משתמש |
הנה זה בא |
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 08/01/2014 : 13:15:57
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יאני
מאז שישי האחרון שהתחלתי ללמוד את המתרחש עצוב לי כי לגבי כנראה שנגמרת העונה ונגמרת תקופה!קצת מילים לגבי הותק:למעלה מחמישים שנה כאוהד הפועל וכן הייתי שם ב20.6.73 ומאורעות החיים לקחו אותי לכל מיני מקומות אבל הלב תמיד היה אדום וחבורת סאסי יונה ושות לא הצליחה לשנות זאת אולי רק להרחיק מנוכחות פעילה !וכשנולדה קטמון וכהתארגנות של האוהדים חזרה לה האהבה לבעור במלוא עוזה כאשר הפעם יש גם מתאם אידיאולוגי לדרכים בהן הלכתי. שוב חזרתי והפעם עם בני לטריבונות בית וחוץ והתאהבתי כל פעם מחדש בכל שפעת התום הרצון הנכונות והאהבה שהייתה מסביב ! היה לי נכון וטוב עם המשפחתיות עם הילדים עם המבוגרים עם הצעירים והנשים והמילים הפועל של האוהדים, הביעו בדיוק את תחושותי כמו תחושות כל אחד ואחד מהאוהדים. וזהו שאין לי חשק לוותר על זה והייתי שמח לראות את חברי מהפועל מצטרפים אלינו כי אנחנו בית פתוח אבל להיות שוב אוהד של קבוצה בבעלות פלוני או אלמוני שהוא בעל המאה ומכאן הדעה, לא ברור לי אם שוב אוכל.צר לי טעמתי מעץ הדעת ונוכחתי שהדגם של קטמון עובד אז פשוט לא בא לי ללכת למקומות אחרים ואם חברי העמותה יחליטו כי ההצעות של ליפקין מספקות והתנאים בשלו(בין היתר התאיידותו המוחלטת של סאסי מתחום הכדורגל בכלל ומהפועל בפרט)אז אבין סופית שלגבי תם פרק שלאחריו תשאר אך האהבה האמיתית למשחק הכדורגל והלב ישאר תמיד אדום כי זה אני!יאללה הפועל
אני לגמרי מבין אותך, אבל אתה צריך לזכור שהמטרה הראשונה בהקמת קטמון הייתה להתאחד עם הפועל ירושלים.
אז נכון שרבים וטובים מאיתנו התאהבו במיזם, ואחרי שטיפסנו מליגה ג' עד לליגה מקצוענית, נראה שהמטרה פחות או יותר הושגה, לשים את הפועל ירושלים על מפת הכדורגל.
אבל כרגע אנחנו בצומת דרכים מאוד משמעותית בעתידנו. האופציה לאיחוד עם אנשי עסקים עמידים היא לא רק נכונה מבחינה אידיאולוגית(כי כאמור, האיחוד הוא לא ברירת מחדל, הוא המטרה, ואין מקום לשתי קבוצות אדומות בעיר)
אלא גם נכון כלכלית לעתידה של הפועל קטמון\הפועל ירושלים.
עם כל ההתלהבות והגל החדש, העמדנו תקציב רק בשביל להיות קבוצת תחתית בליגה הלאומית. במידה ולא נתאחד: בשנה הבאה תהיה פחות התלהבות, פחות אוהדים, פחות חברי עמותה. אנשים שהאמינו שהאיחוד קרוב ויראו אותו שוב נגוז, יישארו בבתים, כבר עכשיו יש מאות כאלה.
התקציב שוב ירד, בשנה הבאה לא תהיה יורדת אחת בטוחה(אום אל פאחם) ועוד אחת חצי מפורקת בלי מגרש ביתי(עפולה) וממש לא בטוח שנצליח לשרוד עוד עונה.
ירידה לליגה א' תהפוך אותנו סופית לקבוצת אוהדים נחמדה אבל בינונית. אז בסדר, נשאר 500 נאמנים שימשיכו להגיע לטדי, ובליגה א' נהיה ראש לשועלים, ואולי נצליח שוב לעלות ללאומית, וחוזר חלילה.
השאלה אם זה מה שאנחנו רוצים, להשאר קבוצה בינונית על התפר שבין הלאומית לליגה א', בין קבוצה מקצוענית לקבוצה חצי חובבנית.
אתה צריך לזכור שבסופו של יום המטרה של כל קבוצה מקצוענית(ואני מסתכל על קטמון כקבוצה מקצוענית לכל דבר, גם כששיחקה בליגות החובבניות היא הייתה מקצוענית) היא הצלחה, התקדמות, וכיבוש פסגות חדשות.
לצערי, אני לא רואה איך במתכונת הנוכחית קטמון תעשה את קפיצת המדרגה, שזה אומר קבוצת צמרת בליגה הלאומית, שמכוונת לליגת העל.
ההצעה של ליפקין, להתאחד אבל לשמור על רוב אוהדים בוועד המנהל, הוא בדיוק מה שאנחנו צריכים. הפועל ירושלים אחת, מאוחדת, חזקה, בריאה, עם קהל אוהדים מאסיבי, עם תקציב גדול שמתבסס גם על מניות, גם על כסף שיזרימו אנשי העסקים, ועוד מיני תרומות\עיריה\ספונסרים שיגדלו משמעותית ברגע שתהיה קבוצה מאוחדת.
קבוצה כזאת לא רק תהיה מלאת אהבה ושמחה(ותאמין לי, כשיהיה איחוד יהיה פי כמה שמח ביציע, כי החור שיש לרובנו בלב עכשיו יתמלא בחזרה)
היא תהיה קבוצה שאוטומטית תהיה קבוצת צמרת בליגה הלאומית, שיש לה בסיס מספיק חזק לעלות לליגת העל, ולתקוע שם יתד.
אז אני מסכים איתך שחלק מהקסם של להיות קבוצה קטנה וביתית, שכולם מכירים את כולם, והולכים יחידו למחוזות הזויים בארץ, ייעלם.
אבל מצד שני, נשאר הפועל ירושלים, האנשים יהיו פחות או יותר אותם אנשים, בטח שהגרעין, השירים יהיו אותם שירים, והמשפחה רק תתרחב קצת, אבל תשאר משפחה.
היום שבו הפועל ירושלים תעלה לליגת העל, תנצח את ביתר בדרבי, ותצבע את ירושלים באדום, יהיה יום חג, לא פחות שמח ומשמעותי מכל מה שקרה כאן ב7 השנים האחרונות.
להיות קטנים ולוזרים זה רק בראש, וגם את זה אפשר לשנות. יעידו כל אותם האדומים שבאים למלחה השנה לראות את הפועל כדורסל. אפשר להיות מקום ראשון שלא מספיק לנצח, ועדיין הקסם של הפועל ירושלים שם.
אני מאוד מקווה שיהיה איחוד, ונעלה לליגת העל, ותרגיש שאומנם נכנסת לפרק חדש באהדתך, אבל הפרק החדש יהיה לא פחות מרגש ומסעיר מהקודם.
יאללה הפועל |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 08/01/2014 : 13:19:18
|
באופן אישי ליגת העל מענינת אותי כרגע כמו עכבר מת.מעניין אותי פיוס, הוכחה שניהול אוהדים הוא בר קיימא, ובעתיד בית"ר. לכן אדום מהכפר היקר, המסקנות שלנו אלי דומות, הנימוקים הפוכים. |
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 08/01/2014 : 13:24:03
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
באופן אישי ליגת העל מענינת אותי כרגע כמו עכבר מת.מעניין אותי פיוס, הוכחה שניהול אוהדים הוא בר קיימא, ובעתיד בית"ר. לכן אדום מהכפר היקר, המסקנות שלנו אלי דומות, הנימוקים הפוכים.
אתה קצת מסלף את דבריי
המטרה הראשונית היא איחוד, פיוס, וואטאבר, ברור לכולנו מה הכוונה.
אני בסך הכל דיברתי על היום שאחרי האיחוד.
ליגת העל וניצחון על ביתר הוא לא המטרה, הוא הבונוס.
אני לא רוצה להתאחד בשביל לעלות לליגת העל ולנצח את ביתר, זה פועל נגזר.
אני רוצה להתאחד כי לשם כך הפועל קטמון הוקמה, וכי זה נכון, וכי אין מקום לשתי קבוצות אדומות בירושלים.
אני פשוט מנסה להבהיר שאיחוד הוא לא סוג של ברירת מחדל שתהפוך אותנו ליצור כלאיים מוזר שיהרוס את כל מה שבנינו.
אלא ישדרג אותנו ויהפוך אותנו למשהו יותר טוב ויותר בריא.
זה הכל... |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
|
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 08/01/2014 : 13:43:56
|
אם הנוסחה שמופיעה בלינק הקודם היא אמיתית, אני לא רואה מקום להמשך חברותי בעמותה. אסיים את העונה הזו ובזה תם הסיפור. לא אוכל לתת יד ליריקה בפרצוף לכל מי שקראנו לו להצטרף אלינו ולבנות משהו חדש. אבוא למשקחי בית על פי מצב רוחי.
|
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
נערך על ידי - avitemkin ב-08/01/2014 13:49:33 |
|
|
מורדי והילדים
142 הודעות |
נשלח - 08/01/2014 : 13:50:19
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי avitemkin
אם הנוסחה שמופיעה בלינק הקודם היא אמיתית, אני לא רואה מקום להמשך חברותי בעמותה. אסיים את העונה הזו ובזה תם הסיפור. לא אוכל לתת יד ליריקה בפרצוף לכל מי שקראנו לו להצטרף אלינו ולבנות משהו חדש. אבוא למשקחי בית על פי מצב רוחי.
אתה נשמע כמו מספר אוהדים בצד השני שנשבעים שהם "גמרו עם הפועל כשיהיה איחוד עם הבוגדים מקטמון". לפחות בזה יש לך מכנה משותף איתם . |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 08/01/2014 : 14:03:09
|
מה שמתרחש בשעות האחרונות זה האם אמא של הספינים התקשורתיים. כך, למשל, מדורי הספורט של המקומונים נסגרים בשעות אלה ואידך זיל גמור.
אם מר ליפקין ו/או מר גרונר (נציגו עלי אדמות בארץ הקודש) רוצים להיות כנים ותמי לב אז שיעלו כאן ועכשיו את כל ההצעה החדשה על כל פרטיה ויקדימו את הודעת הועד המנהל של קטמון... |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
נערך על ידי - קטמון ותיק ב-08/01/2014 14:03:57 |
|
|
הדוב האדום
513 הודעות |
נשלח - 08/01/2014 : 14:07:20
|
האיום שלך לא במקום.. זו פשרה הגיונית וסבירה ביותר וכזו שעדיין מקנה את גרעין השליטה לאוהדים. משמעותה שבמאבק על הפועל ירושלים היו שתי דרכי פעולה ושתיהן לגיטימיות אם אתה לא מעוניין בפיוס אלא בכיבוש אז בהצלחה עם מימוש האיום שלך. |
|
|
יאני
22 הודעות |
נשלח - 08/01/2014 : 14:07:26
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שחר806
אתה נשמע כמו מספר אוהדים בצד השני שנשבעים שהם "גמרו עם הפועל כשיהיה איחוד עם הבוגדים מקטמון". לפחות בזה יש לך מכנה משותף איתם .
באמת שלא ברור לי שחר מה רצית להגיד בהשוואה הזו שהיא נכונה אבל לכשעצמי אני מכבד כל החלטה רגשית של זולתי וגם אמירה של "אוהדים בצד השני" ואם עדיין לא ברור לך אנחנו עוסקים ובעיקר בעולמות רגשיים אינדיבידואלים שהם מעבר לנימוקים הרציונלים לכאן או לכאן כי בעיקר אנחנו מדברים על אהבה בנקודת משבר שמכאן היא תפרח או תקמול אצל כל אחד מאיתנו אז באמת שאין מקום להטחות שכאלה שאינן מקדמות דבר ורק יוצרות את החומר ממנו יצמחו איבות ושנאות...חבל כי כולנו באותן מקום של מבוכה . |
|
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 08/01/2014 : 14:09:48
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
ועוד מאותו הדבר: http://www.jerusalemnet.co.il/article/46286 לפי זה הנציג הרביעי הוא של אוהדי המקורית. לי אין שום בעיה עם זה כל עוד אחרי שנה אין יותר הפרדה. אוהד הפועל הוא אוהד הפועל.
איך האוהד הנ"ל יבחר? ליפקין יבחר אותו? הרי אין לאוהדי המקורית עמותה. אם כן אז זה חזרה לשלושה נציגים של קטמון והחגיגות היו מוקדמות.
למעשה חזרנו אפילו יותר נמוך כי גם עשו עלינו סיבוב.
|
|
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
נשלח - 08/01/2014 : 14:18:01
|
אנחנו רצים כמו עכברים מספין לספין...אני ממתין להודעה הרשמית של ההנהלה שלנו שתסביר לנו מה ליפקין מציע ומה הוא לא מציע. עד אז, יאללה לכפר שלם! |
|
|
הדוב האדום
513 הודעות |
נשלח - 08/01/2014 : 14:22:23
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רבי מאיר
ועוד מאותו הדבר: http://www.jerusalemnet.co.il/article/46286 לפי זה הנציג הרביעי הוא של אוהדי המקורית. לי אין שום בעיה עם זה כל עוד אחרי שנה אין יותר הפרדה. אוהד הפועל הוא אוהד הפועל.
איך האוהד הנ"ל יבחר? ליפקין יבחר אותו? הרי אין לאוהדי המקורית עמותה. אם כן אז זה חזרה לשלושה נציגים של קטמון והחגיגות היו מוקדמות.
זה כמו מקום משוריין לאישה בפריימריז מפלגתי. הוא ייבחר על ידי אסיפת האוהדים (קרי, אנחנו ומי שיצטרף לעמותה אחרי האיחוד) אבל מקום אחד יהיה משוריין לחבר עמותה חדש (קרי אוהד מהמקורית) |
|
|
מורדי והילדים
142 הודעות |
נשלח - 08/01/2014 : 14:28:31
|
אתה נשמע כמו מספר אוהדים בצד השני שנשבעים שהם "גמרו עם הפועל כשיהיה איחוד עם הבוגדים מקטמון". לפחות בזה יש לך מכנה משותף איתם .
באמת שלא ברור לי שחר מה רצית להגיד בהשוואה הזו שהיא נכונה אבל לכשעצמי אני מכבד כל החלטה רגשית של זולתי וגם אמירה של "אוהדים בצד השני" ואם עדיין לא ברור לך אנחנו עוסקים ובעיקר בעולמות רגשיים אינדיבידואלים שהם מעבר לנימוקים הרציונלים לכאן או לכאן כי בעיקר אנחנו מדברים על אהבה בנקודת משבר שמכאן היא תפרח או תקמול אצל כל אחד מאיתנו אז באמת שאין מקום להטחות שכאלה שאינן מקדמות דבר ורק יוצרות את החומר ממנו יצמחו איבות ושנאות...חבל כי כולנו באותן מקום של מבוכה .
רוצה לאמר שאמירות קיצוניות משני הצדדים ( כרגע יש שני צדדים כך שלא הבנתי מה בעייתי באמירה הזו..) לא מקדמות את הדיון , בטח לא בשלב זה שאין הצעה קונקרטית על השולחן שהובאה לעיוננו. לא הייתה כאן כוונה לפגוע במר טמקין או כל אוהד אחר... עם כל האמוציות שבסיפור מדובר בסה"כ בפאקינג כדורגל |
|
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 08/01/2014 : 14:31:22
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הדוב האדום
ציטוט: נשלח במקור על ידי רבי מאיר
זה כמו מקום משוריין לאישה בפריימריז מפלגתי. הוא ייבחר על ידי אסיפת האוהדים (קרי, אנחנו ומי שיצטרף לעמותה אחרי האיחוד) אבל מקום אחד יהיה משוריין לחבר עמותה חדש (קרי אוהד מהמקורית)
אתה יודע או שאתה מקווה? |
|
|
יאני
22 הודעות |
נשלח - 08/01/2014 : 14:38:26
|
באמת שלא ברור לי שחר מה רצית להגיד בהשוואה הזו שהיא נכונה אבל לכשעצמי אני מכבד כל החלטה רגשית של זולתי וגם אמירה של "אוהדים בצד השני" ואם עדיין לא ברור לך אנחנו עוסקים ובעיקר בעולמות רגשיים אינדיבידואלים שהם מעבר לנימוקים הרציונלים לכאן או לכאן כי בעיקר אנחנו מדברים על אהבה בנקודת משבר שמכאן היא תפרח או תקמול אצל כל אחד מאיתנו אז באמת שאין מקום להטחות שכאלה שאינן מקדמות דבר ורק יוצרות את החומר ממנו יצמחו איבות ושנאות...חבל כי כולנו באותן מקום של מבוכה .
רוצה לאמר שאמירות קיצוניות משני הצדדים ( כרגע יש שני צדדים כך שלא הבנתי מה בעייתי באמירה הזו..) לא מקדמות את הדיון , בטח לא בשלב זה שאין הצעה קונקרטית על השולחן שהובאה לעיוננו. לא הייתה כאן כוונה לפגוע במר טמקין או כל אוהד אחר... עם כל האמוציות שבסיפור מדובר בסה"כ בפאקינג כדורגל
פאקינג כדורגל זה ברסה ריאל ביירן ארסנל וכל היתר פה זה מעבר פה זו אהבה של שני הצדדים שאכן קיימים ולכל אחד ספי כאב ,גבולות או אידיאות משלו ואת זה צריך להבין ולא להכנס למקומות שלא מביאים לשום מקום ובודאי לפני שקיעת האבק ! |
|
|
הנה זה בא |
|
|
|