פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

יפה ששקט פה כל כך! מעיד על בגרות!

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  יפה ששקט פה כל כך! מעיד על בגרות!
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם יפה ששקט פה כל כך! מעיד על בגרות! נושא הבא
עמוד: מתוך 5

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 15/11/2013 :  17:47:07  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שבת שלום

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 15/11/2013 :  17:51:02  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מעיד בעיקר על צרידות...
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 15/11/2013 :  17:56:27  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני שקט כי אני מנסה לעכל...ועדיין, כל כך כיף היה לצעוק בגול של רון "זה בשבילך סאסי...זה בשבילך!". אחד הרגעים הספורטיביים המתוקים שהיו לי!
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 15/11/2013 :  18:02:38  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין מה לומר ...........................

אליה
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 15/11/2013 :  18:13:13  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה יש לאמר כשאין מה להגיד?
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 15/11/2013 :  18:13:56  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אחד המשחקים הכי מרגשים ורומנטיים
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 15/11/2013 :  19:22:00  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני בדבר כזה לא אשתתף יותר. איןלי ביקורת לאף אחד, אבל זהו מבחינתי. לשמוח בגולים במשחק כזה זה אולי נכון למשחק הזה, בו היינו חייבים להראות שאנחנו לא מתביישים, אבל להבא אסור. צריך להיות עם הגב למשחק או משהו בסגנון, דבר כזה אסור - לדעתי הפרטית - שיקרה שוב.
עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 15/11/2013 :  20:58:52  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מושלם.נצחון במגרש.נצחון ביציעים.נצחון הקונספציה.
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 15/11/2013 :  22:00:18  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בלאש, אני אוהב אותך מאוד, ואני מעריך את התגובה הרגשית שלך כאן ובשרשור אחר, אבל אני חושב שהתגובה שלך כרגע לא במקום, ושדיון גם ביחס לאוהדי שנשארו שם, וגם במשמעות האסטרטגית של המשחק הזה (שבו סאסי נכשל והפסיד בכל פרמטר, הרבה יותר ממה שציפיתי, אגב) צריך לערוך אחרת. לא ברגע של שמחה ותודה. כי

- יש לנו שחקנים. הם נתנו את הנשמה במשחק הירואי (גם בלי קשר לנצחון, תיקו היה יותר משקף). הקשר המיוחד שלהם עם הקהל מאוד בלט לעין (ממש ריחמתי על שחקני הפועל י-ם שלא זכו לזה ככה). מגיע להם כרגע תודה ענקית. חלקם (שלושה) בחרו לא לחגוג את השערים. דווקא אלא שתמונות שלהם הופיעו בפייסבוק של אוהדי סאסי עם הכיתוב "שחקנים פח". זה גם מכובד ומעורר הערכה. אין דברים כאלה. להגיד שלא היינו צריכים לשמוח בגולים כרגע נראה לי לא לכבד את המאמץ שלהם

- יש לנו אוהדים. רגשית, כל הדיבור הפייסני של שי ושל הבריגדה לפני המשחק נראה לי בעייתי (בפרט שאני קורבן גם באופן אישי למסע של קללות מחרידות). בדיעבד, זה נראה לי שזה היה נכון מאוד. כמעט לא שרנו שירי קטמון, רק נגד סאסי (לפני כמה שנים הם שרו נגדו איתנו!). לא הקנטנו אותם בכלל. לפני המשחק היו אפילו כמה רגעים מרגשים של אווירת פיוס וסולידריות (אלי בן-רימוז' וכו'). הם קיללו ושרקו בטירוף, ובהפסקה מישהו עם מגפון קילל את אשר גולה (מנהל הקבוצה האורחת) בצורה מטונפת ובלי שישתיקו אותו (לא עבירה משמעתית?). מגיע לאוהדים שלנו גם תודה ענקית. ומגיע לאוהדים שלהם בוז ענקי. הם הוכיחו (או לפחות הגרעין הקשה שלהם) היום שהם לא ממש רלוונטים, כמותית ואיכותית ואסטרטגית.

לכן, עכשיו זמן תודות ושמחה. מה, תגיד לשחקן שלך שלא תשמח יותר בגול שלו? תגיד לילד שקיללו אותו שלא ישמח בגול של הקבוצה שלו? אני בעד מחוות פיוס במשחק שנארח אותם (נגיד, טקס משותף לשחקני הקבוצה שהביאה להפועל גביע לפני כארבעים שנה...). אבל אני לא בעד אווירת הנכאים והכאב (האמיתי) שאתה חולק אתנו ברגע ממש ממש משמח ומרגש מכל בחינה

נערך על ידי - amos ב-15/11/2013 22:02:44
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 15/11/2013 :  22:19:02  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

בלאש, אני אוהב אותך מאוד, ואני מעריך את התגובה הרגשית שלך כאן ובשרשור אחר, אבל אני חושב שהתגובה שלך כרגע לא במקום, ושדיון גם ביחס לאוהדי שנשארו שם, וגם במשמעות האסטרטגית של המשחק הזה (שבו סאסי נכשל והפסיד בכל פרמטר, הרבה יותר ממה שציפיתי, אגב) צריך לערוך אחרת. לא ברגע של שמחה ותודה. כי

- יש לנו שחקנים. הם נתנו את הנשמה במשחק הירואי (גם בלי קשר לנצחון, תיקו היה יותר משקף). הקשר המיוחד שלהם עם הקהל מאוד בלט לעין (ממש ריחמתי על שחקני הפועל י-ם שלא זכו לזה ככה). מגיע להם כרגע תודה ענקית. חלקם (שלושה) בחרו לא לחגוג את השערים. דווקא אלא שתמונות שלהם הופיעו בפייסבוק של אוהדי סאסי עם הכיתוב "שחקנים פח". זה גם מכובד ומעורר הערכה. אין דברים כאלה. להגיד שלא היינו צריכים לשמוח בגולים כרגע נראה לי לא לכבד את המאמץ שלהם

- יש לנו אוהדים. רגשית, כל הדיבור הפייסני של שי ושל הבריגדה לפני המשחק נראה לי בעייתי (בפרט שאני קורבן גם באופן אישי למסע של קללות מחרידות). בדיעבד, זה נראה לי שזה היה נכון מאוד. כמעט לא שרנו שירי קטמון, רק נגד סאסי (לפני כמה שנים הם שרו נגדו איתנו!). לא הקנטנו אותם בכלל. לפני המשחק היו אפילו כמה רגעים מרגשים של אווירת פיוס וסולידריות (אלי בן-רימוז' וכו'). הם קיללו ושרקו בטירוף, ובהפסקה מישהו עם מגפון קילל את אשר גולה (מנהל הקבוצה האורחת) בצורה מטונפת ובלי שישתיקו אותו (לא עבירה משמעתית?). מגיע לאוהדים שלנו גם תודה ענקית. ומגיע לאוהדים שלהם בוז ענקי. הם הוכיחו (או לפחות הגרעין הקשה שלהם) היום שהם לא ממש רלוונטים, כמותית ואיכותית ואסטרטגית.

לכן, עכשיו זמן תודות ושמחה. מה, תגיד לשחקן שלך שלא תשמח יותר בגול שלו? תגיד לילד שקיללו אותו שלא ישמח בגול של הקבוצה שלו? אני בעד מחוות פיוס במשחק שנארח אותם (נגיד, טקס משותף לשחקני הקבוצה שהביאה להפועל גביע לפני כארבעים שנה...). אבל אני לא בעד אווירת הנכאים והכאב (האמיתי) שאתה חולק אתנו ברגע ממש ממש משמח ומרגש מכל בחינה

תודה עמוס. כל מילה.

עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 15/11/2013 :  22:29:52  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
המשחק הכי מוזר שראיתי. היציע המזרחי, הגול שלא היה והגולים שכן היו רק הוסיפו לביזאר.

בסופו של דבר מרגש להיות עם כל כך הרבה אנשים ביציע, ומרגש לראות את הקבוצה שהקמת מאפס מנצחת משחק כזה בדקה האחרונה, וזה בסדר לשמוח גם אם אתה בעצם קצת עצוב. אבל אני לגמרי מבין את בלאש, לא הייתי רוצה לחוות את זה שוב.

בעקרון נגד ההתנחמדות של החודשים (שנים?) האחרונים, אבל המחווה של הבריגדה בתחילת המשחק עם שמות השחקנים הייתה ממש חביבה לדעתי. אבל אל תצפו מאוהדי הפועל ירושלים לגלות איזשהו עניין במחוות כאלה, הריקות מבחינתם.

שורה תחתונה: קחו את החבר'ה מהצד המערבי, שימו אותם עם החבר'ה מהצד המזרחי, ויש לכם אחלה הפועל ואחלה אווירה כל שבוע. לא בכל מחיר, לא בשביל ה"פיוס", כן של האוהדים.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 15/11/2013 :  22:30:49  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
וכמובן - תודה לך הפועל.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 15/11/2013 :  22:34:06  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין לנו באמת ויכוח כאן...
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 15/11/2013 :  22:35:27  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

עמוס יקר, אני מסכים עד לנושא אחד: רגשית, אבל גם עקרונית, אסור לנו לדעתי לחגוג כשאנחנו משחקים מולם. אין פה סימטריה, אני לא רוצה לפרט אבל ברור מי הצד שסובל יותר ממה שקרה. אני לא בעד להחרים, אבל אני לא יכול ולא רוצה להתייחס לזה כאל משחק כדורגל בו צריך לנצח את היריב. זה גדול מזה בהרבה. זה קרע כואב ומדמם ברמה האישית והקהילתית, ושחקנינו יצטרכו להבין למה אנחנו לא חוגגים במשחק הספציפי הזה.
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 15/11/2013 :  22:36:58  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הבנתי, בטח עוד נדבר על זה
עבור לתחילת הדף

לב אדום מקטמון לב אדום מקטמון מנותק

392 הודעות

נשלח - 15/11/2013 :  23:15:49  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הייתי
התרגשתי
שמחתי בניצחון
וזה בהחלט אחד הרגעים הכי יפים בחיי הספורטיביים
לא מתבייש שמחתי בניצחון
ואין לזה שום קשר לאיחוד
זהו ניצחון הדרך
הקהל הנפלא
ותודה להפועל קטמון ירושלים שהחזירה אותי למגרשים לפני שבע שנים
תודה שהחזרת לי את האהבה למשחק
גאה בכם היום יותר מתמיד
אוהב אותך הפועל
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 5 נושא קודם יפה ששקט פה כל כך! מעיד על בגרות! נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07