משתמש |
הפועל של האוהדים  |
nachumco
382 הודעות |
נשלח - 16/11/2013 : 06:12:30
|
הפועל של האוהדים. אין אמירה ותחושה חזקה יותר לבטא את רגשות הקהל.
הניצחון חשוב מאוד ומקנה לנו שלוש נקודות. כאב לי לראות את אוהדי הפועל ירושלים עומדים דקות ארוכות בתום המשחק ומביטים אלינו בערגה.
בסופו של דבר כולנו אחים ומאותו DNA.
|
נערך על ידי - nachumco ב-16/11/2013 08:44:39 |
|
roi
219 הודעות |
נשלח - 16/11/2013 : 06:58:54
|
אני באמת לא מבין את ההתרגשות מליפקין. היינו בסרט הזה כל כך הרבה פעמים. איזה משיח שמגיע ממיאמי, רוצה להציל את הקבוצה (כדורגל, כדורסל, לא משנה), האוהדים תולים בו מבטים נוגים ומחכים למוצא פיו. ואחר כך? איזה הפועל של האוהדים ואיזה נעליים!
הבעיה איננה שיש שתי קבוצות אדומות בירושלים, הבעיה היא שקבוצה אחת מהן נשלטת על ידי בעלים דורסני. אני בטוח שליפקין איש יקר, אבל אני קצת מאסתי בלשים את אהדתי לקבוצה שלי בידייהם של אנשים "יקרים". הדרך היחידה בה צריך להתרחש איחוד, הוא תחת הנהלת אוהדים (כשיש לאוהדים 51% ומעלה), אחרת עוד כמה שנים נמצא את עצמנו בדיוק באותו מצב. היום לראשונה בהסטוריה שלנו אנחנו מעל הפועל ירושלים בטבלה. זה מוכיח משהו, שאוהדים יכולים לנהל קבוצה ולהצליח (למרות שבכל עליית ליגה אמרנו שבלי בעל הון זה לא יעבוד. עובדה שזה עבד). הפועל היא באמת של האוהדים, ואסור לוותר על זה! |
 |
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 16/11/2013 : 08:10:16
|
הפועל של האוהדים ולא של בעלי הון אחרת מה עשינו? |
נערך על ידי - לב אדום מקטמון ב-16/11/2013 08:10:42 |
 |
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 16/11/2013 : 08:44:38
|
הפועל ירושלים של האוהדים וחייבת להישאר כזו, גם אחרי איחוד. אבל לצערי הרב נראה לי שלא ליפקין ולא טננבויים יהיו אלה שיביאו לאיחוד הרצוי, כיוון שכל אחד מהם מעוניין להשקיע רק אם תהיה לו שליטה. ליפקין צוטט בכל העיר אתמול כאומר "חשוב לי להדגיש שאם העסקה תיפול בסוף זה לא יהיה בגלל יוסי סאסי. קבלתי ממנו חומרים וראיתי שהוא רציני. הוא גם התחייב לראש העיר שהוא מוכן לעזוב. הכוונה שלי היא להקים קבוצת ניהול עם בעל בית. כרגע קטמון רוצים רוב בקבוצת הניהול, אבל מדובר בתחילת המשא ומתן." במילים אחרות הוא אומר שסאסי מוכן לתת לו את המושכות אבל רק אם תהיה לו שליטה, רק אז יסכים להשקיע. צר לנו, אבל לזה אנחנו לא מסכימים, וזה נוגד את כל הרעיון עליו קמה קטמון כקבוצת אוהדים. אומרים שחכם לומד מטעויות של אחרים. טיפש לומד מטעויות של עצמו. מי שלא לומד גם מטעויות של עצמו (ויתן את השליטה שוב לבעלי הון), סופו שלא תהיה לו זכות קיום.
|
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
נערך על ידי - עד שנגיע ב-16/11/2013 08:45:37 |
 |
|
nachumco
382 הודעות |
נשלח - 16/11/2013 : 08:48:08
|
ההנהלה היקרה שלנו ערה לנושא. לא יהיה איחוד לעולם אם המיזם היפה שבנינו יקרוס. אחרת בהחלט אין טעם להתאחד ולחזור לימים האפלים. המודל העיסקי והניהולי צריך להיות בשליטת קטמון.
|
נערך על ידי - nachumco ב-16/11/2013 08:58:21 |
 |
|
Brokoly
58 הודעות |
נשלח - 16/11/2013 : 10:24:52
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי roi
אני באמת לא מבין את ההתרגשות מליפקין. היינו בסרט הזה כל כך הרבה פעמים. איזה משיח שמגיע ממיאמי, רוצה להציל את הקבוצה (כדורגל, כדורסל, לא משנה), האוהדים תולים בו מבטים נוגים ומחכים למוצא פיו. ואחר כך? איזה הפועל של האוהדים ואיזה נעליים!
הבעיה איננה שיש שתי קבוצות אדומות בירושלים, הבעיה היא שקבוצה אחת מהן נשלטת על ידי בעלים דורסני. אני בטוח שליפקין איש יקר, אבל אני קצת מאסתי בלשים את אהדתי לקבוצה שלי בידייהם של אנשים "יקרים". הדרך היחידה בה צריך להתרחש איחוד, הוא תחת הנהלת אוהדים (כשיש לאוהדים 51% ומעלה), אחרת עוד כמה שנים נמצא את עצמנו בדיוק באותו מצב. היום לראשונה בהסטוריה שלנו אנחנו מעל הפועל ירושלים בטבלה. זה מוכיח משהו, שאוהדים יכולים לנהל קבוצה ולהצליח (למרות שבכל עליית ליגה אמרנו שבלי בעל הון זה לא יעבוד. עובדה שזה עבד). הפועל היא באמת של האוהדים, ואסור לוותר על זה!
כל מילה בסלע! כל עונה מחדש זה נראה בלתי אפשרי, המודל הזה שלנו, ולפעמים זה בהחלט מתקרב לבלתי אפשרי. אבל אני מוכן לחתום על הקשיים האלו כל שנה מחדש - על מציאת חברי עמותה חדשים שלפעמים נראה שקל יותר למצוא נפט, על מציאת ספונסרים, על קשיים כלכליים והצבעות לא פשוטות - ובלבד שלא ארגיש שוב את אותו חוסר אונים, כשגורלי וגורל קבוצתי תלוי במישהו אחר, יהיה מכובד ואיש יקר ככל שיהיה.
ואני כבר רואה במוחי סיטואציה שמפחידה אותי: ליפקין קונה את הפועל וכל הלחץ נופל עלינו, גדול וחזק מאי פעם. ברקת, התקשורת, אוהדי הפועל ירושלים - כולם יחזרו על המנטרה שהנה, סאסי ויונה בחוץ, ואנחנו צריכים לחזור - ליפקין איש עסקים מכובד והקבוצה ניצלה. ואם לא נחזור, הרי ששכחנו את המטרה, "התאהבנו במיזם". ובאותו רגע נצטרך להיות חזקים ולזכור - שהרגע היחיד בו נוכל לומר שהפועל לא רק ניצלה אלא גם עתידה מובטח לשנים רבות - הוא הרגע שבו תהיה קבוצה מאוחדת בבעלות אוהדים בלבד.
|
 |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 16/11/2013 : 10:39:05
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי Brokoly ואני כבר רואה במוחי סיטואציה שמפחידה אותי: ליפקין קונה את הפועל וכל הלחץ נופל עלינו, גדול וחזק מאי פעם. ברקת, התקשורת, אוהדי הפועל ירושלים - כולם יחזרו על המנטרה שהנה, סאסי ויונה בחוץ, ואנחנו צריכים לחזור - ליפקין איש עסקים מכובד והקבוצה ניצלה. ואם לא נחזור, הרי ששכחנו את המטרה, "התאהבנו במיזם". ובאותו רגע נצטרך להיות חזקים ולזכור - שהרגע היחיד בו נוכל לומר שהפועל לא רק ניצלה אלא גם עתידה מובטח לשנים רבות - הוא הרגע שבו תהיה קבוצה מאוחדת בבעלות אוהדים בלבד.
אנחנו קבוצה דמוקרטית. במקרה והסיטואציה ה"מפחידה" הזאת תתרחש, מן הראוי להעביר את ההכרעה לחברי העמותה. כל איחוד (ולמעשה כל פעולה שקשורה לקבוצה) כולל בתוכו בלקיחת סיכונים. צריך לשאול את חברי העמותה אם הם מוכנים לקחת את הסיכון ולוותר על המודל של קבוצת אוהדים, למען האיחוד. אני אישית מוכן, כל עוד סאסי לא חלק מהתמונה. אבל אין לי מושג איך חושבים רוב חברי העמותה. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 16/11/2013 : 17:00:01
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
ציטוט: נשלח במקור על ידי Brokoly ואני כבר רואה במוחי סיטואציה שמפחידה אותי: ליפקין קונה את הפועל וכל הלחץ נופל עלינו, גדול וחזק מאי פעם. ברקת, התקשורת, אוהדי הפועל ירושלים - כולם יחזרו על המנטרה שהנה, סאסי ויונה בחוץ, ואנחנו צריכים לחזור - ליפקין איש עסקים מכובד והקבוצה ניצלה. ואם לא נחזור, הרי ששכחנו את המטרה, "התאהבנו במיזם". ובאותו רגע נצטרך להיות חזקים ולזכור - שהרגע היחיד בו נוכל לומר שהפועל לא רק ניצלה אלא גם עתידה מובטח לשנים רבות - הוא הרגע שבו תהיה קבוצה מאוחדת בבעלות אוהדים בלבד.
אנחנו קבוצה דמוקרטית. במקרה והסיטואציה ה"מפחידה" הזאת תתרחש, מן הראוי להעביר את ההכרעה לחברי העמותה. כל איחוד (ולמעשה כל פעולה שקשורה לקבוצה) כולל בתוכו בלקיחת סיכונים. צריך לשאול את חברי העמותה אם הם מוכנים לקחת את הסיכון ולוותר על המודל של קבוצת אוהדים, למען האיחוד. אני אישית מוכן, כל עוד סאסי לא חלק מהתמונה. אבל אין לי מושג איך חושבים רוב חברי העמותה.
בעבר היתי בעד ואחרי אתמול אני נגד לא אשב ביציע עם אנשים שפה שלהם כל כך מלוכלך ולא אצטרף לשום מיזם שלא מכיל בצורה כזו או אחרת את המילה קטמון בסמלה, וגם לא אוותר על נבחות של אוהדים בהנהל ה |
 |
|
galhyt
38 הודעות |
נשלח - 16/11/2013 : 18:54:18
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אליה
אנחנו קבוצה דמוקרטית. במקרה והסיטואציה ה"מפחידה" הזאת תתרחש, מן הראוי להעביר את ההכרעה לחברי העמותה. כל איחוד (ולמעשה כל פעולה שקשורה לקבוצה) כולל בתוכו בלקיחת סיכונים. צריך לשאול את חברי העמותה אם הם מוכנים לקחת את הסיכון ולוותר על המודל של קבוצת אוהדים, למען האיחוד. אני אישית מוכן, כל עוד סאסי לא חלק מהתמונה. אבל אין לי מושג איך חושבים רוב חברי העמותה.
בעבר היתי בעד ואחרי אתמול אני נגד לא אשב ביציע עם אנשים שפה שלהם כל כך מלוכלך ולא אצטרף לשום מיזם שלא מכיל בצורה כזו או אחרת את המילה קטמון בסמלה, וגם לא אוותר על נבחות של אוהדים בהנהל ה
בעידוד אנחנו לאט לאט מוותרים על קטמון (צועקים בשיר הפועל הפועל במקום קטמון קטמון) |
 |
|
גבעוני
413 הודעות |
נשלח - 16/11/2013 : 18:58:40
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי galhyt
ציטוט: נשלח במקור על ידי אליה
בעבר היתי בעד ואחרי אתמול אני נגד לא אשב ביציע עם אנשים שפה שלהם כל כך מלוכלך ולא אצטרף לשום מיזם שלא מכיל בצורה כזו או אחרת את המילה קטמון בסמלה, וגם לא אוותר על נבחות של אוהדים בהנהל ה
בעידוד אנחנו לאט לאט מוותרים על קטמון (צועקים בשיר הפועל הפועל במקום קטמון קטמון)
אני קימת בטוח שאת טרול אבל אם לא אז התבלבלת את לא במקום אנכון |
 |
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 16/11/2013 : 19:13:19
|
אני בעד איחוד בכל ליבי. זה קודם כל עניין של בני אדם: יש שם אוהדים נהדרים, מופלאים, שהם ואני אוהדים אותה קבוצה, וכל יום שזה לא מתממש זה עוול. חוצמזה זה עניין מהותי לגבי העתיד: לנו יש נקודת התיחסות אחת, ירושלים והמאבק מול בית"ר, ולשם כך החבירה לאלף וחמש מאות איש הללו היא הכרחית. בעיר כמו ירושלים, המוגבלת במשאביה הרלוונטיים לכדורגל, על אחת וכמה.
ויחד עם זאת, לא אהיה בעד שום הסדר, שום מהלך, שלא יתן לאוהדים הכרעה בסוגיית הבעלות. |
 |
|
איתן610
828 הודעות |
נשלח - 16/11/2013 : 19:15:35
|
ציטוט:
ואני כבר רואה במוחי סיטואציה שמפחידה אותי: ליפקין קונה את הפועל וכל הלחץ נופל עלינו, גדול וחזק מאי פעם. ברקת, התקשורת, אוהדי הפועל ירושלים - כולם יחזרו על המנטרה שהנה, סאסי ויונה בחוץ, ואנחנו צריכים לחזור - ליפקין איש עסקים מכובד והקבוצה ניצלה. ואם לא נחזור, הרי ששכחנו את המטרה, "התאהבנו במיזם". ובאותו רגע נצטרך להיות חזקים ולזכור - שהרגע היחיד בו נוכל לומר שהפועל לא רק ניצלה אלא גם עתידה מובטח לשנים רבות - הוא הרגע שבו תהיה קבוצה מאוחדת בבעלות אוהדים בלבד.
אם סיטואציה כזו תתרחש, והיא לא מופרכת אגב. ליפקין אמר אתמול בתכנית הספורט של ירושלים שהוא עומד לקנות את הפועל ירושלים מסאסי ובעצם הכל עכשיו תלוי בנו אם יהיה איחוד. במצב כזה, קח בחשבון כי מספר לא מועט של אוהדי קטמון יחזרו למקורית כי באמת נשמטת הטענה לגבי נוכחותו של סאסי בהנהלה. מרגע שהוא יעזוב יהיו כאלה שמכאן יחזרו לשם (ואני יכול להבין אותם) דבר שעשוי להקריס את קטמון....
|
 |
|
איתן610
828 הודעות |
|
roi
219 הודעות |
נשלח - 16/11/2013 : 21:05:01
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
אני בעד איחוד בכל ליבי. זה קודם כל עניין של בני אדם: יש שם אוהדים נהדרים, מופלאים, שהם ואני אוהדים אותה קבוצה, וכל יום שזה לא מתממש זה עוול. חוצמזה זה עניין מהותי לגבי העתיד: לנו יש נקודת התיחסות אחת, ירושלים והמאבק מול בית"ר, ולשם כך החבירה לאלף וחמש מאות איש הללו היא הכרחית. בעיר כמו ירושלים, המוגבלת במשאביה הרלוונטיים לכדורגל, על אחת וכמה.
ויחד עם זאת, לא אהיה בעד שום הסדר, שום מהלך, שלא יתן לאוהדים הכרעה בסוגיית הבעלות.
בלאש, אני בעד התגובות הלא מתלהמות שלך ושמח לקרוא את הדברים שאתה כותב (אם כי לא תמיד מסכים איתם). אין לי דבר וחצי דבר נגד האוהדים מהצד השני אפילו קרובי משפחה יש לי שם, אבל האיחוד שמדובר בשבועות האחרונים מפחיד אותי. שתי שאלות מטרידות במה שכתבת: 1. למה אתה חושב שאיחוד יביא בהכרח לגידול במספר האוהדים? האם באמת אנחנו יודעים שיש שם הרבה קהל או שפשוט אנחנו מדברים כל הזמן על אותם כמה עשרות אנשים? (יקרים ככל שיהיו). כי מנגד אני יודע על לא מעט אנשים שיעזבו ביום בו קטמון תהפוך להפועל ירושלים (במידה והיא לא תשמור על הצביון של קטמון). כלומר, מהמקום שלי ביציע המזרחי אתמול, היה נראה במשקרה של איחוד תחת ליפקין, יהיה פיחות במספר האוהדים. 2. מה הכוונה ב"מתן לאוהדים הכרעה בסוגיית הבעלות"? שמעתי את זה כבר כמה פעמים ואני לא בטוח שאני מבין. |
 |
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 16/11/2013 : 21:21:13
|
ויחד עם זאת, לא אהיה בעד שום הסדר, שום מהלך, שלא יתן לאוהדים הכרעה בסוגיית הבעלות.
בלאש, אני בעד התגובות הלא מתלהמות שלך ושמח לקרוא את הדברים שאתה כותב (אם כי לא תמיד מסכים איתם). אין לי דבר וחצי דבר נגד האוהדים מהצד השני אפילו קרובי משפחה יש לי שם, אבל האיחוד שמדובר בשבועות האחרונים מפחיד אותי. שתי שאלות מטרידות במה שכתבת: 1. למה אתה חושב שאיחוד יביא בהכרח לגידול במספר האוהדים? האם באמת אנחנו יודעים שיש שם הרבה קהל או שפשוט אנחנו מדברים כל הזמן על אותם כמה עשרות אנשים? (יקרים ככל שיהיו). כי מנגד אני יודע על לא מעט אנשים שיעזבו ביום בו קטמון תהפוך להפועל ירושלים (במידה והיא לא תשמור על הצביון של קטמון). כלומר, מהמקום שלי ביציע המזרחי אתמול, היה נראה במשקרה של איחוד תחת ליפקין, יהיה פיחות במספר האוהדים. 2. מה הכוונה ב"מתן לאוהדים הכרעה בסוגיית הבעלות"? שמעתי את זה כבר כמה פעמים ואני לא בטוח שאני מבין.
אהלן
1.גם אם האיומים הללו אמיתיים הם רלוונטיים לעשרים איש מקסימום להערכתי. אין שום סיבה הגיונית לדבר הזה ואני מקווה ומאמין שזה לא יחזיק מים. לעומת זאת, יהיה הייפ חיובי סביב הקבוצה המאוחדת שיביא עוד אוהדים, מהעבר וחדשים. מינימום תוספת של כמה מאות למשחקים רגילים, וכמה אלפים לגרעין הכללי.זאת נראית לי תחזית ריאלית. 2.אני מאמין בבעלות אוהדים לחלוטין. שאלת הפורמט יכולה להשתנות, מודל גרמני (הקהל מחזיק במינימום 51 אחוז ואנשי עסקים בשאר), מודל ברצלונה( בעלות אוהדים, אנשים עשירים מנהלים על פי בחירת האוהדים), הכל סבבה. מה שאסור לוותר עליו זה על עצם העניין, שלנו תמיד יש את האפשרות להשפיע, להעיף מנהלים גרועים, להחליט בשאלות גדולות. |
 |
|
roi
219 הודעות |
נשלח - 16/11/2013 : 21:46:05
|
בלאש, אני בעד התגובות הלא מתלהמות שלך ושמח לקרוא את הדברים שאתה כותב (אם כי לא תמיד מסכים איתם). אין לי דבר וחצי דבר נגד האוהדים מהצד השני אפילו קרובי משפחה יש לי שם, אבל האיחוד שמדובר בשבועות האחרונים מפחיד אותי. שתי שאלות מטרידות במה שכתבת: 1. למה אתה חושב שאיחוד יביא בהכרח לגידול במספר האוהדים? האם באמת אנחנו יודעים שיש שם הרבה קהל או שפשוט אנחנו מדברים כל הזמן על אותם כמה עשרות אנשים? (יקרים ככל שיהיו). כי מנגד אני יודע על לא מעט אנשים שיעזבו ביום בו קטמון תהפוך להפועל ירושלים (במידה והיא לא תשמור על הצביון של קטמון). כלומר, מהמקום שלי ביציע המזרחי אתמול, היה נראה במשקרה של איחוד תחת ליפקין, יהיה פיחות במספר האוהדים. 2. מה הכוונה ב"מתן לאוהדים הכרעה בסוגיית הבעלות"? שמעתי את זה כבר כמה פעמים ואני לא בטוח שאני מבין.
אהלן
1.גם אם האיומים הללו אמיתיים הם רלוונטיים לעשרים איש מקסימום להערכתי. אין שום סיבה הגיונית לדבר הזה ואני מקווה ומאמין שזה לא יחזיק מים. לעומת זאת, יהיה הייפ חיובי סביב הקבוצה המאוחדת שיביא עוד אוהדים, מהעבר וחדשים. מינימום תוספת של כמה מאות למשחקים רגילים, וכמה אלפים לגרעין הכללי.זאת נראית לי תחזית ריאלית. 2.אני מאמין בבעלות אוהדים לחלוטין. שאלת הפורמט יכולה להשתנות, מודל גרמני (הקהל מחזיק במינימום 51 אחוז ואנשי עסקים בשאר), מודל ברצלונה( בעלות אוהדים, אנשים עשירים מנהלים על פי בחירת האוהדים), הכל סבבה. מה שאסור לוותר עליו זה על עצם העניין, שלנו תמיד יש את האפשרות להשפיע, להעיף מנהלים גרועים, להחליט בשאלות גדולות.
תודה על התשובה.
אני כלל לא משוכנע שאיחוד כשלעצמו והעלמות מה שמכונה כאן לא פעם ה"מותג" או ה"מיזם" קטמון, זה מה שיביא לגידול באוהדים. איחודים לא עושים תמיד טוב, בעיקר כשהצד המתוקשר והרומנטי נעלם. לדעתי טענות בעד ונגד איחוד לא יכלות לכלול רק סברה שזה יביא לעליה במספר האוהדים, מאחר וזה לא מדע מדוייק ונתון מאוד לפרשנות.
בסופו של דבר יש שני דברים עקרוניים שעומדים על הפרק: הזהות של הפועל ירושלים ובעלות האוהדים של קטמון. שניהם ביחד יכולים לנפק את מה שכולנו מחפשים, ולדעתי על האוטופיה הזו כולנו חותמים. עד כה הזהות של הפועל הייתה שייכת לסאסי (על פי פסק בית משפט) ולכן היה ברור לנו למה אנחנו לא שם, העניין, ואת זה ברוקולי הייטיב לתאר במעלה הת'רד, כיום מתרחש תהליך בו קונה את הפועל איש שרוצה להיות בעל בית. ואם זה אכן כך (אני עייפתי מספינים, אין לי אלא להאמין למה שהאיש אומר), אז אנחנו נצטרך לבחור. במקרה כזה אני בוחר בבעלות אוהדים. מדאיגה אותי המחשבה שאנחנו נתפצל בנקודה הזו... |
נערך על ידי - roi ב-16/11/2013 22:03:09 |
 |
|
הפועל של האוהדים  |
|
|
|