משתמש |
פניה אישית מיוסי ליפקין |
יוסי ליפקין
1 הודעות |
נשלח - 05/01/2014 : 22:17:10
|
אחיי האדומים. ברצוני להסביר את הצעתי במילים ספורות. הפועל ירושלים ללא סאסי. קבוצה נקייה מחובות. הבטחה בכתב למעורבות אוהדים ללא שליטת אוהדים. זהו כל השאר זה ספין של אנשים שאו לא יודעים או מחבלים בכוונה. הכל נעשה ברוח וכוונה טהורה וטובה. זה הזמן להחליט: הקבוצה שהצגתי או להישאר הקבוצה שאתם, שבאופן אישי אני מעריך ואוהד. אני אקבל כל החלטה שתקבלו ובלבד וההצעה תוצג באופן הוגן. אני מבין שיתכן שמה שהיה נכון לשנים קודמות השתנה והצעה שהיתה עוברת בקלות בעבר, כבר לא מספיקה, ואם זה המצב אני מציע ומצפה שלא תסתתרו מאחורי תרוצים שונים ובמקום זה תתגאו בדבר היפה שבניתם ותאמרו שבאמת התאהבתם בו, זו לא מילה גסה שיש להתבייש בה הרי כל הכדורגל מורכב משנאה ואהבה ובקבוצה כמו שלנו (אם תרשו לי הרי גם אני אוהד) קל להתאהב, אני בהחלט אבין. הסיכון שאתם לוקחים מבחינתכם הוא גדול אבל אל תשכחו את הסיכוי, להרים ביחד קבוצה אדומה שתהיה אלטרנטיבה אמיתית לצהובים. בכבוד ואהדה יוסי לפקין
|
|
שומר החומות
906 הודעות |
נשלח - 05/01/2014 : 22:31:35
|
שלום יוסי וכולם. את השאלות המאתגרות והדיון לגבי עתידה של הקבוצה והעמותה אנחנו מנהלים בפורום הסגור ששייך לחברי העמותה. חברי העמותה יזכו לקרוא את ההצעה בשלמותה, ידונו עליה, ויקבלו יחד החלטה לגבי איך לפעול ולאן לפנות.
כולנו תקווה לעתיד ורוד ככל הניתן לקבוצה האדומה שלנו.
תודה,
איתן, חבר הועד המנהל הנבחר
|
אם תרצו אין זו אגדה
|
|
|
אריאל
410 הודעות |
נשלח - 05/01/2014 : 22:38:36
|
אם זה טרול, סחתיין! הצלחת להלחיץ. אם לא- זאת שערורייה וחוצפה יוצאת דופן. |
|
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 05/01/2014 : 22:47:31
|
טוטח |
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 05/01/2014 : 22:50:27
|
משועמם העמיקם הזה |
|
|
יוגי
241 הודעות |
נשלח - 05/01/2014 : 22:51:48
|
עמיקם עזוב אותך, קלי כבר לא כאן. תציק לו במקום אחר. קבוצה של בכיינים יפו. |
|
|
כוכב
47 הודעות |
נשלח - 05/01/2014 : 22:53:29
|
זה באמת אוהד יפו?.. מאיפה אתם יודעים?
אבל בחייאת, תמשיכו במשא ומתן, תביאו לנו הסכם טוב ותעשו איחוד. הגיע הזמן. |
|
|
אבו אדהם
235 הודעות |
נשלח - 05/01/2014 : 22:53:34
|
נו באמת, אין לכם איזה משהו יותר חשוב להתעסק בו עכשיו? כן כיפה, לא כיפה, כן כפייה דתית, לא כפייה דתית. תניחו לנו כבר |
|
|
בני סובטקין
44 הודעות |
|
אריק גוטלר-אופיר
63 הודעות |
נשלח - 05/01/2014 : 23:04:31
|
מתוך המניפסט הנ"ל, אני למד שהכותב מציע בעצם להשאיר מההימנון שלנו רק את השורה 'והשנאה למנורה', שורה שאני אישית מחבב פחות. איש איש וטעמו.
|
אריק |
|
|
עמרי446
415 הודעות |
נשלח - 05/01/2014 : 23:06:56
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יוסי ליפקין
אחיי האדומים. ברצוני להסביר את הצעתי במילים ספורות. הפועל ירושלים ללא סאסי. קבוצה נקייה מחובות. הבטחה בכתב למעורבות אוהדים ללא שליטת אוהדים. זהו כל השאר זה ספין של אנשים שאו לא יודעים או מחבלים בכוונה. הכל נעשה ברוח וכוונה טהורה וטובה. זה הזמן להחליט: הקבוצה שהצגתי או להישאר הקבוצה שאתם, שבאופן אישי אני מעריך ואוהד. אני אקבל כל החלטה שתקבלו ובלבד וההצעה תוצג באופן הוגן. אני מבין שיתכן שמה שהיה נכון לשנים קודמות השתנה והצעה שהיתה עוברת בקלות בעבר, כבר לא מספיקה, ואם זה המצב אני מציע ומצפה שלא תסתתרו מאחורי תרוצים שונים ובמקום זה תתגאו בדבר היפה שבניתם ותאמרו שבאמת התאהבתם בו, זו לא מילה גסה שיש להתבייש בה הרי כל הכדורגל מורכב משנאה ואהבה ובקבוצה כמו שלנו (אם תרשו לי הרי גם אני אוהד) קל להתאהב, אני בהחלט אבין. הסיכון שאתם לוקחים מבחינתכם הוא גדול אבל אל תשכחו את הסיכוי, להרים ביחד קבוצה אדומה שתהיה אלטרנטיבה אמיתית לצהובים. בכבוד ואהדה יוסי לפקין
אם זה אכן ליפקין, זה קצת מזכיר לי את הפנייה של מוטי גמיש. כולנו ראינו איך זה נגמר... |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 05/01/2014 : 23:14:03
|
כל השוואה בין ליפקין לגמיש היא מופרכת. אחד אוהד הפועל אמיתי, אחד אדם שאי אפשר לדעת את מניעיו. |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 05/01/2014 : 23:15:10
|
להשוות בין איש עם אינטגריטי שעזר ועוזר לבין מוטי גמיש זו חוצפה. מזל שזה טרול . |
נערך על ידי - קראנקו ב-05/01/2014 23:15:59 |
|
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 05/01/2014 : 23:15:19
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יוסי ליפקין
אני איתך מר יוסי ליפקין . עד המוות.הפועל.
|
|
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 05/01/2014 : 23:31:27
|
אני מצטער לבאס חברים, אבל ממש לא נראה לי שזה טרול...
אני חושש שזה אכן יוסי ליפקין... |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
|
|
משה גרטל לעולם
295 הודעות |
נשלח - 05/01/2014 : 23:43:36
|
כן אמיתי, לא אמיתי...
יוסי, כל הכבוד ושיהיה בהצלחה. |
|
|