פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

פניה אישית ליוסי ליפקין

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  פניה אישית ליוסי ליפקין
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם פניה אישית ליוסי ליפקין נושא הבא
עמוד: מתוך 2

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 07/01/2014 :  13:01:48  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

נקודת המוצא לפיה אם ליפקין יקח 49% מהפועל קטמון יהווה מכה אנושה ליוסי סאסי היא שגויה. כל אבחנה לגבי מהלך שתעשה ויגרור תגובה שאתה גדעון היית מגיב אם היית יוסי סאסי היא שגויה. אין ספק שהראיס כבר יותר מיום- יומיים רוצה לצאת, אבל לא אנחנו הפקטור. זו האדרה עצמית מוגזמת. הפועל קטמון היא לא הפועל ירושלים שלמה ומלאה, הפועל ירושלים הנוכחית היא גם לא כזאת. אני לא רואה למה לאוהד הפועל ירושלים של פעם לקחת רק אחת מהן בלי איחוד מוגמר, ולהנציח עוד יותר פילוג. אחרי שנים של עיסוק בזה ולקיחת חלק פעיל ביצירתה, אני יכול להגיד שלדעתי לא משנה כמה זמן יעבור, הפועל קטמון עצמאית בשבילי לא תהיה הפועל ירושלים (מעבר לזה שרשמית ושמית היא לא תהיה). מי שלא רואה שהפילוג מנציח את המינוסים ומחליש את הזיקה עיוור.
אני כן מסכים שצריך להלך בין הטיפות, לעשות מקצה ועוד מקצה ועוד מקצה, להביא למקסימום של שיתוף ומינימום מאבק שליטה. יש גם לא מעט מן הזלזול בהתבטאות לגבי "צעצוע" לקרוא לחלום חיים של מישהו "צעצוע" ? איזה מן דבר זה להגיד ? בין להאמין בניהול אוהדים כעיקרון לבין התבטאויות כאלה יש פער של היבריס מסויים.

מה זה להלך ביו הטיפות? האם אתה חושב שברגע שהשליטה תהיה של יוסי ליפקין האם תהיה לאוהדים יכולת להשפיע באמת או שכמו שקורה לא פעם בחיים, המציאות יותר חזקה. זה מזכיר לי מה קרה לשידורי הכדורגל בטלוויזיה. בהתחלה היה רק ערוץ 5, אח"כ 5 פלוס אבל אמרו שידאגו שגם בערוץ חמש יהיו מספיק שידורים ראויים ובסוף גמרנו עם שישה ערוצים שמשדרים כדורגל ועם ערוץ 5 דל קלוריות.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 07/01/2014 :  13:09:44  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יפתח, אנחנו מקווים למתווה שיש בו רוב של האוהדים בדירקוטוריון.
לגבי הקהילה החדשה והמצטרפים החדשים, אני מאמין בהם. מאמין שידעו שזה תואם את הקבוצה שאליה יצטרפו, מאמין שיבינו את חשיבות הפיוס, מאמין שלא יחפשו להפגע אלא ירצו את העתיד המשותף. איש לא מרחיק אותם, איש לא מזלזל. מצפים מהם להבנה, אומץ ומוכנות לפשרה.
עבור לתחילת הדף

HST HST מנותק

285 הודעות

נשלח - 07/01/2014 :  13:21:35  הצג פרופיל שלח ל- HST הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
במה מתבטאת ה"קהליתיות" שלנו?
כמה מתוך 469 חבאי העמותה באמת מעורבים בפעילות קהילתית שקשורה ישירות לקבוצה?
יש לי תחושה שנוח לנו להתהדר בקהילתיות ומעורבות כאשר בפועל מעורבים בכך מעט מאוד אנשים (מדהימים וראויים להערכה אדירה ללא כל ציניות) אבל הרוב (כולל אותי) הוא רוב דומם.
בסוף היום אנחנו אוהדים של קבוצת כדורגל, יצאנו לדרך בכדי להציל את הקבוצה שלנו, בדרך נוספו אנשים נהדרים נוספים (ועזבו אחרים לא פחות טובים). ההחלטה פה היא קשה ומורכבת (אין לי מושג כרגע מה תהיה ההצבעה שלי) אבל צריכה להלקח מתוך ראייה של אוהדי קבוצת כדורגל.
עבור לתחילת הדף

פולדש פולדש מנותק

514 הודעות

נשלח - 07/01/2014 :  13:31:33  הצג פרופיל שלח ל- פולדש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
HST, אין טעם ללכת סחור סחור. אני חושב שרוב התומכים בבעלות אוהדים לא חוששים מאובדן הקהילתיות, אלא מחזרה למצב של חוסר אונים, כפי שהיה בעבר (אצלנו ובהמון קבוצות אחרות בישראל).

בהנחה שהפנייה של ליפקין מייצגת את עיקרי ההסכם אני חייב להודות שאני מופתע שיש מי שתומך בו. מעבר לדרך ניהול המו"מ (גם דרך התקשורת, גם עצם הדרישה שנחליט לפני שליפקין הצליח לעשות את שלו), ההצעה הזו די עלובה ולא משקפת בשום אופן את מה ששאפנו לו בשנים האחרונות.

לא תהיה הפועל "גבעת רם" ירושלים בעתיד. זה לא יקרה. אם ליפקין (או בעלים שהוא ימכור לו את הקבוצה) יזמבר אותנו - זה הסוף. בניגוד לכל מפחידני האיחוד, שכבר כמה שנים מציירים תמונה של "הזדמנות אחרונה", אני חושב שהתרחיש שתיארתי אכן ברור ונאמן למציאות - היה מאוד קשה להרים את המפעל הנוכחי והיה בסיס של היגעלות ארוכת שנים משני חראות ענקיים. בפעם הבאה אנשים לא ייתרמו לפני שהם יעברו את הסף הזה.

ככל שהזמן עובר אני מבין שצדק מי שאמר שאסור היה לנו להסכים לנהל מו"מ תיאורטי כזה. זה מפלג את הקהל ובכלל לא ברור אם בסוף הדרך סאסי יואיל בטובו למכור את הקבוצה לליפקין. אפשר לחשוב שזה יפתיע מישהו אם הוא יודיע שהוא החליט לקחת את טיוטת ההסכם ולנגב איתה את התחת.
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 07/01/2014 :  13:35:11  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי HST

במה מתבטאת ה"קהליתיות" שלנו?
כמה מתוך 469 חבאי העמותה באמת מעורבים בפעילות קהילתית שקשורה ישירות לקבוצה?
יש לי תחושה שנוח לנו להתהדר בקהילתיות ומעורבות כאשר בפועל מעורבים בכך מעט מאוד אנשים (מדהימים וראויים להערכה אדירה ללא כל ציניות) אבל הרוב (כולל אותי) הוא רוב דומם.
בסוף היום אנחנו אוהדים של קבוצת כדורגל, יצאנו לדרך בכדי להציל את הקבוצה שלנו, בדרך נוספו אנשים נהדרים נוספים (ועזבו אחרים לא פחות טובים). ההחלטה פה היא קשה ומורכבת (אין לי מושג כרגע מה תהיה ההצבעה שלי) אבל צריכה להלקח מתוך ראייה של אוהדי קבוצת כדורגל.

או קיי, אז הנה מה טוב לקבוצת כדורגל. בא אדם וטוען שיש לו 6 מיליון שקל לשלם חובות סאסי וכך לרכוש את הפועל ירושלים. אבל הוסיף שאין לו כסף לתקציב שוטף אפילו בליגה לאומית. הוא קיבל תשובה מפורטת מאיתנו. הוצע לו שאנו נהיה אחראים על הניהול והתקציב, כאשר בתחילת הדרך הוא יהיה בעל שליטה יחיד בקבוצה אך בהדרגה אנו נרכוש את השליטה כך שלאחר כמה שנים יהיו בידינו 51% מהשליטה. כלומר, כמה שנים הוא יממש את חלומו להיות בעלים, בלי שהוא יאלץ להשקיע מעבר לסכום המכובד שהלך למימון חובות סאסי. זו ההעצה שהוא דחה, ובמקומה הוא רוצה שאנו נהיה "מעורבים" אך גם שנממן את השוטף כי אין לו כסף. אני מקווה שהבעיתיות ברורה לך.

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;

נערך על ידי - avitemkin ב-07/01/2014 13:57:06
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 07/01/2014 :  13:35:18  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

יפתח, אנחנו מקווים למתווה שיש בו רוב של האוהדים בדירקוטוריון.

הלוואי. זה ישנה את כל התמונה.
ציטוט:

לגבי הקהילה החדשה והמצטרפים החדשים, אני מאמין בהם. מאמין שידעו שזה תואם את הקבוצה שאליה יצטרפו, מאמין שיבינו את חשיבות הפיוס, מאמין שלא יחפשו להפגע אלא ירצו את העתיד המשותף. איש לא מרחיק אותם, איש לא מזלזל. מצפים מהם להבנה, אומץ ומוכנות לפשרה.

אהלן וסהלן.
עבור לתחילת הדף

לב אדום מקטמון לב אדום מקטמון מנותק

392 הודעות

נשלח - 07/01/2014 :  16:37:24  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני בדרבי שרתי הפועל של האוהדים
מה שמוצע זה בחזרה לעבר
לא מבין את הויכוח, הקמנו משהו שאין לו אח ורע בכדורגל הישראלי
למה רוצים לחזור? לבעל הון שיהיה טוב ככל שיהיה לא יתן לאוהדים מעורבות
הפועל קטמון היא נווה מדבר ונקודת אור בכדורגל הישראלי המכוער
רוצה להשאר באור
מבחינתי יש קטמון שהיא הפועל האמיתית ומי שרוצה שיצטרף ישפיע מבפנים
מבחינתי רק הפועל בבעלות האוהדים אחרת חוזרים לעבר הרע
תנו לי תנו לי עוד ועוד.......
קטמון.......קטמון..........
עבור לתחילת הדף

לב אדום מקטמון לב אדום מקטמון מנותק

392 הודעות

נשלח - 07/01/2014 :  16:42:00  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה שמוצע זה בחזרה לעבר
רוצה להשאר באור
עבור לתחילת הדף

פלוני בן אלמוני פלוני בן אלמוני מנותק

389 הודעות

נשלח - 07/01/2014 :  16:55:50  הצג פרופיל שלח ל- פלוני בן אלמוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לב אדום מקטמון

מה שמוצע זה בחזרה לעבר
רוצה להשאר באור

על זה נאמר: האויב הכי גדול של הטוב מאוד הוא המצויין...
השאיפה להגיע לאידיאל המושלם של קבוצה בבעלות אוהדיה צריכה להמשיך להיות נר לרגלינו, אבל במציאות המורכבת בפניה אנו עומדים ולאחר בחינת מכלול השיקולים נאלץ כנראה (לעת עתה?) לויתור כואב.

תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר...
עבור לתחילת הדף

אריק גוטלר-אופיר אריק גוטלר-אופיר מנותק

63 הודעות

נשלח - 07/01/2014 :  18:05:11  הצג פרופיל שלח ל- אריק גוטלר-אופיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גדעון ניסח את המצב במדויק!
עבור לתחילת הדף

nachumco nachumco מנותק

382 הודעות

נשלח - 07/01/2014 :  18:42:06  הצג פרופיל שלח ל- nachumco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא שמענו ולא ראינו את תמיכתם של אוהדי הפועל ירושלים לאיחוד.
מה שכן, אנחנו טוחנים את עצמנו עד דק.

גדעון תיאר את מצבנו בצורה הברורה ביותר.
מעורבות בלבד של האוהדים זה ביטול העמותה דה פקטור.

נשמתנו פורחות עוד לפני שראינו טיוטת הסכם של ליפקין מול סאסי.
מדוע אנחנו צריכים לתת את הסכמתנו,ללא ידיעה מה הובטח לסאסי.
יש יותר מדי "נעלמים" (עם דגש על העתיד).
כרגע רב הנסתר על הגלוי.

נערך על ידי - nachumco ב-07/01/2014 18:46:32
עבור לתחילת הדף

shay shay מנותק

16 הודעות

נשלח - 08/01/2014 :  15:14:57  הצג פרופיל שלח ל- shay הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נחום
הנה תשובה מאוהד הפועל.

אני תומך.
עבור לתחילת הדף

הולך ברגל הולך ברגל מנותק

465 הודעות

נשלח - 08/01/2014 :  23:13:37  הצג פרופיל שלח ל- הולך ברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חשוב. ולמי שאין כח לקרוא שיקרא את הפסקה האחרונה.

"be the owner, not the manager" זו המטרה של כל איש עסקים רודף הישגים שמבין דרכי עולם. וזה גם מה שרוצה איש העסקים שלנו שהוא נראה כרגע יותר איש עסקים מאשר אוהד: בעלות עלינו ושנעבוד תחתיו, אמנם זה בישביל האהבה שלנו שהיא גם שלו אבל גם רכושו הבלעדי שמוגן בחוק. תמים מי שמבין את זה אחרת כי יוסי יכל להכנס גם כחבר עמותה בקבוצה המאוחדת כחבר ככל החברים.

אנחנו חייבים להשאר קבוצת בבעלות אוהדים. ולא ליפול בפח של טריקים בשקל של מו"מ מעולם העסקים (מציעים בהתחלה הצעה לא הגיונית, הצד השני מסרב, הצד המציע הולך לקראתו כדי ליצור תחושת ניצחון אצל הצד המשתכנע) ליפקין יצר משא ומתן שמתנהל במסגרת של "אני הבעלים ובואו עכשיו למען הפועל נתפשר על יתר הדברים". אבל מי בכלל קבע שאנחנו מוכנים להפריט את המועדון שלנו בישבילך?! עכשיו קשה, צריך כסף, רוצים איחוד ואם הפועל תישאר רק בבעלותנו אז אולי נדע הרבה שנים בלאומית או אפילו ליגה א', אבל לפחות נהיה מי שאנחנו ועם תחושת ביטחון ניהולית, אוהדים של ערכים ועקרונות ולא של נצחונות ולא נוריש לאוהדים הצעירים שלנו קבוצה בלי עתיד ברור של בעלות. ליפקין יכול לבטל את עמותת האוהדים אם רק ירצה בכך, יוכל עוד 20 שנה למכור את הקבוצה למישהו אחר, להוריש לבן שלו וכ'ו. זה הרכוש שלו!!! זו תהיה חוסר אחריות שלנו לבטל את הבעלות שלנו.

אבל כן אפשר להתפשר כי גם האיחוד המיוחל במרכז העניין.
אז איך?
למשל להכניס סעיף שליפקין לא יוכל להוריש או למכור את המועדון שלו אלא רק לעמותת האוהדים וללא כל תמורה מהעמותה. וככה ההסטוריה תזכור את ליפקין כבעל הבית האחרון והכי מוצלח שאי פעם הפועל ירושלים ידעה, ויזכר כאדם ואוהד גדול, פסל ומקום של כבוד במוזיאון הפועל שיום אחד יוקם יהיה לכבודו! אם ליפקין מחפש הערכה, כבוד ובעיקר להביא את הקבוצה המאוחדת שהוא אוהד לגדולות - ככה הוא ישיג את זה וכולנו נרוויח!.
אני אישית מוכן גם לוותר על השם קטמון ששנוא על האוהדים במקורית. הקבוצה המאוחדת היא שלהם כמובן כמו שהיא שלנו.
נראה לפי ההודעות כאן שאנחנו סופר פשרנים - אבל זה כל עוד המועדון ישאר בבעלותינו(של כל אוהדי הפועל ירושלים).
ויתור על הבעלות תהיה טעות גדולה.
יאללה הפועל!

-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-

נערך על ידי - הולך ברגל ב-08/01/2014 23:23:10
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם פניה אישית ליוסי ליפקין נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07