פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

קטמון נגד מכבי הרצליה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  קטמון נגד מכבי הרצליה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם קטמון נגד מכבי הרצליה נושא הבא
עמוד: מתוך 5

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 13/01/2014 :  13:53:13  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מישהו יודע לעדכן באיזו שעה המשחק?\
אם יוקדם לשעה 2???

עמרי446 עמרי446 מנותק

415 הודעות

נשלח - 13/01/2014 :  14:53:42  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עמרי446 שלח ל- עמרי446 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי איתן610

מישהו יודע לעדכן באיזו שעה המשחק?\
אם יוקדם לשעה 2???

אמנם יש הערב משחק, אבל יש כבר כרזות לתלות מחר בעבודה?
עבור לתחילת הדף

הנהלה הנהלה מנותק

384 הודעות

נשלח - 13/01/2014 :  16:25:40  הצג פרופיל שלח ל- הנהלה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא יוקדם. ישוחק ב-15:00

הפועל קטמון ירושלים
עבור לתחילת הדף

פועל ותיק פועל ותיק מנותק

260 הודעות

נשלח - 14/01/2014 :  01:15:07  הצג פרופיל שלח ל- פועל ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הנהלה

אני מקווה שנעשה המקסימום כדי לקיים את המשחק
בשעה ששומרי שבת יוכלו לבוא.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 14/01/2014 :  08:46:42  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי פועל ותיק

ציטוט:
נשלח במקור על ידי הנהלה

אני מקווה שאתה לא טוען חלילה שהפעם לא עשינו את המקסימום כדי לקיים את המשחק בשעה ששומרי שבת יוכלו לבוא...

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

ארמדיל ארמדיל מנותק

271 הודעות

נשלח - 14/01/2014 :  09:05:29  הצג פרופיל שלח ל- ארמדיל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סטטיסטיקה בשקל:
הרצליה כבשו 18 שערים בעשרת המשחקים הראשונים העונה, ו-6 שערים בלבד בעשרה האחרונים.
אנחנו ספגנו 18 שערים בעשרת המשחקים הראשונים, ורק 12 שערים בעשרה המשחקים האחרונים.

---
Homo Sapiens Non Urinat In Ventum
עבור לתחילת הדף

הולך ברגל הולך ברגל מנותק

465 הודעות

נשלח - 14/01/2014 :  18:15:33  הצג פרופיל שלח ל- הולך ברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ארמדיל

סטטיסטיקה בשקל:
הרצליה כבשו 18 שערים בעשרת המשחקים הראשונים העונה, ו-6 שערים בלבד בעשרה האחרונים.
אנחנו ספגנו 18 שערים בעשרת המשחקים הראשונים, ורק 12 שערים בעשרה המשחקים האחרונים.

זה לא סטטיסטיקה בשקל.
רוצה לנצח 3-0

-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
עבור לתחילת הדף

עמרי446 עמרי446 מנותק

415 הודעות

נשלח - 14/01/2014 :  19:45:43  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עמרי446 שלח ל- עמרי446 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש כרזות לתלות?
עבור לתחילת הדף

mookie mookie מנותק

181 הודעות

נשלח - 14/01/2014 :  19:52:42  הצג פרופיל שלח ל- mookie הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יובל

ציטוט:
נשלח במקור על ידי ארמדיל

סטטיסטיקה בשקל:

זה לא סטטיסטיקה בשקל.
רוצה לנצח 3-0

יובל, מה השם של הקבוצה של הצפונים בפייסבוק?
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 15/01/2014 :  08:13:02  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי mookie

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יובל

ציטוט:
נשלח במקור על ידי ארמדיל

סטטיסטיקה בשקל:

זה לא סטטיסטיקה בשקל.
רוצה לנצח 3-0

יובל, מה השם של הקבוצה של הצפונים בפייסבוק?

אוהדי קטמון מהצפון
https://www.facebook.com/groups/186310978071196/

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 15/01/2014 :  09:57:19  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא מבין מדוע שוב חזרנו לשעה הלא ראויה הזו, שלא מאפשרת לאוהדים הדתיים שלנו לשבת בטדי יותר ממחצית אחת מקסימום לפני שהם חייבים לרוץ הביתה להספיק את כניסת השבת. הלא ההתאחדות כבר הודיעה בפעם הקודמת שמחינו שקבוצה שתבקש ניתן יהיה להקדים לה את המשחק, ובפעם האחרונה שביקשנו המשחק אכן הוקדם. גם הפועל המקורית הקדימו את משחק הבית האחרון שלהם לשעה 14:30 , שעה שבה מי שגר קרוב יכול להספיק הביתה לפני שבת. מה עושים?
עבור לתחילת הדף

פועל ותיק פועל ותיק מנותק

260 הודעות

נשלח - 15/01/2014 :  17:00:34  הצג פרופיל שלח ל- פועל ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c

אני לא מבין מדוע שוב חזרנו לשעה הלא ראויה הזו, שלא מאפשרת לאוהדים הדתיים שלנו לשבת בטדי יותר ממחצית אחת מקסימום לפני שהם חייבים לרוץ הביתה להספיק את כניסת השבת. הלא ההתאחדות כבר הודיעה בפעם הקודמת שמחינו שקבוצה שתבקש ניתן יהיה להקדים לה את המשחק, ובפעם האחרונה שביקשנו המשחק אכן הוקדם. גם הפועל המקורית הקדימו את משחק הבית האחרון שלהם לשעה 14:30 , שעה שבה מי שגר קרוב יכול להספיק הביתה לפני שבת. מה עושים?

שבת נכנסת 16:30
אם רוצים שנוכל להגיע צריך להתחיל בשעה 14:00

ציטוט:
--------------------------------------------------------------------------------

ציטוט:
--------------------------------------------------------------------------------
נשלח במקור על ידי הנהלה

lazy

אני מקווה שאתה לא טוען חלילה שהפעם לא עשינו את המקסימום כדי לקיים את המשחק בשעה ששומרי שבת יוכלו לבוא...

אני טוען ואני ככול הנראה צודק בטענה

עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 15/01/2014 :  17:16:46  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ברור. כי התקשרת להתאחדות לברר אם הוגשה בקשה להקדמת המשחק. ובנוסף אתה יודע בדיוק לאן שרצקי התקשר ומה הוא ניסה לעשות. אז מן הסתם אתה צודק בטענה שלך. יש קבוצה לנו קבוצה מגעילה שלא מתחשבת בדתיים ואפילו מתנהלת בטפשות - הרי ברור שהקדמת המשחק בשעה תגדיל את כמות האוהדים ואת כמות ההכנסות.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 15/01/2014 :  17:23:48  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

ציטוט:

ברור. כי התקשרת להתאחדות לברר אם הוגשה בקשה להקדמת המשחק. ובנוסף אתה יודע בדיוק לאן שרצקי התקשר ומה הוא ניסה לעשות. אז מן הסתם אתה צודק בטענה שלך. יש קבוצה לנו קבוצה מגעילה שלא מתחשבת בדתיים ואפילו מתנהלת בטפשות - הרי ברור שהקדמת המשחק בשעה תגדיל את כמות האוהדים ואת כמות ההכנסות.

לייזי - אני אישית פניתי בעניין לאיתן לפני שבועיים ולא קיבלתי מענה.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 15/01/2014 :  17:38:11  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא כל כך ברור לי מי רציני ומי ציני בדיון הזה
אז אענה לגופו של ענין
להתאחדות יש שני מועדים אחידים ושעות אחידות לקיום משחק כדורגל
או ששי ב 15:00
או שני ב 19:00
לעתים רחוקות יש יוצאים מן הכלל ואנו זכינו שאת המשחק נגד הכוח קיימנו ביום ששי בשעה 14:00
בסופו של דבר את מכסת החריגות שיש לנו מול ההתאחדות בנושא הזה אנו שומרים
למשחקים אחרים.
על הקשר בין שעה לכמות מגיעים
בין מחיר לכמות מגיעים
יש טענות לכל הכיוונים והלוואי והיינו יודעים את המתכונת

ירון
עבור לתחילת הדף

פולדש פולדש מנותק

514 הודעות

נשלח - 15/01/2014 :  18:31:54  הצג פרופיל שלח ל- פולדש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ירון, מעבר לאחידות - יש איזושהי סיבה נוספת שאתה יכול להעלות על הדעת שגורמת להתאחדות להחליט על השעה המוזרה הזו?

נראה לי שזה בדיוק מסוג המקומות שבהם אפשר להפעיל לחץ על ההתאחדות, גם בתור ועד מנהל וגם בתור אוהדים.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 5 נושא קודם קטמון נגד מכבי הרצליה נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07