פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

פניה אישית ליוסי ליפקין

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  פניה אישית ליוסי ליפקין
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם פניה אישית ליוסי ליפקין נושא הבא
עמוד: מתוך 2

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 07/01/2014 :  08:50:02  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

מר ליפקין היקר,
אני מודה לך על שהתפנת והגדשת זמן לכתוב לנו האוהדים ישירות.
כמו כן אני מעריך מאוד את פועלך ורצונך להביא לאיחוד והקמת קבוצה אדומה חזקה בעיר.
הסברת למה אתה נכנס לכל זה, ורציתי לשאול אם שקלת ללכת מכיוון אחר להשגת המטרה.
במקום לזרוק 6 מיליון על חובות עבר שלא אתה (ואנחנו) יצרנו.
במקום להזמין אותנו האוהדים לחבור אליך בקבוצה המחודשת.
למה לא להצטרף אלינו? ודרכנו להגשים את החלום.
שים הרבה פחות כסף, תקבל עד 49%בבעלות. ותקבל קבוצה נקייה, עם הנהלה והתנהלות שאתה כה מעריך ורוצה מבלי לפצל (שוב) את הקהל, את אותם אנשים שאתה כה רוצה בקבוצתך החדשה.
הכסף שלך, הכסף שלנו, הניהול הנכון והקהל שיש פה יצעידו את הקבוצה למקומה הטבעי בליגת העל.
מהלך שכזה יהווה מכה אנושה לסאסי. אתה בדקת את מצבו של סאסי, לא סתם הוא להוט למכור.
למה שהכסף שלך לא יהיה פרודוקטיבי במקום פאסיבי, תשתמש בו לבניה וחיזוק, תבנה איתנו ותהיה שותף אמיתי לעתידה של הפועל ירושלים.
אפשר באותה מידה להפנות אליך את השאלה ששואלים אותנו, האם הבעלות מעל הכל או שטובתה של הפועל ירושלים מעל הכל?

מאחר וזו ככל הנראה לא הדרך שבחרת, אני רוצה להבהיר מספר דברים:

במתווה הנוכחי שמוצע לנו, אתה מפרק את הפועל קטמון נקודה.
אם נסרב להצעה, נאבד חברים רבים וגם לא מעט לגיטימציה (ובצדק) מה שיביא לפירוק קטמון
אם נסכים להצעה, נאבד חברים, שליטה בקבוצה ולמעשה נפרק את קטמון.
אין כל סיבה להחזיק את העמותה במקרים האלה, זה לעג לרש ורק "בכאלו". כל עוד אתה יכול בכל שלב למכור את הקבוצה, למי שתרצה, מתי שתרצה באילו תנאים שתרצה, אין טעם בכל זה.
כפי שהסברת לנו בכנות מרשימה שאתה לא מתעד להזרים ממון רב לקבוצה אחרי הרכישה, אומר גם אני בכנות שאנחנו אולי נאיביים וחולמים אבל לא מפגרים. בודדים, יעשו חברות בעמותה תחת בעלות פרטית.
על כן אני פונה גם להנהלה שלנו. תפסיקו לרדוף אחרי פירורים, רוב כזה או אחר בדירקטוריון, זה חסר טעם.
יש לברך את מר ליפקין על רכישת הפועל ירושלים כדורגל, להסיר כל דרישה לבעלות או ניהול.
לחזור להיות אוהדים מן השורה בלי אשליות של ניהול או כח מדומה.
המוטציה שמנסים לעשות לעמותה לא מביאה כבוד לאיש, אין חצי הריון.
אין סאסי, אין יונה, אין חובות וגם אין עמותת אוהדים.. יש בעל בית חדש. נאחל לו בהצלחה ונקווה שיצעיד את הפועל ירושלים למקומה הטבעי בליגת העל.

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.

tal_vaknin tal_vaknin מנותק

389 הודעות

נשלח - 07/01/2014 :  09:39:34  הצג פרופיל שלח ל- tal_vaknin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה כל כך קשה כשכולם צודקים...
מסכים גם עם מה שנאמר פה למרות הבנתי לדרישות של יוסי ליפקין
עבור לתחילת הדף

nachumco nachumco מנותק

382 הודעות

נשלח - 07/01/2014 :  09:46:02  הצג פרופיל שלח ל- nachumco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גדעון צודק לחלוטין.
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 07/01/2014 :  09:51:44  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מסכים לגמרי עם גדעון.
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 07/01/2014 :  10:02:06  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נכון מאד, אין טעם למרוח אותנו בהבטחות מעורפלות ל"מעורבות אוהדים" ובעלי תאנה שלא מכסים לנו את האשך השמאלי, ואכן עדיף לליפקין שלא יצפה לאותה רמת מחויבות והשקעה כספית ורגשית מצדם של אוהדים שחזרו למודל הישן והכושל של בעלות פרטית. הרי עכשיו יש בעלים מולטי מיליונר, לא? אז מי שחשוב לו לשלוט שליטה מלאה במועדון, שיתכבד וישבור הוא את הראש איך מגייסים עוד אוהדים ועוד כסף. כאלו אוהדים היינו וכאלו אוהדים נחזור להיות בהפועל ליפקין המאוחדת.

אבל יוסי ליפקין ככל הידוע לנו בשלב זה טרם רכש את הפועל ירושלים, טרם הגיע לאיזשהוא סיכום עם סאסי, והכל כרגע דיבורים באוויר. יותר דחוף כרגע לעבור שלב בגביע ולחזור סוף סוף לנצח מאשר לריב בינינו לבין עצמנו על הצעות תיאורטיות.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 07/01/2014 :  10:02:09  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חותם על כל מילה של גדעון

(גדעון ראה את ההודעה שלחתי לך בפרטי)

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-07/01/2014 10:02:31
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 07/01/2014 :  10:09:57  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סליחה, בכל מקרה סאסי ישאר, אמנם בדלת האחורית אך בכל זאת ישאר אם אחד משני הבאים מתקיימים:

1) העמותה שתנהל את הפועל ירושלים חייבת כספים לסאסי בגין הלאוואות עבר. בכל רגע נתון יכול מר סאסי לפנות לבית משפט ולדרוש את כספו, או למנוע מהליכים של הקבוצה בגין הלוואות אלה. כאשר מדברים על קבוצה נקיה מחובות, לא מתכוונים לחובות של הפועל לסאסי לכאורה.

2) הדרישה להפנות אליו כל פיצוי עתידי על המגרש בקרית היובל. אנו לא נוכל להסכים לדרישה כזו אם תועלה, שכן לא ברור אם הדבר מותר על פי חוק, ומכאן אנו צפוייים לשנים של משפטים, תביעות וכיוב' מעשים.

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 07/01/2014 :  10:57:37  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מסכים עם כל מילה של גדעון, אבל אין שום סיכוי שהקריאה שלו לליפקין תענה בחיוב.
בסיטואציה המסתמנת, אין מצב שאני או מישהו שאני מכיר ישלם את דמי החברות שידרשו כשהשליטה תהיה בידיים אחרות.
אכן קנינו אהבה באלף מאתיים שקל בשנה (והאמת ששילמתי כל שנה הרבה יותר מזה...), אבל האמת היא שגם קיבלנו הרבה יותר.
כעת כשהאיחוד (המיוחל, באמת) על הפרק, נראה שנצטרך להתפשר ולהוריד את רמת המעורבות (הרגשית בעיקר).
אם זה מה שיקרה (יש לי ספק רב אם סאסי אכן יעביר את הקבוצה), אני מן הסתם אמשיך להגיע למשחקים, כמו שעשיתי רוב 40 השנה האחרונות, לעודד, ולקוות לחזרה לימים הטובים. אבל האמת היא שאני די סקפטי.
ליפקין מודה בכנות שהמוטיווציה שלו מגיעה קודם כל מחלום הילדות להיות הבעלים של הקבוצה האהודה עליו. אני מאחל לו בהצלחה עם הצעצוע החדש ומאמין בטוהר כוונותיו. אבל זאת עלולה להתברר כהרפתקה יקרה הרבה יותר ממה שנראה לו כרגע. ורק שיזכור שכוונות טובות לא תמיד מספיקות בעולם הקשה הזה, ושכמו כל "מושיע" שנכנס בעבר, הוא יקבל את כל הקרדיט מאיתנו, כל עוד נרגיש שהוא פועל באופן טהור למען הקבוצה.

נערך על ידי - האחים מרילי ב-07/01/2014 11:14:29
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 07/01/2014 :  11:23:23  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
+1 גדעון

אליה

נערך על ידי - אליה ב-07/01/2014 11:23:46
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 07/01/2014 :  11:35:29  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נקודת המוצא לפיה אם ליפקין יקח 49% מהפועל קטמון יהווה מכה אנושה ליוסי סאסי היא שגויה. כל אבחנה לגבי מהלך שתעשה ויגרור תגובה שאתה גדעון היית מגיב אם היית יוסי סאסי היא שגויה. אין ספק שהראיס כבר יותר מיום- יומיים רוצה לצאת, אבל לא אנחנו הפקטור. זו האדרה עצמית מוגזמת. הפועל קטמון היא לא הפועל ירושלים שלמה ומלאה, הפועל ירושלים הנוכחית היא גם לא כזאת. אני לא רואה למה לאוהד הפועל ירושלים של פעם לקחת רק אחת מהן בלי איחוד מוגמר, ולהנציח עוד יותר פילוג. אחרי שנים של עיסוק בזה ולקיחת חלק פעיל ביצירתה, אני יכול להגיד שלדעתי לא משנה כמה זמן יעבור, הפועל קטמון עצמאית בשבילי לא תהיה הפועל ירושלים (מעבר לזה שרשמית ושמית היא לא תהיה). מי שלא רואה שהפילוג מנציח את המינוסים ומחליש את הזיקה עיוור.
אני כן מסכים שצריך להלך בין הטיפות, לעשות מקצה ועוד מקצה ועוד מקצה, להביא למקסימום של שיתוף ומינימום מאבק שליטה. יש גם לא מעט מן הזלזול בהתבטאות לגבי "צעצוע" לקרוא לחלום חיים של מישהו "צעצוע" ? איזה מן דבר זה להגיד ? בין להאמין בניהול אוהדים כעיקרון לבין התבטאויות כאלה יש פער של היבריס מסויים.
עבור לתחילת הדף

פולדש פולדש מנותק

514 הודעות

נשלח - 07/01/2014 :  11:43:05  הצג פרופיל שלח ל- פולדש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני יודע שהדעה שלי עשויה להרגיז אנשים מסוימים, אבל אין ברירה:

אני מעדיף את המצב הנוכחי, אפילו אם הוא אומר שניתקע עוד כמה שנים בלאומית עד שנבין איך יוצאים משם. אני לא ממהר לשום מקום, לא ראיתי שבליגת העל מחלקים גביעי גלידה ביציע למי שמגיע למשחקים. נגיע כשיגיע זמננו (לקח חשוב מקטמון...).

אני חושב שהצד של ליפקין (ואני מניח שזה לא הוא, אלא חורשי רעתנו סביבו) נהג בחוסר הגינות עם ההדלפות מהמו"מ ובכלל, מתבצע ניסיון מתמשך - ומסתבר שמוצלח - לגרום לאוהדים לאבד את בטחונם במועדון עוד במהלך העונה. זה מבחינתי לא ייסלח.

אם ליפקין היה רוכש את הפועל ואז ניגש למו"מ עם קטמון, הביקורת שלי כמובן לא הייתה רלוונטית. המצב הנוכחי די מרגיז אותי וגורם לי לפתח אנטי אוטומטי לבן אדם שאני לא מכיר (ושאני מניח שהוא די בסדר ונחמד ברמה הבין-אישית).

הבעיה עם בעלות פרטית היא שלאורך עשרים וכמה שנות מעקב בכדורגל הישראלי - זה פשוט לא עובד. כל בעלים הגיע בקול תרועה רמה, הבטיח להשקיע המון והתקפל עם הזנב בין הרגליים אחרי כישלונות קצרים. חוץ מיענקל'ה שחר ואולי מיץ' גולדהאר, שמתמיד יחסית (מצד שני, הסכומים שהוא מכניס הם בכלל לא בכיוון של היתר...).

לרוע מזלנו קיבלנו את הבעלים הגרועים ביותר שאפשר בסבב הקודם (ועוד שניים מהם) ולכן התפכחנו יותר מהר מאוהדי הפועל פתח תקווה, הפועל כפר סבא, בית"ר או הפועל תל אביב. אז עכשיו לזרוק לפח את כל הניסיון שצברנו בשביל לחזור לאותו מעגל שממנו כנראה נרצה לצאת בעתיד?

למה לא באים בטענות ליוסי ליפקין שמציע *רק* מעורבות אוהדים (מושג כל כך ערטילאי שעצם הכתיבה שלו היא זלזול שקשה לתאר, כשאתה בא לדבר עם **קבוצת** אוהדים)?

לדעתי ליפקין נהנה פה יותר מדי מהספק ומכך שאנשים רוצים חלום להיאחז בו כי הפחידו אותם שהחלום הנוכחי לא יחזיק.
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 07/01/2014 :  11:46:04  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

נקודת המוצא לפיה אם ליפקין יקח 49% מהפועל קטמון יהווה מכה אנושה ליוסי סאסי היא שגויה. כל אבחנה לגבי מהלך שתעשה ויגרור תגובה שאתה גדעון היית מגיב אם היית יוסי סאסי היא שגויה. אין ספק שהראיס כבר יותר מיום- יומיים רוצה לצאת, אבל לא אנחנו הפקטור. זו האדרה עצמית מוגזמת. הפועל קטמון היא לא הפועל ירושלים שלמה ומלאה, הפועל ירושלים הנוכחית היא גם לא כזאת. אני לא רואה למה לאוהד הפועל ירושלים של פעם לקחת רק אחת מהן בלי איחוד מוגמר, ולהנציח עוד יותר פילוג. אחרי שנים של עיסוק בזה ולקיחת חלק פעיל ביצירתה, אני יכול להגיד שלדעתי לא משנה כמה זמן יעבור, הפועל קטמון עצמאית בשבילי לא תהיה הפועל ירושלים (מעבר לזה שרשמית ושמית היא לא תהיה). מי שלא רואה שהפילוג מנציח את המינוסים ומחליש את הזיקה עיוור.
אני כן מסכים שצריך להלך בין הטיפות, לעשות מקצה ועוד מקצה ועוד מקצה, להביא למקסימום של שיתוף ומינימום מאבק שליטה. יש גם לא מעט מן הזלזול בהתבטאות לגבי "צעצוע" לקרוא לחלום חיים של מישהו "צעצוע" ? איזה מן דבר זה להגיד ? בין להאמין בניהול אוהדים כעיקרון לבין התבטאויות כאלה יש פער של היבריס מסויים.

כפיר,
אני לא טוען שאנחנו הפקטור, להפך אני טוען שיוסי ליפקין הוא הפקטור. הוא זה שיכול לשנות את מאזן האימה.אם אני מאדיר פה מישהו זה את ליפקין לא אותנו.
נכון שאין לדעת את נפשו של סאסי.אבל זה נכון גם לגבי וגם לגבך.
אני חושב שיוסי ליפקין הוא איש ישר, ראוי והגון בעל כוונות טובות.אבל, אני חושב שיש אלטרנטיבה מוצלחת יותר להשגת החלום שלו.
אני לא השתמשתי מעולם בביטוי "צעצוע" כלפי החלום שלו או של כל אחד אחר.

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 07/01/2014 :  11:46:09  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

אולי "צעצוע" לא היתה ההתבטאות מדוייקת אם היא מתפרשת כזילזול. לא זאת היתה הכוונה.
כמו שאתה אומר הרכישה היא חלום החיים של ליפקין. לא שלנו. ובזהירות הזאת אני מציע להתייחס אל מימוש החלום הזה.
קראנקו, מעניין אותי אם אתה רואה את עצמך רוכש חברות בעמותה שתפקידה יהיה "מעורבות אוהדים" (מה שזה לא אומר). אני שואל כי נראה שליפקין בין היתר בונה על זה.

נערך על ידי - האחים מרילי ב-07/01/2014 12:03:00
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 07/01/2014 :  11:54:36  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ני רוצה להתחיל מלציין את נקודות האור שבמצב. הקהל שלנו, שבשנים האחרונות היה כמעט מפולג סביב השאלה הזאת, מתחיל להתקרב. אני חושב שיש קונצנזוס מוחלט על חשיבות ניהול ובעלות אוהדים וקונצנזוס גדול על חשיבותו של האיחוד. יש הרבה פחות איבה ותחושת "גונבים לי את הקבוצה". בואו נמשיך בזה.
גדעון, כשאתה מציע לליפקין אבל "בוא תשקיע בנו" זה משדר שאתה נגד כל קשר להפועל ירושלים לטובת הצלחתה של קטמון. בעיני זה עלבון למי שאנחנו. בשביל להבין למה אני רוצה לחזור למקור, להתחלתנו כקבוצה. כשקמנו, טענו שקבוצה היא הקהל שלה, ואני עדיין מאמין בזה. אני לא רוצה איחוד בגלל השם או בגלל קריית יובל, זה לא מעניין אותי. אני רוצה איחוד בגלל הקהילה הזאת, שאיבדה רבים מחבריה במהלך, וגרמה בכך לכאב ופגיעה גדולים. רובנו קהילתיים, רובנו אנשים שרוצים שיהיה בעולם שלום וטוב, סליחה על הבנאליות. מולנו עומדת סיטואציה קלאסית של אפשרות לשלום, של הקרבה למען פיוס, למען קהילתיות. אני מאמין מאד בבעלות אוהדים. חברי הטוב איתן פרי הזכיר לי אתמול את שיחותינו על העניין ב 1998. אני מאמין אבל שבעלות אוהדים היא חלק מעולם ערכים שלם, שבתוכו יש חשיבות עצומה גם לקהילתיות, הגינות, איכפתיות. אי אפשר, אסור, להוציא את אוהדי הפועל המקורית מהקהילה שלנו. גם אם כרגע יש קרע. מבחינתי זה גבול שאסור לחצות, כי הוא שקר מוחלט, הם הקהילה שלנו. צריך לשפר את ההסכם, אני מסכים, ואז צריך להגשים אותו. ולהגיד, במכתב הפרידה מהבעלות, " לא ויתרנו על חלום בעלות האוהדים, אנחנו מוותרים עליו לעת עתה לטובת הפיוס והאחדות, בתקווה שיומו יגיע מחדש בעתיד הקרוב". אני לא מאמין שיש יותר הפועל קטמון מזה.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 07/01/2014 :  12:20:35  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

ני רוצה להתחיל מלציין את נקודות האור שבמצב. הקהל שלנו, שבשנים האחרונות היה כמעט מפולג סביב השאלה הזאת, מתחיל להתקרב. אני חושב שיש קונצנזוס מוחלט על חשיבות ניהול ובעלות אוהדים וקונצנזוס גדול על חשיבותו של האיחוד. יש הרבה פחות איבה ותחושת "גונבים לי את הקבוצה". בואו נמשיך בזה.
גדעון, כשאתה מציע לליפקין אבל "בוא תשקיע בנו" זה משדר שאתה נגד כל קשר להפועל ירושלים לטובת הצלחתה של קטמון. בעיני זה עלבון למי שאנחנו. בשביל להבין למה אני רוצה לחזור למקור, להתחלתנו כקבוצה. כשקמנו, טענו שקבוצה היא הקהל שלה, ואני עדיין מאמין בזה. אני לא רוצה איחוד בגלל השם או בגלל קריית יובל, זה לא מעניין אותי. אני רוצה איחוד בגלל הקהילה הזאת, שאיבדה רבים מחבריה במהלך, וגרמה בכך לכאב ופגיעה גדולים. רובנו קהילתיים, רובנו אנשים שרוצים שיהיה בעולם שלום וטוב, סליחה על הבנאליות. מולנו עומדת סיטואציה קלאסית של אפשרות לשלום, של הקרבה למען פיוס, למען קהילתיות. אני מאמין מאד בבעלות אוהדים. חברי הטוב איתן פרי הזכיר לי אתמול את שיחותינו על העניין ב 1998. אני מאמין אבל שבעלות אוהדים היא חלק מעולם ערכים שלם, שבתוכו יש חשיבות עצומה גם לקהילתיות, הגינות, איכפתיות. אי אפשר, אסור, להוציא את אוהדי הפועל המקורית מהקהילה שלנו. גם אם כרגע יש קרע. מבחינתי זה גבול שאסור לחצות, כי הוא שקר מוחלט, הם הקהילה שלנו. צריך לשפר את ההסכם, אני מסכים, ואז צריך להגשים אותו. ולהגיד, במכתב הפרידה מהבעלות, " לא ויתרנו על חלום בעלות האוהדים, אנחנו מוותרים עליו לעת עתה לטובת הפיוס והאחדות, בתקווה שיומו יגיע מחדש בעתיד הקרוב". אני לא מאמין שיש יותר הפועל קטמון מזה.

מיכאל, אני מעריך מאד את הגישה הרומנטית שלך.
אני מודה שאין לי קשרים רגשיים לאוהדים שנשארו בהפועל (סאדר) ירושלים.
אני מניח שהיו להם סיבות שונות לכך שלא חברו לרוב המכריע של האוהדים שהקימו ומקיימים את הפועל קטמון ירושלים: תסמונות ה"אשה המוכה", "אפשר להחליף אישה אבל לא קבוצה", אי אמון ברעיון של קבוצת כדורגל בבעלות שוליטה של האוהדים ואולי עוד סיבות ומניעים.
אם וכאשר תהיה חלופה אדומה אחת וחזקה בירושלים (ולדעתי זה הניסוח הנכון של התוצאה, ואגב גם שי אהרון מתנסח כך בשנים האחרונות), הרי שגם להם תהיה בעייה: לחזור/לחבור לקהילה שמרבית חבריה הם "קטמונים".
אני מניח שרובנו המוחלט בעד "שלום בית". אבל יש בנו משהו מההגדרה של פסימיסט: אופטימסט עם נסיון.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-07/01/2014 12:50:26
עבור לתחילת הדף

roi roi מנותק

219 הודעות

נשלח - 07/01/2014 :  12:32:01  הצג פרופיל שלח ל- roi הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

כתבת יפה. אני חושב שיש צדק ברעיון הקהילתיות והחשיבות שלו - לא רק כפלטפורמה רעיונית, אלא כחלק מיחסים בין-אישיים. אבל במהלך שעשינו לפני שבע שנים יצרנו במקביל להפועל ירושלים קהילה חדשה "הפועל קטמון". הראיה לכך היא שהרבה אנשים שלא היו אוהדים הצטרפו ואחרים כמוני, גילו קירבה הרבה יותר גדולה ממה שידעו למועדון שלהם. הצטרפות של אחדים והשינוי שחל אצל אחרים נובע להבנתי בשל היותנו "קבוצת אוהדים".
אני מסכים עם הכותבים מעליי, במצב שיצר עבורנו ליפקין, הקהילתיות בכל מקרה סופגת מכה קשה. השאלה היא באיזה חלק של הבטן יתקבל האגרוף. לי זה כבר כואב.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם פניה אישית ליוסי ליפקין נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07