משתמש |
הנה זה בא |
gideon
918 הודעות |
נשלח - 08/01/2014 : 11:29:00
|
http://www.one.co.il/Article/227844.html
|
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
|
benz
161 הודעות |
נשלח - 08/01/2014 : 11:46:01
|
"המכשול: האוהדים יצביעו על ההסכם" one לא יודעים להפנים את הרעיון שזאת קבוצת אוהדים |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 08/01/2014 : 11:47:11
|
צריך להיות: "המכשול: סאסי צריך לחתום על הסכם קודם כל"
|
|
|
גבעוני
413 הודעות |
נשלח - 08/01/2014 : 11:52:04
|
אם זה אמיתי זה מצויין |
|
|
Gorbin
54 הודעות |
נשלח - 08/01/2014 : 11:58:50
|
7 אוהדים בוועד זה לא רע בכלל. אם זה נכון מה שכתוב שם... |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 08/01/2014 : 12:05:05
|
סחריר (ספין) קלאסי. לא בכדי "הודלף" לאתר הספורט האמין ביותר בישראל אם לא בתבל. והרכב הועד המנהל אינו העניין המהותי היחיד.
ויש משהו קטן, חסר חשיבות ולא רלוונטי: ההסכם המלא המפורט והחתום בין מר ליפקין לבין הבעלים הנוכחיים של מועדון הפועל ירושלים בכדורגל. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 08/01/2014 : 12:23:24
|
אני לא יודע למה זה הודלף ועל ידי מי, אני כן יודע שליפקין מוכן להרבה מאד בשביל שיהיה איחוד. ואני מתרגש. |
|
|
HST
285 הודעות |
נשלח - 08/01/2014 : 12:25:41
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
סחריר (ספין) קלאסי. לא בכדי "הודלף" לאתר הספורט האמין ביותר בישראל אם לא בתבל. והרכב הועד המנהל אינו העניין המהותי היחיד.
ויש משהו קטן, חסר חשיבות ולא רלוונטי: ההסכם המלא המפורט והחתום בין מר ליפקין לבין הבעלים הנוכחיים של מועדון הפועל ירושלים בכדורגל.
מאוד קל לפסול כל דבר שנוגד את דעתך כספין או טרול... אני מעדיף להמתין לפרסום הרשמי בפורום חברי העמותה ולאסיפה ביום שבת |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 08/01/2014 : 12:27:23
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי HST
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
ויש משהו קטן, חסר חשיבות ולא רלוונטי: ההסכם המלא המפורט והחתום בין מר ליפקין לבין הבעלים הנוכחיים של מועדון הפועל ירושלים בכדורגל.
מאוד קל לפסול כל דבר שנוגד את דעתך כספין או טרול... אני מעדיף להמתין לפרסום הרשמי בפורום חברי העמותה ולאסיפה ביום שבת
לא פסלתי, אבל גם לא הוכיתי בסנוורים ולא היתה לי "התגלות אלוהית" בשל כך. ונכון מחכה לקרוא את ההצעה המפורטת.
|
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
נערך על ידי - קטמון ותיק ב-08/01/2014 12:27:48 |
|
|
katamon9
367 הודעות |
נשלח - 08/01/2014 : 12:28:28
|
כולנו זוכרים את הכותרות בקיץ האחרון ואיך זה נגמר . בואו נשמור על שקט ואיפוק ונניח לעוסקים במלאכה לעבוד בשקט. |
|
|
עמרי446
415 הודעות |
נשלח - 08/01/2014 : 12:30:18
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי katamon9
כולנו זוכרים את הכותרות בקיץ האחרון ואיך זה נגמר . בואו נשמור על שקט ואיפוק ונניח לעוסקים במלאכה לעבוד בשקט.
+1 |
|
|
יאני
22 הודעות |
נשלח - 08/01/2014 : 12:53:30
|
מאז שישי האחרון שהתחלתי ללמוד את המתרחש עצוב לי כי לגבי כנראה שנגמרת העונה ונגמרת תקופה!קצת מילים לגבי הותק:למעלה מחמישים שנה כאוהד הפועל וכן הייתי שם ב20.6.73 ומאורעות החיים לקחו אותי לכל מיני מקומות אבל הלב תמיד היה אדום וחבורת סאסי יונה ושות לא הצליחה לשנות זאת אולי רק להרחיק מנוכחות פעילה !וכשנולדה קטמון וכהתארגנות של האוהדים חזרה לה האהבה לבעור במלוא עוזה כאשר הפעם יש גם מתאם אידיאולוגי לדרכים בהן הלכתי. שוב חזרתי והפעם עם בני לטריבונות בית וחוץ והתאהבתי כל פעם מחדש בכל שפעת התום הרצון הנכונות והאהבה שהייתה מסביב ! היה לי נכון וטוב עם המשפחתיות עם הילדים עם המבוגרים עם הצעירים והנשים והמילים הפועל של האוהדים, הביעו בדיוק את תחושותי כמו תחושות כל אחד ואחד מהאוהדים. וזהו שאין לי חשק לוותר על זה והייתי שמח לראות את חברי מהפועל מצטרפים אלינו כי אנחנו בית פתוח אבל להיות שוב אוהד של קבוצה בבעלות פלוני או אלמוני שהוא בעל המאה ומכאן הדעה, לא ברור לי אם שוב אוכל.צר לי טעמתי מעץ הדעת ונוכחתי שהדגם של קטמון עובד אז פשוט לא בא לי ללכת למקומות אחרים ואם חברי העמותה יחליטו כי ההצעות של ליפקין מספקות והתנאים בשלו(בין היתר התאיידותו המוחלטת של סאסי מתחום הכדורגל בכלל ומהפועל בפרט)אז אבין סופית שלגבי תם פרק שלאחריו תשאר אך האהבה האמיתית למשחק הכדורגל והלב ישאר תמיד אדום כי זה אני!יאללה הפועל |
|
|
ביסמרק
94 הודעות |
נשלח - 08/01/2014 : 12:56:50
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יאני
מאז שישי האחרון שהתחלתי ללמוד את המתרחש עצוב לי כי לגבי כנראה שנגמרת העונה ונגמרת תקופה!קצת מילים לגבי הותק:למעלה מחמישים שנה כאוהד הפועל וכן הייתי שם ב20.6.73 ומאורעות החיים לקחו אותי לכל מיני מקומות אבל הלב תמיד היה אדום וחבורת סאסי יונה ושות לא הצליחה לשנות זאת אולי רק להרחיק מנוכחות פעילה !וכשנולדה קטמון וכהתארגנות של האוהדים חזרה לה האהבה לבעור במלוא עוזה כאשר הפעם יש גם מתאם אידיאולוגי לדרכים בהן הלכתי. שוב חזרתי והפעם עם בני לטריבונות בית וחוץ והתאהבתי כל פעם מחדש בכל שפעת התום הרצון הנכונות והאהבה שהייתה מסביב ! היה לי נכון וטוב עם המשפחתיות עם הילדים עם המבוגרים עם הצעירים והנשים והמילים הפועל של האוהדים, הביעו בדיוק את תחושותי כמו תחושות כל אחד ואחד מהאוהדים. וזהו שאין לי חשק לוותר על זה והייתי שמח לראות את חברי מהפועל מצטרפים אלינו כי אנחנו בית פתוח אבל להיות שוב אוהד של קבוצה בבעלות פלוני או אלמוני שהוא בעל המאה ומכאן הדעה, לא ברור לי אם שוב אוכל.צר לי טעמתי מעץ הדעת ונוכחתי שהדגם של קטמון עובד אז פשוט לא בא לי ללכת למקומות אחרים ואם חברי העמותה יחליטו כי ההצעות של ליפקין מספקות והתנאים בשלו(בין היתר התאיידותו המוחלטת של סאסי מתחום הכדורגל בכלל ומהפועל בפרט)אז אבין סופית שלגבי תם פרק שלאחריו תשאר אך האהבה האמיתית למשחק הכדורגל והלב ישאר תמיד אדום כי זה אני!יאללה הפועל
+ 1 כולל הכל - גיל, הבן וגם 73... |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 08/01/2014 : 13:05:57
|
מאז שישי האחרון שהתחלתי ללמוד את המתרחש עצוב לי כי לגבי כנראה שנגמרת העונה ונגמרת תקופה!קצת מילים לגבי הותק:למעלה מחמישים שנה כאוהד הפועל וכן הייתי שם ב20.6.73 ומאורעות החיים לקחו אותי לכל מיני מקומות אבל הלב תמיד היה אדום וחבורת סאסי יונה ושות לא הצליחה לשנות זאת אולי רק להרחיק מנוכחות פעילה !וכשנולדה קטמון וכהתארגנות של האוהדים חזרה לה האהבה לבעור במלוא עוזה כאשר הפעם יש גם מתאם אידיאולוגי לדרכים בהן הלכתי. שוב חזרתי והפעם עם בני לטריבונות בית וחוץ והתאהבתי כל פעם מחדש בכל שפעת התום הרצון הנכונות והאהבה שהייתה מסביב ! היה לי נכון וטוב עם המשפחתיות עם הילדים עם המבוגרים עם הצעירים והנשים והמילים הפועל של האוהדים, הביעו בדיוק את תחושותי כמו תחושות כל אחד ואחד מהאוהדים. וזהו שאין לי חשק לוותר על זה והייתי שמח לראות את חברי מהפועל מצטרפים אלינו כי אנחנו בית פתוח אבל להיות שוב אוהד של קבוצה בבעלות פלוני או אלמוני שהוא בעל המאה ומכאן הדעה, לא ברור לי אם שוב אוכל.צר לי טעמתי מעץ הדעת ונוכחתי שהדגם של קטמון עובד אז פשוט לא בא לי ללכת למקומות אחרים ואם חברי העמותה יחליטו כי ההצעות של ליפקין מספקות והתנאים בשלו(בין היתר התאיידותו המוחלטת של סאסי מתחום הכדורגל בכלל ומהפועל בפרט)אז אבין סופית שלגבי תם פרק שלאחריו תשאר אך האהבה האמיתית למשחק הכדורגל והלב ישאר תמיד אדום כי זה אני!יאללה הפועל
חברים יקרים, אוי ואבוי. אף אחד לא צריך לעזוב לשום מקום. בחיים לא. בואו נראה מה קורה, מה נבנה, מה האווירה, לאט לאט. |
|
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 08/01/2014 : 13:12:16
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי ביסמרק
+ 1 כולל הכל - גיל, הבן וגם 73...
אני יותר ממבין אתכם (למעט הגיל) ואני גם עדיין לא יודע מה התנאים של ההצעה החדשה. אבל אם ההצעה החדשה היא אכן טובה, אני חושב שצריך לחבק את השינוי שהיא תביא. הכל משתנה בחיים ללא הרף, ואנחנו צריכים לנסות לנווט את הדברים כך שהשינוי יהיה לטובה. אם ההצעה טובה אז הצלחנו ואני מקווה שתוכלו לקבל אותה ושנמשיך לחגוג ביחד במגרשים. |
|
|
הנה זה בא |
|