| משתמש |
אורי כהן להפועל ת"א?  |
|
galhyt
38 הודעות |
נשלח - 08/02/2014 : 00:14:57
|
וחלאס עם הדוגמה הזאת שהוא שחקן שעשה רק נזק אנחנו צריכים להיות גאים שקבוצה כמו הפועל ת"א החתימה אותו ואני בטוח שזה בגלל המשחק שהוא נתן בקטמון |
 |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 08/02/2014 : 16:10:32
|
מחליפו של אורי הוא אביתר ברוכיאן
ברוכיאן נכנס לקראת הסיום בפיגור 0-3 כשהמשחק היה גמור.
זה שעופר שם במקום אורי שחקן אפור ובינוני שלא תרם כלום, זה לא הופך את אורי לשחקן גודל.
זאת נבלה וזאת טרפה
ורק מברוכיאן המוכשר אולי עוד יצא משהו בסוף... |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 08/02/2014 : 18:59:45
|
| "ורק מברוכיאן המוכשר אולי עוד ייצא משהו בסוף" לפי מה אתה קובע שהוא מוכשר? ראית אותו משחק כדורגל? הוא לא שיחק בערך שנתיים. תן לו לשחק לפני שאתה תופר לו תארים ותולה בו את כל התקוות שלך. אורי כהן מגן התקפי מאוד ( אולי יותר קשר ממגן ) אבל הוא תרם לנו המון התקפית. הבעיה שהמאמן לא יודע לעבוד באימונים. לא מסביר לקבוצה מי מחפה ואיך על מגן שעולה, ושלא כל התקפה שני המגנים עולים. כרגע עפ אמיתי אין לא הגנה ולא התקפה מצד שמאל |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 08/02/2014 : 21:32:20
|
שחקן עם הרבה פוטנציאל ומעט כריזמה. לדעתי הוא תרם לנו לא מעט (תודה), ואני מקווה שעם עבודה ובגרות הוא גם יצליח בהפועל תל אביב. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
עמרי446
415 הודעות |
נשלח - 20/05/2014 : 10:49:58
|
נראה לי שבימים טרופים אלו, אף אחד אפילו לא שמנו לב...
אבל מיודענו אורי כהן שיחק 60 דקות ראשונות בהרכבה של הפועל תל אביב במחזור האחרון של ליגת העל ואף כבש את השער השלישי של הקבוצה.
מאחל לו המון הצלחה!
ככה אוכל גם לומר לחבריי אוהדי הפועל ת"א (צר לי, אבל יש גם כאלה...) שאנחנו כדברי מלכנו - היינו הראשונים לזהות |
 |
|
|
עוגן ק.
523 הודעות |
נשלח - 20/05/2014 : 11:44:21
|
| בעיני, עם כל הבעיות שלו, היה השחקן עם הכי הרבה פוטנציאל שעבר בקטמון. |
 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 20/05/2014 : 11:54:02
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר
חתם ל3.5 שנים 
אין ספק, הסקאוטים של הפועל ת"א עושים עבודתם נאמנה.
כנראה שהם ראו קלטות שלו מהנוער.
אני מוכן לקנות מנייה נוספת על כל גול או בישול שלו בליגת העל 
אדום מהכפר - מישהו צריך להתחיל לרכוש מניות נוספות? אנא דווח על רכישת המניה והיכון לרכישת נוספות בשנה הבאה. |
נערך על ידי - האחים מרילי ב-20/07/2014 12:14:58 |
 |
|
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 20/05/2014 : 12:42:11
|
| אפשר להתפשר על הצטרפות לעמותה בעונה הבאה (ולא מהעונה הנוכחית) בכפוף לכך שההבטחה הזו תופסת לכל עונה ולא רק לעונה הזו |
 |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 21/05/2014 : 02:37:12
|
האמת שהייתי צריך להכניס סעיף של "משחק סוף עונה"
במשחק עם חשיבות כהן גם לא היה על הספסל.
בכל מקרה הפשרה תהיה שאעשה בשנה הבאה מנייה, וזה לא מובן מאליו ;-) |
 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 21/05/2014 : 07:12:03
|
האמת שהייתי צריך להכניס סעיף של "משחק סוף עונה"
במשחק עם חשיבות כהן גם לא היה על הספסל.
בכל מקרה הפשרה תהיה שאעשה בשנה הבאה מנייה, וזה לא מובן מאליו ;-)
יפה. נמשיך לעקוב  |
 |
|
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 22/05/2014 : 16:56:16
|
אני לא יודע אם שמתם לב , אבל מאז העזיבה של אורי כהן ואוהד אדלשטיין אין לנו אגף שמאל ומאז אנחנו משחקים ממש ממש גרוע |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 19/07/2014 : 15:43:24
|
בנתיים אורי כהן עולה בהרכב של הפועל ת"א באירופה ומשחק 70 דקות. אמנם הקבוצה מובסת, וכנראה שגם עדיין לא סיימו שם את הבניה של הקבוצה, אבל בכל מקרה מדובר בהתקדמות מסוימת. מהליגה לאומית, למשחק רשמי באירופה.
עוד מוקדם לדעת, אבל יש מצב שכמה חברים כאן הולכים לאכול את הכובע. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 19/07/2014 : 17:00:04
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
בנתיים אורי כהן עולה בהרכב של הפועל ת"א באירופה ומשחק 70 דקות. אמנם הקבוצה מובסת, וכנראה שגם עדיין לא סיימו שם את הבניה של הקבוצה, אבל בכל מקרה מדובר בהתקדמות מסוימת. מהליגה לאומית, למשחק רשמי באירופה.
עוד מוקדם לדעת, אבל יש מצב שכמה חברים כאן הולכים לאכול את הכובע.
קשה לי להאמין, הוא היה אחד השחקנים הכי חלשים על המגרש יעקובי ושגיא כהן לא הפסיקו לרדת עליו כל השידור ודומב החליף אותו בדקה ה70 כי הוא עשה חורים באגב כמו גבינה שוויצרית.
הוא שחקן בינוני, שאיכשהו התמזל מזלו להגיע לקבוצה שפעם הייתה גדולה, והיום נשאר רק השם.
בעקבות הבעיות הכספיות של הפועל ת"א כנראה שכהן יהיה המגן השמאלי המחליף שלה העונה.
ועדיין, יש בי התחושה שאם כהן לא היה תוצר מחלקת הנוער של מכבי ת"א, אז הפועל ת"א לא הייתה רוכשת אותו.
לדעתי היה פה ניסיון פתטי לגנוב טאלנט שגדל במכבי, בתקווה שאולי אולי זה יתפוס, ואז הם יוכלו להגיד "הנה גם אנחנו גונבים למכבי טאלנטים"
בפועל, אם הם היו באמת רואים את המשחקים שלו בקטמון, הם לא היו לוקחים אותו גם אם היינו ממנים עבורם את כל המשכורת שלו... |
 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 19/07/2014 : 17:10:45
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
עוד מוקדם לדעת, אבל יש מצב שכמה חברים כאן הולכים לאכול את הכובע.
קשה לי להאמין, הוא היה אחד השחקנים הכי חלשים על המגרש יעקובי ושגיא כהן לא הפסיקו לרדת עליו כל השידור ודומב החליף אותו בדקה ה70 כי הוא עשה חורים באגב כמו גבינה שוויצרית.
הוא שחקן בינוני, שאיכשהו התמזל מזלו להגיע לקבוצה שפעם הייתה גדולה, והיום נשאר רק השם.
בעקבות הבעיות הכספיות של הפועל ת"א כנראה שכהן יהיה המגן השמאלי המחליף שלה העונה.
ועדיין, יש בי התחושה שאם כהן לא היה תוצר מחלקת הנוער של מכבי ת"א, אז הפועל ת"א לא הייתה רוכשת אותו.
לדעתי היה פה ניסיון פתטי לגנוב טאלנט שגדל במכבי, בתקווה שאולי אולי זה יתפוס, ואז הם יוכלו להגיד "הנה גם אנחנו גונבים למכבי טאלנטים"
בפועל, הם היו באמת רואים את המשחקים שלו בקטמון, הם לא היו לוקחים אותו גם אם היינו ממנים עבורם את כל המשכורת שלו...
יש לי הרגשה שאתה הולך לקנות עוד כמה מניות השנה. מניה על כל כיבוש של אורי כמו שהתחייבת. זה יהיה מעולה, אנחנו זקוקים לכסף הזה. |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 19/07/2014 : 20:01:02
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר קשה לי להאמין, הוא היה אחד השחקנים הכי חלשים על המגרש
גם לי קשה להאמין, כי קרוב לודאי שאתה פשוט תתאים את המציאות לתפיסה שלך.
"הוא הגיע לקבוצה חלשה", "היה לו פוקס", "הליגה חלשה" וכו'. נמתין בסבלנות וניראה.
במקום לחפש תירוצים, לא יותר פשוט להודות שמדובר בשחקן בוסר, שאמנם יכול עדיין להתפתח רבות, אבל לא כזה גרוע? אפילו כשהתוצאות שלנו הדרדרו משמעותית לאחר שהוא עזב, אפילו שירדנו בסופו של דבר ליגה, זה עדיין לא גרם לך להודות שהוא לכל הפחות שחקן סביר. אז כניראה ששום דבר לא יגרום לך לשנות את דעתך.
ובכל מקרה, כך או כך, אני מקווה שאתה הולך לעשות חברות בעמותה. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
אורי כהן להפועל ת"א?  |
|
|
|