פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

פניה אישית מיוסי ליפקין

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  פניה אישית מיוסי ליפקין
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם פניה אישית מיוסי ליפקין נושא הבא
עמוד: מתוך 6

יוסי ליפקין יוסי ליפקין מנותק

1 הודעות

נשלח - 05/01/2014 :  22:17:10  הצג פרופיל שלח ל- יוסי ליפקין הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אחיי האדומים.
ברצוני להסביר את הצעתי במילים ספורות.
הפועל ירושלים ללא סאסי.
קבוצה נקייה מחובות.
הבטחה בכתב למעורבות אוהדים ללא שליטת אוהדים.
זהו כל השאר זה ספין של אנשים שאו לא יודעים או מחבלים בכוונה.
הכל נעשה ברוח וכוונה טהורה וטובה.
זה הזמן להחליט: הקבוצה שהצגתי או להישאר הקבוצה שאתם, שבאופן אישי אני מעריך ואוהד.
אני אקבל כל החלטה שתקבלו ובלבד וההצעה תוצג באופן הוגן.
אני מבין שיתכן שמה שהיה נכון לשנים קודמות השתנה והצעה שהיתה עוברת בקלות בעבר, כבר לא מספיקה, ואם זה המצב אני מציע ומצפה שלא תסתתרו מאחורי תרוצים שונים ובמקום זה תתגאו בדבר היפה שבניתם ותאמרו שבאמת התאהבתם בו, זו לא מילה גסה שיש להתבייש בה הרי כל הכדורגל מורכב משנאה ואהבה ובקבוצה כמו שלנו (אם תרשו לי הרי גם אני אוהד) קל להתאהב, אני בהחלט אבין.
הסיכון שאתם לוקחים מבחינתכם הוא גדול אבל אל תשכחו את הסיכוי, להרים ביחד קבוצה אדומה שתהיה אלטרנטיבה אמיתית לצהובים.
בכבוד ואהדה יוסי לפקין

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 05/01/2014 :  22:31:35  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שלום יוסי וכולם.
את השאלות המאתגרות והדיון לגבי עתידה של הקבוצה והעמותה אנחנו מנהלים בפורום הסגור ששייך לחברי העמותה.
חברי העמותה יזכו לקרוא את ההצעה בשלמותה, ידונו עליה, ויקבלו יחד החלטה לגבי איך לפעול ולאן לפנות.

כולנו תקווה לעתיד ורוד ככל הניתן לקבוצה האדומה שלנו.

תודה,

איתן, חבר הועד המנהל הנבחר

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

אריאל אריאל מנותק

410 הודעות

נשלח - 05/01/2014 :  22:38:36  הצג פרופיל שלח ל- אריאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם זה טרול, סחתיין! הצלחת להלחיץ. אם לא- זאת שערורייה וחוצפה יוצאת דופן.
עבור לתחילת הדף

עד שנגיע עד שנגיע מנותק

603 הודעות

נשלח - 05/01/2014 :  22:47:31  הצג פרופיל שלח ל- עד שנגיע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טוטח

...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 05/01/2014 :  22:50:27  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
משועמם העמיקם הזה
עבור לתחילת הדף

יוגי יוגי מנותק

241 הודעות

נשלח - 05/01/2014 :  22:51:48  הצג פרופיל שלח ל- יוגי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עמיקם עזוב אותך, קלי כבר לא כאן. תציק לו במקום אחר.
קבוצה של בכיינים יפו.
עבור לתחילת הדף

כוכב כוכב מנותק

47 הודעות

נשלח - 05/01/2014 :  22:53:29  הצג פרופיל שלח ל- כוכב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה באמת אוהד יפו?.. מאיפה אתם יודעים?

אבל בחייאת, תמשיכו במשא ומתן, תביאו לנו הסכם טוב ותעשו איחוד. הגיע הזמן.
עבור לתחילת הדף

אבו אדהם אבו אדהם מנותק

235 הודעות

נשלח - 05/01/2014 :  22:53:34  הצג פרופיל שלח ל- אבו אדהם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נו באמת, אין לכם איזה משהו יותר חשוב להתעסק בו עכשיו? כן כיפה, לא כיפה, כן כפייה דתית, לא כפייה דתית. תניחו לנו כבר
עבור לתחילת הדף

בני סובטקין בני סובטקין מנותק

44 הודעות

נשלח - 05/01/2014 :  22:54:45  הצג פרופיל שלח ל- בני סובטקין הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4473029,00.html
עבור לתחילת הדף

אריק גוטלר-אופיר אריק גוטלר-אופיר מנותק

63 הודעות

נשלח - 05/01/2014 :  23:04:31  הצג פרופיל שלח ל- אריק גוטלר-אופיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מתוך המניפסט הנ"ל, אני למד שהכותב מציע בעצם להשאיר מההימנון שלנו רק את השורה 'והשנאה למנורה', שורה שאני אישית מחבב פחות. איש איש וטעמו.

אריק
עבור לתחילת הדף

עמרי446 עמרי446 מנותק

415 הודעות

נשלח - 05/01/2014 :  23:06:56  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עמרי446 שלח ל- עמרי446 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יוסי ליפקין

אחיי האדומים.
הפועל ירושלים ללא סאסי.
קבוצה נקייה מחובות.
זה הזמן להחליט: הקבוצה שהצגתי או להישאר הקבוצה שאתם, שבאופן אישי אני מעריך ואוהד.
אני מבין שיתכן שמה שהיה נכון לשנים קודמות השתנה והצעה שהיתה עוברת בקלות בעבר, כבר לא מספיקה, ואם זה המצב אני מציע ומצפה שלא תסתתרו מאחורי תרוצים שונים ובמקום זה תתגאו בדבר היפה שבניתם ותאמרו שבאמת התאהבתם בו, זו לא מילה גסה שיש להתבייש בה הרי כל הכדורגל מורכב משנאה ואהבה ובקבוצה כמו שלנו (אם תרשו לי הרי גם אני אוהד) קל להתאהב, אני בהחלט אבין.
הסיכון שאתם לוקחים מבחינתכם הוא גדול אבל אל תשכחו את הסיכוי, להרים ביחד קבוצה אדומה שתהיה אלטרנטיבה אמיתית לצהובים.
בכבוד ואהדה יוסי לפקין

אם זה אכן ליפקין, זה קצת מזכיר לי את הפנייה של מוטי גמיש. כולנו ראינו איך זה נגמר...
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 05/01/2014 :  23:14:03  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כל השוואה בין ליפקין לגמיש היא מופרכת. אחד אוהד הפועל אמיתי, אחד אדם שאי אפשר לדעת את מניעיו.
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 05/01/2014 :  23:15:10  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
להשוות בין איש עם אינטגריטי שעזר ועוזר לבין מוטי גמיש זו חוצפה. מזל שזה טרול .

נערך על ידי - קראנקו ב-05/01/2014 23:15:59
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 05/01/2014 :  23:15:19  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יוסי ליפקין

אחיי האדומים.
הפועל ירושלים ללא סאסי.
קבוצה נקייה מחובות.
בכבוד ואהדה יוסי לפקין

אני איתך מר יוסי ליפקין . עד המוות.הפועל.

עבור לתחילת הדף

האדום מהכפר האדום מהכפר מנותק

581 הודעות

נשלח - 05/01/2014 :  23:31:27  הצג פרופיל שלח ל- האדום מהכפר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מצטער לבאס חברים, אבל ממש לא נראה לי שזה טרול...

אני חושש שזה אכן יוסי ליפקין...

"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב"
עבור לתחילת הדף

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 05/01/2014 :  23:43:36  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כן אמיתי, לא אמיתי...

יוסי,
כל הכבוד ושיהיה בהצלחה.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 6 נושא קודם פניה אישית מיוסי ליפקין נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07