פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

ליגת השכונות

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  ליגת השכונות
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם ליגת השכונות נושא הבא  

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 21/01/2014 :  06:48:49  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
היי,

אני אשמח לשמוע חוויות ממי שהיה אתמול בטורניר של ליגת השכונות, מעבר ל2 השורות שפורסמו בפייסבוק.

כמה קבוצות השתתפו? כמה אוהדים הגיעו לצפות ולעודד? ובכלל, איך הייתה האווירה שם?

וברכות לגבעת גונן על הנצחון בטורניר.

גולה יביא לנו רגל...

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 21/01/2014 :  07:27:17  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

היי,

אני אשמח לשמוע חוויות ממי שהיה אתמול בטורניר של ליגת השכונות, מעבר ל2 השורות שפורסמו בפייסבוק.

כמה קבוצות השתתפו? כמה אוהדים הגיעו לצפות ולעודד? ובכלל, איך הייתה האווירה שם?

וברכות לגבעת גונן על הנצחון בטורניר.

הייתי בשעה הראשונה. למיטב זכרוני היו 8 קבוצות ובכללן 3 חדשות.
מבין שחקני קטמון היו ג'וני (שהחליף את ליאור חוג'ה כמאמן של פסגת זאב) ועידן שמש ששפט.
היה מאד מרגש לראות את האינטראקציה בין הילדים לבין ג'וני ועידן. אחד הילדים פנה לעידן ובלי הרבה חוכמות אמר לו דוגרי "פיספסת הרבה במשחק בשישי" ועידן חייך את חיוכו הידוע.
ג'וני מצידו היה מאמן מאד מודאג, דרוך.

בסה"כ כל טורניר כזה הוא חוויה מרגשת.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 21/01/2014 :  08:29:09  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אתחיל בגילוי נאות - יש לי נגיעה משפחתית קרובה לליגת השכונות השנה.
אחרי שזה נאמר,
אתמול הייתי לראשונה בטורניר מלא. וזו הייתה חוויה נהדרת. פשוט תענוג.
אכן השתתפו קבוצות חדשות הפעם, קבוצת אבו טור. לצד "ותיקות הטורניר" כמו קשת,פסגת זאב, ניסויי ארגנטינה ואחרות.
מעל כולן בלטה הקבוצה הנהדרת של גבעת גונן.
כבר ב 15:30 התחילו להתקבץ הקבוצות במגרש מבט התארגנו וציפו לשריקת הפתיחה ב 16:00
המגרש חולק ל3 תת מגרשים בהם נערכו משחקים בו זמנית. - חלוקה לשני בתים.
צוות השיפוט כלל בין השאר את עידן שמש (המעולה) ואיתן פרי (ההוגן).
היה מאוד צבעוני ומאוד מרגש. לחיצות הידיים ביו שחקני הקבוצות בסיום כל משחק. חצי גמר אחד שהסתיים בבעיטות עונשין (פסגת זאב -אבו טור) ושחזור של הגמר מהטורניר הקודם בו נפגשו פסגת זאב וגבעת גונן.
בסיום נצחון 2:1 לגבעת גונן.
אני באמת ממליץ בחום לבוא לטורנירים האלה זו חוייה מרגשת ביותר ומאוד משמחת.
תבואו לעודד (וגם לעזור קצת בארגון) זה פשוט כדאי!
חלק גדול מהילדים האלה גדלים להיות אוהדים של הקבוצה, ילדי גבעת גונן למשל מגיעים לכל משחקי הבית שלנו.
גם תודה לנחום תא-שמע, על סבלנותו ואורך הרוח שיגילה נוכח האיחור הקל בפינוי המגרש עבור קבוצת הנוער.
יאללה הפועל

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 21/01/2014 :  21:02:33  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם אני אתחיל בגילוי נאות - ליגת השכונות זה נושא שקרוב לליבי, לאחר שהתנדבתי ופעלתי בו, בצורות אלו או אחרות, במשך 4 שנים, ובעיקר ב-3 השנים האחרונות, שלפני העונה האחרונה.

תודה רבה על הפרטים. נחמד לשמוע שבסה"כ הפרוייקט מתחיל לקבל צורה השנה. כיף ומרגש לשמוע על הילדים ששמחים, ועל השחקנים שלנו שמגיעים לפרוייקט. יחד עם זה, פתות משמח לשמוע על כמות הקבוצות, ובעיקר להעריך (כי לא שמענו מידע משום מקור) את כמות המתנדבים הקטנה. חבל גם שעדיין הטורניר לא מפורסם בצורה מספקת ומספיק זמן מראש (למרות שהפעם בכל מקרה לא יכולתי להגיע). נקווה שהלקחים מופקים ובהמשך יהיה לנו פרוייקט טוב יותר, עם יותר קבוצות, ובעיקר הרבה יותר מתנדבים.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

פולדש פולדש מנותק

514 הודעות

נשלח - 22/01/2014 :  10:09:22  הצג פרופיל שלח ל- פולדש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נראה לי שכדי להגיע לקהלים שלא שורצים בפורום, כדאי לפרסם את העניין במשחקים (בהתחלה/מחצית/סוף). זה קרה פה ושם, אבל לא בצורה מסודרת וקבועה.
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם ליגת השכונות נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07