועשרות כדורים שהוא איבד לאויב המר שלו, קו החוץ.
אבל הכל בסדר, אתה מוזמן להמשיך להגן על עוד שחקנים, לאט לאט נגיע לכולם, ואז בעצם נגלה שכולם היו בסדר, וקטמון שיחקה כדורגל מדהים העונה, פשוט שיחקנו בליגה הלאומית הכי קשה אי פעם, וכל הקבוצות שמעלינו היו שוות פלייאוף בליגת העל.
ונחזור לרצינות. שוב, אתה מוזמן להגן על שחקנים, אין לי בעיה עם זה. אבל אין לך זכות לקרוא לי כפוי טובה בגלל שאני מעביר ביקורת.
כפי שאמרתי, במגרש אני לא אקלל שחקנים, ולא אשרוק להם בוז, במקרה הכי גרוע אני פשוט לא אמחה להם כפיים.
פה בפורום, זה המקום שנועד לדבר על הקבוצה, וכן, אם צריך גם להעביר ביקורות על שחקנים.
ואם אורי כהן לא היה שנוי במחלוקת, כנראה שלא היינו מדברים עליו כל כך הרבה.
וכן, היינו צריכים למכור אותו להפועל ת"א, ולא יודע אם אתה זוכר, אבל אחרי שנודע לנו על ההצעה של הפועל ת"א, אנשים התפקעו מצחוק ושפשפו את העיניים אם זה אמתי. מעטים הם אלה שחשבו שאורי כהן באמת ברמה של ליגת העל. ויש גם לא מעט שחשבו שצריך להביא מגן שמאלי במקומו בחלון ההעברות של ינואר.
אז סבבה, אפשר לשחק עם העובדות לכאן ולכאן העובדה היחידה היא שהדעות לגבי היכולת של אורי כהן הן רבות ומגוונות זה לא אני נגד שאר העולם.
ותאמין לי שאם היה מגיע במקומו מגן שמאלי אמתי שהיה נותן תוצרת, הביקורות נגד כהן היו הרבה יותר חריפות פשוט מאז שעזב לא שיחקנו עם מגן שמאלי, ולכן פתאום אורי כהן נראה לאנשים מסוימים(כמוך) כמו מציאה.
מבחינתי אפשר להסכים שלא נסכים, ולסגור את הדיון הזה. |
נערך על ידי - האדום מהכפר ב-20/07/2014 18:07:17 |
 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 21/07/2014 : 02:16:58
|
אתה מוזמן להמשיך לשנוא ולבקר בצורה עיוורת את מי שתרצה. אני לא מצפה מאף שחקן שלנו להיות רונאלדו. אורי כהן לא היה מגן מושלם בלשון המעטה, ואולי היה טוב יותר בתור קשר. אבל ככה זה כשאתה משחק עם שני מגנים תוקפים ולא מווסת את היציאות שלהם קדימה. אני מצפה מהשחקנים שלנו שירוצו, ויילחמו, שיחפשו לקבל את הכדור. גם עבד וגם אורי היו כאלה. לכן לבקר אותם בצורה עיוורת בפורום ולהתעלם מזה שהנפילה הגיעה בשלב שלא היה לנו את עבד,ואורי וכפיות טובה. ביקורת אפשר להעביר על כל אחד בקבוצה מהאוהדים לשחקנים ולהנהלה אבל הכל צריך להיות ענייני. אתה כבר נגוע בשנאה ולא משנה מה לא תוכל לפרגן. ייכאב לך אם אורי כהן יצליח בהפועל תל אביב |
 |
|
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 21/07/2014 : 09:15:16
|
לא נמאס לכם לדבר על שחקן שכבר שמונה חודשים לא בקבצה? דיי זה דיון לא לענין עזב כמו אחרים חלשים וחזקים מבחינתי הוא היסטוריה ללמוד מהעבר ליישם בהווה |
 |
|
|
roy ariel
39 הודעות |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 04/08/2014 : 13:32:10
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי roy ariel
אורח כהן שוחרר  http://sport2.thepost.co.il/content/105586
שוחרר על פי בקשתו. לא יודע מה היו הסיבות לבקשת השחרור. אולי הוא מעוניין לעזור לאיזושהי קבוצה בליגה א' לעלות חזרה ללאומית?  |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 13/09/2014 : 02:04:45
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר
חתם ל3.5 שנים 
אין ספק, הסקאוטים של הפועל ת"א עושים עבודתם נאמנה.
כנראה שהם ראו קלטות שלו מהנוער.
אני מוכן לקנות מנייה נוספת על כל גול או בישול שלו בליגת העל 
אדום מהכפר - מישהו צריך להתחיל לרכוש מניות נוספות? אנא דווח על רכישת המניה והיכון לרכישת נוספות בשנה הבאה.
ביקשת קיבלת, מנייה נרכשה והגיעה לידי במשחק ביום רביעי 
אגב אשמח לדעת לאן לבסוף הלך מר כהן הנכבד, מנייה אחת גם ככה היה כבד לי, לא מתאים לי עוד אחד  |
 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 13/09/2014 : 06:45:55
|
חתם ל3.5 שנים 
אדום מהכפר - מישהו צריך להתחיל לרכוש מניות נוספות? אנא דווח על רכישת המניה והיכון לרכישת נוספות בשנה הבאה.
אגב אשמח לדעת לאן לבסוף הלך מר כהן הנכבד, מנייה אחת גם ככה היה כבד לי, לא מתאים לי עוד אחד 
   |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 13/09/2014 : 23:40:59
|
חתם ל3.5 שנים 
אגב אשמח לדעת לאן לבסוף הלך מר כהן הנכבד, מנייה אחת גם ככה היה כבד לי, לא מתאים לי עוד אחד 
ראית את המשקוף של אורי כהן בעכו? יש לי הרגשה שכדאי לך להתכונן לקחת הלוואה...  |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
menilub
77 הודעות |
נשלח - 14/09/2014 : 10:47:42
|
| אם השוער לא היה מוציא בקצוות האצבעות - היינו מרוויחים עוד מניה... |
 |
|