משתמש |
על קללות ושנאה  |
עד המוות הפועל
38 הודעות |
נשלח - 17/11/2013 : 12:33:41
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c
נו, אז התחייבת לרכוש מניות במקרה של איחוד, יפה מאד מצדך ומצד חבריך. בינתיים בשורה התחתונה היחידים ששמים כבר שבע שנים כסף (מעבר למחיר הכרטיס, הכוונה) עבור המטרה ששמה הפועל ירושלים הם חברי עמותת הפועל קטמון, גם אם הדרך שלהם נראית לך ולתומפסון ולעד המוות שגויה. וכשנציגים שאני סומך עליהם כישרים והגונים מראים לי חובות בגובה מיליונים, ואומרים לי שזה עדיין לא הסכום הסופי, ושכיסוי החובות נשען על הבטחות להלוואות בתנאים נוחים שגם אותן נצטרך להחזיר, אז לא תודה. אנחנו אוהדים מהשורה, לא טייקונים, והדרך היחידה כנראה שנוכל לרכוש את הפועל היא באמצעות פירוק.
בדבר אחד צדקתם לחלוטין. העונה הזו, והמשחק שהיה עכשיו, הכריחו אותי להתעמת עם הסכיזופרניה של קטמון-סאדר שרוב מי שהגיע מהפועל המקורית סובל ממנה. והמסקנה שהגעתי אליה ברורה, אני לא חוזר לקבוצה עם בעלים יחיד שיוכל להתעלל בי כאוות נפשו, גם אם הוא ממש נחמד. אצלי המטרה אכן השתנתה לאורך השנים, מ"סאסי הביתה" ל"אנחנו בעצמנו".
יפה מאוד |
 |
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 17/11/2013 : 12:35:34
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אליה
פפירוס הצד השני לא רלוונטי כי הוא לא שומע כלום .רק את עצמו וגם את עצמו הוא לא שומע(ראה מה עמוס כתב)....אחוד (אם יהיה)יעבור דרכינו ולא דרכם בכלל אלה אנשים שלא יעשו כלום מלבד לקלל.......
אתה טועה. לא כולם שם אותו הדבר. אתה שומע רק את החלק הצעקני שהפך את השינאה לדבר העיקרי. יש שם אנשים אחרים. יש שם אוהדים שעוד ישבו בינינו. |
 |
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 17/11/2013 : 12:38:12
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
ציטוט: נשלח במקור על ידי אליה
פפירוס הצד השני לא רלוונטי כי הוא לא שומע כלום .רק את עצמו וגם את עצמו הוא לא שומע(ראה מה עמוס כתב)....אחוד (אם יהיה)יעבור דרכינו ולא דרכם בכלל אלה אנשים שלא יעשו כלום מלבד לקלל.......
אתה טועה. לא כולם שם אותו הדבר. אתה שומע רק את החלק הצעקני שהפך את השינאה לדבר העיקרי. יש שם אנשים אחרים. יש שם אוהדים שעוד ישבו בינינו.
צודק לגמרי. אליה, אני מאד מעריך אותך, אבל הסלזול בהם מבוסס על בורות . יש שם אנשים מעולים. |
 |
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 17/11/2013 : 12:54:46
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אוהב אותך סלמן עמר
ציטוט: נשלח במקור על ידי רבי מאיר
ציטוט: נשלח במקור על ידי עד המוות הפועל
מצטער להיות זה שאומר בפנים, אבל אם היה רצון אמיתי לאיחוד, החובות היו בסופו של דבר שוליים, כי אפשר לפרוס אותם לעשר שנים, למשל, ואז רק אחוז קטן מהתקציב כל עונה היה מופרש לחובות, שלא נדבר על ברקת שהתחייב לסייע בנושא החובות, אבל גם אותו לא היה צריך אם היה רצון אמיתי, אבל כנראה אין כזה, רק סיסמאות, וחבל, כי היה עצוב לראות 2 קבוצות הפועל בטדי בגלל ההנהגה אצלכם בראשות , מה לעשות, שרצקי, תימנע כל ניסיון אמיתי לאיחוד. הרבה אנשים אצלכם כבר הבינו את זה וחזרו הביתה, ואני מעריך שעוד יחזרו נוספים, בעיקר כאלה שלא חברים בעמותה.
תרדו כבר מהעץ הזה. זה הכי קל בעולם לשבת בבית בלי טיפת התחייבות מצידך (אפילו בעילום שם) ולהגיד לאחרים שהם היו יכולים לעשות פריסת חובות ועוד כל מיני רעיונות כאלו. ואז להגיד שבגלל שהם לא עשו את זה אז הם רשעים. אנחנו, ידידי, שמים את כספנו כל שנה (אתה מזלזל בזה וקורא לזה "קונים אהבה בכסף"). אתה קונה כרטיס למשחק (אולי אולי אתה מהקומץ שקונה מנוי) וזה כל מה שאתה נותן לקבוצתך האהובה (אפילו בעידוד אתם חלשים), אז באמת, אל תלמד אותנו על אהבה ואל תתיימר לעשות את החשבונות שלנו.
אנחנו רוצים איחוד, להבנתנו לא יכולנו לעמוד בתנאים שלו בקיץ. מכאן ולהפוך את זה להוכחת צביעותינו צריך המון המון חוצפה
לפני שבלון האיחוד התפוצץ ישבנו (בבית?) ואספנו אוהדים שהתחייבו לקנות מניות. אלא אם התכוונת לתרום איברים אני לא מבין למה אתה חושב שההתחייבות שלך שווה יותר משלי. עד כמה שאני יודע הכסף שהשקעת בקבוצה אחרת בשנים האחרונות לא נשמר ליום האיחוד ולכן לא רלוונטי. אגב האובססיה המוזרה שלכם לשמות, רבי זה שם פרטי?
רבי יכול להיות שם פרטי לא רע. בזמן שאתם התחייבתם לקנות אהבה באלף שקל (פלוס מינוס עוד כמה מאות) אנחנו קנינו - לא התחייבנו, אז כן, ההתחייבות שלי טובה משלך ולו רק בגלל הרקורד (ההשקעה חסרת החשיבות שלי לאורך השנים הביאה לכך שיש עם מי לנהל משא ומתן) |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 17/11/2013 : 12:57:01
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי papirus5
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
ועוד אגב, פפירוס, הדיון כאן ממש ממש לא מיותר. הוא כואב, אבל חשוב. ניסית להשתיק דיון דומה לקראת 'המחזור ה 11', זה לא היה נכון אז ולא נכון היום. הפורום כאן הוא בדיוק הבמה לדיונים כאלה, וכל עוד החבר'ה מהיציע הנגדי מדברים לא בהתלהמות ולעניין, ראוי ורצוי שנקיים דו שיח.
ניסית להתסיס אז לשם ההתססה, תוך פגיעה מכוערת באנשים סתם. היום יותר קל לך. אפילו אני, יש גבול לכמות הפעמים שאני מוכן שיקראו לי בוגד בלי לרצות שמי שאמר את זה יישב בשקט בכסאו. גם אני קפצתי בגולים, אז מאד קל לאנשים כמוך לקיים את הדיון הזה, כשהעצבים עוד רותחים. אבל מהמשחק הזה אני אזכור בסוף רק את דני כהן (הידוע כדני קוזו) בוכה לי ולגיא לרר על הכתף. אני אזכור שבצד השני יש בעיקר כאב, גם אם יש שם כאלה שלא יודעים מה לעשות איתו. ובגלל זה הדיון הזה מיותר, כי הפלטפורמה הזו מייצרת התססה ורק בדיבור אמיתי ונכונות להבין את הצד השני אפשר להגיע לאנשהו. ואגב - ביום בו יוסי ליפקין יקבל את הבעלות על הפועל ירושלים, בדקה, ליתר דיוק, הפועל קטמון ירושלים לא קיימת מבחינתי. אני אומר את זה עכשיו בקול כי כשיגיע היום אדע (בניגוד אליך) לשבת בשקט. ברור לי שצריך להיות מו"מ. ברור לי שיש דברים שהוא רוצה מאיתנו וכדאי תמורתם לעמוד על ניהול משותף אוהדים-בעלים, ובעיקר חשוב לי שיתחייב על האופן והמצב בו הוא מוסר את הקבוצה לאוהדים אם יימאס לו. כשיגיע היום אני לא אצעק את זה ולא אנסה לחבל (כמו שאתה עשית) בניסיון להשיג את זה, לכן אני אומר את זה עכשיו.
ממש לא מתחשק לי להפוך את זה לוויכוח אישי ביננו, אבל אין לך ולא יכול להיות לך שום הצדקה לאמר שניסיתי להתסיס ולפגוע. אתה מוזמן לחפש ציטוטים שלי, לא תמצא. מה שכן תמצא זה בדיוק ההפך - שניסיתי (באופן נאיבי) להגיע למצב שבו שני מחנות האוהדים ישבו יחד, בלי הבדלי יציעים, באיפוק, ואפילו הצעתי שנעשה ג'סטה חד פעמית ונבוא ללא סממני קטמון המיוחדים לנו. המעניין הוא שבסוף הבריגדה בכבודה ובעצמה ניסתה ליצור אווירה דומה של שיתוף, למרות שהם נאלצו 'לבחור צד' ולשבת במזרחי. ומהיכן אתה מביא שניסיתי לחבל באיחוד ?! סתם להטיח, בלי ביסוס ובלי בדיקה, רק כי לא משלמים פה לפי מילה? אני בעד איחוד, בתנאי שהנציגים הרשמיים והנבחרים שלי יאמרו שזה מה שנכון לעשות. יותר מיזה - אני מוכן, בכאב לב גדול, לוותר על השם 'קטמון' אם זה מה שצריך להקריב. יש ביננו הבדל משמעותי אחד - אתה כך אני מבין מוכן לקבל עליך עול של בעלים בעל הון כבעל הדעה, אני מוכן רק לשלב אחד כזה עם 51% לפחות בעלות של אוהדים. זה חילוקי דעות לגיטימיים, ובינתיים, עד שלא נאלץ להיפרד בו נשב ביחד ולא נציק אחד לשני לחינם. ואגב, למי שאמר שאנחנו עושים דה-לגיטימציה לליפקין - ממש לא. בפעם האלף -מודים לו מעומק הלב. אבל זכותנו לשאוף לשמר את אופי קבוצת האוהדים כפי שהיא, ואין סתירה. |
 |
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 17/11/2013 : 13:00:26
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c
בדבר אחד צדקתם לחלוטין. העונה הזו, והמשחק שהיה עכשיו, הכריחו אותי להתעמת עם הסכיזופרניה של קטמון-סאדר שרוב מי שהגיע מהפועל המקורית סובל ממנה. והמסקנה שהגעתי אליה ברורה, אני לא חוזר לקבוצה עם בעלים יחיד שיוכל להתעלל בי כאוות נפשו, גם אם הוא ממש נחמד. אצלי המטרה אכן השתנתה לאורך השנים, מ"סאסי הביתה" ל"אנחנו בעצמנו".
מסכים אבל גם ברור לי שנצטרך להתפשר.
דרך אגב, בבקשה תוריד את "סאדר" מהלקסיקון, אני ממש מבין למה זה פוגע בהם. ובאותו עניין, הסמל החדש שלהם ממש יפה אבל הוא מזכיר לי איזה סמל אחר...
|
 |
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 17/11/2013 : 13:04:24
|
יבואיום ויהיה איחוד העקר שיהיה בשליטת האוהדים ולא בעל הון אחרת יבוא יום ונחזור לימי סאסי יונה האפלים לשם לאמוכן לחזור הפועל של האוהדים ולא של בעל הון ולמרות הכול צריך סובלנות זה כלפי זה |
 |
|
אוהב אותך סלמן עמר
7 הודעות |
נשלח - 17/11/2013 : 13:39:14
|
מצטער להיות זה שאומר בפנים, אבל אם היה רצון אמיתי לאיחוד, החובות היו בסופו של דבר שוליים, כי אפשר לפרוס אותם לעשר שנים, למשל, ואז רק אחוז קטן מהתקציב כל עונה היה מופרש לחובות, שלא נדבר על ברקת שהתחייב לסייע בנושא החובות, אבל גם אותו לא היה צריך אם היה רצון אמיתי, אבל כנראה אין כזה, רק סיסמאות, וחבל, כי היה עצוב לראות 2 קבוצות הפועל בטדי בגלל ההנהגה אצלכם בראשות , מה לעשות, שרצקי, תימנע כל ניסיון אמיתי לאיחוד. הרבה אנשים אצלכם כבר הבינו את זה וחזרו הביתה, ואני מעריך שעוד יחזרו נוספים, בעיקר כאלה שלא חברים בעמותה.
תרדו כבר מהעץ הזה. זה הכי קל בעולם לשבת בבית בלי טיפת התחייבות מצידך (אפילו בעילום שם) ולהגיד לאחרים שהם היו יכולים לעשות פריסת חובות ועוד כל מיני רעיונות כאלו. ואז להגיד שבגלל שהם לא עשו את זה אז הם רשעים. אנחנו, ידידי, שמים את כספנו כל שנה (אתה מזלזל בזה וקורא לזה "קונים אהבה בכסף"). אתה קונה כרטיס למשחק (אולי אולי אתה מהקומץ שקונה מנוי) וזה כל מה שאתה נותן לקבוצתך האהובה (אפילו בעידוד אתם חלשים), אז באמת, אל תלמד אותנו על אהבה ואל תתיימר לעשות את החשבונות שלנו.
אנחנו רוצים איחוד, להבנתנו לא יכולנו לעמוד בתנאים שלו בקיץ. מכאן ולהפוך את זה להוכחת צביעותינו צריך המון המון חוצפה
לפני שבלון האיחוד התפוצץ ישבנו (בבית?) ואספנו אוהדים שהתחייבו לקנות מניות. אלא אם התכוונת לתרום איברים אני לא מבין למה אתה חושב שההתחייבות שלך שווה יותר משלי. עד כמה שאני יודע הכסף שהשקעת בקבוצה אחרת בשנים האחרונות לא נשמר ליום האיחוד ולכן לא רלוונטי. אגב האובססיה המוזרה שלכם לשמות, רבי זה שם פרטי?
רבי יכול להיות שם פרטי לא רע. בזמן שאתם התחייבתם לקנות אהבה באלף שקל (פלוס מינוס עוד כמה מאות) אנחנו קנינו - לא התחייבנו, אז כן, ההתחייבות שלי טובה משלך ולו רק בגלל הרקורד (ההשקעה חסרת החשיבות שלי לאורך השנים הביאה לכך שיש עם מי לנהל משא ומתן)
לא, אתה קנית מניות בהפועל קטמון, אני לא התחייבתי לקנות שם לכן העקיצה לא במקומה. אין לך שום רקורד בהפועל ירושלים מהבחינה הזאת, זה רלוונטי כמו שאני יעשה חישובים על דלק או פסיכולוג ספורט שהפועל גבתה ממני לאורך השנים. אולי אני אוהד יותר זמן ממך, אולי תרמתי יותר ממך, אתה לא יודע, אתה לא מחשבון ואל תתנשא עלי. בכל הזדמנות שהייתה, שרצינו לקנות את הפועל מסאסי , בניסיון האיחוד הראשון ובניסיון האיחוד האחרון בקיץ חלקנו היינו נכונים בצורה מאורגנת לתרום להפועל בפורמט שלכם, אתה יכול לשאול חברים שלך בקטמון.
אבל אני חושב שהבנתי את הראש שלכם והנקודה העיקרית שחוזרת היא שחשוב לכם להדגיש שאף אחד לא סופר אותנו. הקשבתי , שמעתי, הבנתי, מיציתי פה, תודה על האירוח. |
מי שקופץ שונא בית"ר |
נערך על ידי - אוהב אותך סלמן עמר ב-17/11/2013 13:40:13 |
 |
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 17/11/2013 : 13:46:28
|
רבי יכול להיות שם פרטי לא רע. בזמן שאתם התחייבתם לקנות אהבה באלף שקל (פלוס מינוס עוד כמה מאות) אנחנו קנינו - לא התחייבנו, אז כן, ההתחייבות שלי טובה משלך ולו רק בגלל הרקורד (ההשקעה חסרת החשיבות שלי לאורך השנים הביאה לכך שיש עם מי לנהל משא ומתן)
לא, אתה קנית מניות בהפועל קטמון, אני לא התחייבתי לקנות שם לכן העקיצה לא במקומה. אין לך שום רקורד בהפועל ירושלים מהבחינה הזאת, זה רלוונטי כמו שאני יעשה חישובים על דלק או פסיכולוג ספורט שהפועל גבתה ממני לאורך השנים. אולי אני אוהד יותר זמן ממך, אולי תרמתי יותר ממך, אתה לא יודע, אתה לא מחשבון ואל תתנשא עלי. בכל הזדמנות שהייתה, שרצינו לקנות את הפועל מסאסי , בניסיון האיחוד הראשון ובניסיון האיחוד האחרון בקיץ חלקנו היינו נכונים בצורה מאורגנת לתרום להפועל בפורמט שלכם, אתה יכול לשאול חברים שלך בקטמון.
אבל אני חושב שהבנתי את הראש שלכם והנקודה העיקרית שחוזרת היא שחשוב לכם להדגיש שאף אחד לא סופר אותנו. הקשבתי , שמעתי, הבנתי, מיציתי פה, תודה על האירוח.
אנחנו חייבים לספור אתכם ואנחנו גם נספור אתכם, לא יהיה איחד בלי דיאלוג בין האוהדים, לי זה ברור. מה שכן, פורמט השיחות פה אבוד כנראה. כמו לרוב בדפים שלכם. פרופורציות. |
 |
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 17/11/2013 : 14:39:54
|
לא מזלזל באף אחד ואזכיר שאני היתי בין הבודדים שקראו לאחוד מתוך הבנה טהורה שרק מאוחדים יוכלו להצליח וגם כל עוד ישנם אוהדים אדומים שהם לא א תנו אז חובה להחזירם.כן אז טענתי וטענתי רק שכל ההשתלחויות שלהם עלינו בסופו של דבר התחילו לעלות לי על העצבים,סליחה נשמות אני לא כל כך סובלני כמו שלמי מלכה ואחרים אבל בשום פנים ואופן לא מזלזל אני רק עייף מלהוכיח כל פעם את האקסיומות שבן שלי והוא בן שיש מבין גם בלי להסביר.תבינו אפשר לאל להיות מרוצים אפשר לשלול דברים אפשר לשנוא אנשים אבל יש גבול גם לשנאה אז כתבת בלאש אתמול ששנאה הבעירה אותם על דעתם אני מסכים אבל משם ול"שי אהרון נחסל אותך","פה רק אשכנזים ושם אוהדי הפועל" זה טיפ טיפה גדש הסאה שלי ומנוגד לכל ערך בסיסי בו גדלתי.אני יכול לקבל את זה מביתרים כי זה מה שהם אבל לא מהקהל שלי........אוהב את כולכם ממשיך להשקיע כדי לחנך את ילדים שלי לערך של הפועל אבל לא מוכן לסלוח גם אם רק מיעוט מקלל. |
אליה |
 |
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 17/11/2013 : 14:41:38
|
טוב מרוב ההתלהבות יצא לי עקום הת'רד אתם תבינו אני מקווה |
אליה |
 |
|
bily tompson
31 הודעות |
נשלח - 17/11/2013 : 15:05:00
|
אנחנו שוב חוזרים לסאסי שלדעתי הוא דמות שולית באיחוד מכיוון שאני לא רואה סרט שבו הוא גם נותן את הקבוצה וגם משלם את החובות , אין לו שום אינטרס לעשות את זה ! לגבי למה אנחנו לא מפגינים נגד סאסי באופן אישי אני חושב שמאז שהסכסוך המשפטי בינו לבין ויקטור הסתיים הפועל מנוהלת בסדר ,לא מושלם אבל בסדר גמור הקבוצה מתבססת על שחקני בית התשלומים לשחקנים מגיעים בזמן והקבוצה במצב טוב יותר מאשר המצב לפני הפילוג. בנוסף סאסי מביא מהבית כל שנה הרבה מאוד כסף אני לא חושב שזה הוגן לקלל ולנסות להחליף אותו בשעה שאנחנו מבאים כ 500-1000 צופים בממוצע למשחק שבקושי מכסים את עלות האבטחה והאצטדיון. מה גם שהוא נותן את הקבוצה בחינם ,אז למה אני צריך לקלל אותו? הכדור הוא במגרש שלכם אתם עזבתם אתם צריכים לחזור על מנת שיהיה איחוד .הדיאולג והמחוות (המדומת לדעתי) לא יביאו לשום איחוד . המצב כרגע הוא שמדובר בשתי קבוצות יריבות לדעתי אתם צריכים לשחרר את הפועל ירושלים ולהודות שאתם קבוצה אחרת וחדשה זה יהיה המעשה ההוגן לעשות,אך מכיוון שאני יודע שזה לא יקרה לפחות תפסיקו את מצג השווא שבו מצד אחד אתם מעודדים את שחקני שתי הקבוצות אבל שמחים כאשר שחקני הפועל ירושלים מפסדים בדקה ה90 זה לא הוגן וזה סתם מרגיז יותר. |
 |
|
papirus5
241 הודעות |
נשלח - 17/11/2013 : 15:10:00
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי bily tompson
אנחנו שוב חוזרים לסאסי שלדעתי הוא דמות שולית באיחוד מכיוון שאני לא רואה סרט שבו הוא גם נותן את הקבוצה וגם משלם את החובות , אין לו שום אינטרס לעשות את זה ! לגבי למה אנחנו לא מפגינים נגד סאסי באופן אישי אני חושב שמאז שהסכסוך המשפטי בינו לבין ויקטור הסתיים הפועל מנוהלת בסדר ,לא מושלם אבל בסדר גמור הקבוצה מתבססת על שחקני בית התשלומים לשחקנים מגיעים בזמן והקבוצה במצב טוב יותר מאשר המצב לפני הפילוג. בנוסף סאסי מביא מהבית כל שנה הרבה מאוד כסף אני לא חושב שזה הוגן לקלל ולנסות להחליף אותו בשעה שאנחנו מבאים כ 500-1000 צופים בממוצע למשחק שבקושי מכסים את עלות האבטחה והאצטדיון. מה גם שהוא נותן את הקבוצה בחינם ,אז למה אני צריך לקלל אותו? הכדור הוא במגרש שלכם אתם עזבתם אתם צריכים לחזור על מנת שיהיה איחוד .הדיאולג והמחוות (המדומת לדעתי) לא יביאו לשום איחוד . המצב כרגע הוא שמדובר בשתי קבוצות יריבות לדעתי אתם צריכים לשחרר את הפועל ירושלים ולהודות שאתם קבוצה אחרת וחדשה זה יהיה המעשה ההוגן לעשות,אך מכיוון שאני יודע שזה לא יקרה לפחות תפסיקו את מצג השווא שבו מצד אחד אתם מעודדים את שחקני שתי הקבוצות אבל שמחים כאשר שחקני הפועל ירושלים מפסדים בדקה ה90 זה לא הוגן וזה סתם מרגיז יותר.
מסכים עם הרבה ממה שכתבת. יש נזקים שסאסי כבר עשה והם גדולים עלינו. אנשים פה לדעתי מגזימים, אבל אני יכול להבין את החשש לקחת חובות כאלו לגוף נטול גב כלכלי. לכן צריך שילוב של בעל בית - וגם בשביל להעמיד תקציב לליגת על.
|
 |
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 17/11/2013 : 15:20:03
|
אבל אני חושב שהבנתי את הראש שלכם והנקודה העיקרית שחוזרת היא שחשוב לכם להדגיש שאף אחד לא סופר אותנו. הקשבתי , שמעתי, הבנתי, מיציתי פה, תודה על האירוח.
ממש לא הבנת את הראש שלי: אני סופר אותך ועוד איך. להתאחד אתכם זה אחד הדברים הכי חשובים לי. אתה פשוט כל כך רגיש לעצמך שאתה לא מרגיש שאתה לא סופר אותי. כן זה זה אולי הפתעה גדולה אבל אנחנו לא תפאורה ולא כליא ברק לתסכולים שלכם. אנחנו רוצים איחוד אתכם ואנחנו רוצים שתפסיקו לקלל אותנו. אם אין לך בעיה עם שתי הדרישות האלה אז ממש אין לנו ויכוח.
|
 |
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 17/11/2013 : 15:28:38
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי bily tompson
אנחנו שוב חוזרים לסאסי שלדעתי הוא דמות שולית באיחוד מכיוון שאני לא רואה סרט שבו הוא גם נותן את הקבוצה וגם משלם את החובות , אין לו שום אינטרס לעשות את זה ! לגבי למה אנחנו לא מפגינים נגד סאסי באופן אישי אני חושב שמאז שהסכסוך המשפטי בינו לבין ויקטור הסתיים הפועל מנוהלת בסדר ,לא מושלם אבל בסדר גמור הקבוצה מתבססת על שחקני בית התשלומים לשחקנים מגיעים בזמן והקבוצה במצב טוב יותר מאשר המצב לפני הפילוג. בנוסף סאסי מביא מהבית כל שנה הרבה מאוד כסף אני לא חושב שזה הוגן לקלל ולנסות להחליף אותו בשעה שאנחנו מבאים כ 500-1000 צופים בממוצע למשחק שבקושי מכסים את עלות האבטחה והאצטדיון. מה גם שהוא נותן את הקבוצה בחינם ,אז למה אני צריך לקלל אותו? הכדור הוא במגרש שלכם אתם עזבתם אתם צריכים לחזור על מנת שיהיה איחוד .הדיאולג והמחוות (המדומת לדעתי) לא יביאו לשום איחוד . המצב כרגע הוא שמדובר בשתי קבוצות יריבות לדעתי אתם צריכים לשחרר את הפועל ירושלים ולהודות שאתם קבוצה אחרת וחדשה זה יהיה המעשה ההוגן לעשות,אך מכיוון שאני יודע שזה לא יקרה לפחות תפסיקו את מצג השווא שבו מצד אחד אתם מעודדים את שחקני שתי הקבוצות אבל שמחים כאשר שחקני הפועל ירושלים מפסדים בדקה ה90 זה לא הוגן וזה סתם מרגיז יותר.
תגיד באיזה עולם כלכלי אתה חי בדיוק? מז'תומרת אתה לא רואה סרט שסאסי משלם את החובות ושאנחנו צריכים להודות לו שהוא נותן את הקבוצה בחינם? שהדביל ישלם את החובות שלו ,שיסדיר אותם שיציג אותם למען השם ואם לא שיעקלו לו את הבית ואת המכונית. לא יאומן איך "חינכו" אותכם שחובות זה סבבה ,ששחקנים מורשים לעזוב את הקבוצה רק אם הם מוותרים על משכורות ושהתחייבות לספקים זו בגדר המלצה. הזכרון הסלקטיבי שלך הוא פתטי.
אני מציע שאתה לא תציע ואידך זיל גמור. ותן לי להפתיע אותך לא עודדנו את שחקני שתי הקבוצות עודדנו רק קבוצה אחת אז מצג השווא הוא רק בראש שלך אז חבל שתתעצבן. בחרתם להשאר עם בעלים וניהול שרוקן את הקבוצה מתוכן באופן הדרגתי ,השפילו אותנו כאוהדים ,השאיר אותנו מחוץ למגרש בלי תקווה בלי עתיד בלי חלום תוך סגנון בוטה ,רדוד ועלוב ואנחנו צריכים להתנצל עוד?
|
 |
|
על קללות ושנאה  |
|
|
|