משתמש |
יפה ששקט פה כל כך! מעיד על בגרות!  |
amos
1045 הודעות |
נשלח - 15/11/2013 : 17:47:07
|
שבת שלום
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 15/11/2013 : 17:51:02
|
מעיד בעיקר על צרידות... |
 |
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
נשלח - 15/11/2013 : 17:56:27
|
אני שקט כי אני מנסה לעכל...ועדיין, כל כך כיף היה לצעוק בגול של רון "זה בשבילך סאסי...זה בשבילך!". אחד הרגעים הספורטיביים המתוקים שהיו לי! |
 |
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 15/11/2013 : 18:02:38
|
אין מה לומר ........................... |
אליה |
 |
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 15/11/2013 : 18:13:13
|
מה יש לאמר כשאין מה להגיד? |
 |
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 15/11/2013 : 18:13:56
|
אחד המשחקים הכי מרגשים ורומנטיים |
 |
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 15/11/2013 : 19:22:00
|
אני בדבר כזה לא אשתתף יותר. איןלי ביקורת לאף אחד, אבל זהו מבחינתי. לשמוח בגולים במשחק כזה זה אולי נכון למשחק הזה, בו היינו חייבים להראות שאנחנו לא מתביישים, אבל להבא אסור. צריך להיות עם הגב למשחק או משהו בסגנון, דבר כזה אסור - לדעתי הפרטית - שיקרה שוב. |
 |
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 15/11/2013 : 20:58:52
|
מושלם.נצחון במגרש.נצחון ביציעים.נצחון הקונספציה. |
 |
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 15/11/2013 : 22:00:18
|
בלאש, אני אוהב אותך מאוד, ואני מעריך את התגובה הרגשית שלך כאן ובשרשור אחר, אבל אני חושב שהתגובה שלך כרגע לא במקום, ושדיון גם ביחס לאוהדי שנשארו שם, וגם במשמעות האסטרטגית של המשחק הזה (שבו סאסי נכשל והפסיד בכל פרמטר, הרבה יותר ממה שציפיתי, אגב) צריך לערוך אחרת. לא ברגע של שמחה ותודה. כי
- יש לנו שחקנים. הם נתנו את הנשמה במשחק הירואי (גם בלי קשר לנצחון, תיקו היה יותר משקף). הקשר המיוחד שלהם עם הקהל מאוד בלט לעין (ממש ריחמתי על שחקני הפועל י-ם שלא זכו לזה ככה). מגיע להם כרגע תודה ענקית. חלקם (שלושה) בחרו לא לחגוג את השערים. דווקא אלא שתמונות שלהם הופיעו בפייסבוק של אוהדי סאסי עם הכיתוב "שחקנים פח". זה גם מכובד ומעורר הערכה. אין דברים כאלה. להגיד שלא היינו צריכים לשמוח בגולים כרגע נראה לי לא לכבד את המאמץ שלהם
- יש לנו אוהדים. רגשית, כל הדיבור הפייסני של שי ושל הבריגדה לפני המשחק נראה לי בעייתי (בפרט שאני קורבן גם באופן אישי למסע של קללות מחרידות). בדיעבד, זה נראה לי שזה היה נכון מאוד. כמעט לא שרנו שירי קטמון, רק נגד סאסי (לפני כמה שנים הם שרו נגדו איתנו!). לא הקנטנו אותם בכלל. לפני המשחק היו אפילו כמה רגעים מרגשים של אווירת פיוס וסולידריות (אלי בן-רימוז' וכו'). הם קיללו ושרקו בטירוף, ובהפסקה מישהו עם מגפון קילל את אשר גולה (מנהל הקבוצה האורחת) בצורה מטונפת ובלי שישתיקו אותו (לא עבירה משמעתית?). מגיע לאוהדים שלנו גם תודה ענקית. ומגיע לאוהדים שלהם בוז ענקי. הם הוכיחו (או לפחות הגרעין הקשה שלהם) היום שהם לא ממש רלוונטים, כמותית ואיכותית ואסטרטגית.
לכן, עכשיו זמן תודות ושמחה. מה, תגיד לשחקן שלך שלא תשמח יותר בגול שלו? תגיד לילד שקיללו אותו שלא ישמח בגול של הקבוצה שלו? אני בעד מחוות פיוס במשחק שנארח אותם (נגיד, טקס משותף לשחקני הקבוצה שהביאה להפועל גביע לפני כארבעים שנה...). אבל אני לא בעד אווירת הנכאים והכאב (האמיתי) שאתה חולק אתנו ברגע ממש ממש משמח ומרגש מכל בחינה
|
נערך על ידי - amos ב-15/11/2013 22:02:44 |
 |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 15/11/2013 : 22:19:02
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
בלאש, אני אוהב אותך מאוד, ואני מעריך את התגובה הרגשית שלך כאן ובשרשור אחר, אבל אני חושב שהתגובה שלך כרגע לא במקום, ושדיון גם ביחס לאוהדי שנשארו שם, וגם במשמעות האסטרטגית של המשחק הזה (שבו סאסי נכשל והפסיד בכל פרמטר, הרבה יותר ממה שציפיתי, אגב) צריך לערוך אחרת. לא ברגע של שמחה ותודה. כי
- יש לנו שחקנים. הם נתנו את הנשמה במשחק הירואי (גם בלי קשר לנצחון, תיקו היה יותר משקף). הקשר המיוחד שלהם עם הקהל מאוד בלט לעין (ממש ריחמתי על שחקני הפועל י-ם שלא זכו לזה ככה). מגיע להם כרגע תודה ענקית. חלקם (שלושה) בחרו לא לחגוג את השערים. דווקא אלא שתמונות שלהם הופיעו בפייסבוק של אוהדי סאסי עם הכיתוב "שחקנים פח". זה גם מכובד ומעורר הערכה. אין דברים כאלה. להגיד שלא היינו צריכים לשמוח בגולים כרגע נראה לי לא לכבד את המאמץ שלהם
- יש לנו אוהדים. רגשית, כל הדיבור הפייסני של שי ושל הבריגדה לפני המשחק נראה לי בעייתי (בפרט שאני קורבן גם באופן אישי למסע של קללות מחרידות). בדיעבד, זה נראה לי שזה היה נכון מאוד. כמעט לא שרנו שירי קטמון, רק נגד סאסי (לפני כמה שנים הם שרו נגדו איתנו!). לא הקנטנו אותם בכלל. לפני המשחק היו אפילו כמה רגעים מרגשים של אווירת פיוס וסולידריות (אלי בן-רימוז' וכו'). הם קיללו ושרקו בטירוף, ובהפסקה מישהו עם מגפון קילל את אשר גולה (מנהל הקבוצה האורחת) בצורה מטונפת ובלי שישתיקו אותו (לא עבירה משמעתית?). מגיע לאוהדים שלנו גם תודה ענקית. ומגיע לאוהדים שלהם בוז ענקי. הם הוכיחו (או לפחות הגרעין הקשה שלהם) היום שהם לא ממש רלוונטים, כמותית ואיכותית ואסטרטגית.
לכן, עכשיו זמן תודות ושמחה. מה, תגיד לשחקן שלך שלא תשמח יותר בגול שלו? תגיד לילד שקיללו אותו שלא ישמח בגול של הקבוצה שלו? אני בעד מחוות פיוס במשחק שנארח אותם (נגיד, טקס משותף לשחקני הקבוצה שהביאה להפועל גביע לפני כארבעים שנה...). אבל אני לא בעד אווירת הנכאים והכאב (האמיתי) שאתה חולק אתנו ברגע ממש ממש משמח ומרגש מכל בחינה
תודה עמוס. כל מילה.
|
 |
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 15/11/2013 : 22:29:52
|
המשחק הכי מוזר שראיתי. היציע המזרחי, הגול שלא היה והגולים שכן היו רק הוסיפו לביזאר.
בסופו של דבר מרגש להיות עם כל כך הרבה אנשים ביציע, ומרגש לראות את הקבוצה שהקמת מאפס מנצחת משחק כזה בדקה האחרונה, וזה בסדר לשמוח גם אם אתה בעצם קצת עצוב. אבל אני לגמרי מבין את בלאש, לא הייתי רוצה לחוות את זה שוב.
בעקרון נגד ההתנחמדות של החודשים (שנים?) האחרונים, אבל המחווה של הבריגדה בתחילת המשחק עם שמות השחקנים הייתה ממש חביבה לדעתי. אבל אל תצפו מאוהדי הפועל ירושלים לגלות איזשהו עניין במחוות כאלה, הריקות מבחינתם.
שורה תחתונה: קחו את החבר'ה מהצד המערבי, שימו אותם עם החבר'ה מהצד המזרחי, ויש לכם אחלה הפועל ואחלה אווירה כל שבוע. לא בכל מחיר, לא בשביל ה"פיוס", כן של האוהדים. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 15/11/2013 : 22:30:49
|
וכמובן - תודה לך הפועל. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 15/11/2013 : 22:34:06
|
אין לנו באמת ויכוח כאן... |
 |
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 15/11/2013 : 22:35:27
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
עמוס יקר, אני מסכים עד לנושא אחד: רגשית, אבל גם עקרונית, אסור לנו לדעתי לחגוג כשאנחנו משחקים מולם. אין פה סימטריה, אני לא רוצה לפרט אבל ברור מי הצד שסובל יותר ממה שקרה. אני לא בעד להחרים, אבל אני לא יכול ולא רוצה להתייחס לזה כאל משחק כדורגל בו צריך לנצח את היריב. זה גדול מזה בהרבה. זה קרע כואב ומדמם ברמה האישית והקהילתית, ושחקנינו יצטרכו להבין למה אנחנו לא חוגגים במשחק הספציפי הזה. |
 |
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 15/11/2013 : 22:36:58
|
הבנתי, בטח עוד נדבר על זה |
 |
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 15/11/2013 : 23:15:49
|
הייתי התרגשתי שמחתי בניצחון וזה בהחלט אחד הרגעים הכי יפים בחיי הספורטיביים לא מתבייש שמחתי בניצחון ואין לזה שום קשר לאיחוד זהו ניצחון הדרך הקהל הנפלא ותודה להפועל קטמון ירושלים שהחזירה אותי למגרשים לפני שבע שנים תודה שהחזרת לי את האהבה למשחק גאה בכם היום יותר מתמיד אוהב אותך הפועל |
 |
|
יפה ששקט פה כל כך! מעיד על בגרות!  |
|
|
|