פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הנה זה בא

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הנה זה בא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם הנה זה בא נושא הבא
עמוד: מתוך 4

talikch talikch מנותק

323 הודעות

נשלח - 08/01/2014 :  14:56:37  הצג פרופיל שלח ל- talikch הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ביסמרק

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יאני

מאז שישי האחרון שהתחלתי ללמוד את המתרחש עצוב לי כי לגבי כנראה שנגמרת העונה ונגמרת תקופה!קצת מילים לגבי הותק:למעלה מחמישים שנה כאוהד הפועל וכן הייתי שם ב20.6.73 ומאורעות החיים לקחו אותי לכל מיני מקומות אבל הלב תמיד היה אדום וחבורת סאסי יונה ושות לא הצליחה לשנות זאת אולי רק להרחיק מנוכחות פעילה !וכשנולדה קטמון וכהתארגנות של האוהדים חזרה לה האהבה לבעור במלוא עוזה כאשר הפעם יש גם מתאם אידיאולוגי לדרכים בהן הלכתי. שוב חזרתי והפעם עם בני לטריבונות בית וחוץ והתאהבתי כל פעם מחדש בכל שפעת התום הרצון הנכונות והאהבה שהייתה מסביב ! היה לי נכון וטוב עם המשפחתיות עם הילדים עם המבוגרים עם הצעירים והנשים והמילים הפועל של האוהדים, הביעו בדיוק את תחושותי כמו תחושות כל אחד ואחד מהאוהדים. וזהו שאין לי חשק לוותר על זה והייתי שמח לראות את חברי מהפועל מצטרפים אלינו כי אנחנו בית פתוח אבל להיות שוב אוהד של קבוצה בבעלות פלוני או אלמוני שהוא בעל המאה ומכאן הדעה, לא ברור לי אם שוב אוכל.צר לי טעמתי מעץ הדעת ונוכחתי שהדגם של קטמון עובד אז פשוט לא בא לי ללכת למקומות אחרים ואם חברי העמותה יחליטו כי ההצעות של ליפקין מספקות והתנאים בשלו(בין היתר התאיידותו המוחלטת של סאסי מתחום הכדורגל בכלל ומהפועל בפרט)אז אבין סופית שלגבי תם פרק שלאחריו תשאר אך האהבה האמיתית למשחק הכדורגל והלב ישאר תמיד אדום כי זה אני!יאללה הפועל

+ 1 כולל הכל - גיל, הבן וגם 73...

אני מרגיש כמוך בדיוק שאם יהיה איחוד אפרד לשלום ולא אבוא יותר למשחקי כדורגל

חרובי טל
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 08/01/2014 :  14:56:38  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יאני

ציטוט:
נשלח במקור על ידי שחר806

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יאני

ציטוט:
נשלח במקור על ידי שחר806

ציטוט:
נשלח במקור על ידי avitemkin

אם הנוסחה שמופיעה בלינק הקודם היא אמיתית, אני לא רואה מקום להמשך חברותי בעמותה. אסיים את העונה הזו ובזה תם הסיפור. לא אוכל לתת יד ליריקה בפרצוף לכל מי שקראנו לו להצטרף אלינו ולבנות משהו חדש. אבוא למשקחי בית על פי מצב רוחי.

אתה נשמע כמו מספר אוהדים בצד השני שנשבעים שהם "גמרו עם הפועל כשיהיה איחוד עם הבוגדים מקטמון". לפחות בזה יש לך מכנה משותף איתם .

באמת שלא ברור לי שחר מה רצית להגיד בהשוואה הזו שהיא נכונה אבל לכשעצמי אני מכבד כל החלטה רגשית של זולתי וגם אמירה של "אוהדים בצד השני" ואם עדיין לא ברור לך אנחנו עוסקים ובעיקר בעולמות רגשיים אינדיבידואלים שהם מעבר לנימוקים הרציונלים לכאן או לכאן כי בעיקר אנחנו מדברים על אהבה בנקודת משבר שמכאן היא תפרח או תקמול אצל כל אחד מאיתנו אז באמת שאין מקום להטחות שכאלה שאינן מקדמות דבר ורק יוצרות את החומר ממנו יצמחו איבות ושנאות...חבל כי כולנו באותן מקום של מבוכה .

רוצה לאמר שאמירות קיצוניות משני הצדדים ( כרגע יש שני צדדים כך שלא הבנתי מה בעייתי באמירה הזו..) לא מקדמות את הדיון , בטח לא בשלב זה שאין הצעה קונקרטית על השולחן שהובאה לעיוננו. לא הייתה כאן כוונה לפגוע במר טמקין או כל אוהד אחר... עם כל האמוציות שבסיפור מדובר בסה"כ בפאקינג כדורגל

פאקינג כדורגל זה ברסה ריאל ביירן ארסנל וכל היתר פה זה מעבר פה זו אהבה של שני הצדדים שאכן קיימים ולכל אחד ספי כאב ,גבולות או אידיאות משלו ואת זה צריך להבין ולא להכנס למקומות שלא מביאים לשום מקום ובודאי לפני שקיעת האבק !

ראשית כל אין לך מושג כי פאקינג כדורגל זה לא בארסה לא ריאל בטח לא ביירן וארסנל אלא רק ליברפול ולעניינו אף אחד לא מזלזל בכאבו של השני אבל כן אובדן פרופרוציות והצהרות בומבאסטיות לא משרתות דבר ולמען האמת נמאס מהן כבר (לי לפחות אוקיי). ההצעה עוד לא על השולחן ויש דרכים פחות מתלהמות להעביר את הזמן.

מה שכן סגנון הכתיבה שלך בהחלט ראוי לציון ולהערצה.
עבור לתחילת הדף

אהוד788 אהוד788 מנותק

75 הודעות

נשלח - 08/01/2014 :  14:57:22  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של אהוד788 שלח ל- אהוד788 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מבקש מכולם לא לצאת בהצהרות קיצוניות. במיוחד לא לפני שבכלל קיבלנו לידינו את ההצעה! אני לושב שהועד המנהל מתאמץ מאוד כדי להשיג הסכם טוב, שעליו נדון בצורה מסודרת בשבת ובשבוע הבא. 
עבור לתחילת הדף

הדוב האדום הדוב האדום מנותק

513 הודעות

נשלח - 08/01/2014 :  15:01:22  הצג פרופיל שלח ל- הדוב האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רבי מאיר

ציטוט:
נשלח במקור על ידי הדוב האדום

ציטוט:
נשלח במקור על ידי רבי מאיר

ציטוט:
נשלח במקור על ידי האחים מרילי

ועוד מאותו הדבר:
http://www.jerusalemnet.co.il/article/46286
לפי זה הנציג הרביעי הוא של אוהדי המקורית. לי אין שום בעיה עם זה כל עוד אחרי שנה אין יותר הפרדה. אוהד הפועל הוא אוהד הפועל.

איך האוהד הנ"ל יבחר? ליפקין יבחר אותו? הרי אין לאוהדי המקורית עמותה.
אם כן אז זה חזרה לשלושה נציגים של קטמון והחגיגות היו מוקדמות.

למעשה חזרנו אפילו יותר נמוך כי גם עשו עלינו סיבוב.

זה כמו מקום משוריין לאישה בפריימריז מפלגתי. הוא ייבחר על ידי אסיפת האוהדים (קרי, אנחנו ומי שיצטרף לעמותה אחרי האיחוד) אבל מקום אחד יהיה משוריין לחבר עמותה חדש (קרי אוהד מהמקורית)

אתה יודע או שאתה מקווה?

יודע
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 08/01/2014 :  15:07:57  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי talikch

ציטוט:
נשלח במקור על ידי ביסמרק

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יאני

מאז שישי האחרון שהתחלתי ללמוד את המתרחש עצוב לי כי לגבי כנראה שנגמרת העונה ונגמרת תקופה!קצת מילים לגבי הותק:למעלה מחמישים שנה כאוהד הפועל וכן הייתי שם ב20.6.73 ומאורעות החיים לקחו אותי לכל מיני מקומות אבל הלב תמיד היה אדום וחבורת סאסי יונה ושות לא הצליחה לשנות זאת אולי רק להרחיק מנוכחות פעילה !וכשנולדה קטמון וכהתארגנות של האוהדים חזרה לה האהבה לבעור במלוא עוזה כאשר הפעם יש גם מתאם אידיאולוגי לדרכים בהן הלכתי. שוב חזרתי והפעם עם בני לטריבונות בית וחוץ והתאהבתי כל פעם מחדש בכל שפעת התום הרצון הנכונות והאהבה שהייתה מסביב ! היה לי נכון וטוב עם המשפחתיות עם הילדים עם המבוגרים עם הצעירים והנשים והמילים הפועל של האוהדים, הביעו בדיוק את תחושותי כמו תחושות כל אחד ואחד מהאוהדים. וזהו שאין לי חשק לוותר על זה והייתי שמח לראות את חברי מהפועל מצטרפים אלינו כי אנחנו בית פתוח אבל להיות שוב אוהד של קבוצה בבעלות פלוני או אלמוני שהוא בעל המאה ומכאן הדעה, לא ברור לי אם שוב אוכל.צר לי טעמתי מעץ הדעת ונוכחתי שהדגם של קטמון עובד אז פשוט לא בא לי ללכת למקומות אחרים ואם חברי העמותה יחליטו כי ההצעות של ליפקין מספקות והתנאים בשלו(בין היתר התאיידותו המוחלטת של סאסי מתחום הכדורגל בכלל ומהפועל בפרט)אז אבין סופית שלגבי תם פרק שלאחריו תשאר אך האהבה האמיתית למשחק הכדורגל והלב ישאר תמיד אדום כי זה אני!יאללה הפועל

ואם לא יהיה אחוד אבל בעל הון ירצה לרכוש את קטמון כן תסכים? עולם האידיאלים שלכם מנותק מהמציאות שבה צריך לשלם על אבקת הכביסה שמכבסת את הגרביים המסריחים של אלירן ג'ורג' ומה לעשות שעמותת האוהדים הגיעה לצערי לתקרת הזכוכית שלה וממנה היא רק מתדרדרת. אותי אוהדי המקורית מעניינים כקליפת השום ,חלקם מתאימים יותר ליציע המזרחי מאשר להפועל אבל מה שמעניין אותי זה המשכיות ,ערכיות שאיפה להשגיות לא ניתן לוותר על אף אחד מהמרכיבים אם רוצים להשמיך להתקיים.
עבור לתחילת הדף

בני סובטקין בני סובטקין מנותק

44 הודעות

נשלח - 08/01/2014 :  15:18:13  הצג פרופיל שלח ל- בני סובטקין הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

אם הנוסחה שמופיעה בלינק הקודם היא אמיתית, אני לא רואה מקום להמשך חברותי בעמותה. אסיים את העונה הזו ובזה תם הסיפור. לא אוכל לתת יד ליריקה בפרצוף לכל מי שקראנו לו להצטרף אלינו ולבנות משהו חדש. אבוא למשקחי בית על פי מצב רוחי.

הבנו אותך. אתה לא תתן יד ליריקה בפרצוף של אחרים, אבל אתה בעצמך יורק בפרצוף של אוהדי הפועל ירושלים שיצאו למהלך כואב לפני שבע שנים. יורק.

מאשים אנשים בחוסר כבוד כלפי אחרים, אבל עושה זאת בעצמך. כואב לך שלא מתייחסים בכבוד לאוהדי מיזם, אבל בעצמך עושה אותו דבר לאוהדי הפועל ירושלים שבקטמון.

האיומים שלך לא מזיזים לאף אחד. אם תוגש הצעה ראויה, נלך על זה ונהיה הפועל אחת גדולה. לכולם יש מקום בהפועל הזו, וחרחורי הריב שלך, ההסתה והאנטי, מבלי שראית בכלל את ההסכם המוצע, ישכחו יחד עם יוסי סאסי.

כולם מנסים לאחות את הקרעים ולמצוא את המשותף, אבל אתה רק מנסה לזרוע הרס. תאיים, זה בטח יביא ליותר אנשים בעמותה.
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 08/01/2014 :  15:20:16  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי ביסמרק

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יאני

ואם לא יהיה אחוד אבל בעל הון ירצה לרכוש את קטמון כן תסכים?

ברור שלא נסכים. איזו שאלה בכלל?
ואני לא רואה שהגענו כקבוצת אוהדים לתקרת זכוכית.
מהיום שבחרנו להתחיל בליגה ג' רק שברנו תקרות זכוכית אחת אחרי השניה.
הקיר שנתקענו בו לא קשור בכלל להיתכנות או אי היתכנות של קבוצת אוהדים בליגות הגבוהות. הוא קשור לשאיפה לאיחוד עם גוף שנושא על גבו את תבנית נוף מולדתנו, אבל גם שק חובות ענקיסטי.
עבור לתחילת הדף

יוגי יוגי מנותק

241 הודעות

נשלח - 08/01/2014 :  15:20:17  הצג פרופיל שלח ל- יוגי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חברים, בואו נירגע. עוד לא ראינו את ההסכם. כשהוא יגיע יהיה מספיק זמן לדון. הבטיחו עד חמישי אחרי הצהריים - תנו לוועד המנהל להמשיך לפעול לשיפורו.
שום הצהרת עזיבה לא תעזור לאף אחד.
עבור לתחילת הדף

רבי מאיר רבי מאיר מנותק

472 הודעות

נשלח - 08/01/2014 :  15:22:49  הצג פרופיל שלח ל- רבי מאיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נשלח במקור על ידי יוגי
חברים, בואו נירגע. עוד לא ראינו את ההסכם. כשהוא יגיע יהיה מספיק זמן לדון. הבטיחו עד חמישי אחרי הצהריים - תנו לוועד המנהל להמשיך לפעול לשיפורו.
שום הצהרת עזיבה לא תעזור לאף אחד.

נערך על ידי - רבי מאיר ב-08/01/2014 15:23:43
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 08/01/2014 :  15:27:22  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי ביסמרק

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יאני

ואם לא יהיה אחוד אבל בעל הון ירצה לרכוש את קטמון כן תסכים?

ברור שלא נסכים. איזו שאלה בכלל?
ואני לא רואה שהגענו כקבוצת אוהדים לתקרת זכוכית.
מהיום שבחרנו להתחיל בליגה ג' רק שברנו תקרות זכוכית אחת אחרי השניה.
הקיר שנתקענו בו לא קשור בכלל להיתכנות או אי היתכנות של קבוצת אוהדים בליגות הגבוהות. הוא קשור לשאיפה לאיחוד עם גוף שנושא על גבו את תבנית נוף מולדתנו, אבל גם שק חובות ענקיסטי.

הניתוח שלי את המציאות שונה...הייתי מצפה שכל שאנחנו מצליחים יותר מקצועית גם בסיס חברי העמותה יילך וייגדל ויותר אוהדים יגיעו למשחקים אבל לצערי זהו לא המצב ולכן המסקנה המצערת שאכן נתקלנו בתקרת זכוכית. לא ברור לי על בסיס מה אתה מבסס את הטענה שלך אשמח לשמוע.
עבור לתחילת הדף

קשיש אדום קשיש אדום מנותק

61 הודעות

נשלח - 08/01/2014 :  17:48:50  הצג פרופיל שלח ל- קשיש אדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא תיארתי לעצמי שבאמצע העונה, כשממש לא משעמם לאף אחד וכולנו עובדים כמו חמורים(אני לפחות) תהיה אנרגיה כזו רועשת על כלום וכל צד יתלהט ויתלהם עד כלות כוחותיו.
על מה? על כלום כרגע. מישהו קשקש משהו בעיתון וכולנו נרעשים.
אם תהיה איזו שהיא הצעה רלוונטית מתי שהו, לא קשקשת עיתונים, נדון בה בכובד ראש ולדעתי גם נדחה אותה בנימוס כי סאסי יצוץ מכל פינה, ואם לא סאסי אז שליח כלשהו שייצג אותו. ובנוסף כנראה גם נידרש לשלם הררי חובות שאינם ביכולתנו.
אבל גם אני נסחף לדיון תאורטי בביצה שלא נולדה.
כשתיוולד , אם תיוולד, נדון.
להתראות הערב בשכונת התקווה .
יאללה הפועל!

נערך על ידי - קשיש אדום ב-08/01/2014 17:49:44
עבור לתחילת הדף

שלומי דנינו שלומי דנינו מנותק

482 הודעות

נשלח - 08/01/2014 :  18:24:02  הצג פרופיל שלח ל- שלומי דנינו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה שכתבתי בפורום חברי העמותה:

אני רק רוצה לציין שהבעלות זה לא מה שמשנה. מה שמשנה זה הרכב הדירקטוריון. דירקטוריון מבחינה משפטית גובר על הבעלות. העניין הוא, שבד"כ הבעלים ממנה את הדירקטוריון ולכן השליטה שלו. אך פה יש לנו רוב שלנו ובעצם לבעלים (ליפקין) אין שום יכולת לקבוע או לכפות עלינו כלום. לא מכירת שחקנים, שינוי שם, מעבר לצהוב וכו'. הדבר היחידי שהוא יכול לעשות נגדנו זה לא להזרים כסף. שבכל מקרה הוא אמר שזו אחריות שלנו. אז במקרה כזה, שההסכם נותן לנו רוב אין שום סיבה לפחד מבעלות פרטית. הקבוצה תמשיך להתנהל כמו קטמון רק שיהיה בעלים פרטי ונהיה קבוצה אחת אדומה ומאוחדת שתתן קונטרה לבית"ר!
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 08/01/2014 :  18:32:48  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בני סובטקין

ציטוט:

הבנו אותך. אתה לא תתן יד ליריקה בפרצוף של אחרים, אבל אתה בעצמך יורק בפרצוף של אוהדי הפועל ירושלים שיצאו למהלך כואב לפני שבע שנים. יורק.

מאשים אנשים בחוסר כבוד כלפי אחרים, אבל עושה זאת בעצמך. כואב לך שלא מתייחסים בכבוד לאוהדי מיזם, אבל בעצמך עושה אותו דבר לאוהדי הפועל ירושלים שבקטמון.

האיומים שלך לא מזיזים לאף אחד. אם תוגש הצעה ראויה, נלך על זה ונהיה הפועל אחת גדולה. לכולם יש מקום בהפועל הזו, וחרחורי הריב שלך, ההסתה והאנטי, מבלי שראית בכלל את ההסכם המוצע, ישכחו יחד עם יוסי סאסי.

כולם מנסים לאחות את הקרעים ולמצוא את המשותף, אבל אתה רק מנסה לזרוע הרס. תאיים, זה בטח יביא ליותר אנשים בעמותה.

כל הדיבורים על "התלהמות" ו"צריך להמתין" היו יכולים באמת להיות במקום לולא העובדה הפעוטה שאיכשהו, ככה בלי להרגיש, וויתרנו על מה שהבטחנו (לפחות אני) לאנשים שהכותב פה (שאין לי כל מושג מאיפה הו צץ)מכנה "אוהדי מיזם". מדובר באנשים אשר באו לקבוצת בשליטת אוהדים, והם היום מעל למחצית מהחברים, לרבות כאלה שפעם אהדו את הפועל ירושלים אך התרחקו ממנה בגלל הניהול.
מבחינתי, הוויתור על שליטה הוא העיקר, ולא אם הנוסחה תהיה 4 ו-3 או 5 ו-2. זה העיקר כי בלי הקבוצה הזו של אוהדים, אשר השליטה היא מהות עבורה, אין הפועל. להזכירכם ליפקין מדבר כל הזמן על כך שהוא לא יביא כסף, ו-3 מיליון שקלים יבואו מאוהדים וחסויות. הוסבר לו, יותר מפעם אחת, שבלי שהאוהדים באמת ישלטו בקבוצה, גיוס כזה הוא גלתי אפשרי. לשווא. עכשיו, בגלל הבהילות והלחץ, אנו עומדים להכניס את עצמנו, ואת הקבוצה המאוחדת, לבור כלכלי עצום עם סכנות גדולות. נהיה תלויים ב"בעל בית".
אני לדבר כזה לא רוצה לתת יד. מי שרוצה להפוך אותנו להפועל פתח תקווה של השנה הבאה יכול לעשות זאת בלעדי. אבל מי יודע, אולי אפשר לצאת מהבור עם אוהדי סאד"ר כמו שטוען הבחור המצוטט פה.

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;

נערך על ידי - avitemkin ב-08/01/2014 18:44:11
עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 08/01/2014 :  18:55:48  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הצהרה מתונה

יש בדעתי לקבל את הכרעת הרוב, גם אם היא לא תהיה לרוחי. אין טעם לפצל אירגונים קטנים לתאים זעירים בשל עמידה על קוצו של יוד. הרי הדילמה ברורה לכולנו: מבחינה רעיונית אנחנו נוטים לקבוצת אוהדים טהורה; מנקודת ראות מעשית אין לנו כסף לקיים אותה לטווח ארוך.
אז איך מרבעים את המעגל? זה לא ברור. אם זה לא ברור, אז מה לנו כי נעלה על בריקדות נגד אחינו האדומים מכל קשת הדעות בקטמון? לא נותר לנו אלא להאזין איש לרעהו בסבלנות ובסובלנות, לקבל החלטה מתוך הבנת האילוצים אבל מבלי לזנוח את העקרונות. הנימוק העיקרי שלי בעד האיחוד הוא עניין ההשקעה הכספית והמשאבים שאין לנו; הנימוק העיקרי נגד הוא שאני מעדיף בעלות אוהדים דמוקרטית על עריצות אנשי הכסף. אני מודה שקצה נפשי באיבה של אוהדי הוותיקה. לא עשינו עוול לאיש אלא הצלנו את הפועל, לפחות לזמן-מה. הצרחות נגד שי אהרון במיני דרבי פגעו בי עמוקות. גם לנו יש רגשות
עבור לתחילת הדף

עד שנגיע עד שנגיע מנותק

603 הודעות

נשלח - 08/01/2014 :  19:45:55  הצג פרופיל שלח ל- עד שנגיע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למיטב ידיעתי אין כאן אף אחד שיודע בדיוק את פרטי ההצעה, ובוודאי שאי אפשר לדעת מה תהיה ההכרעה. בשלב הזה רב הנסתר על הגלוי ובנוסף לכך ישנם פרמטרים שעדיין לא נלקחו בחשבון, ויש בכוחם להשפיע השפעה מכרעת על תוצאות ההצבעה.

...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם הנה זה בא נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07