פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

יפה ששקט פה כל כך! מעיד על בגרות!

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  יפה ששקט פה כל כך! מעיד על בגרות!
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם יפה ששקט פה כל כך! מעיד על בגרות! נושא הבא
עמוד: מתוך 5

האדום מהכפר האדום מהכפר מנותק

581 הודעות

נשלח - 16/11/2013 :  03:13:53  הצג פרופיל שלח ל- האדום מהכפר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סטטוס אחד לפחות נשמר היום

הפועל ירושלים ממשיכה להיות קבוצה לוזרית שסופגת בדקה ה90
הפועל קטמון ירושלים ממשיכה להיות קבוצה ווינרית עם קילוגרמים של מזל, ומנצחת במשחק בו שיחקה לחלוטין פחות טוב מהיריבה.

ובנימה קצת יותר רצינית, התוצאה לא באמת הייתה חשובה במשחק הזה, בין אם זה נגמר 1-2 לנו, ובין אם זה היה נגמר 1-2 להם, זה בטל בשישים, שתי הקבוצות לא יעלו ליגה, וכנראה שגם לא ירדו ליגה.

הניצחון האמתי והחשוב היה ביציעים, הוכחנו היום שהקהל הקטמוני הרב המצוין שבא מאהבה, הוא העתיד.
הקהל המועט והבינוני שבא משנאה, הוא נחלת העבר.

כמו שרבים וטובים אומרים כאן, המחשבה להתאחד עם אוהדים כאלה ואנשים כאלה, מלחיצה קצת, אפילו מפחידה.

ועם זאת, אנחנו הרוב, אנחנו הכוח, הם לא יצליחו לשנות אותנו ואת הרוח שלנו.

כך שבין אם האיחוד יהיה בקיץ, או בעוד 3 שנים, או לא יקרה בכלל.
קטמון הוכיחה היום מפגן כוח אדיר, אנחנו כאן בשביל להישאר, ואנחנו אלה שנוביל את הפועל ירושלים לעתיד ורוד, בין אם יהיה איחוד ובין אם לא.

אנחנו הפועל ירושלים האמיתית, אם הם יצטרפו אלינו בסוף ויהינו מזה, מה טוב, ואם לא? אנחנו נמצאים בצד הנכון, בצד שיש לו עתיד, וזה מה שחשוב מבחינתי.

אחרי השבוע האחרון, ועם כל הגועל נפש שספגנו מהצד השני, האיחוד הרבה פחות בוער לי מבעבר.
אם יקרה? סבבה, אם לא יקרה? גם סבבה
העיקר שהצלחנו להקים את הפועל ירושלים מחדש בצורה בריאה ונכונה.
והעיקר שיש לנו משפחה חמה ואוהבת, ואם יצטרפו אליה כמה אחים אובדים? אין בעיה, העיקר שנשאר משפחה חמה ואוהבת...

"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב"

נערך על ידי - האדום מהכפר ב-16/11/2013 03:14:45
עבור לתחילת הדף

talikch talikch מנותק

323 הודעות

נשלח - 16/11/2013 :  09:09:37  הצג פרופיל שלח ל- talikch הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

בלאש, אני אוהב אותך מאוד, ואני מעריך את התגובה הרגשית שלך כאן ובשרשור אחר, אבל אני חושב שהתגובה שלך כרגע לא במקום, ושדיון גם ביחס לאוהדי שנשארו שם, וגם במשמעות האסטרטגית של המשחק הזה (שבו סאסי נכשל והפסיד בכל פרמטר, הרבה יותר ממה שציפיתי, אגב) צריך לערוך אחרת. לא ברגע של שמחה ותודה. כי

- יש לנו שחקנים. הם נתנו את הנשמה במשחק הירואי (גם בלי קשר לנצחון, תיקו היה יותר משקף). הקשר המיוחד שלהם עם הקהל מאוד בלט לעין (ממש ריחמתי על שחקני הפועל י-ם שלא זכו לזה ככה). מגיע להם כרגע תודה ענקית. חלקם (שלושה) בחרו לא לחגוג את השערים. דווקא אלא שתמונות שלהם הופיעו בפייסבוק של אוהדי סאסי עם הכיתוב "שחקנים פח". זה גם מכובד ומעורר הערכה. אין דברים כאלה. להגיד שלא היינו צריכים לשמוח בגולים כרגע נראה לי לא לכבד את המאמץ שלהם

- יש לנו אוהדים. רגשית, כל הדיבור הפייסני של שי ושל הבריגדה לפני המשחק נראה לי בעייתי (בפרט שאני קורבן גם באופן אישי למסע של קללות מחרידות). בדיעבד, זה נראה לי שזה היה נכון מאוד. כמעט לא שרנו שירי קטמון, רק נגד סאסי (לפני כמה שנים הם שרו נגדו איתנו!). לא הקנטנו אותם בכלל. לפני המשחק היו אפילו כמה רגעים מרגשים של אווירת פיוס וסולידריות (אלי בן-רימוז' וכו'). הם קיללו ושרקו בטירוף, ובהפסקה מישהו עם מגפון קילל את אשר גולה (מנהל הקבוצה האורחת) בצורה מטונפת ובלי שישתיקו אותו (לא עבירה משמעתית?). מגיע לאוהדים שלנו גם תודה ענקית. ומגיע לאוהדים שלהם בוז ענקי. הם הוכיחו (או לפחות הגרעין הקשה שלהם) היום שהם לא ממש רלוונטים, כמותית ואיכותית ואסטרטגית.

לכן, עכשיו זמן תודות ושמחה. מה, תגיד לשחקן שלך שלא תשמח יותר בגול שלו? תגיד לילד שקיללו אותו שלא ישמח בגול של הקבוצה שלו? אני בעד מחוות פיוס במשחק שנארח אותם (נגיד, טקס משותף לשחקני הקבוצה שהביאה להפועל גביע לפני כארבעים שנה...). אבל אני לא בעד אווירת הנכאים והכאב (האמיתי) שאתה חולק אתנו ברגע ממש ממש משמח ומרגש מכל בחינה

תודה עמוס. כל מילה.

מסכים לכל מילה,מי שראה צילומים באתרי האינטרנט השונים יכול היה לראות צילומים מהיציע של היריבה עם תנועות מגונות וקללות בלי הפסקה על הספסל של קטמון ולכל שחקן,בעיקר שי אהרן שעבר בסביבה,זה בלתי נסבל,בעיקר היה בלתי נסבל ראש הקנוניה עם המגפון ,שלא ברור לי איך הכניס אותו ואיך לא נלקח ממנו כשהשמיע קריאות נגד אשר גולה היקר
אני מאושר מידי היום להתבאס מהתחושות של שחקני הפועל ,אני ממש לא מבואס מתחושות האוהדים

חרובי טל
עבור לתחילת הדף

עד שנגיע עד שנגיע מנותק

603 הודעות

נשלח - 16/11/2013 :  09:12:49  הצג פרופיל שלח ל- עד שנגיע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האדום מהכפר

סטטוס אחד לפחות נשמר היום

הפועל ירושלים ממשיכה להיות קבוצה לוזרית שסופגת בדקה ה90
הפועל קטמון ירושלים ממשיכה להיות קבוצה ווינרית עם קילוגרמים של מזל, ומנצחת במשחק בו שיחקה לחלוטין פחות טוב מהיריבה.

ובנימה קצת יותר רצינית, התוצאה לא באמת הייתה חשובה במשחק הזה, בין אם זה נגמר 1-2 לנו, ובין אם זה היה נגמר 1-2 להם, זה בטל בשישים, שתי הקבוצות לא יעלו ליגה, וכנראה שגם לא ירדו ליגה.

הניצחון האמתי והחשוב היה ביציעים, הוכחנו היום שהקהל הקטמוני הרב המצוין שבא מאהבה, הוא העתיד.
הקהל המועט והבינוני שבא משנאה, הוא נחלת העבר.

כמו שרבים וטובים אומרים כאן, המחשבה להתאחד עם אוהדים כאלה ואנשים כאלה, מלחיצה קצת, אפילו מפחידה.

ועם זאת, אנחנו הרוב, אנחנו הכוח, הם לא יצליחו לשנות אותנו ואת הרוח שלנו.

כך שבין אם האיחוד יהיה בקיץ, או בעוד 3 שנים, או לא יקרה בכלל.
קטמון הוכיחה היום מפגן כוח אדיר, אנחנו כאן בשביל להישאר, ואנחנו אלה שנוביל את הפועל ירושלים לעתיד ורוד, בין אם יהיה איחוד ובין אם לא.

אנחנו הפועל ירושלים האמיתית, אם הם יצטרפו אלינו בסוף ויהינו מזה, מה טוב, ואם לא? אנחנו נמצאים בצד הנכון, בצד שיש לו עתיד, וזה מה שחשוב מבחינתי.

אחרי השבוע האחרון, ועם כל הגועל נפש שספגנו מהצד השני, האיחוד הרבה פחות בוער לי מבעבר.
אם יקרה? סבבה, אם לא יקרה? גם סבבה
העיקר שהצלחנו להקים את הפועל ירושלים מחדש בצורה בריאה ונכונה.
והעיקר שיש לנו משפחה חמה ואוהבת, ואם יצטרפו אליה כמה אחים אובדים? אין בעיה, העיקר שנשאר משפחה חמה ואוהבת...

...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 16/11/2013 :  09:31:00  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יפה. בא אדום מהכפר ומלכלך בחדווה אחרי ניצחון על "הקהל המועט שבא משינאה" ומצטטים אותו בחדווה.ומה זה בדיוק? זאת אהבה, זאת אנושיות, זאת הפועל? זאת מקבילה זחוחה לשנאה. לא לראות את האחר בשיט, לבטל אותו לחלוטין. חברים, הגיע הזמן להתעורר. יש רק קרב אחד בעיר הזאת, הפועל מול בית"ר, כל היתר זה ספיחים שמוזנים מאגו, רוע וטמטום. בואו לא נזין אותם.
עבור לתחילת הדף

864 הודעות

נשלח - 16/11/2013 :  09:32:28  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

יפה. בא אדום מהכפר ומלכלך בחדווה אחרי ניצחון על "הקהל המועט שבא משינאה" ומצטטים אותו בחדווה.ומה זה בדיוק? זאת אהבה, זאת אנושיות, זאת הפועל? זאת מקבילה זחוחה לשנאה. לא לראות את האחר בשיט, לבטל אותו לחלוטין. חברים, הגיע הזמן להתעורר. יש רק קרב אחד בעיר הזאת, הפועל מול בית"ר, כל היתר זה ספיחים שמוזנים מאגו, רוע וטמטום. בואו לא נזין אותם.

ואדום מהכפר, אני מתאפק פה. אבל ההודעה שלך היא חוצפה, ואני מקווה שאתה זוכר למה. יושבים שם לא מעט אוהדים מסורים, רציניים, שהרימו שלט לטובת איחוד אתמול, ואתה מגדיר אותם ככה? זה נורא.

נערך על ידי - בלאש ביקו ב-16/11/2013 09:34:45
עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 16/11/2013 :  10:06:13  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בואו נפריד בין סאסי להפועל ירושלים.מחבקים את המועדון והאוהדים.מקיאים את משפחת סאסי מתוכנו.
אין לערבב בין הדברים כי אנחנו שופכים את המים עם התינוק.
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 16/11/2013 :  10:14:13  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:

ואדום מהכפר, אני מתאפק פה. אבל ההודעה שלך היא חוצפה, ואני מקווה שאתה זוכר למה. יושבים שם לא מעט אוהדים מסורים, רציניים, שהרימו שלט לטובת איחוד אתמול, ואתה מגדיר אותם ככה? זה נורא.

אם האינסטינקט הראשוני שלך לא היה לשפוך מים קרים על אוהדים שסה"כ שמחו (מי ישמע אלוהים אדירים)על ניצחון של הקבוצה שלהם אולי תמנע מתגובות חמורות יותר בהמשך.
עבור לתחילת הדף

864 הודעות

נשלח - 16/11/2013 :  10:17:39  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:

ציטוט:

אם האינסטינקט הראשוני שלך לא היה לשפוך מים קרים על אוהדים שסה"כ שמחו (מי ישמע אלוהים אדירים)על ניצחון של הקבוצה שלהם אולי תמנע מתגובות חמורות יותר בהמשך.

על מה אתה מדבר?
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 16/11/2013 :  10:19:39  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:

ציטוט:

על מה אתה מדבר?

ידידי תסתכל על התגובות הראשונות שלך...
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 16/11/2013 :  10:31:34  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בכל מקרה בריא להרגיע עכשו
עבור לתחילת הדף

864 הודעות

נשלח - 16/11/2013 :  10:31:56  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:

ציטוט:

על מה אתה מדבר?

אין במשחק הזה "בסך הכל". הוא חלק מהקשר רחב ומורכב. והמטרה הגדולה, האמיתית, היא שתהיה אלטרנטיבה אדומה וחזקה לבית"ר בירושלים. בשביל זה מותר לבקש מאנשים לא לחגוג בלי לראות ממטר.
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 16/11/2013 :  10:32:06  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
היה הזוי ומוזר אבל בסופו של דבר שמחתי על הניצחון כפי שלא הייתי בטוח שאני אוכל לפני המשחק. אני כבר מזמן הבנתי שמלל השטנה של אוהדי המקורית הוא מן השפה אל החוץ, הם מתים להתאחד אבל מרגישים פגועים לכן הם צריכים לתעל את הפגיעות הזו לאנשהו. לכן אני לא מייחס חשיבות יתרה לכל מפגן הקללות שלהם אתמול. גם את שי אהרון הם יחזרו לאהוב אחרי האיחוד.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 16/11/2013 :  10:34:27  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

גם את שי אהרון הם יחזרו לאהוב אחרי האיחוד.

נכון. כמו שהם חזרו לאהוב את אופיר עזו. וכמו שאנחנו חזרנו לאהוב את כפיר מלול. זכרון קצר זאת תכונה שמאחדת את רוב האוהדים.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 16/11/2013 :  10:48:46  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:

ציטוט:

על מה אתה מדבר?

אין במשחק הזה "בסך הכל". הוא חלק מהקשר רחב ומורכב. והמטרה הגדולה, האמיתית, היא שתהיה אלטרנטיבה אדומה וחזקה לבית"ר בירושלים. בשביל זה מותר לבקש מאנשים לא לחגוג בלי לראות ממטר.

אין שום דבר רע לחגוג את ההנאות הקטנות בחיים בדרך למטרה הגדולה ,אחרת מה כל זה שווה? אתה מגזים בתאור החגיגות והרגישות שלך קצת מופרזת. לא צריך להעיק.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 16/11/2013 :  10:51:49  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אגב, הרגע הכי ביזארי מבחינתי במשחק היה שזמן קצר אחרי שהצד השני עשה "אצבע" במחצית הראשונה, גם אנחנו עשינו, כאילו כדי להראות בכוח "גם אנחנו אוהדי הפועל י-ם". זה היה אפילו יותר ביזארי מהחגיגות של ג'ורג'י והשחקנים בסוף המשחק, שהיו לדעתי מיותרות לגמרי, גם אם מובנות.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 5 נושא קודם יפה ששקט פה כל כך! מעיד על בגרות! נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07