משתמש |
מתחילות הכתבות לקראת מפגש האדומות  |
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 14/11/2013 : 20:53:54
|
לא יודע מה איתכם אבל ככל שאני קורא יותר תגובות של אוהדי הפועל סאדר בפורומים השונים ,בכתבות במבזקים ברגל ובנהיגה אני לא מבין את הגעגוע לחבורת המוקיונים האלימים האלו ,ספק אם הייתי חבר שלהם כשכולנו היינו תחת קורת גג אחת ולבטח אין למה לחפש לרוץ ולהתחבק איתם כיום. ניסיתי לשמוע איזה קול קצת יותר שפוי רגוע ,רבאק כולה כדורגל ומה אני מקבל? את ויקטור יונה את סאסי בזעיר אנפין על טפיהם עם הכבוד המחורבן ועם אובדן הפרופרציות בחיים שלהם. (בוגדים ,ערכים ,מלחמת עולם)
קטמון זונה זה פאר היצירה של "אחינו האהובים" ,אז בתור בנאדם (לא אוהד ,לא כדורגל לא נעליים) שיילכו לחרבן על עצמם.
במידה ומדובר רק בקומץ של ארגון לה-מישפוחה של הפועל ירושלים והשאר הם רוב מתון אז קבלו התנצלותי מראש. |
 |
|
שמאש
342 הודעות |
נשלח - 14/11/2013 : 21:48:10
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
קטמון זונה זה פאר היצירה של "אחינו האהובים" ,אז בתור בנאדם (לא אוהד ,לא כדורגל לא נעליים) שיילכו לחרבן על עצמם.
במידה ומדובר רק בקומץ של ארגון לה-מישפוחה של הפועל ירושלים והשאר הם רוב מתון אז קבלו התנצלותי מראש.
"אין הקומץ משביע את הארי" - שום קומץ, נראה לי שזה הצליל של הרוב הלא מתון. רק את זה שומעים מהכיוון של הפועל, זה לא עושה שום חשק להתקרב לזה,ולא להתאחד עם זה. |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
|
mookie
181 הודעות |
נשלח - 14/11/2013 : 23:11:47
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
http://www.103.fm/programs/Media.aspx?ZrqvnVq=FMDGJJ&c41t4nzVq=KH קופמן ופרימו, לזכותם יאמר, הבינו בדיוק מי נגד מי ומה נגד מה.
לא כל כך הבנתי את בחירת הנציגים שלהם משתי הקבוצות. אלף כל, לא ממש היתה פה סימטריה- אוהד מול שחקן. ובית, הנציג של הפועל "המקורית", לא בדיוק אישיות רדיופונית.
מעבר לזה, קצת מעצבן שאין שם מי שידבוק בעובדות, לדוגמא במקרה של הפועל אוסישקין, שהוקמה לפני הפירוק של הפועל ת"א, בניגוד לטענות הנחרצות של אוחיון.
ודבר אחרון, יש לי תחושה שאנחנו מרוכזים מדי בלהעביר מסר של אהבה ופייסנות, במקום להזכיר ולהדגיש למה אנחנו פה. זה בלט לי במיוחד בראיונות בהארץ עם שרצקי וגולה. |
 |
|
עד שנגיע
603 הודעות |
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 15/11/2013 : 00:17:42
|
שי אמר מיזם... אכלנו אותה.. |
I am City till I cry |
 |
|
talikch
323 הודעות |
נשלח - 15/11/2013 : 04:24:51
|
אני מסכים לגמרי עם מוקי וזו תחושה שהולכת ומתעצמת מהתחלת השבוע, אנחנו נראים כמפזרי אהבה,שחורי תלתלים עם ענף עץ זית,מדברים על תחושות קשות ,של הבנת הצד השני ואילו בצד השני מתכוננים למלחמה,מצחצחים חרבות,מעבירים חוטר,מדרבנים את צבא האוהדים ובעיקר מקללים אותנו קללות נוראיות
זה בסדר גמור לדבר בצורה פייסנית ולקוות שנתחבק בסיום המשחק אבל ראבק זו מלחמה על כבודנו,על צדקת דרכנו,אין לנו על מה להתנצל ושהסמל שלנו שמשורר בכל פתח תקשורת אפשרי ואני אוהב אותו,יהיה טיפה לוחמני יותר,יחבק את האוהדים שלו יאמר שהוא רוצה לנצח בשביל הצלחתנו,בשביל שנוכל ללכת עם ראש מורם בחוצות העיר אני מקווה בכל לב שהיציע המזרחי יהיה מלא ב6000 קטמונים לפחות ששרדו את סאסיונה,שרוצים להתאחד אבל גם לנצח היום ורוצים להשתיק את מקהלת האחות האדומה שאני מקווה שלא תיהיה גדולה ביציע ממול
בברכת יאללה הפועל קטמון אסיים |
חרובי טל |
 |
|
nachumco
382 הודעות |
|
nachumco
382 הודעות |
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |