משתמש |
למה בכיתי אתמול |
|
Tziki
145 הודעות |
נשלח - 09/01/2014 : 10:30:31
|
ביום רביעי שעבר קיבלתי הודאה שלאימון שק"ל יגיעו עוז צבאג ועידן שמש. התשובה שלי הייתה "עננננננק". הילד שבי התרגש והמבוגר שבי התרגש מאוד. את ההתרגשות של הילד אין צורך להסביר.... המבוגר התרגש כי עבור עידן זו הפעם השנייה, הוא בא מאהבה לתת שוב. המועדון ידע לחבק את עוז וגורם לעוז לרצות לחבק ולתת.
ב"שיחת הסבר" לפני שהתחלנו את האימון, ביקשתי שלא יהיו טלפונים. "השארתי את הטלפון באוטו" עוז ענה ועידן עשה פרצוף של ברור. "אני ממש מתרגש" היה המשפט שעוז אמר לפני שהתחלנו וחזר על אותו משפט לפני שנפרדנו והוסיף שממש נהנה.
שבוע אני מסתובב עם זה בבטן, ואז מגיע רגע החילוף והעיניים מתחילות להתמלא. והגול פה כבר לא החזקתי, וכל מה שחשבתי "אני ממש מתרגש"
|
ישנה אמנות, או נכון יותר מיומנות, של לעוף. הסוד טמון ביכולת ללמוד להשליך את עצמך אל הקרקע ולהחטיא. דאגלס אדאמס |
|
פולדש
514 הודעות |
נשלח - 09/01/2014 : 11:28:33
|
איזה יופי. פשוט יופי. |
|
|
יאני
22 הודעות |
נשלח - 09/01/2014 : 11:43:25
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי פולדש
איזה יופי. פשוט יופי.
|חברים זה פשוט חומר של אגדות וזה פה!ואם אתם חושבים שאני אני מאוהב בעצמינו אז כן אתם צודקים! |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 09/01/2014 : 12:03:59
|
איזה יופי. |
|
|
הולך ברגל
465 הודעות |
נשלח - 09/01/2014 : 12:36:11
|
איזה כייף |
-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
|
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 09/01/2014 : 13:49:26
|
אגב ולמי שמחפש למה קטמון נבדלת ביופיה משאר ההנהלות של קבוצות הכדורגל המקצועניות.
כנראה שב90% מהקבוצות האחרות, היו מעיפים את עוז, מוקיעים אותו, מכריזים בגאון ש"אצלנו לא יהיו עשבים שוטים" ומביישים את השחקן עד שהיה נאלץ לרדת למחתרת וללכת עם ראש מורכן.
אבל קטמון זאת משפחה, משפחה תומכת, מחבקת, לקחו את עוז, עשו לו "נו נו נו" הוא מצידו ביקש סליחה והבטיח להשתנות, והנה כבר במשחק הראשון הוא מעלה אותנו שלב בגביע משער בדקה ה90.
איך אומרים? מי שעושה טוב, יזכה לטוב.
קטמון נהגה בדרך הנכונה, וכבר באה על שכרה.
בהחלט רגע מרגש של קבוצה מרגשת.
וכאן צריך להגיד מילה טובה לוועד המנהל שפעל בצורה הכי טובה ומקצועית שיכולה להיות.
שאפו! |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
|
|
|
למה בכיתי אתמול |
|
|
|