משתמש |
פניה אישית מיוסי ליפקין |
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 07/01/2014 : 21:36:06
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי Gorbin מה שליפקין מציע לפי מה שהבנתי 50% לאוהדים. זה או שהם יפרשו או אני ועוד כמה וכמה שאהדו את הפועל עוד לפני שהם הכירו אותה. אין לי אליהם שום דבר רע כמובן, מכבד אותם ואוהב אותם מאוד, הם בעצם חלק מאיתנו, אבל אסור לשכוח למה המיזם הזה הוקם.
נראה לי שלא הבנת. לא שאני יודע מה ליפקין מציע בדיוק, אבל אפילו השמועה האופטימית ביותר לא דיברה על 50%. (אתה מדבר על % בעלות אני מניח ?) כך בחשבון שישנה קבוצה לא מבוטלת של אוהדי הפועל וותיקים דווקא, בני חמישים וצפונה, שקטמון כפי שהיא החזירה אותם באופן אקטיבי לאהבת נעוריהם. ההפרדה בין "אוהדי מיזם" לאוהדים "אותנטים" לא רק שהיא מעליבה, מתנשאת ולא פיירית, היא גם לא מדוייקת בלשון המעטה.
|
|
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 07/01/2014 : 21:41:14
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
ציטוט: נשלח במקור על ידי Gorbin מה שליפקין מציע לפי מה שהבנתי 50% לאוהדים. זה או שהם יפרשו או אני ועוד כמה וכמה שאהדו את הפועל עוד לפני שהם הכירו אותה. אין לי אליהם שום דבר רע כמובן, מכבד אותם ואוהב אותם מאוד, הם בעצם חלק מאיתנו, אבל אסור לשכוח למה המיזם הזה הוקם.
ישנה קבוצה לא מבוטלת של אוהדי הפועל וותיקים דווקא, בני חמישים וצפונה, שקטמון כפי שהיא החזירה אותם באופן אקטיבי לאהבת נעוריהם.
ארבעים וצפונה. |
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 07/01/2014 : 21:44:34
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עד שנגיע
ישנה קבוצה לא מבוטלת של אוהדי הפועל וותיקים דווקא, בני חמישים וצפונה, שקטמון כפי שהיא החזירה אותם באופן אקטיבי לאהבת נעוריהם.
ארבעים וצפונה.
סליחה אחי... |
|
|
Gorbin
54 הודעות |
נשלח - 07/01/2014 : 21:55:22
|
נראה לי שלא הבנת. לא שאני יודע מה ליפקין מציע בדיוק, אבל אפילו השמועה האופטימית ביותר לא דיברה על 50%. (אתה מדבר על % בעלות אני מניח ?) כך בחשבון שישנה קבוצה לא מבוטלת של אוהדי הפועל וותיקים דווקא, בני חמישים וצפונה, שקטמון כפי שהיא החזירה אותם באופן אקטיבי לאהבת נעוריהם. ההפרדה בין "אוהדי מיזם" לאו
הדים "אותנטים" לא רק שהיא מעליבה, מתנשאת ולא פיירית, היא גם לא מדוייקת בלשון המעטה.
מצטער, לא הבנתי נכון. משהו שאתה לא הבנת, אני לא עושה שום הפרדה ואם ככה זה היה נראה אז זו טעות. אין לי מה לומר חוץ מזה, הבעתי דעה בניסיון שמישהו אולי יבין אותי. |
|
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 07/01/2014 : 22:07:17
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי Gorbin
ציטוט:
אין מה לעשות, אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. אני גם לא כל כך בטוח שהם יפרשו, מה שליפקין מציע לפי מה שהבנתי 50% לאוהדים. זה או שהם יפרשו או אני ועוד כמה וכמה שאהדו את הפועל עוד לפני שהם הכירו אותה. אין לי אליהם שום דבר רע כמובן, מכבד אותם ואוהב אותם מאוד, הם בעצם חלק מאיתנו, אבל אסור לשכוח למה המיזם הזה הוקם.
ראשית, אם לצטט את יוסי ליפקין מראשית הת'רד: "הבטחה בכתב למעורבות אוהדים ללא שליטת אוהדים" - לא מבין איך אתה מצליח לקרוא מזה 50%. במצב של 50% כולם יבואו בריצה.
שנית, הם באמת יפרשו, לא לפני שהם יעניקו לך את הפועל ירושלים של יוסי ליפקין (הם יצביעו בעד ההצעה של ליפקין) וקבוצה אדומה אחת בעיר (הפועל קטמון ירושלים תפורק).
|
נערך על ידי - רבי מאיר ב-07/01/2014 22:08:40 |
|
|
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 07/01/2014 : 22:14:52
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רבי מאיר
ציטוט:
אין מה לעשות, אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. אני גם לא כל כך בטוח שהם יפרשו, מה שליפקין מציע לפי מה שהבנתי 50% לאוהדים. זה או שהם יפרשו או אני ועוד כמה וכמה שאהדו את הפועל עוד לפני שהם הכירו אותה. אין לי אליהם שום דבר רע כמובן, מכבד אותם ואוהב אותם מאוד, הם בעצם חלק מאיתנו, אבל אסור לשכוח למה המיזם הזה הוקם.
ראשית, אם לצטט את יוסי ליפקין מראשית הת'רד: "הבטחה בכתב למעורבות אוהדים ללא שליטת אוהדים" - לא מבין איך אתה מצליח לקרוא מזה 50%. במצב של 50% כולם יבואו בריצה.
שנית, הם באמת יפרשו, לא לפני שהם יעניקו לך את הפועל ירושלים של יוסי ליפקין (הם יצביעו בעד ההצעה של ליפקין) וקבוצה אדומה אחת בעיר (הפועל קטמון ירושלים תפורק).
אם הפועל ירושלים באמת חשובה לך אתה תצביע נגד ההצעה של ליפקין, כי למה שהוא מציע אין כל יתכנות כלכלית ומשם הדרך לאבדון קצרה מאד. אז מר רבי מאיר, אתה תצטרף לרוב שהולך ומתגבש נגד הזוועה שמוצעת לנו. |
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
|
|
Gorbin
54 הודעות |
נשלח - 07/01/2014 : 22:19:17
|
עוד הפעם, טעות שלי. הבנתי רק עכשיו, בכל זאת- לפחות לדעתי הגיע הזמן שהפועל ירושלים תהיה קבוצה אחת מאוחדת וחזקה, במקומה הראוי- ליגת העל. |
|
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 07/01/2014 : 23:43:52
|
עוד הפעם, טעות שלי. הבנתי רק עכשיו, בכל זאת- לפחות לדעתי הגיע הזמן שהפועל ירושלים תהיה קבוצה אחת מאוחדת וחזקה, במקומה הראוי- ליגת העל.
מסכים |
|
|
הסלע האדום
429 הודעות |
נשלח - 08/01/2014 : 10:25:46
|
אני עדיין ממתין שאחד מהמשכנעים להצביע נגד, יואיל בטובו אחרי ששנה שעברה זה נפסל בגלל שלא יכולנו לקחת חובות ,והשנה הוא רוצה שזה ייפסל כי איננו מסכימים לתנאים של מי שכן מוכן לקחת חובות עליו.איך ומתי לדעתו זה כן ייקרה בעתיד שנחבור להפועל ירושלים? |
|
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 08/01/2014 : 10:40:55
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הסלע האדום
אני עדיין ממתין שאחד מהמשכנעים להצביע נגד, יואיל בטובו אחרי ששנה שעברה זה נפסל בגלל שלא יכולנו לקחת חובות ,והשנה הוא רוצה שזה ייפסל כי איננו מסכימים לתנאים של מי שכן מוכן לקחת חובות עליו.איך ומתי לדעתו זה כן ייקרה בעתיד שנחבור להפועל ירושלים?
דבר ראשון, גדעון כבר ענה לך עוד לפני ששאלת. שנית, השאלה צריכה להיות מופנית אליך : איך תתקיים עמותת קטמון אחרי האיחוד עם ליפקין? או שאתה חושב שבמקרה כזה העמותה סיימה את תפקידה והגשימה את מטרותיה.
וגם אם אתה חושב ככה אז כבר די ברור שליפקין לא חושב כך.
אז מה יהיה? |
|
|
הסלע האדום
429 הודעות |
נשלח - 08/01/2014 : 11:06:21
|
גדעון ענה לי? איך בדיוק? הוא הציע לליפקין להצטרף לקטמון שזה גם לא ריאלי כי זה לא על הפרק וגם מקסימום יהפוך את קטמון ליותר אימפריה אבל זה לא קשור לחבירה להפועל ירושלים לאלו שחפצים בכך שאלתי תסריטים ריאליים ,סאסי ימות פעם זה יותר ריאלי ממה שאמרת. |
|
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 08/01/2014 : 11:16:26
|
גדעון ענה לי? איך בדיוק? הוא הציע לליפקין להצטרף לקטמון שזה גם לא ריאלי כי זה לא על הפרק וגם מקסימום יהפוך את קטמון ליותר אימפריה אבל זה לא קשור לחבירה להפועל ירושלים לאלו שחפצים בכך שאלתי תסריטים ריאליים ,סאסי ימות פעם זה יותר ריאלי ממה שאמרת.
גדעון כתב : במתווה הנוכחי שמוצע לנו, אתה מפרק את הפועל קטמון נקודה.
זאת התשובה.
ומכאן השאלה אליך. למרות שכמו האהדים של המקורית,התשובה שלך לא רלוונטית כי ליפקין רוצה את העמותה. הבעיה היא שההצעה שלו מפרקת אותה. |
|
|
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 08/01/2014 : 11:22:07
|
גדעון ענה לי? איך בדיוק? הוא הציע לליפקין להצטרף לקטמון שזה גם לא ריאלי כי זה לא על הפרק וגם מקסימום יהפוך את קטמון ליותר אימפריה אבל זה לא קשור לחבירה להפועל ירושלים לאלו שחפצים בכך שאלתי תסריטים ריאליים ,סאסי ימות פעם זה יותר ריאלי ממה שאמרת.
מה שמנסים להסביר לך שכמו בנושא החובות, גם במקרה זה יש ספק רב לגבי היתכנות של מה שליפקין מציע, או הציע (לפי המייל של איתן בפורום הסגור יתכנו שינויים). אם לא יחול שינוי מהותי, אזי ההצעה של "קטמון ללא קטמון", כלומר, עמותה ללא רוב בועד המנהל באופן קבוע (ולטעמי גם שליטה ב-51%) אין סיכוי שהחלק החשוב בתכנית ליפקין יתממש. מדובר בחלק בו אנו נתחייב לכסות את התצקיב, כאשר 3 מיליון חברות וחסויות והיתר התאחדות וטוטו. מנסים להסביר לליפקין שאם הוא רוצה את "קטמון", כלומר את הכסף, הוא צריך לתת את הניהול בלי יכולת להפסיק הסדר זה. בלי חלק זה, ה"קבוצה המאוחדת" תקלע למצוקה כלכלית מאד מהר, ואולי תגיע למקומות לא רצויים. שים לב שמה שהוא דורש, או דרש, הוא שנעביר אליו את הקבוצה שלנו (בה הושקעו עד היום 2.5 מיליון שקל מכיסם של אוהדים, ונשלם בתוך כמה שנים סכום דומה, אך כל השליטה תשאר בידו. (זה עונה על כל ההערות בדבר "זכותו של מי ששם את הכסף). בחלק הסגור יש פוסט שלי בנוגע ליתכנות הכלכלית של עירוני ליפקין, על פי המתווה שהוא צייר בפוסט שכתב לפני כמה ימים. תכנס ותקרא אם מתאים לך. |
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
נערך על ידי - avitemkin ב-08/01/2014 11:25:57 |
|
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 08/01/2014 : 11:28:19
|
http://www.one.co.il/Article/227844.html |
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
|
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
נשלח - 08/01/2014 : 11:39:29
|
סלע, אתה שייך למחנה שאומר לנו "קחו סיכון עם ליפקין, לא תקבלו הצעה טובה יותר...". ויש כנגדכם כמה טיעונים מצויינים שאתה חייב לחשוב עליהם: א. ליפקין לא מציע לנו שום דבר קונקרטי, רק דיבורים באוויר. הוא עדיין צריך לסגור חוזה מול סאסי, וזה כידוע משימה בלתי אפשרית. ב. ליפקין אומר שאין לו כסף להשקיע מעבר לכיסוי החובות, ולכן הוא רוצה שנהיה "מעורבים", כלומר נמשיך להתגייס בזמן ובכסף ובמאמץ עבור הקבוצה. מה הוא מציע בתמורה? לא הרבה. שלושה נציגים בהנהלה שהוא בעלת הבית שלה זה כסת"ח, לא שותפות. גם הסאסים מינו "נציגי אוהדים" בהנהלה שלהם ומצפים שנחזור הביתה, למועדון שהוא שלהם ושלהם בלבד. ג. משמעות ההצעה של ליפקין היא פירוקה למעשה של העמותה. הרי כמו שהעידו כאן הרבה אנשים על עצמם, בקבוצה שששיכת רק לליפקין גם אני לא אשקיע את שתי החברויות בעמותה והמנוי שהשקעתי השנה. אם יש לי בעל בית שהקבוצה היא שלו בטאבו, למה שאתאמץ עבורה? ד. היום שאחרי- כמו רובי שפירא ז"ל, כמו הרציקוביץ', כמו רמון, כמו עשרות רבות של שמות, גם לאוהדים שרוכשים את הקבוצה שאהבו נשבר הזין מתישהו, והם עוזבים ולוקחים את הכסף הגדול איתם. ואז מה? יבוא עוד סאסי, זה מה. וקטמון כאמור כבר לא תהיה קיימת, הרי לקחנו צ'אנס עם ליפקין...
אז מה יש לך ולמיכאל ולשאר הסוברים כמוכם לאמר בתגובה לטענות הכבדות משקל האלו? "יהיה בסדר, תסמכו על ליפקין שהוא אדם הגון". לא נראה לי, חבר, כשתהיה הצבעה אני מצביע נגד. |
|
|
פניה אישית מיוסי ליפקין |
|
|
|