פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הנה זה בא

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הנה זה בא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם הנה זה בא נושא הבא
עמוד: מתוך 4

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 08/01/2014 :  11:29:00  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.one.co.il/Article/227844.html

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.

benz benz מנותק

161 הודעות

נשלח - 08/01/2014 :  11:46:01  הצג פרופיל שלח ל- benz הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
"המכשול: האוהדים יצביעו על ההסכם"
one לא יודעים להפנים את הרעיון שזאת קבוצת אוהדים
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 08/01/2014 :  11:47:11  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
צריך להיות: "המכשול: סאסי צריך לחתום על הסכם קודם כל"
עבור לתחילת הדף

גבעוני גבעוני מנותק

413 הודעות

נשלח - 08/01/2014 :  11:52:04  הצג פרופיל שלח ל- גבעוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם זה אמיתי זה מצויין
עבור לתחילת הדף

Gorbin Gorbin מנותק

54 הודעות

נשלח - 08/01/2014 :  11:58:50  הצג פרופיל שלח ל- Gorbin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
7 אוהדים בוועד זה לא רע בכלל. אם זה נכון מה שכתוב שם...
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 08/01/2014 :  12:03:38  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon

http://www.one.co.il/Article/227844.html

הלוואי! אם זה נכון, אני מושך בחזרה את הסקפטיות שלי.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 08/01/2014 :  12:05:05  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סחריר (ספין) קלאסי.
לא בכדי "הודלף" לאתר הספורט האמין ביותר בישראל אם לא בתבל.
והרכב הועד המנהל אינו העניין המהותי היחיד.

ויש משהו קטן, חסר חשיבות ולא רלוונטי:
ההסכם המלא המפורט והחתום בין מר ליפקין לבין הבעלים הנוכחיים של מועדון הפועל ירושלים בכדורגל.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 08/01/2014 :  12:23:24  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא יודע למה זה הודלף ועל ידי מי, אני כן יודע שליפקין מוכן להרבה מאד בשביל שיהיה איחוד. ואני מתרגש.
עבור לתחילת הדף

HST HST מנותק

285 הודעות

נשלח - 08/01/2014 :  12:25:41  הצג פרופיל שלח ל- HST הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

סחריר (ספין) קלאסי.

ההסכם המלא המפורט והחתום בין מר ליפקין לבין הבעלים הנוכחיים של מועדון הפועל ירושלים בכדורגל.

מאוד קל לפסול כל דבר שנוגד את דעתך כספין או טרול...
אני מעדיף להמתין לפרסום הרשמי בפורום חברי העמותה ולאסיפה ביום שבת
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 08/01/2014 :  12:27:23  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי HST

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

סחריר (ספין) קלאסי.

מאוד קל לפסול כל דבר שנוגד את דעתך כספין או טרול...
אני מעדיף להמתין לפרסום הרשמי בפורום חברי העמותה ולאסיפה ביום שבת

לא פסלתי, אבל גם לא הוכיתי בסנוורים ולא היתה לי "התגלות אלוהית" בשל כך. ונכון מחכה לקרוא את ההצעה המפורטת.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-08/01/2014 12:27:48
עבור לתחילת הדף

katamon9 katamon9 מנותק

367 הודעות

נשלח - 08/01/2014 :  12:28:28  הצג פרופיל שלח ל- katamon9 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כולנו זוכרים את הכותרות בקיץ האחרון ואיך זה נגמר .
בואו נשמור על שקט ואיפוק ונניח לעוסקים במלאכה לעבוד בשקט.
עבור לתחילת הדף

עמרי446 עמרי446 מנותק

415 הודעות

נשלח - 08/01/2014 :  12:30:18  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עמרי446 שלח ל- עמרי446 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי katamon9

כולנו זוכרים את הכותרות בקיץ האחרון ואיך זה נגמר .
בואו נשמור על שקט ואיפוק ונניח לעוסקים במלאכה לעבוד בשקט.

+1
עבור לתחילת הדף

יאני יאני מנותק

22 הודעות

נשלח - 08/01/2014 :  12:53:30  הצג פרופיל שלח ל- יאני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מאז שישי האחרון שהתחלתי ללמוד את המתרחש עצוב לי כי לגבי כנראה שנגמרת העונה ונגמרת תקופה!קצת מילים לגבי הותק:למעלה מחמישים שנה כאוהד הפועל וכן הייתי שם ב20.6.73 ומאורעות החיים לקחו אותי לכל מיני מקומות אבל הלב תמיד היה אדום וחבורת סאסי יונה ושות לא הצליחה לשנות זאת אולי רק להרחיק מנוכחות פעילה !וכשנולדה קטמון וכהתארגנות של האוהדים חזרה לה האהבה לבעור במלוא עוזה כאשר הפעם יש גם מתאם אידיאולוגי לדרכים בהן הלכתי. שוב חזרתי והפעם עם בני לטריבונות בית וחוץ והתאהבתי כל פעם מחדש בכל שפעת התום הרצון הנכונות והאהבה שהייתה מסביב ! היה לי נכון וטוב עם המשפחתיות עם הילדים עם המבוגרים עם הצעירים והנשים והמילים הפועל של האוהדים, הביעו בדיוק את תחושותי כמו תחושות כל אחד ואחד מהאוהדים. וזהו שאין לי חשק לוותר על זה והייתי שמח לראות את חברי מהפועל מצטרפים אלינו כי אנחנו בית פתוח אבל להיות שוב אוהד של קבוצה בבעלות פלוני או אלמוני שהוא בעל המאה ומכאן הדעה, לא ברור לי אם שוב אוכל.צר לי טעמתי מעץ הדעת ונוכחתי שהדגם של קטמון עובד אז פשוט לא בא לי ללכת למקומות אחרים ואם חברי העמותה יחליטו כי ההצעות של ליפקין מספקות והתנאים בשלו(בין היתר התאיידותו המוחלטת של סאסי מתחום הכדורגל בכלל ומהפועל בפרט)אז אבין סופית שלגבי תם פרק שלאחריו תשאר אך האהבה האמיתית למשחק הכדורגל והלב ישאר תמיד אדום כי זה אני!יאללה הפועל
עבור לתחילת הדף

ביסמרק ביסמרק מנותק

94 הודעות

נשלח - 08/01/2014 :  12:56:50  הצג פרופיל שלח ל- ביסמרק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יאני

מאז שישי האחרון שהתחלתי ללמוד את המתרחש עצוב לי כי לגבי כנראה שנגמרת העונה ונגמרת תקופה!קצת מילים לגבי הותק:למעלה מחמישים שנה כאוהד הפועל וכן הייתי שם ב20.6.73 ומאורעות החיים לקחו אותי לכל מיני מקומות אבל הלב תמיד היה אדום וחבורת סאסי יונה ושות לא הצליחה לשנות זאת אולי רק להרחיק מנוכחות פעילה !וכשנולדה קטמון וכהתארגנות של האוהדים חזרה לה האהבה לבעור במלוא עוזה כאשר הפעם יש גם מתאם אידיאולוגי לדרכים בהן הלכתי. שוב חזרתי והפעם עם בני לטריבונות בית וחוץ והתאהבתי כל פעם מחדש בכל שפעת התום הרצון הנכונות והאהבה שהייתה מסביב ! היה לי נכון וטוב עם המשפחתיות עם הילדים עם המבוגרים עם הצעירים והנשים והמילים הפועל של האוהדים, הביעו בדיוק את תחושותי כמו תחושות כל אחד ואחד מהאוהדים. וזהו שאין לי חשק לוותר על זה והייתי שמח לראות את חברי מהפועל מצטרפים אלינו כי אנחנו בית פתוח אבל להיות שוב אוהד של קבוצה בבעלות פלוני או אלמוני שהוא בעל המאה ומכאן הדעה, לא ברור לי אם שוב אוכל.צר לי טעמתי מעץ הדעת ונוכחתי שהדגם של קטמון עובד אז פשוט לא בא לי ללכת למקומות אחרים ואם חברי העמותה יחליטו כי ההצעות של ליפקין מספקות והתנאים בשלו(בין היתר התאיידותו המוחלטת של סאסי מתחום הכדורגל בכלל ומהפועל בפרט)אז אבין סופית שלגבי תם פרק שלאחריו תשאר אך האהבה האמיתית למשחק הכדורגל והלב ישאר תמיד אדום כי זה אני!יאללה הפועל

+ 1 כולל הכל - גיל, הבן וגם 73...
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 08/01/2014 :  13:05:57  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יאני

חברים יקרים, אוי ואבוי. אף אחד לא צריך לעזוב לשום מקום. בחיים לא. בואו נראה מה קורה, מה נבנה, מה האווירה, לאט לאט.
עבור לתחילת הדף

רבי מאיר רבי מאיר מנותק

472 הודעות

נשלח - 08/01/2014 :  13:12:16  הצג פרופיל שלח ל- רבי מאיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ביסמרק

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יאני

+ 1 כולל הכל - גיל, הבן וגם 73...

אני יותר ממבין אתכם (למעט הגיל) ואני גם עדיין לא יודע מה התנאים של ההצעה החדשה.
אבל אם ההצעה החדשה היא אכן טובה, אני חושב שצריך לחבק את השינוי שהיא תביא.
הכל משתנה בחיים ללא הרף, ואנחנו צריכים לנסות לנווט את הדברים כך שהשינוי יהיה לטובה.
אם ההצעה טובה אז הצלחנו ואני מקווה שתוכלו לקבל אותה ושנמשיך לחגוג ביחד במגרשים.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם הנה זה בא נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07