| משתמש |
נמני לך הביתה  |
|
|
קובי חזן
23 הודעות |
נשלח - 23/11/2015 : 22:27:27
|
היום ראינו קבוצה כבויה בלי דרך . שחקנים שבורחים מהכדור . משחק ברמה של ליגה ג ( שחקנו טוב יותר כשהיינו שם )
אני שואל את כולם למה יש לנו מנכ״ל ? למה יש מנהל מקצועי ? למה כל בעלי התפקידים ? אף אחד לא לוקח אחריות !!!! מנכ״ל שדברו לא נשמע אף פעם מישהו יכול להגיד מה הוא עושה ? למה כל ביזבוז הכסף הזה על כל חברי הנהלה ! מנהל מקצועי !
מנהל מקצועי אמיתי במצב שלנו או שהוא מתפטר או שהוא מפטר את המאמן !!!! שמישהו יקח אחריות על הקבוצה ויפה שעה אחת קודם !!!!
|
|
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 24/11/2015 : 07:45:28
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קובי חזן
היום ראינו קבוצה כבויה בלי דרך . שחקנים שבורחים מהכדור . משחק ברמה של ליגה ג ( שחקנו טוב יותר כשהיינו שם )
אני שואל את כולם למה יש לנו מנכ״ל ? למה יש מנהל מקצועי ? למה כל בעלי התפקידים ? אף אחד לא לוקח אחריות !!!! מנכ״ל שדברו לא נשמע אף פעם מישהו יכול להגיד מה הוא עושה ? למה כל ביזבוז הכסף הזה על כל חברי הנהלה ! מנהל מקצועי !
מנהל מקצועי אמיתי במצב שלנו או שהוא מתפטר או שהוא מפטר את המאמן !!!! שמישהו יקח אחריות על הקבוצה ויפה שעה אחת קודם !!!!
שנגיע לליגה א יקחו אחריות |
 |
|
|
חגי יואל
22 הודעות |
נשלח - 24/11/2015 : 11:31:28
|
קובי שלום, אנחנו כנראה שלא מכירים, ובכל זאת הרגשתי צורך להגיב להודעה שלך.
אני לא מתכוון להיכנס כאן בפורום לוויכוח מה צריך לעשות, או לא צריך לעשות. זה לא נראה לי המקום. את הוועד בחרנו אני חושב במאי, ואם אני לא טועה יש בחירות כל שנה, וכל חבר עמותה מוזמן להציע את מועמדותו. ובינתיים, בתור מי שקיבלו את האמון מאתנו, אני מחזק את ידם בטיפול במשבר אליו נקלענו. אם הם ימצאו שצריך לפטר את המנכ"ל, המנהל המקצועי ואת המאמן, את כולם, את חלקם, בסדר הזה, או בסדר אחר, ארצה לקבל הסבר מדוע הם חושבים שזה מה שיפתור את הבעיה.
בינתיים אני מרגיש שגם הצוות המקצועי וגם השחקנים מחויבים לקבוצה, ועושים את מה שביכולתם כדי לנצח. אולי זה לא טוב מספיק, אולי חסרים להם כישורים, אולי המאמן לא בסדר, ואולי כולם לא בסדר... אולי, ואולי לא...
ממש לא אהבתי את הקריאות נגד נמני בסוף המשחק, וזאת בלשון המעטה. הוא המאמן שלנו, הוא לא האויב שלנו. קצת כבוד לזולת לא יזיק לאף אחד.
וגם אם יש לך או לאחרים בטן מלאה על תפקוד הוועד, הם עומדים יחד אתנו ביציע, וכל אחד יכול לגשת אליהם. הם גם זמינים במהלך השבוע. אבל מה, הם לא חייבים להסכים ולקבל כל הערה או הצעה לפתרון.
ולמרות התסכול שלך ושל אחרים, אני ממש מבקש שבכל זאת נשמור על נורמות מסוימות של כבוד אחד לשני, בשבילי זה אפילו יותר חשוב מהכדורגל עצמו. מצטער, אך כך אני מרגיש.
מקווה שנחזור במהרה למסלול הניצחונות, ושנצא מהמשבר.
ועד אז אשתדל להמשיך ולעודד את הקבוצה שלי, גם אם היא לא הכי חדה, ולא הכי....
מקווה שתקבל את דבריי בהבנה.
בברכה, חגי
והכי חשוב - יאללה הפועל!!! |
 |
|
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
נשלח - 24/11/2015 : 14:06:22
|
אתמול שיחקנו נגד קבוצה שניצחה רק שני משחקים כל העונה, והוצאנו בנס תיקו. ההגבה של ברוכיאן שמצאה את הראש של עז הייתה הפעם הראשונה במשחק שהגבהה כלשהי שלנו מצאה כתובת נכונה, הפעם הראשונה במשחק שכדור שלנו בכלל הגיע למסגרת. כלומר שיש לנו קבוצה שבמשך 85 דקות לא מסוגלת ליצור איום אחד על השער, לא מרחוק ולא מקרוב, לא במצבים ניידים ונייחים, פשוט לא מסוגלת. יש לנו את ההתקפה השנייה הכי גרועה בליגה, את ההגנה השנייה הכי גרועה בליגה. כשאנחנו מתקיפים השחקנים לא יודעים היכן לעמוד ולא באים לקבל כדור, יש מרווחים אינסופיים בין הקישור וההתקפה. ככה לא מבקיעים שערים, גם אם לחלוץ שלנו היו קוראים זלאטן איברהימוביץ' ולא משה בן-לולו
אז נתנו צ'אנס, ועוד צ'אנס, והנה אנחנו מתקרבים לאמצע העונה ואין שום גרף של שיפור. יכול להיות שקבוצות אחרות יהיו גרועות מאתנו ולא נרד בסוף ליגה, אבל אם נבנה על זה ונמשיך ככה ייתכן מאד שנחזור לשעריים ומכבי יפו בסוף העונה. אנחנו אוהדים נאמנים, נעודד ונתמוך ונקנה מניה בכל ליגה שבה נהיה, אבל אנחנו לא מטומטמים. משהו דרסטי חייב להשתנות, ועכשיו. |
 |
|
|
dd63
39 הודעות |
נשלח - 24/11/2015 : 14:58:31
|
ב-12 משחקים ששיחקנו בליגה, רק באחד הבקענו 2 שערים, בשישה משחקים (50% מהמחזורים) לא הבקענו בכלל. זה מבחינתי כל הסיפור. אם אחוזי ההבקעה האלו ישמרו חבל בכלל על דיבורים לגבי הישארות בליגה. ברור ששאר הקבוצות ישתפרו ויצברו נקודות ואני כבר לא מדבר על טור הספיגות שלנו שכבר כולל שתי שלשות ורביעייה אחת. לא מקנא בבעלי התפקידים ובמקבלי ההחלטות שצריכים לחשוב על פתרונות אבל הזמן אוזל וכדור השלג גדל... |
dd |
 |
|
|
אחד העם
86 הודעות |
נשלח - 24/11/2015 : 15:00:01
|
המצב רק מדרדר. אתמול הקבוצה נראתה זוועה. כמו להסתכל על מנוע שיצא מאיפוס, גיטרה שילד שובב שיחק לה בפרפרים ויצאה מכיוון.
השחקן היחידי שיש לו ניצוץ של כדורגל ורעב לניצחון הציל אתמול לנמני את הישבן עם הגול, אחרי שהוא יבש אותו על הספסל.
בעונה הקודמת בלאומית- הקבוצה פשוט לא היתה טובה- ראית אותם משחקים וידעת שגם קוסם לא יעזור פה, זה היה גדול עליהם הם פשוט נראו אז כמו חבורה מהשכונה שנפלו למשחק מול קבוצות אמיתיות, פעם אחר פעם.. אפילו בויטנר מול כפר קאסם האומללה הוציאו לנו את המיץ עד שניצחו. אבל לא באמת יכולת לכעוס עליהם - כי בכל משחק מחדש ראית שזה לא כוחות...
אבל השנה??? אמרו לנו בן לולו גולר קורע רשתות אמרו לנו ברוכיאן יעלה אותנו ליגה אמרו לנו גולן זה הגנה של ליגת העל אמרו לנו נימני זה מאמן צעיר ורעב ומוכשר בטירוף.. אז אמרו :(
בינתיים כל משחק העונה פשוט נראה רע יותר מהקודם. זה לא הגיוני שאלו אותם השחקנים שראינו מול הקבוצה של רפעת טורק כמה ניצוצות של כישרון ולחימה הפגינו אז התמוגגנו ביציע- אמרנו עוד טיפה שפשוף, שיתחברו, ויהיה פה סבבה.. איזה סבבה ואיזה סנאים בלי שיניים. פתאום נעלם להם הכדורגל מהרגלים?
אתמול היה פשוט משחק אומלל ושוב- לא תגיד מול קבוצה של אריות לא תגיד - אין סיכוי לנצח.. עוד פעם ועוד פעם פוגשים קבוצות שקולות במקרה הטובות ומחלקים להם מתנות...
אז אם אי אפשר להחליף מנוע אולי כדאי להחליף את המוסכניק? אם הילד נורא רוצה לנגן אבל לא יודע לכוון את הגיטרה אולי כדאי לעזור לו עם זה?
בעונה הקודמת בלאומית - מאמצע העונה - שבוע אחרי שבוע ראינו את החלום מתפרק ולא נעשה דבר..
אז למה שוב פעם?? :(
----
הערה לסיום: מזל שמעבר לאוסף השחקנים - יש גם את הפעילות של המועדון היה מרגש ומדמיע אתמול בטקס במחצית. (אבל צריך לזכור- כל רכבת הקרונות של הפעילות החברתית הענפה תתקיים בזכות הקטר הקבוצה הבוגרת ויותר עדיף שהוא יתחיל לסחוב...)
|
 |
|
|
mbs
295 הודעות |
נשלח - 24/11/2015 : 16:02:10
|
| לא יודע איך עוז הגיב לספסול שלו מבחינה פסיכולוגית אבל לטעמי זו בכלל לא טעות. ממגוון סיבות שונות 1. כי אין לנו על הספסל שחקן אחד שיכול לעלות לשנות מומנטום וליצור הזדמנויות יש מאין. 2. כי לעוז אין אפשרות מבחינת כושר להראות את היכולות המדהימות שלו במשך 90 דק' ולכן שהוא עולה במחצית השנייה שההגנה של היריבה קצת יותר עייפה הוא יכול למצות את יכולותיו. 3. הוא לא הותש במשימות הגנתיות כפי שהיה עד כה שבהן הוא לא מהמצטיינים. לא חושב שצריך להמשיך עם המערך של אתמול אבל גם אם נחזור למערכים קודמים אני חושב שזו לא תהיה טעות לפתוח עם מישהו(אולי מיקו או שחקן מהיר אחר כמו עובד) שישרוף את הקו למטה למעלה במשך 60 דק ואז להכניס את עוז כx פקטור. אגב לטעמי, נמני איחר בחילוף עם עוז באיזה 10 דק' ואולי היינו גונבים עוד גול. |
 |
|
|
מורדי והילדים
142 הודעות |
נשלח - 24/11/2015 : 17:43:20
|
| אפרופו הקבוצה שירדה מהלאומית לפני שנתיים - הסגל שלה די שווה ברמתו לסגל הנוכחי ואולי גם עדיף בכמה עמדות. ההבדל היה אמור להיות בעמדת המאמן וכרגע זה לא מוכיח את עצמו ( בלשון המעטה) . כרגע רק קריית גת נראית לי במצב גרוע משלנו וגם להם הצלחנו להפסיד.... |
 |
|
|
קובי חזן
23 הודעות |
נשלח - 24/11/2015 : 20:08:26
|
ערב טוב עברו 24 שעות מהמשחק האומלל שלנו וכלום לא קורה !!! אף בעל תפקיד לא לוקח אחריות למצבנו !! עולם כמנהגו נוהג וכמו התוכנית ברדיו ה כ ל ד י ב ו רי ם ........
צריך אולי להגיד את האמת מתאים לנו ליגה א או ב בלי לחץ ...... עושים פעילות למען הקהילה והכל טוב ... בואו נסגור את הקבוצה ונהפוך לעמותה לקרוב לבבות ולשלום אזורי ....
אם אנחנו רוצים להיות גם קבוצת כדורגל ולשם כך התכנסנו אז צריך לעשות מעשה !!!!! 1. להפרד לשלום מאדון נימני ( בתור קבוצה ששואפת להגינות מה אתם אומרים על ההתנהגות שלו ממש ספורטיבית והוגנת שמלמדת את הילדים שלנו דרך ארץ !! 2. להחתים מאמן מנוסה דחוף !!!! 3. חברי הועד יכולים לתת דיווח מה קורה ומה התוכניות לגבי הקבוצה 4 . חייבים להתעורר ולא בושה להגיד טעינו !! עכשיו נתקן !!! בהצלחה |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 24/11/2015 : 20:37:29
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אחד העם
אפילו בויטנר מול כפר קאסם האומללה הוציאו לנו את המיץ עד שניצחו.
התכוונת לאום אלפאחם כמובן. כפר קאסם זה שנה הבאה. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
ביסמרק
94 הודעות |
נשלח - 24/11/2015 : 22:41:18
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי חגי יואל
קובי שלום, אנחנו כנראה שלא מכירים, ובכל זאת הרגשתי צורך להגיב להודעה שלך.
אני לא מתכוון להיכנס כאן בפורום לוויכוח מה צריך לעשות, או לא צריך לעשות. זה לא נראה לי המקום. את הוועד בחרנו אני חושב במאי, ואם אני לא טועה יש בחירות כל שנה, וכל חבר עמותה מוזמן להציע את מועמדותו. ובינתיים, בתור מי שקיבלו את האמון מאתנו, אני מחזק את ידם בטיפול במשבר אליו נקלענו. אם הם ימצאו שצריך לפטר את המנכ"ל, המנהל המקצועי ואת המאמן, את כולם, את חלקם, בסדר הזה, או בסדר אחר, ארצה לקבל הסבר מדוע הם חושבים שזה מה שיפתור את הבעיה.
בינתיים אני מרגיש שגם הצוות המקצועי וגם השחקנים מחויבים לקבוצה, ועושים את מה שביכולתם כדי לנצח. אולי זה לא טוב מספיק, אולי חסרים להם כישורים, אולי המאמן לא בסדר, ואולי כולם לא בסדר... אולי, ואולי לא...
ממש לא אהבתי את הקריאות נגד נמני בסוף המשחק, וזאת בלשון המעטה. הוא המאמן שלנו, הוא לא האויב שלנו. קצת כבוד לזולת לא יזיק לאף אחד.
וגם אם יש לך או לאחרים בטן מלאה על תפקוד הוועד, הם עומדים יחד אתנו ביציע, וכל אחד יכול לגשת אליהם. הם גם זמינים במהלך השבוע. אבל מה, הם לא חייבים להסכים ולקבל כל הערה או הצעה לפתרון.
ולמרות התסכול שלך ושל אחרים, אני ממש מבקש שבכל זאת נשמור על נורמות מסוימות של כבוד אחד לשני, בשבילי זה אפילו יותר חשוב מהכדורגל עצמו. מצטער, אך כך אני מרגיש.
מקווה שנחזור במהרה למסלול הניצחונות, ושנצא מהמשבר.
ועד אז אשתדל להמשיך ולעודד את הקבוצה שלי, גם אם היא לא הכי חדה, ולא הכי....
מקווה שתקבל את דבריי בהבנה.
בברכה, חגי
והכי חשוב - יאללה הפועל!!!
1 +
והקהל נבחן בזמן מצוקה. די להתלהמות. לא מתאים...
|
 |
|
|
קובי חזן
23 הודעות |
נשלח - 30/11/2015 : 22:09:26
|
היום המזל של נימני נגמר !!!!! מול קבוצה חלשה של שמשון הפסדנו 2-0 !!!!
תתעוררו חייבים להחליף מאמן !!! שי גם אתה יכול ללכת ! אין זו הקבוצה שבנית תחפש מקצוע אחר . ויפה שעה אחת קודם
|
 |
|
| |
נמני לך הביתה  |
|
|
|