פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

קטמון נגד מכבי הרצליה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  קטמון נגד מכבי הרצליה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם קטמון נגד מכבי הרצליה נושא הבא
עמוד: מתוך 5

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 15/01/2014 :  18:51:29  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תודה על התשובה ירון, והקביעה השרירותית הזו של שעת משחק שחציה ביום שישי וחציה בשבת פשוט מייאשת. לגבי כמויות הקהל, ברור שיש השפעה. מהאנשים שאני בדרך כלל מביא איתי למשחקים לא יגיעו מחר שלושה מבוגרים ושני ילדים שלא בא להם לקנות כרטיס למחצית אחת ואז לרוץ הביתה.

החדשות הטובות הן שהשבתות מעתה ואילך הולכות ונכנסות מאוחר יותר, כך שעוד חודש ככה דתים יוכלו להגיע גם בשעה שלוש.
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 15/01/2014 :  19:24:16  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי פולדש

ירון, מעבר לאחידות - יש איזושהי סיבה נוספת שאתה יכול להעלות על הדעת שגורמת להתאחדות להחליט על השעה המוזרה הזו?

נראה לי שזה בדיוק מסוג המקומות שבהם אפשר להפעיל לחץ על ההתאחדות, גם בתור ועד מנהל וגם בתור אוהדים.

אין לי מושג
מעריך שזה קשור בשידורים חיים
השעות החמות של היום
אעשה בירור עם ההתאחדות

ירון
עבור לתחילת הדף

פולדש פולדש מנותק

514 הודעות

נשלח - 15/01/2014 :  20:14:39  הצג פרופיל שלח ל- פולדש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תודה רבה ירון. אני מודה שאני יותר סקרן לגבי העניין של יום שני ב-19:00 - שעת משחק מופרכת מכל בחינה שהיא.
עבור לתחילת הדף

הולך ברגל הולך ברגל מנותק

465 הודעות

נשלח - 15/01/2014 :  20:25:00  הצג פרופיל שלח ל- הולך ברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אפשר אולי להגדיר את עצמנו כקבוצה דתית ואז אולי יתחשבו בנו?
רבאק כולה שעה אחת גורמת להרבה פועלים יקרים לא להגיע. זה פתיר

-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
עבור לתחילת הדף

fego7 fego7 מנותק

70 הודעות

נשלח - 17/01/2014 :  12:04:31  הצג פרופיל שלח ל- fego7 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טרמפ למודיעין מישהו?
עבור לתחילת הדף

menilub menilub מנותק

77 הודעות

נשלח - 17/01/2014 :  13:11:54  הצג פרופיל שלח ל- menilub הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי fego7

טרמפ למודיעין מישהו?

052-4604071
מני
עבור לתחילת הדף

benz benz מנותק

161 הודעות

נשלח - 17/01/2014 :  16:41:45  הצג פרופיל שלח ל- benz הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

ציטוט:
נשלח במקור על ידי פולדש

ירון, מעבר לאחידות - יש איזושהי סיבה נוספת שאתה יכול להעלות על הדעת שגורמת להתאחדות להחליט על השעה המוזרה הזו?

נראה לי שזה בדיוק מסוג המקומות שבהם אפשר להפעיל לחץ על ההתאחדות, גם בתור ועד מנהל וגם בתור אוהדים.

אין לי מושג
מעריך שזה קשור בשידורים חיים
השעות החמות של היום
אעשה בירור עם ההתאחדות

לדעתי זה פשוט טוטו. משחק ב3 גורם לסגור את ההימור שעה מוקדם יותר.. אני מנחש שאת המשחק מול א"א פאחם למשל לא ישימו בטופס ואפשר יהיה להקדים אותו
עבור לתחילת הדף

אריאל אריאל מנותק

410 הודעות

נשלח - 17/01/2014 :  17:10:39  הצג פרופיל שלח ל- אריאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בליגות המקצועניות לא ניתן להגדיר עצמך כקבוצה דתית
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 17/01/2014 :  17:15:05  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רבאק מה ביקשתי לפני המשחק? 5-0 קטן!! אז למה למה כל ההחמצות האלו???

מחצית ראשונה מבולבלת למדיי (עדיין הגענו ל2 מצבים מעולים) ומחצית שנייה שהיא כבר אופרה אחרת ,הכניסה של עוז והנחישות של מזור פנסו והלוי הביאו אותנו לשלוט במגרש לחלוטין ולייצר המון מצבים ,שי והלוי חתומים על הגולים אבל יכל להיות הרבה יותר. פעם ראשונה (לא הייתי בר"ג) שהקישור שלנו השתלט על המשחק והכתיב את הקצב.

נתניה שבוע הבא לפרק לפרק לפרק.
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 17/01/2014 :  17:17:23  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא יאומן! נצחון 3 ברציפות!
ומוזר לי השקט הזה. התרגלנו לניצחונות?
אולי כולם הלכו לשתות בירה...
עבור לתחילת הדף

2553 הודעות

נשלח - 17/01/2014 :  17:19:01  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

נתניה שבוע הבא לפרק לפרק לפרק.

הבעיה שלא נהיה שם בשביל לדחוף את הקבוצה. מרגיז.
עבור לתחילת הדף

אלעד1 אלעד1 מנותק

47 הודעות

נשלח - 17/01/2014 :  17:24:01  הצג פרופיל שלח ל- אלעד1 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מהמר לא מהמר עוז צבאג צריך לפתוח
הקבוצה כל כך יותר טובה כשהוא משחק שכל דקה שהוא לא משחק זה פשע.
מזל שעידן לא כבש ככה אולי לא יקחו לנו אותו.
קצת מצחיק שהשחקנים הכי טובים שלנו מלווים אותנו הרבה לפני הליגה הלאומית. הליגה כל כך חלשה
עבור לתחילת הדף

2553 הודעות

נשלח - 17/01/2014 :  17:27:27  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אלעד1

קצת מצחיק שהשחקנים הכי טובים שלנו מלווים אותנו הרבה לפני הליגה הלאומית. הליגה כל כך חלשה

בסוף נמצא את עצמנו לא בכוונה בליגת העל, מה נעשה עם זה?
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 17/01/2014 :  17:29:39  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עוד משחק טוב של הקבוצה
התיפקוד החדש של שי, מתחת לחלוצים עושה את המלאכה.
החילוף עוז-רון היה עוד בינגו.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

chompy chompy מנותק

120 הודעות

נשלח - 17/01/2014 :  17:30:16  הצג פרופיל שלח ל- chompy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אלעד1

בסוף נמצא את עצמנו לא בכוונה בליגת העל, מה נעשה עם זה?

אל דאגה נתאחד עם סאדר ונשחק בליגה א'.....
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 5 נושא קודם קטמון נגד מכבי הרצליה נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07