משתמש |
משחקים בשישי-שבת  |
|
ידידיה פרלה
6 הודעות |
נשלח - 09/11/2013 : 19:41:16
|
שלום, לאחורנה משחקי הבית מתחילם ביום שישי בשעה 3 מה שאומר שהם מסתימים לאחר כניסת שבת (16:00) וזה מונע מהאוהדים הדתיים של הקבוצה להגיע למשחקים מדוע אי אפשר להקדים את המשחק בשעתים כמו שהיה עד עכשיו
|
יאללה הפועל!! |
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
נשלח - 09/11/2013 : 20:06:08
|
המשחק של הרצליה השבוע היה ב14:30, כלומר אפשר להקדים את שעת המשחקים האחידה. מאות רבות של אוהדים שלנו וגם של סאדר לא יגיעו אם המשחק לא יוקדם ב45 דקות לפחות, זה אינטרס שלהם בדיוק כמו שהוא שלנו. |
 |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 09/11/2013 : 20:09:16
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c
המשחק של הרצליה השבוע היה ב14:30, כלומר אפשר להקדים את שעת המשחקים האחידה. מאות רבות של אוהדים שלנו וגם של סאדר לא יגיעו אם המשחק לא יוקדם ב45 דקות לפחות, זה אינטרס שלהם בדיוק כמו שהוא שלנו.
נכון. אבל זה לא אינטרס של ההתאחדות, שכידוע אין לה אינטרס לפעול למען האוהדים.
חוץ מזה שסביר שהמשחק ישודר בשידור חי, ואז נכנס כאן עוד גורם למשוואה, שגם לו אין לו אינטרס לפעול למען האוהדים. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
הולך ברגל
465 הודעות |
נשלח - 09/11/2013 : 23:35:24
|
עושה לי רע כל פעם לשמוע על הדתיים שלנו שמתים לבוא למשחק ולא יכולים. ראוי שאירוע קהילתי המוני יסתיים מספיק זמן לפני כניסת השבת.
לצערי lazy אומר דבריים נכונים
אבל תמיד אפשר לעשות משהו |
-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
|
 |
|
קובי חזן
23 הודעות |
נשלח - 10/11/2013 : 00:18:42
|
שלום לכולם אני לא מצליח להבין למה ההנהלה שלנו לא עושה כלום בנושא משחקים בשישי שנכנסים לשבת !!!!!! אתמול לא יכולתנו להגיע למשחק וכך יקרה בתקופה הקרובה
ביתר ירושלים הודיע להתאחדות שהם שומרי שבת !!! וכל המשחקים שלהם לא יתקיימו בשבת כך גם אנחנו יכולים לבקש לא לשחק בשבת !!!
הנהלה יקרה תעשו משהו כדי שנוכל לחזור ליציע בהקדם
תודה |
 |
|
פועל ותיק
260 הודעות |
נשלח - 10/11/2013 : 08:12:51
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קובי חזן
שלום לכולם אני לא מצליח להבין למה ההנהלה שלנו לא עושה כלום בנושא משחקים בשישי שנכנסים לשבת !!!!!! אתמול לא יכולתנו להגיע למשחק וכך יקרה בתקופה הקרובה
ביתר ירושלים הודיע להתאחדות שהם שומרי שבת !!! וכל המשחקים שלהם לא יתקיימו בשבת כך גם אנחנו יכולים לבקש לא לשחק בשבת !!!
הנהלה יקרה תעשו משהו כדי שנוכל לחזור ליציע בהקדם
תודה
+1 |
 |
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
נשלח - 10/11/2013 : 09:13:12
|
יאללה, בואו נדבר אופרטיבית, מה עושים כדי שהמשחקים יוקדמו...ההנהלה עושה מאמצים, וכל הכבוד להם, אבל גם אנחנו יכולים להשפיע בכמה דקות של עבודה. מי שיש לו חבר עיתונאי, זה הזמן לפנות אליו. מיילים להתאחדות או פוסטים באתר של ההאתחדות זה גם כלי יעיל.
זו ההודעה שפרסמתי היום בפייסבוק של ההתאחדות: "התאחדות יקרה, אינני מבין מדוע כל המשחקים בליגה הלאומית משוחקים בשעה שלוש בצהריים, כשהשבת נכנסת בארבע. הקדמה של שעה בלבד תאפשר לאוהדים דתיים, ולקבוצה שלי הפועל קטמון יש מאות רבות של אוהדים כאלו, להגיע למשחק. האינטרס של כולנו הוא מגרשים מלאים באוהדים, מדוע לא לגלות התחשבות ולהקדים?". תעשו לייק, או שייר, ובכלל עדיף שתנסחו את ההודעה הזו במילים שלכם ותציפו אותם בפניות שלנו להזיז את השעה המטומטמת שבחרו.
במשך היום אפרסם בפורומים ובדפי הפייסבוק של שאר הקבוצות בעלות הקהל בליגה שלנו, אבקש מהאוהדים שלהם להצטרף למחאה. אולי נצליח לשנות, אולי לא, אבל לפחות ננסה.
|
 |
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 10/11/2013 : 10:03:29
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קובי חזן
שלום לכולם אני לא מצליח להבין למה ההנהלה שלנו לא עושה כלום בנושא משחקים בשישי שנכנסים לשבת !!!!!!
מעבר לכך שאני מקווה, כמוך, שהמשחקים יוקדמו, הייתי שמח להבין למה אתה מעז "לא להבין למה ההנהלה שלנו לא עושה כלום". מאיפה אתה יודע שהיא לא עושה כלום, כי אני שמעתי חבר ועד שאמר שהם דיברו עם ההתאחדות.
אם אתה מבקש מהם לעשות משהו, לפחות תפנה אליהם קצת יותר בכבוד ולא בטרוניה |
 |
|
gideon
918 הודעות |
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
נשלח - 12/11/2013 : 13:35:33
|
להלן התשובה שקיבלתי מההתאחדות: "...לידיעתך, קבוצות שפנו להתאחדות לכדורגל וביקשו להקדים את מועד תחילת משחק ספציפי, קיבלו אישור להקדמתו בחצי שעה. בליגות המקצועניות, לא ניתן להתחיל משחק בשעה מוקדמת מזו. בנוסף על כל הנ"ל, כמובן ששעות המשחקים נקבעות גם תחת דרישות צרכי לוח השידורים של זכיין השידור, ולא ניתן לפתוח משחק בשעה כזו בליגות המקצועניות בשל ההסכמים המסחריים (והכוונה לטוטו בהנחה שייחתם). בנוסף - אל לנו לשכוח כי כדורגל משוחק בישראל בימי שבת, למעלה מ-60 שנים.."
לא יודע אם הם דוברים אמת או מורחים, אבל אם ההנהלה שלנו תפנה עליהם ונצליח להקדים את המשחקים ל-14:30, גם זה יקל מאד על האוהדים הדתיים שגרים בירושלים להגיע.
|
 |
|
צפוני
465 הודעות |
נשלח - 12/11/2013 : 14:28:16
|
האם ניתן לקיים משחקים במוצ"ש? |
 |
|
katamonfan
10 הודעות |
נשלח - 12/11/2013 : 15:56:00
|
עדיין ניתן לשנות את שעת המשחק ל 14.30? |
 |
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 12/11/2013 : 16:03:07
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי katamonfan
עדיין ניתן לשנות את שעת המשחק ל 14.30?
כן. תפנה לסאסי שמארח את המשחק או ל"נציג האוהדים" ב"הנהלה" שלו |
 |
|
guprxy
159 הודעות |
נשלח - 13/11/2013 : 17:58:23
|
אני מציע שכל האוהדים שהולכים לפני סיום המשחק ילכו במהלך הפסקת המחצית, בגלל שאנחנו יושבים במזרחי מול השדרנים הם יראו שכ 400 אוהדים נעלמו. |
 |
 |
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 14/11/2013 : 23:51:16
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי ידידיה פרלה
שלום, לאחורנה משחקי הבית מתחילם ביום שישי בשעה 3 מה שאומר שהם מסתימים לאחר כניסת שבת (16:00) וזה מונע מהאוהדים הדתיים של הקבוצה להגיע למשחקים מדוע אי אפשר להקדים את המשחק בשעתים כמו שהיה עד עכשיו
משחק הבית הבא שלנו נגד הכח יהיה בשעה שתיים |
ירון |
 |
|
katamonfan
10 הודעות |
נשלח - 15/11/2013 : 14:11:37
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
ציטוט: נשלח במקור על ידי ידידיה פרלה
משחק הבית הבא שלנו נגד הכח יהיה בשעה שתיים
תודה!! אני מעריך את זה מאוד ואני מאמין שגם עוד הרבה אוהדים כמוני. |
 |
|
|
משחקים בשישי-שבת  |
|