פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

על קללות ושנאה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  על קללות ושנאה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם על קללות ושנאה נושא הבא
עמוד: מתוך 5

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 17/11/2013 :  05:47:58  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ודבר אחרון, ואישי - לי קוראים עמוס נוי. לך לא קוראים בילי תומפסון (ממה כולכם מפחדים, לעזאזל?). אני לא יכול לדבר בפורומים שלכם. אתה יכול לדבר בפורומים שלנו. אותי (ואת אמא שלי ז"ל) מקללים ומנאצים ברמות מטורפות. אתה מתקבל פה בחיבה, בכבוד (חוץ ממני) ובתגובות רציניות, שקולות, חבריות, ופייסניות. איך אתה מסביר את זה? מה עשית בפורומים שלכם בעניין, ספר לי? כי אני חושב שזאת בושה שאתה כאן אם לא פעלת נגד הטינופת שם.. זה לא הגון וזה מגעיל.
עבור לתחילת הדף

אוהב אותך סלמן עמר אוהב אותך סלמן עמר מנותק

7 הודעות

נשלח - 17/11/2013 :  05:56:12  הצג פרופיל שלח ל- אוהב אותך סלמן עמר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אתם סיפרתם לכל כלי תקשורת שהיה מוכן לשמוע על הכאב והסבל, אסון, טרגדיה ספורטיבית, ששרצקי גמור ולא יוצא מהבית, שאתם אחים שלנו, אוהבים אותנו, וכו' וכו'
אתם, לא אנחנו.

אז חלק מהאוהדים שלנו היו תמימים וקנו את הסיפורים שלכם , לכן כנראה הייתה להם ציפייה לא ריאלית.
אבל ברור ששמחת ניצחון על יריבה עירונית זה הדבר הכי טבעי שיש.
כל מה שאנשים מלינים עליו היא הציניות הבלתי נסבלת שלכם, אבל אתם מתעקשים לאחוז בחבל משני קצותיו.
במקום להיות ישרים ולהגיד שזאת הייתה יריית הפתיחה של יריבות עירונית, יריבות שאתם הבאתם עלינו.

בנוסף התעמולה הפתטית שאתה ממחזר על הרכב הקהל שלנו בכל מקום באינטרנט מעידה בעיקר עליך איש קטן, שמשום מה חושב שאנחנו מקללים למרות שאין לי מושג מי אתה.

ומעניין שאחרי כל זה אתה עדיין אומר, יהיה איחוד, בניגוד לדעתך הברורה. כנראה גם בקבוצה שלך אף אחד לא סופר אותך.

מי שקופץ שונא בית"ר

נערך על ידי - אוהב אותך סלמן עמר ב-17/11/2013 06:05:02
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 17/11/2013 :  06:33:51  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אתה לא ממש חזק בהבנת הנקרא, אה? וגם לספור אנשים ביציע. זה עצוב ופתטי ואני כמעט מרחם עליך. אבל יהיה איחוד. הוא לא עובר דרככם. הוא לא קשור אליכם. דעתכם לא תשפיע עליו. אם תצטרפו אליו או לא לא מעניין אף אחד מהגורמים המעורבים (בטח לא את סאסי שאת התחת שלו ליקקתם כצל כך הרבה זמן). חלק מכם בוודאי ישמח ויבוא. וגם אני אשמח שיבוא. חלק יחפש מקום חדש לקלל ולהיות גזען ומריר ופסיבי ונואש. ועדיין אתה יכול לכתוב את דעתך בפורום שלנו ואני לא יכול לכתוב את דעותי בפורום שלכם. אחלה שבוע שבעולם שיהיה לך
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 17/11/2013 :  06:34:46  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אגב, איך קוראים לך? יש לך שם?
עבור לתחילת הדף

אוהב אותך סלמן עמר אוהב אותך סלמן עמר מנותק

7 הודעות

נשלח - 17/11/2013 :  07:16:48  הצג פרופיל שלח ל- אוהב אותך סלמן עמר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כנראה שלא, איך באמת סופרים אלף הזמנות?
גם רשמת בבלוג שאין לנו ילדים ביציע ובאותה נשימה שכל מחלקות הילדים קיבלו צו 8. גם את זה אני לא יודע איך עושים.
אמרת שקיללנו אותך, אני כל יום בדף האוהדים ואף פעם לא ראיתי את השם שלך, אף פעם. אבל אם אתה אומר, עד עכשיו אתה עושה רושם של אדם אמין.
אבל עזוב אותך מזוטות של הגיון בריא. מחלקת נוער כושלת וקומץ פתטי שהם מוזמנים של סאסי, אתה בעצמך אמרת, זה כל מה שיש לנו. אז למה עוד פעם אתה רוצה להתאחד איתנו תזכיר לי?

אם אתה לא רוצה להתעקב על רשמיות ולקרוא לי בשמי המלא אתה יכול פשוט לקצר ולקרוא לי סלמן עמר, זה ממש רשום ככה, בצד ימין. אגב גם אחרי שחזרת על השם המלא שלך אין לנו מושג מי אתה.

מי שקופץ שונא בית"ר

נערך על ידי - אוהב אותך סלמן עמר ב-17/11/2013 07:19:13
עבור לתחילת הדף

לב אדום מקטמון לב אדום מקטמון מנותק

392 הודעות

נשלח - 17/11/2013 :  08:12:16  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יאללה די מספיק עם הפתטיות של סדאר. תמשיכו להתבכיין. תמשיכו ללקק למשפחת סאסי ותעזבו אותנו בשקט.אנחנו שמחים, אנחנו מאושרים, ניצחנו נקודה. אנחנו שרים ואנחנו מקללים את אוחנה. לך להתלונן בהתאחדות ועזוב אותנו בשקט.
עלה עלה הפועל קטמון ירושלים
והעיקר לא לפחד כלל!!!!!!

נערך על ידי - לב אדום מקטמון ב-17/11/2013 08:12:48
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 17/11/2013 :  08:58:13  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

אני לא מבין - אם אנחנו שתי קבוצות יריבות ומותר לקלל אז למה אסור לשמוח? מה הסיפור? למה אתם מתבכיינים ששמחנו? עוד לא שמעתי על קבוצה שמתבכיינת שהאוהדים היריבים שמחו בגול....
אתה צודק, אתם לא חייבים לנו כלום ואנחנו לא חייבים לכם כלום. ירדתם כל כך נמוך השבוע והפסדתם בכל פרמטר שמהיום אתם קומץ פתטי ולא רלוונטי. יהיה איחוד, זה ברור. אתם לא חלק ממנו מבחינתי, גם זה כבר די ברור - לכם, ולנו, וסאסי, ולליפקין, ולברקת. לא הבאנו אתמול מאות בני נוער כדי שישבו בקבוצה מאוחדת ליד אנשים שמקללים במגפון "כלב בן זונה" את מנהל הקבוצה היריבה. לגיטימי לגיטימי, אבל אתם סתם רעש לבן. ואני לא רואה אתכם ממטר.

זה פשוט נורא אני מסכים לכל מילה של עמוס.
עבור לתחילת הדף

עד המוות הפועל עד המוות הפועל מנותק

38 הודעות

נשלח - 17/11/2013 :  09:41:30  הצג פרופיל שלח ל- עד המוות הפועל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שלום לכם, כמה הבהרות ונקודות מבט שאני חייב להעלות כאן(ברוח טובה כן?),
1. עמוס אתה חי בפעם, יותר משנה אין לנו פורום רק דף פייסבוק, ויש אוהדי קטמון שכותבים שם, כשהם משתמשים בשפה נקייה, כך המצב נשמר שם.
2. ההפסד אתמול שבר לי את הלב לרסיסים, אבל המשחק אתמול היה חשוב לנו מאוד ומבחינתי לקחתי ממנו את נקודות האור שיוכחשו כאן בהמשך.
3. המערבי היה מלא באוהדי הפועל! בעידוד אנחנו יותר חלשים, אין ספק, אבל מאות אוהדים שלא ראיתי שנים באו כדי להראות לכם מי זאת הפועל ירושלים, השמחה בתיקו הייתה שמחה של אוהדים וגולים שחטפנו הייתה דממת אבל במערבי.
4. הסרבנות שלכם כלפי איחוד (למרות ההצהרות הרומנטיות),מול סאסי, מול גמיש, ועכשיו (משמועות) מול ליפקין יוצרת לכם דה-לגיטימציה ומשרתת אותנו, וכנראה זו הסיבה לעלייה שלנו בכמות האוהדים ולדשדוש שלכם מבחינת קהל.
5. גם השמחה שלכם בגולים, שלא הפריעה לי אישית והייתה לגיטימית בעיניי, לא הוסיפה שקט לחלק מהאוהדים שלכם, שגם ככה האמת והצדק מדגדגים להם בלב ובלשון, וכואב להם שאיחוד עולה למטרות יחצניות בלבד, אז אולי זה יתרום לנו עוד כמה "שבים הביתה מרצון".
6. אני מתאר לעצמי את ההלם שהיה לאוהדי קטמון, שתעמולה של 50 אוהדי סאדר מוכנסת להם לוריד שנים, כשראו אותנו באלפים במערבי.
7. מה שהיה עם שי אהרון היה מיותר לגמרי, לגיטימי לקלל שחקן שהיה סמל ונטש אותך בליגה א' ליריבה שלך, אבל הייתה שם התלהמות מיותרת של בודדים ואני מצטער על מה שהיה שם.
8. מי שמתקשה להבין את השנאה שלנו לקטמון הוא או טיפש או מיתמם, וקללות זה דבר שקורה בכדורגל, מה לעשות.
שיהיה שבוע טוב.
עבור לתחילת הדף

אדום החזה אדום החזה מנותק

133 הודעות

נשלח - 17/11/2013 :  09:58:33  הצג פרופיל שלח ל- אדום החזה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני באמת מבין את שנאתך אבל מצפוני שקט
כל מה שטוב בהפועל לא היה קורה בלי הסדין האדום שהנפנו מול סאסי
תמשיך לשנוא
אני אמשיך לאהוב
ונאחל לך בהצלחה
עבור לתחילת הדף

גבעוני גבעוני מנותק

413 הודעות

נשלח - 17/11/2013 :  10:00:27  הצג פרופיל שלח ל- גבעוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עד המוות הפועל

שלום לכם, כמה הבהרות ונקודות מבט שאני חייב להעלות כאן(ברוח טובה כן?),
1. עמוס אתה חי בפעם, יותר משנה אין לנו פורום רק דף פייסבוק, ויש אוהדי קטמון שכותבים שם, כשהם משתמשים בשפה נקייה, כך המצב נשמר שם.
2. ההפסד אתמול שבר לי את הלב לרסיסים, אבל המשחק אתמול היה חשוב לנו מאוד ומבחינתי לקחתי ממנו את נקודות האור שיוכחשו כאן בהמשך.
3. המערבי היה מלא באוהדי הפועל! בעידוד אנחנו יותר חלשים, אין ספק, אבל מאות אוהדים שלא ראיתי שנים באו כדי להראות לכם מי זאת הפועל ירושלים, השמחה בתיקו הייתה שמחה של אוהדים וגולים שחטפנו הייתה דממת אבל במערבי.
4. הסרבנות שלכם כלפי איחוד (למרות ההצהרות הרומנטיות),מול סאסי, מול גמיש, ועכשיו (משמועות) מול ליפקין יוצרת לכם דה-לגיטימציה ומשרתת אותנו, וכנראה זו הסיבה לעלייה שלנו בכמות האוהדים ולדשדוש שלכם מבחינת קהל.
5. גם השמחה שלכם בגולים, שלא הפריעה לי אישית והייתה לגיטימית בעיניי, לא הוסיפה שקט לחלק מהאוהדים שלכם, שגם ככה האמת והצדק מדגדגים להם בלב ובלשון, וכואב להם שאיחוד עולה למטרות יחצניות בלבד, אז אולי זה יתרום לנו עוד כמה "שבים הביתה מרצון".
6. אני מתאר לעצמי את ההלם שהיה לאוהדי קטמון, שתעמולה של 50 אוהדי סאדר מוכנסת להם לוריד שנים, כשראו אותנו באלפים במערבי.
7. מה שהיה עם שי אהרון היה מיותר לגמרי, לגיטימי לקלל שחקן שהיה סמל ונטש אותך בליגה א' ליריבה שלך, אבל הייתה שם התלהמות מיותרת של בודדים ואני מצטער על מה שהיה שם.
8. מי שמתקשה להבין את השנאה שלנו לקטמון הוא או טיפש או מיתמם, וקללות זה דבר שקורה בכדורגל, מה לעשות.
שיהיה שבוע טוב.

תסביר לי דבר אחד אתם לא מפסיקים להגיד שהיינו צריכים לקנות את הפועל מסאסי בקיץ לא משנה המחיר באיזה זכות ואיזה יהורה אתם מרשים לעצמכם לקבוע מה אנחנו יכולים ומה לא אתם כול כך שונאים אותנו שהאמת היא דבר שולי בשבילכם שלפעמים קצת מפריעה אז מעגלים אותה אבל מאמינים באמת בשטיפת מוח המונית שאנחנו עברנו
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 17/11/2013 :  11:03:05  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין לזה תוכן אמיתי. אוהדי המקורית יבואו להוכיח שאנחנו שונאים אותם מתחת לדיבורי האהבה וזה תמיד משימה קלה, הכל מתוח במילא ולאף אחד אין כוח להבליג. בואו רק נזכור שזה מה שזה, ולא כלום מעבר.
עבור לתחילת הדף

עד המוות הפועל עד המוות הפועל מנותק

38 הודעות

נשלח - 17/11/2013 :  11:12:36  הצג פרופיל שלח ל- עד המוות הפועל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מצטער להיות זה שאומר בפנים, אבל אם היה רצון אמיתי לאיחוד, החובות היו בסופו של דבר שוליים, כי אפשר לפרוס אותם לעשר שנים, למשל, ואז רק אחוז קטן מהתקציב כל עונה היה מופרש לחובות, שלא נדבר על ברקת שהתחייב לסייע בנושא החובות, אבל גם אותו לא היה צריך אם היה רצון אמיתי, אבל כנראה אין כזה, רק סיסמאות, וחבל, כי היה עצוב לראות 2 קבוצות הפועל בטדי בגלל ההנהגה אצלכם בראשות , מה לעשות, שרצקי, תימנע כל ניסיון אמיתי לאיחוד. הרבה אנשים אצלכם כבר הבינו את זה וחזרו הביתה, ואני מעריך שעוד יחזרו נוספים, בעיקר כאלה שלא חברים בעמותה.
עבור לתחילת הדף

גבעוני גבעוני מנותק

413 הודעות

נשלח - 17/11/2013 :  11:19:17  הצג פרופיל שלח ל- גבעוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

מצטער להיות זה שאומר בפנים, אבל אם היה רצון אמיתי לאיחוד, החובות היו בסופו של דבר שוליים, כי אפשר לפרוס אותם לעשר שנים, למשל, ואז רק אחוז קטן מהתקציב כל עונה היה מופרש לחובות, שלא נדבר על ברקת שהתחייב לסייע בנושא החובות, אבל גם אותו לא היה צריך אם היה רצון אמיתי, אבל כנראה אין כזה, רק סיסמאות, וחבל, כי היה עצוב לראות 2 קבוצות הפועל בטדי בגלל ההנהגה אצלכם בראשות , מה לעשות, שרצקי, תימנע כל ניסיון אמיתי לאיחוד. הרבה אנשים אצלכם כבר הבינו את זה וחזרו הביתה, ואני מעריך שעוד יחזרו נוספים, בעיקר כאלה שלא חברים בעמותה.

יש לך מסמך שמראה שברקת התחייב כי לפי מה שאני יודע שביקשו ממנו מסמך כזה הואלא הביא חוץ מזה שאנחנו אמרנו מראש מה גובה הסכום שאנחנו יכולים לשלם ברגע שבדקני וגילנו שגובה החובות הוא יותר מזה ועדיין לא הגענו לכול החובות המוסתרים של סאסי לצערי לא היה מה לעשות אני באמת מקווה שליפקין לא השתפן ברגע האחרון והיקח את הפועל בשיתוף עם ההאוהדים אין בי כעס אלייכם אבל מצטער אני לא מבין ולא מקבל אתהשנאה והאלימות שלכם כלפינו ואולי זה רק כמה עשבים שוטים אבל הרוב נותן להם גיבוי
עבור לתחילת הדף

גבעוני גבעוני מנותק

413 הודעות

נשלח - 17/11/2013 :  11:20:13  הצג פרופיל שלח ל- גבעוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

יש לך מסמך שמראה שברקת התחייב כי לפי מה שאני יודע שביקשו ממנו מסמך כזה הואלא הביא חוץ מזה שאנחנו אמרנו מראש מה גובה הסכום שאנחנו יכולים לשלם ברגע שבדקני וגילנו שגובה החובות הוא יותר מזה ועדיין לא הגענו לכול החובות המוסתרים של סאסי לצערי לא היה מה לעשות אני באמת מקווה שליפקין לא השתפן ברגע האחרון והיקח את הפועל בשיתוף עם ההאוהדים אין בי כעס אלייכם אבל מצטער אני לא מבין ולא מקבל אתהשנאה והאלימות שלכם כלפינו ואולי זה רק כמה עשבים שוטים אבל הרוב נותן להם גיבוי
עבור לתחילת הדף

papirus5 papirus5 מנותק

241 הודעות

נשלח - 17/11/2013 :  11:33:25  הצג פרופיל שלח ל- papirus5 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גבעוני

ציטוט:

גבעוני - אם אתה בונה על יוסי ליפקין כדאי גם שתקשיב למה שהוא אומר.
הבדיקה שלו כרגע מאוששת את המספרים שניתנו על ידי מוטי גמיש על סדר הגודל של החובות וסותרת את הטענה שלנו שמדובר בבור ללא תחתית.
וזה ללא שום קשר לויכוח שמתנהל כאן, והוא סך הכל די מיותר.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 5 נושא קודם על קללות ושנאה נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07