פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

פניה אישית מיוסי ליפקין

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  פניה אישית מיוסי ליפקין
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם פניה אישית מיוסי ליפקין נושא הבא
עמוד: מתוך 6

פולדש פולדש מנותק

514 הודעות

נשלח - 07/01/2014 :  11:26:00  הצג פרופיל שלח ל- פולדש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא מבין את הלחץ והדחיפות שתומכי ההצעה מנסים לשדר. גם בקיץ וגם בשנים הקודמות ניסו למכור לנו שיש תכיפות ושאם "האיחוד" לא קורה עכשיו, הוא לא יקרה לעולם.

יש שלושה מרכיבים שאנחנו צריכים להתייחס אליהם:

א. מי הבעלים?
ב. האם לקבוצה יש חובות?
ג. מה המקום שלנו בקבוצה המאוחדת.

אז נכון שליפקין חוסך לנו את ההתעסקות עם סעיף ב', והוא נראה חמוד אז אולי הוא עובר את סעיף א', אבל בסעיף ג' הוא נכשל טוטאלית. לבוא לפורום שלנו, למקום שבו אנשים כותבים מדם לבם, באריכות ולאחר מחשבה (והתעסקות) מעמיקה, ולכתוב "הבטחה בכתב למעורבות אוהדים ללא שליטת אוהדים" - זה לא פחות מזלזול.

אני יודע שהבטחה שווה בדיוק את הנייר שהיא נכתבה עליו. במקרה הזה ליפקין אפילו לא נאלץ להשחית עץ, אלא כמה בייטים. מצטער, מבחינתי ליפקין לא רשם שם שום דבר שגורם לי להסתכל עליו אחרת מאשר על כל בעלים בעבר של הכדורגל הישראלי.

אני לא חושב שליפקין יהיה גרוע כמו סאסי, ולא טינופת כמו יונה, אבל אני בטח לא מכיר אותו מספיק כדי להניח בידיו את המפתחות לפרויקט שהייתי חלק ממנו 7 שנים. האמת היא שליפקין בחיים לא היה קונה את הקבוצה אם לא היינו מקימים את קטמון (כלומר, הוא לא היה חושב על זה. גם היום הוא לא יילך לרכישה בלעדינו) והוא יודע מצוין מה אנחנו שווים.

אם יוסי ליפקין רוצה להיות חלק מהפרויקט שלנו הוא מוזמן. אם הוא רוצה שאנחנו נהיה חלק בפרויקט שלו - לא תודה.
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 07/01/2014 :  13:32:04  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי פולדש

אני לא מבין את הלחץ והדחיפות שתומכי ההצעה מנסים לשדר. גם בקיץ וגם בשנים הקודמות ניסו למכור לנו שיש תכיפות ושאם "האיחוד" לא קורה עכשיו, הוא לא יקרה לעולם.

יש שלושה מרכיבים שאנחנו צריכים להתייחס אליהם:

א. מי הבעלים?
ב. האם לקבוצה יש חובות?
ג. מה המקום שלנו בקבוצה המאוחדת.

אז נכון שליפקין חוסך לנו את ההתעסקות עם סעיף ב', והוא נראה חמוד אז אולי הוא עובר את סעיף א', אבל בסעיף ג' הוא נכשל טוטאלית. לבוא לפורום שלנו, למקום שבו אנשים כותבים מדם לבם, באריכות ולאחר מחשבה (והתעסקות) מעמיקה, ולכתוב "הבטחה בכתב למעורבות אוהדים ללא שליטת אוהדים" - זה לא פחות מזלזול.

אני יודע שהבטחה שווה בדיוק את הנייר שהיא נכתבה עליו. במקרה הזה ליפקין אפילו לא נאלץ להשחית עץ, אלא כמה בייטים. מצטער, מבחינתי ליפקין לא רשם שם שום דבר שגורם לי להסתכל עליו אחרת מאשר על כל בעלים בעבר של הכדורגל הישראלי.

אני לא חושב שליפקין יהיה גרוע כמו סאסי, ולא טינופת כמו יונה, אבל אני בטח לא מכיר אותו מספיק כדי להניח בידיו את המפתחות לפרויקט שהייתי חלק ממנו 7 שנים. האמת היא שליפקין בחיים לא היה קונה את הקבוצה אם לא היינו מקימים את קטמון (כלומר, הוא לא היה חושב על זה. גם היום הוא לא יילך לרכישה בלעדינו) והוא יודע מצוין מה אנחנו שווים.

אם יוסי ליפקין רוצה להיות חלק מהפרויקט שלנו הוא מוזמן. אם הוא רוצה שאנחנו נהיה חלק בפרויקט שלו - לא תודה.

ההודעה המקוממת והדוחה של האשכול החשוב הזה.

אתה לא מכיר אותו מספיק אבל אתה יודע לשפוט אותו .
אתה לא מכיר אותו מספיק אבל אתה יודע לומר שהוא כמו בעלים אחרים .
אתה לא מכיר אותו מספיק אבל אתה מיטיב לזלזל בו.

בא איש עסקים אוהד הקבוצה ומציע הצעה לחזור לקבוצה שגדלנו עליה.זה לגטימי לדחות את ההצעה אבל כבוד מינימלי לאיש (שגם נתן כסף לקטמון ) לא יזיק לעמדה המתנגדת שלך.

ואגב,אם זה לא היה ברור .לטעמי זו הצעה בוננזה.

עבור לתחילת הדף

פולדש פולדש מנותק

514 הודעות

נשלח - 07/01/2014 :  13:49:23  הצג פרופיל שלח ל- פולדש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני שמח שזכיתי בכבוד, תודה!

אני מעדיף להיות ספקן ולמזער סיכונים מאשר ליפול. אני באמת לא מכיר את ליפקין, אבל אני חושב שלפני שהיטבתי לזלזל בו הוא זלזל בנו האוהדים, עם משפט שלא עומד מאחוריו כלום ("הבטחה בכתב למעורבות אוהדים ללא שליטת אוהדים"), ועם הודעה שמסעירה את הרוחות לפני שהוא עשה את החלק שלו בעסקה.

אם ליפקין יבוא ויפרט על המודל שהוא רואה כמתאים, ושייתן לנו כוח חוקי מהותי ולאורך זמן (או לחילופין, זכות ראשונים זולה במיוחד במקרה של עזיבתו), אז כמובן שיש על מה לדבר. זה ממש לא המצב. הבן אדם, איש עסקים מכובד ככל שיהיה, בא לפורום שלנו, לדבר על הקבוצה שלנו (שאחרת הוא בכלל לא היה חושב להכניס את עצמו לעניין...) ולא הותיר בי חותם שאיתו זה יהיה אחרת מאשר עם כל בעלים פרטי בענף ספורט בארץ. אולי זה כואב לך, אבל אני לא נותן למישהו שרוצה להיות הבעלים של הקבוצה שלי ליהנות מהספק. אני ביקורתי, ישיר ודורש את הביטחונות שמגיעים לצד שלנו.

אם זה דוחה בעיניך, צר לי. לדעתי בחרת את מה שהיה לך נוח להגיב עליו מתוך ההודעה הקודמת שלי. אני לא אמרתי שליפקין הוא שטן, אני רק אומר שלפני שמחליטים שהוא מלאך כדאי לזכור את ההיסטוריה של הבעלות הפרטית על קבוצות ספורט בישראל. לי זה לא נשמע כמו משהו שכדאי לזלזל בו.

ואגב, אני מקווה שאתה מבין למה אני לא מתייחס למה שכתבת על כך שהוא גם נתן כסף לקטמון. לפי ההודעה שלך זו נראית אחלה השקעה.

(הכל נכתב בהנחה שההודעה שאנחנו מגיבים לה היא אכן פנייה אישית מיוסי ליפקין, כמובן)
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 07/01/2014 :  13:58:35  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי פולדש

אני שמח שזכיתי בכבוד, תודה!

אני מעדיף להיות ספקן ולמזער סיכונים מאשר ליפול. אני באמת לא מכיר את ליפקין, אבל אני חושב שלפני שהיטבתי לזלזל בו הוא זלזל בנו האוהדים, עם משפט שלא עומד מאחוריו כלום ("הבטחה בכתב למעורבות אוהדים ללא שליטת אוהדים"), ועם הודעה שמסעירה את הרוחות לפני שהוא עשה את החלק שלו בעסקה.

אם ליפקין יבוא ויפרט על המודל שהוא רואה כמתאים, ושייתן לנו כוח חוקי מהותי ולאורך זמן (או לחילופין, זכות ראשונים זולה במיוחד במקרה של עזיבתו), אז כמובן שיש על מה לדבר. זה ממש לא המצב. הבן אדם, איש עסקים מכובד ככל שיהיה, בא לפורום שלנו, לדבר על הקבוצה שלנו (שאחרת הוא בכלל לא היה חושב להכניס את עצמו לעניין...) ולא הותיר בי חותם שאיתו זה יהיה אחרת מאשר עם כל בעלים פרטי בענף ספורט בארץ. אולי זה כואב לך, אבל אני לא נותן למישהו שרוצה להיות הבעלים של הקבוצה שלי ליהנות מהספק. אני ביקורתי, ישיר ודורש את הביטחונות שמגיעים לצד שלנו.

אם זה דוחה בעיניך, צר לי. לדעתי בחרת את מה שהיה לך נוח להגיב עליו מתוך ההודעה הקודמת שלי. אני לא אמרתי שליפקין הוא שטן, אני רק אומר שלפני שמחליטים שהוא מלאך כדאי לזכור את ההיסטוריה של הבעלות הפרטית על קבוצות ספורט בישראל. לי זה לא נשמע כמו משהו שכדאי לזלזל בו.

ואגב, אני מקווה שאתה מבין למה אני לא מתייחס למה שכתבת על כך שהוא גם נתן כסף לקטמון. לפי ההודעה שלך זו נראית אחלה השקעה.

(הכל נכתב בהנחה שההודעה שאנחנו מגיבים לה היא אכן פנייה אישית מיוסי ליפקין, כמובן)

גלעד, עזוב אותך. יוסי ליפקין הוא אדם סופר חיובי. יש פה שאלות עקרוניות שצריך לפתור ולהבין. צריך להגיע למתווה של ארבע אוהדים מול שלושה אנשי עסקים ואז קיבלת מעל ומעבר. חד משמעית.
עבור לתחילת הדף

פולדש פולדש מנותק

514 הודעות

נשלח - 07/01/2014 :  14:05:30  הצג פרופיל שלח ל- פולדש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אבל מיכאל, מה המשמעות של הבעלות של ליפקין במקרה כזה? שהוא ממנה את ה-3 חבר'ה שלו בוועד? אני באמת לא מבין את הפשרה שאתה מנסה להציג כאן (וגם שאלתי אותך).

ושוב, שלא יובן לא נכון - ההיכרות שלי עם ליפקין מצטמצמת להודעה הזו. לדעתי, היא לא הייתה הודעה לעניין (בכמה רבדים שונים, אם זה חשוב למישהו אפרט). אני אשמח מאוד לטעות ואולי ליפקין הוא באמת אחלה בן אדם שאפשר יהיה לסמוך עליו שנים.

אני רק יודע שגם טיפוס סופר חיובי יכול להסתבך באיזושהי קונסטלציה מבחינה כלכלית. ואז מה?
עבור לתחילת הדף

864 הודעות

נשלח - 07/01/2014 :  14:26:02  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי פולדש

אבל מיכאל, מה המשמעות של הבעלות של ליפקין במקרה כזה? שהוא ממנה את ה-3 חבר'ה שלו בוועד? אני באמת לא מבין את הפשרה שאתה מנסה להציג כאן (וגם שאלתי אותך).

ושוב, שלא יובן לא נכון - ההיכרות שלי עם ליפקין מצטמצמת להודעה הזו. לדעתי, היא לא הייתה הודעה לעניין (בכמה רבדים שונים, אם זה חשוב למישהו אפרט). אני אשמח מאוד לטעות ואולי ליפקין הוא באמת אחלה בן אדם שאפשר יהיה לסמוך עליו שנים.

אני רק יודע שגם טיפוס סופר חיובי יכול להסתבך באיזושהי קונסטלציה מבחינה כלכלית. ואז מה?

ליפקין, למיטב הבנתי והתרשמותי, הוא באמת אדם עם רצון טוב. באמת. וזה מפתיע ומשמח. זה לא אומר שצריך לוותר על הכוח של האוהדים, זה כן אומר שאפשר לבטוח ולהתגמש. לכן הצעה שאומרת בעלות אצלו ניהול אצל האוהדים היא הגונה לחלוטין.
עבור לתחילת הדף

864 הודעות

נשלח - 07/01/2014 :  14:26:41  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כרגע אין הצעה כזאת לצערי, אבל אם תהיה זאת תהיה זוועה לדחות אותה.
עבור לתחילת הדף

eyal eyal מנותק

168 הודעות

נשלח - 07/01/2014 :  16:02:48  הצג פרופיל שלח ל- eyal הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יוסי ליפקין

אחיי האדומים.
ברצוני להסביר את הצעתי במילים ספורות.

הבטחה בכתב למעורבות אוהדים ללא שליטת אוהדים.

יצא המרצע מהשק:
הבטחה בכתב למעורבות אוהדים ללא שליטת אוהדים.

איך אמר לי פעם בוס שלי: הוא יעבוד ואני אזיע.

כשאתה כותב: "הוא יעבוד ואני אזיע"
והמצב הוא שהוא ישים 5 מיליון שקלים ואתה תשים אלף שקלים
מי העובד ומי המזיע?
חצוף

נערך על ידי - eyal ב-07/01/2014 16:51:54
עבור לתחילת הדף

Brokoly Brokoly מנותק

58 הודעות

נשלח - 07/01/2014 :  16:18:51  הצג פרופיל שלח ל- Brokoly הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עילי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי Brokoly

ציטוט:
נשלח במקור על ידי עילי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי roi

ציטוט:
נשלח במקור על ידי משה גרטל לעולם

ציטוט:
נשלח במקור על ידי roi

ציטוט:

בקיצור, אחרי 19 שנה יש הזדמנות חד פעמית להפרד מיוסי סאסי הבעלים הגרוע בתולדות הכדורגל הישראלי.
כבונוס מקבלים בעלים נחמד מאד (כך התרשמתי) שגם אוהד את הקבוצה וגם רוצה מעורבות אוהדים/שיתוף אוהדים/איך שלא תקרא לזה.
אני חושב שההצעה הזו הייתה נחשבת לחלומית בתחילת הדרך ורק נזכיר שבעכבות הפיצול באוהדים ובעכבות זה שהקבוצה המקורית קיימת אין בכלל את הפריבילגיה לסרב להצעה כזו.
אלא אם כן אתם מחליטים שבעלות אוהדים מעל הכל. כולל מעל הפועל ירושלים ומחליטים לקבע את הפילוג לעולמי עד (לגיטימי, אבל אין דרך חזרה).

לפני 4 שנים הייתה ישיבת אוהדים סוערת. דומה לזו שעומדת להיות בשבת. על הפרק היה... קניית הפועל מסאסי. הכל היה נראה טוב מכדי להיות אמיתי. הוצגו פריסת חובות והכל. רק למקרה חירום מישהו אמר (אבי טבקין?) שיכין תכנית להקמת קבוצה חדשה בליגה ג'. אפילו חילקנו פלאיירים למען האיחוד. שמרתי כמה מהם. זו הייתה הזדמנות אחרונה.
כעבור שלוש שנים, בקיץ האחרון, הייתה עוד הזדמנות אחרונה מול מוטי גמיש. וכעת עוד הזדמנות אחרונה.
אסור לנו להצביע כאן מלחץ "הזדמנות אחרונה" ולא ממניעים של כך נהיה "קבוצה חזקה שתצליח ותזכה בתארים": שני המניעים הללו הוכחו כלא בהכרח נכונים. הפועל מאוחדת יכלה לדשדש יופי בליגת המשנה עוד שנים רבות. היינו בעבר קבוצה אדומה אחת וחוץ מגביע ב-73, התנדנדנו "מאוחדים ואדומים" בין הליגות מאז סוף שנות השבעים.

אני לא רואה סיבה להתאחד ללא בעלות אוהדים.

עד מתי?
עברו 7 שנים והפועל ירושלים עדיין עם יוסי סאסי ועדיין מפוצלת בין אוהדיה.
בכנות מלאה אני לא חושב שיש מה להתווכח. לפי המשפט האחרון שלך, אני מבין שפיצול האוהדים (כאמור, 7 שנים) לא מפריע לך יותר מידי וגם זה שישנו מועדון הפועל ירושלים שנהפך ליריב שלך לא מדיר שינה מעינייך.

דעתך לגיטימית, רק אומר דבר אחרון- אחרי 7 שנים רצוי להבין שלא תקבל את כל מה שאתה רוצה. לא יודע אם אתה אישית, אבל כל אוהד הפועל ירושלים שנמצא בקטמון צריך להחליט מה יותר חשוב לו: מועדון הפועל ירושלים מפוייס על כל אוהדיו (ובלי סאסי) או קבוצת אוהדים נחמדה עם מטרות שלא קשורות יותר להפועל ירושלים.
אני מבין שזו החלטה לא קלה, אבל מצד שני מקבלים פה משהו שלפני 7 שנים כל אוהד הפועל היה חותם עליו.

גם בלי סאסי, גם בעלות אוהדים וגם איחוד אוהדים אמיתי ופיוס: לא יהיה.

קודם כל נכון. אני מודע לזה שהקרע כואב לאוהדים מסויימים יותר מאשר כואב לי (למרות שיש לי בני משפחה שם). אני בהחלט מכבד את זה וזו נקודה חשובה שצריך להתייחס אליה.

וגם נכון שלפני שבע שנים הייתי מסתפק ב"בלי סאסי". אבל למדתי מאז דבר או שניים. בין השאר למדתי מה זה ליגה ג', מי זה ג'וני או כפיר מלול וגם מה המשמעות של קבוצת אוהדים. למדתי על קשר בין אוהד לקבוצה שכלל לא ידעתי שקיים. כך אני רוצה לאהוד כך את הפועל ירושלים המאוחדת. לאהוד ולאהוב אותה כמו שאני היום אוהב את קטמון. על זה אני לא רוצה לוותר!

אחלה, אז תגיד את זה בקול רם וברור בלי לכבס מילים: אתה בעצם מעדיף קבוצת אוהדים, הפועל ירושלים כבר פחות חשובה לך.
אם זה המצב - אז בואו נפסיק בכלל להצהיר שהפועל ירושלים היא המטרה כי זה שקר אחד גדול

בוא תגיד אתה בקול רם וברור בלי לכבס מילים:

אתה בעצם מעדיף לחזור לשם 'הפועל ירושלים' בכל מחיר. בלי שום קשר להצעה שעל הפרק (מדהים איך עם הזמן זה הופך מבעלות חלקית, לניהול של העמותה, למעורבות, ובסוף למעורבות חלקית - אלוהים יודע מה זה אומר). אנשים פה כל כך מתגעגעים, כל כך קרוע להם הלב (בלי לזלזל - גם לי קרוע הלב) שפשוט מוכנים לנטוש את כל מה שעשינו וכל מה שלמדנו בשבע שנים האחרונות. משכנעים את עצמם שליפקין "אחד משלנו", "אוהד הפועל". גם יונה אוהד הפועל. גם רמון אוהד הפועל תל אביב. אז מה אם הסתפקנו פעם בלהעיף את סאסי. גם בשנות החמישים הסתפקו בכיכר לחם. התקדמנו מאז - וזה לא קשור לעניין החברתי או לקהילתיות או לכל דבר אחר ש"התאהבנו בו". פשוט הבנו מה הפתרון היחיד לחוסר האונים שהרגשנו. לחוסר האונים שמרגישים כמעט כל אוהדי הקבוצות בישראל שנתונים למרותם של בעלי הון, שלא משנה מה יגידו ואת מי הם אוהדים - הכסף הוא שקובע את פעולותיהם והחלטותיהם. הפתרון הוא קבוצה בבעלות אוהדים. זו לא מטרה שהחליפה את הרצון להציל את הפועל ירושלים. זו הדרך היחידה להציל את הפועל ירושלים.

נכון מאוד. מודה ומתוודה - אני אוהד הפועל ירושלים ואותה אמשיך לאהוד. וביום שאבין שקטמון זו קבוצה ששואפת להחליף את הפועל ירושלים אני לא אהיה פה שנייה.
סליחה שלא "התקדמתי" והבנתי שהדרך לאהוד קבוצה היא בעצם להקים קבוצת אוהדים עם שם שונה, ומעבר לזה - שתתמודד מול הקבוצה השנייה באותה הליגה

אם נבין שקטמון זו קבוצה ששואפת להחליף את הפועל ירושלים, אני אעזוב יחד איתך. אבל זה לא המצב כרגע - לפחות לא כפי שאני רואה אותו. העובדה שגילינו במהלך השנים האחרונות שהמודל של קטמון הוא המודל הנכון להפועל ירושלים, לא אומר שאנחנו רוצים להחליף אחת בשנייה. וגם אם אתה לא רואה את זה, דווקא כן "התקדמת" - עובדה שעשית את זה ועברת לקטמון, הקמת "קבוצת אוהדים עם שם שונה". והמהלך היפה הזה שעשית ועשינו כולנו באמת קיבל תפנית כואבת ומבחן קשה בדמות פגישה באותה הליגה עם הקבוצה השנייה - אבל זה לא אומר שאנחנו צריכים לחזור עם הזנב בין הרגליים רק כי קשה לנו עם המצב ומגיע "משיח" שפותר, כיבכול, את כל הבעיות. וזה שאוהדי המקורית או התקשורת כבר מפמפמים שבע שנים שאנחנו חלופה זולה במקרה הטוב או בוגדים במקרה הרע - לזה כבר התרגלתי, לעומת זאת לזה שאנשים מבפנים, מתוך קטמון, טוענים יותר ויותר שקטמון זה סתם "שם שונה", או שהיא הפכה למטרה וכו וכו - עם זה קשה לי וכואב לי באמת.
עבור לתחילת הדף

עילי עילי מנותק

139 הודעות

נשלח - 07/01/2014 :  16:23:15  הצג פרופיל שלח ל- עילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי עילי

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי עילי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי roi

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי roi

ציטוט:

בקיצור, אחרי 19 שנה יש הזדמנות חד פעמית להפרד מיוסי סאסי הבעלים הגרוע בתולדות הכדורגל הישראלי.
כבונוס מקבלים בעלים נחמד מאד (כך התרשמתי) שגם אוהד את הקבוצה וגם רוצה מעורבות אוהדים/שיתוף אוהדים/איך שלא תקרא לזה.
אני חושב שההצעה הזו הייתה נחשבת לחלומית בתחילת הדרך ורק נזכיר שבעכבות הפיצול באוהדים ובעכבות זה שהקבוצה המקורית קיימת אין בכלל את הפריבילגיה לסרב להצעה כזו.
אלא אם כן אתם מחליטים שבעלות אוהדים מעל הכל. כולל מעל הפועל ירושלים ומחליטים לקבע את הפילוג לעולמי עד (לגיטימי, אבל אין דרך חזרה).

לפני 4 שנים הייתה ישיבת אוהדים סוערת. דומה לזו שעומדת להיות בשבת. על הפרק היה... קניית הפועל מסאסי. הכל היה נראה טוב מכדי להיות אמיתי. הוצגו פריסת חובות והכל. רק למקרה חירום מישהו אמר (אבי טבקין?) שיכין תכנית להקמת קבוצה חדשה בליגה ג'. אפילו חילקנו פלאיירים למען האיחוד. שמרתי כמה מהם. זו הייתה הזדמנות אחרונה.
כעבור שלוש שנים, בקיץ האחרון, הייתה עוד הזדמנות אחרונה מול מוטי גמיש. וכעת עוד הזדמנות אחרונה.
אסור לנו להצביע כאן מלחץ "הזדמנות אחרונה" ולא ממניעים של כך נהיה "קבוצה חזקה שתצליח ותזכה בתארים": שני המניעים הללו הוכחו כלא בהכרח נכונים. הפועל מאוחדת יכלה לדשדש יופי בליגת המשנה עוד שנים רבות. היינו בעבר קבוצה אדומה אחת וחוץ מגביע ב-73, התנדנדנו "מאוחדים ואדומים" בין הליגות מאז סוף שנות השבעים.

אני לא רואה סיבה להתאחד ללא בעלות אוהדים.

עד מתי?
עברו 7 שנים והפועל ירושלים עדיין עם יוסי סאסי ועדיין מפוצלת בין אוהדיה.
בכנות מלאה אני לא חושב שיש מה להתווכח. לפי המשפט האחרון שלך, אני מבין שפיצול האוהדים (כאמור, 7 שנים) לא מפריע לך יותר מידי וגם זה שישנו מועדון הפועל ירושלים שנהפך ליריב שלך לא מדיר שינה מעינייך.

דעתך לגיטימית, רק אומר דבר אחרון- אחרי 7 שנים רצוי להבין שלא תקבל את כל מה שאתה רוצה. לא יודע אם אתה אישית, אבל כל אוהד הפועל ירושלים שנמצא בקטמון צריך להחליט מה יותר חשוב לו: מועדון הפועל ירושלים מפוייס על כל אוהדיו (ובלי סאסי) או קבוצת אוהדים נחמדה עם מטרות שלא קשורות יותר להפועל ירושלים.
אני מבין שזו החלטה לא קלה, אבל מצד שני מקבלים פה משהו שלפני 7 שנים כל אוהד הפועל היה חותם עליו.

גם בלי סאסי, גם בעלות אוהדים וגם איחוד אוהדים אמיתי ופיוס: לא יהיה.

קודם כל נכון. אני מודע לזה שהקרע כואב לאוהדים מסויימים יותר מאשר כואב לי (למרות שיש לי בני משפחה שם). אני בהחלט מכבד את זה וזו נקודה חשובה שצריך להתייחס אליה.

וגם נכון שלפני שבע שנים הייתי מסתפק ב"בלי סאסי". אבל למדתי מאז דבר או שניים. בין השאר למדתי מה זה ליגה ג', מי זה ג'וני או כפיר מלול וגם מה המשמעות של קבוצת אוהדים. למדתי על קשר בין אוהד לקבוצה שכלל לא ידעתי שקיים. כך אני רוצה לאהוד כך את הפועל ירושלים המאוחדת. לאהוד ולאהוב אותה כמו שאני היום אוהב את קטמון. על זה אני לא רוצה לוותר!

אחלה, אז תגיד את זה בקול רם וברור בלי לכבס מילים: אתה בעצם מעדיף קבוצת אוהדים, הפועל ירושלים כבר פחות חשובה לך.
אם זה המצב - אז בואו נפסיק בכלל להצהיר שהפועל ירושלים היא המטרה כי זה שקר אחד גדול

בוא תגיד אתה בקול רם וברור בלי לכבס מילים:

אתה בעצם מעדיף לחזור לשם 'הפועל ירושלים' בכל מחיר. בלי שום קשר להצעה שעל הפרק (מדהים איך עם הזמן זה הופך מבעלות חלקית, לניהול של העמותה, למעורבות, ובסוף למעורבות חלקית - אלוהים יודע מה זה אומר). אנשים פה כל כך מתגעגעים, כל כך קרוע להם הלב (בלי לזלזל - גם לי קרוע הלב) שפשוט מוכנים לנטוש את כל מה שעשינו וכל מה שלמדנו בשבע שנים האחרונות. משכנעים את עצמם שליפקין "אחד משלנו", "אוהד הפועל". גם יונה אוהד הפועל. גם רמון אוהד הפועל תל אביב. אז מה אם הסתפקנו פעם בלהעיף את סאסי. גם בשנות החמישים הסתפקו בכיכר לחם. התקדמנו מאז - וזה לא קשור לעניין החברתי או לקהילתיות או לכל דבר אחר ש"התאהבנו בו". פשוט הבנו מה הפתרון היחיד לחוסר האונים שהרגשנו. לחוסר האונים שמרגישים כמעט כל אוהדי הקבוצות בישראל שנתונים למרותם של בעלי הון, שלא משנה מה יגידו ואת מי הם אוהדים - הכסף הוא שקובע את פעולותיהם והחלטותיהם. הפתרון הוא קבוצה בבעלות אוהדים. זו לא מטרה שהחליפה את הרצון להציל את הפועל ירושלים. זו הדרך היחידה להציל את הפועל ירושלים.

נכון מאוד. מודה ומתוודה - אני אוהד הפועל ירושלים ואותה אמשיך לאהוד. וביום שאבין שקטמון זו קבוצה ששואפת להחליף את הפועל ירושלים אני לא אהיה פה שנייה.
סליחה שלא "התקדמתי" והבנתי שהדרך לאהוד קבוצה היא בעצם להקים קבוצת אוהדים עם שם שונה, ומעבר לזה - שתתמודד מול הקבוצה השנייה באותה הליגה

אם נבין שקטמון זו קבוצה ששואפת להחליף את הפועל ירושלים, אני אעזוב יחד איתך. אבל זה לא המצב כרגע - לפחות לא כפי שאני רואה אותו. העובדה שגילינו במהלך השנים האחרונות שהמודל של קטמון הוא המודל הנכון להפועל ירושלים, לא אומר שאנחנו רוצים להחליף אחת בשנייה. וגם אם אתה לא רואה את זה, דווקא כן "התקדמת" - עובדה שעשית את זה ועברת לקטמון, הקמת "קבוצת אוהדים עם שם שונה". והמהלך היפה הזה שעשית ועשינו כולנו באמת קיבל תפנית כואבת ומבחן קשה בדמות פגישה באותה הליגה עם הקבוצה השנייה - אבל זה לא אומר שאנחנו צריכים לחזור עם הזנב בין הרגליים רק כי קשה לנו עם המצב ומגיע "משיח" שפותר, כיבכול, את כל הבעיות. וזה שאוהדי המקורית או התקשורת כבר מפמפמים שבע שנים שאנחנו חלופה זולה במקרה הטוב או בוגדים במקרה הרע - לזה כבר התרגלתי, לעומת זאת לזה שאנשים מבפנים, מתוך קטמון, טוענים יותר ויותר שקטמון זה סתם "שם שונה", או שהיא הפכה למטרה וכו וכו - עם זה קשה לי וכואב לי באמת.

אם לא יקרה האיחוד הפעם, אז איך בדיוק קטמון לא מחליפה את הפועל ירושלים? מתי יגיע היום שבו תגיד שאתה רוצה לחזור להיות הפועל ירושלים?
הבנתי, כשיגיע היום שבו יגיע מישהו, יכסה את כל החובות, יוותר על השליטה, ייתן ניהול מלא לאוהדים, יזוז הצידה, כל פעם שנרצה להתחזק נבקש ממנו כסף, את הגרעונות ואת החובות של הקבוצה הוא יכסה, אבל את הקרדיט על הצלחת הקבוצה אנחנו ניקח, ונתהדר בקבוצת אוהדים וכו' וכו'. בקיצור - אף פעם.
עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 07/01/2014 :  16:43:46  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רוצה לחדד את מה שאומר עילי.קורא את ההסברים של המתנגדים שנה אחר שנה ,חלק מהחששות מקבל חלק לא.רק רוצה לשאול ולהבין דבר אחד ,מי שמתנגד מה הוא אומר למי שלא רואה את הפועל קטמון כהפועל ירושלים (או לפחות לא מלאה) ושואף לחזור אליה ,איך ומתי זה ייקרה ?כשסאסי ימות ואח"כ כל הבנים שלו ימותו?כשהפועל ירושלים תתפרק מעצמה?או כמו שעילי אמר יצוץ מהשמיים איזה נדבן מסתורי שיירצה לקחת את כל החובות עליו ולעוף לכל הרוחות? קטמון תמכור איזה שחקן ותעשה רווח מדהים?
תכלס,אם יש לכם תחזית ריאלית ורצינית נא להגיד.אבל האמת שאין סיטואציה ריאלית כזו.אז במקום להסביר כל פעם למה לא, פשוט תודו שזה לא ייקרה אף פעם ולשיטתכם במצב שישנו זה גם לא נורא שזה לא ייקרה.
עבור לתחילת הדף

לב אדום מקטמון לב אדום מקטמון מנותק

392 הודעות

נשלח - 07/01/2014 :  16:45:35  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

אני בדרבי שרתי הפועל של האוהדים
מה שמוצע זה בחזרה לעבר
לא מבין את הויכוח, הקמנו משהו שאין לו אח ורע בכדורגל הישראלי
למה רוצים לחזור? לבעל הון שיהיה טוב ככל שיהיה לא יתן לאוהדים מעורבות
הפועל קטמון היא נווה מדבר ונקודת אור בכדורגל הישראלי המכוער
רוצה להשאר באור
מבחינתי יש קטמון שהיא הפועל האמיתית ומי שרוצה שיצטרף ישפיע מבפנים
מבחינתי רק הפועל בבעלות האוהדים אחרת חוזרים לעבר הרע
תנו לי תנו לי עוד ועוד.......
קטמון.......קטמון..........
עבור לתחילת הדף

Gorbin Gorbin מנותק

54 הודעות

נשלח - 07/01/2014 :  20:29:25  הצג פרופיל שלח ל- Gorbin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טוב אז ככה, לא קראתי פה את כל התגובות כי פשוט חשבתי שזה מיותר, כל אחד ניתח את המצב בצורה אחרת.
המצב שאני אישית נמצא בו מאז הקיץ האחרון הוא מבלבל מאוד. המיזם הזה שנקרא ״ הפועל קטמון״
זה משהו מדהים, לדעתי הדבר הכי סימפטי ויפה בכדורגל, למרות זאת, אני פשוט לא יכול יותר לראות את ״הפועל ירושלים" משחקת ולעודד קבוצה אחרת. זה משהו שנוצר עם השנים ולא נשכח אף פעם.
עם כל החרא שסאסי האכיל אותנו, זאת עדיין הקבוצה שתמיד אהבנו ואהדנו. שלא תבינו לא נכון, אני בעד ותמיד הייתי בעד הקמת קבוצת אוהדים אבל עכשיו, שעלינו לליגה הלאומית ועשינו היסטוריה- אני חושב שהגיע הזמן לפרוש בשיא.
בקיץ האחרון הייתה לי ולעוד רבים כמוני תקווה שיגיע האיחוד שלו חיכינו. כשקראתי בone את הכותרת- ״ יש איחוד בירושלים״ התרגשתי, ירדה לי דמעה. יום למחרת קראתי פה בפורום שלא יהיה איחוד, והפעם הדמעה ירדה מעצב. השנה לא הגעתי להרבה משחקים כמו בשנה שעברה, הגעתי לאשדוד בתחילת השנה, כמה משחקי חוץ וגם למשחקי בית קצת, המשחק כמובן שזכור לי הכי הרבה זה המשחק שאני לא יודע איך לכנות אותו. אוי כמה עצוב זה היה לפני שריקת הפתיחה ואת האמת, גם אחרי סיום המשחק. בשריקת הסיום שמחתי, באמת שמחתי, הייתי בטוח שהאוהדים ניצחו את בעלי ההון, ואת סאסי. למרות זאת, הרגשתי תחושה של פספוס, חשבתי לעצמי למה כל האוהדים האדומים שהיו במשחק לא יכולים להיות ביחד? עמדתי שם ביציע המזרחי מסתכל אל עבר היציע הנגדי ואומר לעצמי, הרי האוהדים שם ביציע המערבי הם אלה שגדלתי איתם ביציע, שעברו איתי את כל הרגעים הטובים ואת כל הטראומות, הם אחים שלי. עכשיו אני מרגיש שאולי יש עוד הזדמנות לאיחוד המיוחל, יוסי ליפקין פונה אלינו ואומר שיחסה את כל החובות ויאחד את הקבוצות, יוסי ליפקין- ישר כח!
ועכשיו פנייה אליכם, או בעצם אלינו- הגיע הזמן! עברנו המון במיזם המדהים הזה, הגענו עד לפה ועכשיו הגיע הזמן לחזור הביתה, לפרוש בשיא. יהיה לנו אחוזים בבעלות הקבוצה כאוהדים, אז למה לא?
אם זה לא יקרה הקיץ, אז אני מצטער, אני אצטרך להגיד שלום. אני לא חושב שאצליח להישאר ככה.

זה מה שאני חושב, מצטער על הפוסט הארוך אבל הייתי חייב לומר את אשר על ליבי.

נערך על ידי - Gorbin ב-07/01/2014 20:40:30
עבור לתחילת הדף

רבי מאיר רבי מאיר מנותק

472 הודעות

נשלח - 07/01/2014 :  21:00:53  הצג פרופיל שלח ל- רבי מאיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גורבין לא נראה לי שאתה צריך לדאוג מתוצאות ההצבעה.
הבעיה שלך היא שחלק גדול של החברים החדשים שלך יפרוש.
זה לא שהם נגד איחוד, הם פשוט בעד הרעיון של קבוצת אוהדים.
עכשיו בגלל שהם מבינים אותך ומבינים את החשיבות של האיחוד, הם יצביעו בעד ואחר כך יפרשו בשקט.

אני חושב שאתה צריך לדאוג מהפרישה הזאת.

עבור לתחילת הדף

Gorbin Gorbin מנותק

54 הודעות

נשלח - 07/01/2014 :  21:15:51  הצג פרופיל שלח ל- Gorbin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רבי מאיר

גורבין לא נראה לי שאתה צריך לדאוג מתוצאות ההצבעה.
הבעיה שלך היא שחלק גדול של החברים החדשים שלך יפרוש.
זה לא שהם נגד איחוד, הם פשוט בעד הרעיון של קבוצת אוהדים.
עכשיו בגלל שהם מבינים אותך ומבינים את החשיבות של האיחוד, הם יצביעו בעד ואחר כך יפרשו בשקט.

אני חושב שאתה צריך לדאוג מהפרישה הזאת.

אין מה לעשות, אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. אני גם לא כל כך בטוח שהם יפרשו, מה שליפקין מציע לפי מה שהבנתי 50% לאוהדים. זה או שהם יפרשו או אני ועוד כמה וכמה שאהדו את הפועל עוד לפני שהם הכירו אותה. אין לי אליהם שום דבר רע כמובן, מכבד אותם ואוהב אותם מאוד, הם בעצם חלק מאיתנו, אבל אסור לשכוח למה המיזם הזה הוקם.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 6 נושא קודם פניה אישית מיוסי ליפקין נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07