פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

אורי כהן להפועל ת"א?

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  אורי כהן להפועל ת"א?
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם אורי כהן להפועל ת"א? נושא הבא
עמוד: מתוך 6

galhyt galhyt מנותק

38 הודעות

נשלח - 08/02/2014 :  00:14:57  הצג פרופיל שלח ל- galhyt הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
וחלאס עם הדוגמה הזאת שהוא שחקן שעשה רק נזק
אנחנו צריכים להיות גאים שקבוצה כמו הפועל ת"א החתימה אותו ואני בטוח שזה בגלל המשחק שהוא נתן בקטמון
עבור לתחילת הדף

האדום מהכפר האדום מהכפר מנותק

581 הודעות

נשלח - 08/02/2014 :  16:10:32  הצג פרופיל שלח ל- האדום מהכפר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מחליפו של אורי הוא אביתר ברוכיאן

ברוכיאן נכנס לקראת הסיום בפיגור 0-3 כשהמשחק היה גמור.

זה שעופר שם במקום אורי שחקן אפור ובינוני שלא תרם כלום, זה לא הופך את אורי לשחקן גודל.

זאת נבלה וזאת טרפה

ורק מברוכיאן המוכשר אולי עוד יצא משהו בסוף...

"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב"
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 08/02/2014 :  18:59:45  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
"ורק מברוכיאן המוכשר אולי עוד ייצא משהו בסוף" לפי מה אתה קובע שהוא מוכשר? ראית אותו משחק כדורגל? הוא לא שיחק בערך שנתיים. תן לו לשחק לפני שאתה תופר לו תארים ותולה בו את כל התקוות שלך. אורי כהן מגן התקפי מאוד ( אולי יותר קשר ממגן ) אבל הוא תרם לנו המון התקפית. הבעיה שהמאמן לא יודע לעבוד באימונים. לא מסביר לקבוצה מי מחפה ואיך על מגן שעולה, ושלא כל התקפה שני המגנים עולים. כרגע עפ אמיתי אין לא הגנה ולא התקפה מצד שמאל

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 08/02/2014 :  21:32:20  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שחקן עם הרבה פוטנציאל ומעט כריזמה.
לדעתי הוא תרם לנו לא מעט (תודה), ואני מקווה שעם עבודה ובגרות הוא גם יצליח בהפועל תל אביב.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

עמרי446 עמרי446 מנותק

415 הודעות

נשלח - 20/05/2014 :  10:49:58  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עמרי446 שלח ל- עמרי446 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נראה לי שבימים טרופים אלו, אף אחד אפילו לא שמנו לב...

אבל מיודענו אורי כהן שיחק 60 דקות ראשונות בהרכבה של הפועל תל אביב במחזור האחרון של ליגת העל ואף כבש את השער השלישי של הקבוצה.

מאחל לו המון הצלחה!

ככה אוכל גם לומר לחבריי אוהדי הפועל ת"א (צר לי, אבל יש גם כאלה...) שאנחנו כדברי מלכנו - היינו הראשונים לזהות
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 20/05/2014 :  11:44:21  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בעיני, עם כל הבעיות שלו, היה השחקן עם הכי הרבה פוטנציאל שעבר בקטמון.
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 20/05/2014 :  11:54:02  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האדום מהכפר

חתם ל3.5 שנים

אין ספק, הסקאוטים של הפועל ת"א עושים עבודתם נאמנה.

כנראה שהם ראו קלטות שלו מהנוער.

אני מוכן לקנות מנייה נוספת על כל גול או בישול שלו בליגת העל

אדום מהכפר - מישהו צריך להתחיל לרכוש מניות נוספות?
אנא דווח על רכישת המניה והיכון לרכישת נוספות בשנה הבאה.

נערך על ידי - האחים מרילי ב-20/07/2014 12:14:58
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 20/05/2014 :  12:42:11  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אפשר להתפשר על הצטרפות לעמותה בעונה הבאה (ולא מהעונה הנוכחית) בכפוף לכך שההבטחה הזו תופסת לכל עונה ולא רק לעונה הזו
עבור לתחילת הדף

581 הודעות

נשלח - 21/05/2014 :  02:37:12  הצג פרופיל שלח ל- האדום מהכפר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
האמת שהייתי צריך להכניס סעיף של "משחק סוף עונה"

במשחק עם חשיבות כהן גם לא היה על הספסל.

בכל מקרה הפשרה תהיה שאעשה בשנה הבאה מנייה, וזה לא מובן מאליו ;-)

עבור לתחילת הדף

1358 הודעות

נשלח - 21/05/2014 :  07:12:03  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

האמת שהייתי צריך להכניס סעיף של "משחק סוף עונה"

במשחק עם חשיבות כהן גם לא היה על הספסל.

בכל מקרה הפשרה תהיה שאעשה בשנה הבאה מנייה, וזה לא מובן מאליו ;-)

יפה. נמשיך לעקוב
עבור לתחילת הדף

katamon9 katamon9 מנותק

367 הודעות

נשלח - 22/05/2014 :  16:56:16  הצג פרופיל שלח ל- katamon9 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא יודע אם שמתם לב , אבל מאז העזיבה
של אורי כהן ואוהד אדלשטיין אין לנו אגף שמאל
ומאז אנחנו משחקים ממש ממש גרוע
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 19/07/2014 :  15:43:24  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בנתיים אורי כהן עולה בהרכב של הפועל ת"א באירופה ומשחק 70 דקות. אמנם הקבוצה מובסת, וכנראה שגם עדיין לא סיימו שם את הבניה של הקבוצה, אבל בכל מקרה מדובר בהתקדמות מסוימת. מהליגה לאומית, למשחק רשמי באירופה.

עוד מוקדם לדעת, אבל יש מצב שכמה חברים כאן הולכים לאכול את הכובע.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

581 הודעות

נשלח - 19/07/2014 :  17:00:04  הצג פרופיל שלח ל- האדום מהכפר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

בנתיים אורי כהן עולה בהרכב של הפועל ת"א באירופה ומשחק 70 דקות. אמנם הקבוצה מובסת, וכנראה שגם עדיין לא סיימו שם את הבניה של הקבוצה, אבל בכל מקרה מדובר בהתקדמות מסוימת. מהליגה לאומית, למשחק רשמי באירופה.

קשה לי להאמין, הוא היה אחד השחקנים הכי חלשים על המגרש
יעקובי ושגיא כהן לא הפסיקו לרדת עליו כל השידור
ודומב החליף אותו בדקה ה70 כי הוא עשה חורים באגב כמו גבינה שוויצרית.

הוא שחקן בינוני, שאיכשהו התמזל מזלו להגיע לקבוצה שפעם הייתה גדולה, והיום נשאר רק השם.

בעקבות הבעיות הכספיות של הפועל ת"א כנראה שכהן יהיה המגן השמאלי המחליף שלה העונה.

ועדיין, יש בי התחושה שאם כהן לא היה תוצר מחלקת הנוער של מכבי ת"א, אז הפועל ת"א לא הייתה רוכשת אותו.

לדעתי היה פה ניסיון פתטי לגנוב טאלנט שגדל במכבי, בתקווה שאולי אולי זה יתפוס, ואז הם יוכלו להגיד "הנה גם אנחנו גונבים למכבי טאלנטים"

בפועל, אם הם היו באמת רואים את המשחקים שלו בקטמון, הם לא היו לוקחים אותו גם אם היינו ממנים עבורם את כל המשכורת שלו...

עבור לתחילת הדף

1358 הודעות

נשלח - 19/07/2014 :  17:10:45  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

יעקובי ושגיא כהן לא הפסיקו לרדת עליו כל השידור
ודומב החליף אותו בדקה ה70 כי הוא עשה חורים באגב כמו גבינה שוויצרית.

הוא שחקן בינוני, שאיכשהו התמזל מזלו להגיע לקבוצה שפעם הייתה גדולה, והיום נשאר רק השם.

בעקבות הבעיות הכספיות של הפועל ת"א כנראה שכהן יהיה המגן השמאלי המחליף שלה העונה.

ועדיין, יש בי התחושה שאם כהן לא היה תוצר מחלקת הנוער של מכבי ת"א, אז הפועל ת"א לא הייתה רוכשת אותו.

לדעתי היה פה ניסיון פתטי לגנוב טאלנט שגדל במכבי, בתקווה שאולי אולי זה יתפוס, ואז הם יוכלו להגיד "הנה גם אנחנו גונבים למכבי טאלנטים"

בפועל, הם היו באמת רואים את המשחקים שלו בקטמון, הם לא היו לוקחים אותו גם אם היינו ממנים עבורם את כל המשכורת שלו...

יש לי הרגשה שאתה הולך לקנות עוד כמה מניות השנה. מניה על כל כיבוש של אורי כמו שהתחייבת.
זה יהיה מעולה, אנחנו זקוקים לכסף הזה.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 19/07/2014 :  20:01:02  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

גם לי קשה להאמין, כי קרוב לודאי שאתה פשוט תתאים את המציאות לתפיסה שלך.

"הוא הגיע לקבוצה חלשה", "היה לו פוקס", "הליגה חלשה" וכו'. נמתין בסבלנות וניראה.

במקום לחפש תירוצים, לא יותר פשוט להודות שמדובר בשחקן בוסר, שאמנם יכול עדיין להתפתח רבות, אבל לא כזה גרוע? אפילו כשהתוצאות שלנו הדרדרו משמעותית לאחר שהוא עזב, אפילו שירדנו בסופו של דבר ליגה, זה עדיין לא גרם לך להודות שהוא לכל הפחות שחקן סביר. אז כניראה ששום דבר לא יגרום לך לשנות את דעתך.

ובכל מקרה, כך או כך, אני מקווה שאתה הולך לעשות חברות בעמותה.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 6 נושא קודם אורי כהן להפועל ת"א? נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07