פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מתחילות הכתבות לקראת מפגש האדומות

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מתחילות הכתבות לקראת מפגש האדומות
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם מתחילות הכתבות לקראת מפגש האדומות נושא הבא
עמוד: מתוך 3

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 14/11/2013 :  11:03:28  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רבי מאיר

http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-4452760,00.html

כיף לקרוא את הראיון הזה. נקווה שהחלום שלהם ושלנו יתגשם במהרה.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 14/11/2013 :  11:44:01  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אשר ואורי מול דודו סאסי - סוגרים ת'פינה

http://www.haaretz.co.il/sport/tapina/.premium-1.2165345

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 14/11/2013 :  12:09:21  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

אשר ואורי מול דודו סאסי - סוגרים ת'פינה

http://www.haaretz.co.il/sport/tapina/.premium-1.2165345

תיקון טעות לאשר גולה ועירד צפריר - בודאי שהיה משחק בין קבוצת אוהדים לקבוצה אותה הם עזבו, ודווקא הדוגמא שהם נתנו.
AFC Wimbledon, קבוצת האוהדים שקמה כאשר הבעלים החדש העביר את Wimbledon מלונדון למילטון קיינס, שיחקה נגד הגילגול החדש שנקרא עכשיו MK Dons, במשחק גביע בשנה שעברה. באופן טראגי קבוצת האוהדים, שהעפילה מתחתית הליגות החובבניות עד לליגה המקצוענית הרביעית (חמש עליות ליגה בתשע עונות), הפסידה לקבוצה מהליגה השלישית 2-1 משער בדקה ה-90.
כמובן אין להשוות את המצב שם למצב שלנו, שכן שם הקבוצה עברה לעיר אחרת במרחק 90 ק"מ ממיקומה ההיסטורי, ויש להניח שלא נותרו איתה אוהדים בכלל.

עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 14/11/2013 :  13:28:36  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=8815
עבור לתחילת הדף

פלוני בן אלמוני פלוני בן אלמוני מנותק

389 הודעות

נשלח - 14/11/2013 :  14:03:32  הצג פרופיל שלח ל- פלוני בן אלמוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=127&docID=157923&lang=he

תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר...
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 14/11/2013 :  14:09:35  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4453342,00.html
עבור לתחילת הדף

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 14/11/2013 :  14:29:40  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4453342,00.html
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 14/11/2013 :  15:58:23  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הטקסט של דודו סאסי בעיתון הארץ מהבוקר

דודו סאסי, זה עירד מעיתון "הארץ".
מה נשמע?
היית בשיחה ארוכה.
מיליון שיחות.
הכל בקשר למשחק המדובר?
הרוב.
כלי תקשורת?
אתה מהמאחרים, עכשיו זה בעיקר חסויות וכרטיסים.
כמה כלי תקשורת פנו אליך כדי לסקר את המשחק?
היום היו באימון ערוץ הספורט וערוץ 1. אישרתי לבן מיטלמן מערוץ 2 לעשות כתבה במגרש עצמו. מעבר לזה, יש את כלי התקשורת הרגילים.
ערוץ 10 לא עושים כתבה?
לא.
איזה פספוס. ערוץ 1?
כן, עושים.
ה-BBC לא שלחו כתב?
חחחחח. סקיי ספורטס רצו.
שי אהרון. "הוא רשם היום שהוא הדחיק את קיומה של הפועל ירושלים, אז גם אנחנו לא מכירים בו"
כן, זה לא היה, קבוצת אוהדים נגד הקבוצה המקורית.
הם אומרים שהם היו מעדיפים שלא יהיה משחק כזה. אתה אמרת שזה משחק שצריך לנצח בשביל האוהדים.
קודם כל לנצח כי אנחנו צריכים את הנקודות. זה עוד משחק.
די עם הקלישאות.
יש חשיבות יתרה בגלל האוהדים והסיטואציה שנוצרה, אבל זה עדיין עוד שלוש נקודות.
השנאה בקרב האוהדים רק תגדל בעקבות המשחק הזה, זה עלול להרחיק את האיחוד.
לי אין שנאה. יש פה עניין של בגידה. אנחנו כהפועל ירושלים היינו חלשים תקשורתית בגלל הגורמים החזקים של קטמון, והמציאות לא הועברה בצורה נכונה. בקיץ ישבנו לאיחוד נקיי כפיים, כל המספרים היו על השולחן וכל ההמצאות של 'לא ידענו' זה שקרים חמורים.
גולה אומר לי 'מי יודע מה גובה החובות ומה יצוץ אחרי האיחוד'.
אז גולה שקרן ושרצקי שקרן. אחרי שהם ישבו עם מוטי גמיש ועם ראש העיר, ישב איתי גם מרקוס גרשקוביץ'. הם קיבלו את המספרים עד רמת השקל. מעבר לזה הם קיבלו התחייבות שכל שקל מעל המספרים זה באחריותנו הבלעדית. המספרים עמדו בערך על שישה מיליון שקלים, שמתוכם יש קנסות שצמצמנו אותם בינתיים. החובות עכשיו זה חמישה מיליון שקלים. עכשיו יש רוכש פוטנציאלי, יוסי ליפקין, ואחרי בדיקה מעמיקה שלו בספרים התברר שבחוב יש שני מיליון שקל לעירייה שכנראה נצליח למחוק. יש גם הבטחה של ראש העיר מהקיץ שאם יש חובות הוא ידאג לכסות את זה עם ספונסרים. ישבתי במוצאי שבת עם ראש העיר ועם ליפקין וברקת אמר לו שעל כל שקל של ליפקין, הוא ישים שקל. דרך אגב, אין קבוצה בלי גירעון, החל ממכבי ת"א המיליונרית ובית"ר ירושלים. יש לנו מחלקת נוער מפוארת ומתקנים ומועדון ששווה מיליונים. התקציב שלהם עלה להם חמישה מיליון שקלים ואני לא מדבר על נסיעות ומגרש אימונים בבית דגן וכל מה שמסביב. יש לך קבוצה שיושבת 40 שנה במתקן שהוא משופץ. ויש מגרשי דשא ומגרשי טניס. קבוצה בריאה עולה כסף. להם יש במחלקת הנוער שלוש קבוצות? לנו יש 12 קבוצות. הם ישלמו על זה כסף. מישהו השקה אותם בדולרים כל השנים.
ממה מורכבים החובות?
חובות לביטוח לאומי, מס הכנסה, הגיחון, חברת המים וחוב עירייה, שהוא שני מיליון שקלים ויכול להיות שיימחק. שאר החובות נמצאים בפריסה ל-70 אלף שקל בחודש במהלך העונה. בנוסף, אבא שלי, יוסי סאסי, אמר להם שהוא מוכן גם להיות ספונסר בעתיד, לתת להם זכות שימוש בקרקעות שלו שם לעולמי עד, ואם בעתיד הוא יבנה באזור הוא יתרום עוד סכום לא מבוטל. גם את כל מה שהוא השקיע עד היום, 28 מיליון שקלים, הוא לא רוצה בחזרה.
נשמע עסקה משתלמת לפי איך שאתה מציג את זה.
וכשהם מציגים זו נשמעת עסקה רעה, נכון? אבל בצד שלי יש את ראש העיר ויוסי ליפקין. הם עשו מיזם והתאהבו במיזם.
מי זה ליפקין הזה?
איש עסקים, אוהד הפועל ירושלים שגר במיאמי, הוא מאוד דומה לאלי טביב – לא באישיות כי אני לא מכיר את טביב לעומק – אבל הוא אישיות מקסימה וחברותי מאוד. הוא מתחרה של טביב במיאמי. מאוד הייתי רוצה שהוא יקנה, אפילו שייכנס כשותף. אני מוכן גם עכשיו לאיחוד, גם אם אעלה ליגה והם יירדו.
אבל אחד התנאים שלהם זה שסאסי בחוץ.
אין בעיה, אין לנו עניין להישאר.
לטענתך אתם תשלטו ביציעים. איך תעשו את זה כשקטמון מביאים פי ארבעה למשחקי בית?
אתה מוזמן להתקשר לקיקו מלול, מנהל אצטדיון טדי. יש לו נומרטור, אוהדי קטמון מביאים בסביבות ה-900 למשחק ואנחנו קצת יותר.
כמה אתה מעריך שיהיו ביום שישי?
אם לא יהיו 3,000 כרטיסים אז אפשר לסגור את שתי הקבוצות. אני מעריך בין 5,000 ל-7,000, ביחס של 40-60 להפועל ירושלים. יש לי הרבה בקשות שהגיעו למשרדים מאוהדים שלא היו מאז גמר הגביע ומרגישים צורך לעמוד לצד הקבוצה שלהם. יצא מן צו 8 בלי צו 8. אוהדים מרגישים שנעשתה גניבת זהות. אני מעריך את המיזם הנחמד שלהם ב-4,000-3,000 אוהדים שרובם ילדים שהולכים גם להפועל ירושלים כדורסל. קבוצת כדורגל לא מחליפים. אם היינו מאחדים כוחות עם הספונסרים שאנחנו והם הבאנו כבר לא היו לנו חובות השנה. אני מאמין שהם יחזרו הביתה בסוף. התקווה שלי היא לתוצאה שכל כך תזעזע אותם ביום שישי, שאוכל לחלק לבעלי המניות שלהם כרטיסים חינם שיבואו לראות כדורגל טוב.
אולי מי שצריך לעשות את הבוררות ביניהם זו משפחת עזו.
חחחח. אל תשכח שאסף עזו גם שיחק אצלנו. מי שנבחר לתווך זה ניר ברקת וגם הוא לא הצליח. אני מדגיש שהספרים פתוחים. מי שנכנס למערכת רואה שהמערכת בריאה. כן, היו בעבר בעיות ניהוליות עם ויקטור יונה.
ויקטור יגיע למשחק?
אין לי מושג, לא בקשר איתו.
הוא הגיע למצב ששונאים אותו גם בקטמון וגם בהפועל ירושלים – הנה משהו מאחד.
חחחח. אולי הוא צריך להיות הבורר. האמת שהוא גרם להרבה בעיות כי הוא היה מנהל גרוע.
אומרים שעם קטמון הלכו בעיקר האוהדים האשכנזים ואצלכם נשארו המזרחים.
אף פעם לא ראיתי משחק של קטמון.
די נו, לא נעים להוציא את השד העדתי?
אין ספק ששמעתי את העניין הזה אצל אוהדים, ושאם סאסי היה סאסישק'ה אז לא הייתה בעיה.
גולה לא אשכנזי והוא סמל.
הם לא מובילי דעת קהל. הם עובדים, הראש הוא לבן, שרצקי. לא יודע, אולי כן, אולי לא.
תגיד, תתנו פרחים לשי אהרון?
לא. אני נותן למישל דיין ואלי בן רימוז' חולצות ומגנים.
יש לכם כמה וכמה שחקני עבר בקטמון.
אנחנו נותנים בכל משחק, אבל שי אהרון הוא לא שחקן עבר כבר. הוא רשם היום שהוא הדחיק את קיומה של הפועל ירושלים, אז גם אנחנו לא מכירים בו. הוא אחלה בחור, אבל כסמל הוא גמר. צריך גם לדעת איך לעזוב, שחקן של הפועל ת"א שעבר לבית"ר לא יקבל טקס.
אבל אמרת שזה לא דרבי.
אבל זו יריבות, כמו בית"ר-הפועל ת"א. הם רוצים להיות כמוני.
אני מניח שמיותר לשאול אותך מי הפועל ירושלים האמיתית?
זו שאלה בכלל? אחת נוסדה ב-1926 ואחת ב-2007 והיא הייתה פסגת זאב, גבעת זאב ומבשרת. הפועל ירושלים יש רק אחת.
חשבתם להתלונן על גניבת זהות? אולי שישתמשו במאגר הביומטרי החדש לבדוק מי הפועל ירושלים האמיתית.
יש גניבת זהות, הם הוסיפו ירושלים בשם. זה כמו שמישהו היה מקים עכשיו את הפועל "בלומפילד" ת"א. מישהו היה מאשר לו את השם הזה? אבל לא אתלונן ולא אתעסק בזה.
בבית"ר ירושלים עובדים על הקמת קבוצת אוהדים, בית"ר נורדיה. אולי גם אצלם יהיה פיצול?
בתקופת המשבר עם הצ'צ'נים הייתי אומר לך שכן, כי הרבה מאוד חברים שלי סלדו מהנעשה שם, אבל נגד הפועל ת"א ראית 30 אלף אוהדי בית"ר באש ובמים.
סלדו מהצ'צ'נים או מלה פמיליה?
מלה פמיליה, מה יש לך, חברים שלי נאורים, הם לא חשוכים.

ירון

נערך על ידי - yarond ב-14/11/2013 15:59:28
עבור לתחילת הדף

689 הודעות

נשלח - 14/11/2013 :  16:07:49  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סאסי, סאסי, מה יהיה איתכם..
איזה כיף שכבר שבע שנים אין לי שום מגע וקשר עם משפחת השקרנים והתחמנים הזו. מי ייתן והחמישים ש"ח שאשים מחר יהיו הסכום האחרון שהאוהד בית"ר הזה יראה ממני בחיים!
עבור לתחילת הדף

גבעוני גבעוני מנותק

413 הודעות

נשלח - 14/11/2013 :  18:02:44  הצג פרופיל שלח ל- גבעוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c

סאסי, סאסי, מה יהיה איתכם..
איזה כיף שכבר שבע שנים אין לי שום מגע וקשר עם משפחת השקרנים והתחמנים הזו. מי ייתן והחמישים ש"ח שאשים מחר יהיו הסכום האחרון שהאוהד בית"ר הזה יראה ממני בחיים!

הבן כמו האבא שקרן בן שקרן מי היתן והכסף יהיה להם לתרופות
עבור לתחילת הדף

הולך ברגל הולך ברגל מנותק

465 הודעות

נשלח - 14/11/2013 :  18:35:04  הצג פרופיל שלח ל- הולך ברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הם לא בריאים בנפש המשפחה הזו

-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 14/11/2013 :  19:23:34  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי פלוני בן אלמוני

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=127&docID=157923&lang=he

הפסקתי סופית לקרוא את השטויות של האתר הזה עקב נטייה פרועה ומגעילה לסאסים (4000-5000 אוהדי הפועל ו2000 של קטמון....וכו')וגם בגלל דליטאנטיות ברורה של כתבים שבכלל לא במבינים על מה ולמה הם כותבים...

אליה
עבור לתחילת הדף

689 הודעות

נשלח - 14/11/2013 :  19:43:17  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הלינק ארוך מדי, אבל הכתבה סבבה:
http://otherj.com/%D7%94%D7%A4%D7%95%D7%A2%D7%9C-%D7%A7%D7%98%D7%9E%D7%95%D7%9F-%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A9%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A9%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%90%D7%9E%D7%AA-%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%AA/
עבור לתחילת הדף

הולך ברגל הולך ברגל מנותק

465 הודעות

נשלח - 14/11/2013 :  20:01:46  הצג פרופיל שלח ל- הולך ברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כתבה בערוץ 1 בהמשך המהדורה

-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
עבור לתחילת הדף

ולנטין תיאודוריקה ולנטין תיאודוריקה מנותק

99 הודעות

נשלח - 14/11/2013 :  20:28:25  הצג פרופיל שלח ל- ולנטין תיאודוריקה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הראיון עם סאסי מזכיר לי את הראיונות עם בשאר אל אסאד...סוריה בוערת, מאה אלף הרוגים, שני מיליון ברחו מהמדינה, הצבא זורק גז על האזרחים, ואסאד מתראיין בניחותא...
"בעיות? מה פתאום בעיות? יש קצת אל-קעידה, לא משהו רציני...שאני אעזוב את השלטון? למה?!"
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם מתחילות הכתבות לקראת מפגש האדומות נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07