פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

על קללות ושנאה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  על קללות ושנאה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם על קללות ושנאה נושא הבא
עמוד: מתוך 5

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 17/11/2013 :  11:33:29  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עוד נקודה למחשבה:
יסבירו לי אוהדי הפועל ירושלים שמייחלים בכל מעודם לבעל ההון החדש בשכונה, ליפקין, איך זה מסתדר לכם שהוא הביא לנו במו כספו את מתן בראשי בדיוק בתזמון הנכון כדי למנוע מכם לנצח אותנו בשישי? עוכר הפועל שכמותו.
חברים יקרים בילי תומפסון, עד המוות, סלמן עמר, זה בדיוק ההבדל בין ניהול שפוי ומבוקר מקרוב ע"י אוהדים לבין גכמותיו של מאן דהוא שהיום הוא כאן ומחר אולי לא, או שבכלל יש לו אינטרסים כלכליים בניגוד עניינים לצרכי הקבוצה.
רק כדוגמה אחת קטנה - תראו את ההצבעה שקוראת היום על מחירי הכרטיסים שקטמון לוקחת. הרי זה כל כך נכון, וזה כל כך לא ייתכן אצלכם.
אגב, שוב תודה רבה מקרב לב לליפקין, באמת. אבל עם הוא (כמשל) בעלים חדש של קבוצה מאוחדת - אני, דוד חרוץ, אוהד הפועל ירושלים 47 שנים, לא בעסק.
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 17/11/2013 :  11:38:20  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ועוד אגב, פפירוס, הדיון כאן ממש ממש לא מיותר. הוא כואב, אבל חשוב. ניסית להשתיק דיון דומה לקראת 'המחזור ה 11', זה לא היה נכון אז ולא נכון היום. הפורום כאן הוא בדיוק הבמה לדיונים כאלה, וכל עוד החבר'ה מהיציע הנגדי מדברים לא בהתלהמות ולעניין, ראוי ורצוי שנקיים דו שיח.
עבור לתחילת הדף

גבעוני גבעוני מנותק

413 הודעות

נשלח - 17/11/2013 :  11:40:48  הצג פרופיל שלח ל- גבעוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי papirus5

ציטוט:
נשלח במקור על ידי גבעוני

ציטוט:
נשלח במקור על ידי עד המוות הפועל

מצטער להיות זה שאומר בפנים, אבל אם היה רצון אמיתי לאיחוד, החובות היו בסופו של דבר שוליים, כי אפשר לפרוס אותם לעשר שנים, למשל, ואז רק אחוז קטן מהתקציב כל עונה היה מופרש לחובות, שלא נדבר על ברקת שהתחייב לסייע בנושא החובות, אבל גם אותו לא היה צריך אם היה רצון אמיתי, אבל כנראה אין כזה, רק סיסמאות, וחבל, כי היה עצוב לראות 2 קבוצות הפועל בטדי בגלל ההנהגה אצלכם בראשות , מה לעשות, שרצקי, תימנע כל ניסיון אמיתי לאיחוד. הרבה אנשים אצלכם כבר הבינו את זה וחזרו הביתה, ואני מעריך שעוד יחזרו נוספים, בעיקר כאלה שלא חברים בעמותה.

יש לך מסמך שמראה שברקת התחייב כי לפי מה שאני יודע שביקשו ממנו מסמך כזה הואלא הביא חוץ מזה שאנחנו אמרנו מראש מה גובה הסכום שאנחנו יכולים לשלם ברגע שבדקני וגילנו שגובה החובות הוא יותר מזה ועדיין לא הגענו לכול החובות המוסתרים של סאסי לצערי לא היה מה לעשות אני באמת מקווה שליפקין לא השתפן ברגע האחרון והיקח את הפועל בשיתוף עם ההאוהדים אין בי כעס אלייכם אבל מצטער אני לא מבין ולא מקבל אתהשנאה והאלימות שלכם כלפינו ואולי זה רק כמה עשבים שוטים אבל הרוב נותן להם גיבוי

גבעוני - אם אתה בונה על יוסי ליפקין כדאי גם שתקשיב למה שהוא אומר.
הבדיקה שלו כרגע מאוששת את המספרים שניתנו על ידי מוטי גמיש על סדר הגודל של החובות וסותרת את הטענה שלנו שמדובר בבור ללא תחתית.
וזה ללא שום קשר לויכוח שמתנהל כאן, והוא סך הכל די מיותר.

המספרים שאנחנו הגענו אליהם אם אני לא טועה זה בסביבות ה7 מיליון בלי חובות לעייריבה ולספקים אולי עם החובות לא זוכר לפני זה אמרנו שאנחנו יכולים להביא בין 4-5 מיליון וכול החובות מעבר לזה סאסי משלם מישום מה הוא לא הסכים ולא קיבלנו התחייבות ברקת
עבור לתחילת הדף

רבי מאיר רבי מאיר מנותק

472 הודעות

נשלח - 17/11/2013 :  11:50:14  הצג פרופיל שלח ל- רבי מאיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

מצטער להיות זה שאומר בפנים, אבל אם היה רצון אמיתי לאיחוד, החובות היו בסופו של דבר שוליים, כי אפשר לפרוס אותם לעשר שנים, למשל, ואז רק אחוז קטן מהתקציב כל עונה היה מופרש לחובות, שלא נדבר על ברקת שהתחייב לסייע בנושא החובות, אבל גם אותו לא היה צריך אם היה רצון אמיתי, אבל כנראה אין כזה, רק סיסמאות, וחבל, כי היה עצוב לראות 2 קבוצות הפועל בטדי בגלל ההנהגה אצלכם בראשות , מה לעשות, שרצקי, תימנע כל ניסיון אמיתי לאיחוד. הרבה אנשים אצלכם כבר הבינו את זה וחזרו הביתה, ואני מעריך שעוד יחזרו נוספים, בעיקר כאלה שלא חברים בעמותה.

תרדו כבר מהעץ הזה. זה הכי קל בעולם לשבת בבית בלי טיפת התחייבות מצידך (אפילו בעילום שם) ולהגיד לאחרים שהם היו יכולים לעשות פריסת חובות ועוד כל מיני רעיונות כאלו. ואז להגיד שבגלל שהם לא עשו את זה אז הם רשעים.
אנחנו, ידידי, שמים את כספנו כל שנה (אתה מזלזל בזה וקורא לזה "קונים אהבה בכסף"). אתה קונה כרטיס למשחק (אולי אולי אתה מהקומץ שקונה מנוי) וזה כל מה שאתה נותן לקבוצתך האהובה (אפילו בעידוד אתם חלשים), אז באמת, אל תלמד אותנו על אהבה ואל תתיימר לעשות את החשבונות שלנו.

אנחנו רוצים איחוד, להבנתנו לא יכולנו לעמוד בתנאים שלו בקיץ. מכאן ולהפוך את זה להוכחת צביעותינו צריך המון המון חוצפה

עבור לתחילת הדף

לב אדום לב אדום מנותק

55 הודעות

נשלח - 17/11/2013 :  11:55:15  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למקטרים מהפועל ירושלים שאלה שתחשבו עליה טוב טוב.
מבחינתכם בגדנו,אשמנו,נטשנו מה שתרצו...מצפוני נקי.
אבל...אנחנו עשינו מעשה!!!!
מעשה שכוונתו הייתה להגיע לבסוף לקבוצה אחת שתנוהל בשליטה של אוהדי ולא נשל בעלי ממון אינטרסנטים ..ועובדה זה עובד.
אתם ישבתם בצד השני במשך שש שנים ולא עשיתם שום מעשה מלבד להשתלח ולהתלהם במילים.
למה לא הצטרפתם למאבק מהצד שלכם?
למה לא הפגנתם כנגד סאסי?
למה לא בניתם גשר בעשייה שתביא חזרה לאיחוד?
אתם טוענים שיש אלפי אוהדי הפועל שישבו במערבי מדוע לא גייסתם אותם למאבק פנימי להעיף את סאסי?
למה לא החרמתם משחקים במקום לשלשל לכיסו עוד כספים?
למה לא הפגנתם מחוץ לאצטדיון במשחקים שלכם?
יש עוד הרבה למה,ולמה,ולמה,....ודרך אגב עדיין לא מ אוחר מידי להתחיל לעשות מעשים במקום לברבר במילים...
וכן..אני גאה ושמח מאוד בשמחת הניצחון זו שמחה של אושר על כך שהשקעה ואמונה בדרך מובילה להצלחה. וכן השמחה הזו מתעצמת כי הוכחנו לאוהדים מבניכם שקיללו אותנו,הכפישו והחמיצו פנים כלפינו שהקמנו קבוצה שעושה היסטוריה בהווה ולא רק מתרפקת על זיכרונות עבר..
האם הייתם מעדיפים שנבחרת ישראל תצליח כיום או לדיראון עולם תסחוב איתה זיכרונות מ-1970.
אז במקום להתרכז במה שהיה תתחילו לעשות מעשים בצד שלכם שיובילו לגישור ואיחוד ,תתחילו בכך שתשתיקו קצת את אלה הכועסים והמלעיזים.
לא הייתי במערבי אז אני שואל..האם היו אנשים ביציע שם בזמן שקיללו את שי אהרון,את קטמון,את אשר גולה..שניסו קצת להרגיע את הרוחות..אני מקווה שכן כי אם לא היו כאלו זה מראה שנוח מאוד להישאר בצד של הקורבן התמידי והמאשים כי אז לא צריך לעשות כלום.
תנחומי על ההפסד הצורב אבל מותר לנו לשמוח ואפילו מאוד...שבוע אדום-קטמון שיהיה לנו..
עבור לתחילת הדף

עד המוות הפועל עד המוות הפועל מנותק

38 הודעות

נשלח - 17/11/2013 :  11:58:57  הצג פרופיל שלח ל- עד המוות הפועל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

עוד נקודה למחשבה:
יסבירו לי אוהדי הפועל ירושלים שמייחלים בכל מעודם לבעל ההון החדש בשכונה, ליפקין, איך זה מסתדר לכם שהוא הביא לנו במו כספו את מתן בראשי בדיוק בתזמון הנכון כדי למנוע מכם לנצח אותנו בשישי? עוכר הפועל שכמותו.
חברים יקרים בילי תומפסון, עד המוות, סלמן עמר, זה בדיוק ההבדל בין ניהול שפוי ומבוקר מקרוב ע"י אוהדים לבין גכמותיו של מאן דהוא שהיום הוא כאן ומחר אולי לא, או שבכלל יש לו אינטרסים כלכליים בניגוד עניינים לצרכי הקבוצה.
רק כדוגמה אחת קטנה - תראו את ההצבעה שקוראת היום על מחירי הכרטיסים שקטמון לוקחת. הרי זה כל כך נכון, וזה כל כך לא ייתכן אצלכם.
אגב, שוב תודה רבה מקרב לב לליפקין, באמת. אבל עם הוא (כמשל) בעלים חדש של קבוצה מאוחדת - אני, דוד חרוץ, אוהד הפועל ירושלים 47 שנים, לא בעסק.

הפועל
אני יענה לך דוד אין בעיה.
דבר ראשון אני מתאר לעצמי שהוא רצה לעשות מהלך לקרב בינו לבין קטמון וליצור מערכת של יחסי אמון, חוץ מזה הוא כבר תרם לכם בעבר, והדה לגיטימציה שאתם עושים לו פתאום, שוב, כי אתם לא רוצים איחוד, היא ממש לא לעניין.
דבר שני, הרי ברור לכל בר דעת שהמודל של קבוצה שגם תצליח בליגת העל וברמות יותר גבוהות חייב להיות שילוב של קבוצת אוהדים עם בעל בית מבוסס וחזק עם כסף, כאשר אפשר בקלות לנסח הסכם בו לנציגי האוהדים תהיה אפשרות להטיל וטו על החלטות מסוימות, ואפשר למצוא עוד הרבה פתרונות יצירתיים, אם רק רוצים.
עבור לתחילת הדף

לב אדום לב אדום מנותק

55 הודעות

נשלח - 17/11/2013 :  12:05:40  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:

עוד נקודה למחשבה:

הפועל
דבר ראשון אני מתאר לעצמי שהוא רצה לעשות מהלך לקרב בינו לבין קטמון וליצור מערכת של יחסי אמון, חוץ מזה הוא כבר תרם לכם בעבר, והדה לגיטימציה שאתם עושים לו פתאום, שוב, כי אתם לא רוצים איחוד, היא ממש לא לעניין.
דבר שני, הרי ברור לכל בר דעת שהמודל של קבוצה שגם תצליח בליגת העל וברמות יותר גבוהות חייב להיות שילוב של קבוצת אוהדים עם בעל בית מבוסס וחזק עם כסף, כאשר אפשר בקלות לנסח הסכם בו לנציגי האוהדים תהיה אפשרות להטיל וטו על החלטות מסוימות, ואפשר למצוא עוד הרבה פתרונות יצירתיים, אם רק רוצים.

שום בעל הון לא יקבל שליטה בקבוצת אוהדים.נקודה.!!!
שותף עד גג 49%...שליטה בידי האוהדים..אחרת לא עשינו כלום..ואם זה לא מקובל אז כנראה שנסתפק ב2 קבוצות בעיר כל אחת בדרכה היא.
איחוד רק בתנאים בריאים ל2 מחנות האוהדים.
אלה אם המחנה שלכם לא רוצה לקחת חלק ולתת לבעלי ההון לנהל כרצונם את הקבוצה.
עבור לתחילת הדף

אוהב אותך סלמן עמר אוהב אותך סלמן עמר מנותק

7 הודעות

נשלח - 17/11/2013 :  12:08:32  הצג פרופיל שלח ל- אוהב אותך סלמן עמר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רבי מאיר

ציטוט:

תרדו כבר מהעץ הזה. זה הכי קל בעולם לשבת בבית בלי טיפת התחייבות מצידך (אפילו בעילום שם) ולהגיד לאחרים שהם היו יכולים לעשות פריסת חובות ועוד כל מיני רעיונות כאלו. ואז להגיד שבגלל שהם לא עשו את זה אז הם רשעים.
אנחנו, ידידי, שמים את כספנו כל שנה (אתה מזלזל בזה וקורא לזה "קונים אהבה בכסף"). אתה קונה כרטיס למשחק (אולי אולי אתה מהקומץ שקונה מנוי) וזה כל מה שאתה נותן לקבוצתך האהובה (אפילו בעידוד אתם חלשים), אז באמת, אל תלמד אותנו על אהבה ואל תתיימר לעשות את החשבונות שלנו.

אנחנו רוצים איחוד, להבנתנו לא יכולנו לעמוד בתנאים שלו בקיץ. מכאן ולהפוך את זה להוכחת צביעותינו צריך המון המון חוצפה

לפני שבלון האיחוד התפוצץ ישבנו (בבית?) ואספנו אוהדים שהתחייבו לקנות מניות. אלא אם התכוונת לתרום איברים אני לא מבין למה אתה חושב שההתחייבות שלך שווה יותר משלי.
עד כמה שאני יודע הכסף שהשקעת בקבוצה אחרת בשנים האחרונות לא נשמר ליום האיחוד ולכן לא רלוונטי.
אגב האובססיה המוזרה שלכם לשמות, רבי זה שם פרטי?

מי שקופץ שונא בית"ר
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 17/11/2013 :  12:14:09  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

אני לא מבין - אם אנחנו שתי קבוצות יריבות ומותר לקלל אז למה אסור לשמוח? מה הסיפור? למה אתם מתבכיינים ששמחנו? עוד לא שמעתי על קבוצה שמתבכיינת שהאוהדים היריבים שמחו בגול....
אתה צודק, אתם לא חייבים לנו כלום ואנחנו לא חייבים לכם כלום. ירדתם כל כך נמוך השבוע והפסדתם בכל פרמטר שמהיום אתם קומץ פתטי ולא רלוונטי. יהיה איחוד, זה ברור. אתם לא חלק ממנו מבחינתי, גם זה כבר די ברור - לכם, ולנו, וסאסי, ולליפקין, ולברקת. לא הבאנו אתמול מאות בני נוער כדי שישבו בקבוצה מאוחדת ליד אנשים שמקללים במגפון "כלב בן זונה" את מנהל הקבוצה היריבה. לגיטימי לגיטימי, אבל אתם סתם רעש לבן. ואני לא רואה אתכם ממטר.

וואלה אחי מצטרף לא רק לכל מילה לכל אות ומוסיף שמבחנתי אני לא חייב כלום לאחד ממכם:הפועל קמה לתחייה בדמות קטמון אם אתם לא מבינים את זה זה עניין של פסיכיאטריה קלינית ולא שלי

אליה
עבור לתחילת הדף

papirus5 papirus5 מנותק

241 הודעות

נשלח - 17/11/2013 :  12:14:24  הצג פרופיל שלח ל- papirus5 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ועוד אגב, פפירוס, הדיון כאן ממש ממש לא מיותר. הוא כואב, אבל חשוב. ניסית להשתיק דיון דומה לקראת 'המחזור ה 11', זה לא היה נכון אז ולא נכון היום. הפורום כאן הוא בדיוק הבמה לדיונים כאלה, וכל עוד החבר'ה מהיציע הנגדי מדברים לא בהתלהמות ולעניין, ראוי ורצוי שנקיים דו שיח.

ניסית להתסיס אז לשם ההתססה, תוך פגיעה מכוערת באנשים סתם.
היום יותר קל לך. אפילו אני, יש גבול לכמות הפעמים שאני מוכן שיקראו לי בוגד בלי לרצות שמי שאמר את זה יישב בשקט בכסאו. גם אני קפצתי בגולים, אז מאד קל לאנשים כמוך לקיים את הדיון הזה, כשהעצבים עוד רותחים.
אבל מהמשחק הזה אני אזכור בסוף רק את דני כהן (הידוע כדני קוזו) בוכה לי ולגיא לרר על הכתף. אני אזכור שבצד השני יש בעיקר כאב, גם אם יש שם כאלה שלא יודעים מה לעשות איתו.
ובגלל זה הדיון הזה מיותר, כי הפלטפורמה הזו מייצרת התססה ורק בדיבור אמיתי ונכונות להבין את הצד השני אפשר להגיע לאנשהו.
ואגב - ביום בו יוסי ליפקין יקבל את הבעלות על הפועל ירושלים, בדקה, ליתר דיוק, הפועל קטמון ירושלים לא קיימת מבחינתי.
אני אומר את זה עכשיו בקול כי כשיגיע היום אדע (בניגוד אליך) לשבת בשקט. ברור לי שצריך להיות מו"מ. ברור לי שיש דברים שהוא רוצה מאיתנו וכדאי תמורתם לעמוד על ניהול משותף אוהדים-בעלים, ובעיקר חשוב לי שיתחייב על האופן והמצב בו הוא מוסר את הקבוצה לאוהדים אם יימאס לו. כשיגיע היום אני לא אצעק את זה ולא אנסה לחבל (כמו שאתה עשית) בניסיון להשיג את זה, לכן אני אומר את זה עכשיו.

נערך על ידי - papirus5 ב-17/11/2013 12:14:56
עבור לתחילת הדף

גבעוני גבעוני מנותק

413 הודעות

נשלח - 17/11/2013 :  12:20:57  הצג פרופיל שלח ל- גבעוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:

עוד נקודה למחשבה:

הפועל

אנחנו מדברים על אותם דבריםמיש לנו מטרה שותפת אולי הדרך היא שונה מה שכתבת פה זה גם המטרה והרצון שלנו לכן אני לא מבין את כול בשנאה והאלימות שלכם נגדני לא בגדני לפי דעתנו אנחני מצילים את הפועל לפי דעתך את מציל את הפועל שניני רוצים להציל את הפועל אז במקום לריב אחד עם השני בוא כבר נעיף את סאסי זה פשוט בדיחה איך הוא עושה לנו הפרד הומשול הוא אמור לחטוף את הכעס והשנאה לא אני ולא אתה
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 17/11/2013 :  12:23:30  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
פפירוס הצד השני לא רלוונטי כי הוא לא שומע כלום .רק את עצמו וגם את עצמו הוא לא שומע(ראה מה עמוס כתב)....אחוד (אם יהיה)יעבור דרכינו ולא דרכם בכלל אלה אנשים שלא יעשו כלום מלבד לקלל.......

אליה
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 17/11/2013 :  12:31:11  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נו, אז התחייבת לרכוש מניות במקרה של איחוד, יפה מאד מצדך ומצד חבריך. בינתיים בשורה התחתונה היחידים ששמים כבר שבע שנים כסף (מעבר למחיר הכרטיס, הכוונה) עבור המטרה ששמה הפועל ירושלים הם חברי עמותת הפועל קטמון, גם אם הדרך שלהם נראית לך ולתומפסון ולעד המוות שגויה. וכשנציגים שאני סומך עליהם כישרים והגונים מראים לי חובות בגובה מיליונים, ואומרים לי שזה עדיין לא הסכום הסופי, ושכיסוי החובות נשען על הבטחות להלוואות בתנאים נוחים שגם אותן נצטרך להחזיר, אז לא תודה. אנחנו אוהדים מהשורה, לא טייקונים, והדרך היחידה כנראה שנוכל לרכוש את הפועל היא באמצעות פירוק.

בדבר אחד צדקתם לחלוטין. העונה הזו, והמשחק שהיה עכשיו, הכריחו אותי להתעמת עם הסכיזופרניה של קטמון-סאדר שרוב מי שהגיע מהפועל המקורית סובל ממנה. והמסקנה שהגעתי אליה ברורה, אני לא חוזר לקבוצה עם בעלים יחיד שיוכל להתעלל בי כאוות נפשו, גם אם הוא ממש נחמד. אצלי המטרה אכן השתנתה לאורך השנים, מ"סאסי הביתה" ל"אנחנו בעצמנו".
עבור לתחילת הדף

גבעוני גבעוני מנותק

413 הודעות

נשלח - 17/11/2013 :  12:31:38  הצג פרופיל שלח ל- גבעוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אליה

פפירוס הצד השני לא רלוונטי כי הוא לא שומע כלום .רק את עצמו וגם את עצמו הוא לא שומע(ראה מה עמוס כתב)....אחוד (אם יהיה)יעבור דרכינו ולא דרכם בכלל אלה אנשים שלא יעשו כלום מלבד לקלל.......

אני מצטער אבל גם הרבה אצלנו אטומים ולא מוכנים לשמוע את הצד השני כול אחד טוען שרק אצלו האמת והוא הצדק אני חושב שגם אנחנו צריכים לעשות חשבון נפש עמוק כי האמת היא הרבה יותר אפורה ממה שכול צד חושב
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 17/11/2013 :  12:32:27  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אליה

אליה, הזלזול שלך מטריף. איחוד יעבור דרכינו, ברור. והכל תלוי בסאסי, אל תשכח. אבל ישבו 1500 איש ביציע ממול, 30 קיללו. והאמן לי, לא כולם קיבלו הזמנות. יש שם אנשים שהם יותר הפועל ירושלים משנינו ביחד. רק אדם קר לב לא יכול היה לנגב דמעה כשראה את יוחאי ואת דני קוזו אחרי המשחק. יש שם כמה עשרות מקללים, כן. אבל הרוב שם, ואני לא יודע אם יש לך חברים שם, אם אתה קורא את מה שהרבה אחרים אומרים וכותבים, אבל הרוב שם משוועים לאיחוד לא פחות מאיתנו. אז תמיד שומעים את הקיצוניים, וכמו בכל דבר, במקום שהמרכז ימשוך את הקיצוניים אליו, גם כאן, הקיצוניים משני הצדדים מושכים את המרכז אליהם.

דווקא אחרי שבאו 5000 אדומים ביום שישי, דווקא כשעשו מחוות נהדרות משני הצדדים, ואני לא בטוח שאתה מודע לכל קבוצות הווטסאפ שניסו לפשר ולתווך, שלט תמיכה בליפקין שהונף בשני הצדדים (וכן, הוסר על ידי אידיוט אחד בצד השני), אנחנו צריכים לחפש את המשותף. קצת אמפתיה כלפי אנשים שיש להם אמת אחרת. לא כל הצדק נמצא בידינו, גם אם אנחנו מאמינים בדרך שלנו. לפעמים זה בסדר גם לשתוק ולהמשיך בדרך שלנו, הרי אנחנו מאמינים בה ושהיא הדרך הנכונה. אז תקבל את זה שיש אנשים פגועים, שגם מדברים אליך בכבוד ולא מקללים אותך.

ואתה יודע מה, קבל את זה ממישהו שיושב לידך ביציע ונמצא בצד שלך, הרוב שם רוצה איחוד כמונו. המצב הוא ברור, הם תלויים בסאסי, אנחנו לא. אבל בוא ננסה לבנות גשרים, דווקא ובעיקר אחרי שישי, ולא להעמיק את הפערים. זה הרי מה שכולנו כל כך גאים בו, בערכי הסובלנות של קטמון, לא?
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 5 נושא קודם על קללות ושנאה נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07