משתמש |
הפועל של האוהדים  |
galhyt
38 הודעות |
נשלח - 17/11/2013 : 03:12:49
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גבעוני
ציטוט: נשלח במקור על ידי galhyt
ציטוט: נשלח במקור על ידי אליה
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
ציטוט: נשלח במקור על ידי Brokoly ואני כבר רואה במוחי סיטואציה שמפחידה אותי: ליפקין קונה את הפועל וכל הלחץ נופל עלינו, גדול וחזק מאי פעם. ברקת, התקשורת, אוהדי הפועל ירושלים - כולם יחזרו על המנטרה שהנה, סאסי ויונה בחוץ, ואנחנו צריכים לחזור - ליפקין איש עסקים מכובד והקבוצה ניצלה. ואם לא נחזור, הרי ששכחנו את המטרה, "התאהבנו במיזם". ובאותו רגע נצטרך להיות חזקים ולזכור - שהרגע היחיד בו נוכל לומר שהפועל לא רק ניצלה אלא גם עתידה מובטח לשנים רבות - הוא הרגע שבו תהיה קבוצה מאוחדת בבעלות אוהדים בלבד.
אנחנו קבוצה דמוקרטית. במקרה והסיטואציה ה"מפחידה" הזאת תתרחש, מן הראוי להעביר את ההכרעה לחברי העמותה. כל איחוד (ולמעשה כל פעולה שקשורה לקבוצה) כולל בתוכו בלקיחת סיכונים. צריך לשאול את חברי העמותה אם הם מוכנים לקחת את הסיכון ולוותר על המודל של קבוצת אוהדים, למען האיחוד. אני אישית מוכן, כל עוד סאסי לא חלק מהתמונה. אבל אין לי מושג איך חושבים רוב חברי העמותה.
בעבר היתי בעד ואחרי אתמול אני נגד לא אשב ביציע עם אנשים שפה שלהם כל כך מלוכלך ולא אצטרף לשום מיזם שלא מכיל בצורה כזו או אחרת את המילה קטמון בסמלה, וגם לא אוותר על נבחות של אוהדים בהנהל ה
בעידוד אנחנו לאט לאט מוותרים על קטמון (צועקים בשיר הפועל הפועל במקום קטמון קטמון)
אני קימת בטוח שאת טרול אבל אם לא אז התבלבלת את לא במקום אנכון
אני לא טרול. את זה שאני לא במקום הנכון הבנתי אתמול. בהצלחה עם האיחוד. |
 |
|
מנדי742
713 הודעות |
נשלח - 17/11/2013 : 05:28:57
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי galhyt
אני לא טרול. את זה שאני לא במקום הנכון הבנתי אתמול. בהצלחה עם האיחוד.
אין לאף אחד זכות לגרש אותך וזכותך לחשוב אחרת מאחרים, אפילו אם הם רואים בעצמם רוב ואפילו אם תקנון העמותה אומר כך וכך.
ואפילו אם הרוב (והשאלה עד כמה הם\אנחנו רוב עדיין פתוחה) תומך באיחוד, לא ברור לי למה לא לשיר "קטמון, קטמון". |
צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'... |
 |
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 17/11/2013 : 05:42:48
|
חברים, היתה החלטה של הבריגדה להמעיט בשירים ייחודיים של קטמון ולהדגיש שירים משותפים כמחווה פייסנית לצד השני. להרבה מאוד אוהדים זה היה חשוב. לא לי, אבל כיבדתי את דעתם והצטרפתי אליהם. במשחק הבא נשיר את השיר שלנו. האם הפייסנות הזו - כולל כאן בפורום - היא מוצדקת? על זה מתנהל ויכוח עז. אבל בוא נכבד אחד את השני - זה לא חיקוי אלא החלטה |
 |
|
Tziki
145 הודעות |
נשלח - 17/11/2013 : 08:09:46
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
חברים, היתה החלטה של הבריגדה להמעיט בשירים ייחודיים של קטמון ולהדגיש שירים משותפים כמחווה פייסנית לצד השני. להרבה מאוד אוהדים זה היה חשוב. לא לי, אבל כיבדתי את דעתם והצטרפתי אליהם. במשחק הבא נשיר את השיר שלנו. האם הפייסנות הזו - כולל כאן בפורום - היא מוצדקת? על זה מתנהל ויכוח עז. אבל בוא נכבד אחד את השני - זה לא חיקוי אלא החלטה
עמוס, זה לא נכון, זה כבר כמה מחזורים ככה. גל או גלי, תשירי איך שאת רוצה, זה מה שאנחנו עושים. |
ישנה אמנות, או נכון יותר מיומנות, של לעוף. הסוד טמון ביכולת ללמוד להשליך את עצמך אל הקרקע ולהחטיא. דאגלס אדאמס |
 |
|
הפועל של האוהדים  |
|
|
|