משתמש |
קהל  |
דותן716
143 הודעות |
נשלח - 02/11/2013 : 21:17:46
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יובל
פחות צריך שמות גדולים לדעתי. צריך להוריד מחירי כרטיסים ולהתמודד עם אפשרות של פחות הכנסות - אגב דווקא הורדת מחירי הכרטיסים וטיפה שיווק והרבה קונפטי תביא כמות קהל שתניב אפילו יותר רווח
אכתוב כאן מה שכתבתי בדיון המקביל באותו עניין המתקיים בפורום חברי העמותה. המדיניות של מחירים מופקעים הן לחברות בעמותה, הן למנויים והן לכרטיסים למשחקים היא שגויה ביסודה, מכעיסה, ואינה פועלת לטובת המועדון בטווח הארוך ולטעמי אף לא בטווח הקצר. |
 |
|
דותן716
143 הודעות |
נשלח - 02/11/2013 : 21:38:22
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עוגן ק. והכי חשוב, כמו מחאי מעלי - ממש לא נראה לי נכון להיות הקבוצה עם מחירי הכרטיסים הכי יקרים בליגה הזו. כן, גם במחיר של עוד בלם.
אני איתך לחלוטין בעניין הזה. אוסיף רק שלדעתי כמות הקהל היא כן נגזרת משמעותית של מחירי הכרטיסים. נעשה סדר בדברים. יש פה שני דיונים עקרוניים. הראשון הוא ההנחה המאד לא מבוססת שמחירים גבוהים יותר יובילו לסך הכנסות גבוה יותר. כתבו כבר רבים ואני בתוכם, שמעולם לא נבדקה ההנחה הזו לעומק, ויש סבירות לא נמוכה שדווקא ההיפך יקרה. הדיון השני הוא מה נכון למועדון ואוהדיו במקרה ואכן ההכנסות יקטנו במידת מה כתוצאת מהוזלת הכרטיסים. אני אישית מעדיף שיהיו לנו מספר אוהדים רב יותר, גם אם צריך לוותר לשם כך על הבאת בלם. נסתדר גם עם עזו, אלברמן, הלוי וג'וני. אגב, אפשר לחילופין להביא בלם ולשחרר שחקן מהקישור המנופח שלנו (במיוחד אחרי שפוגלמן חוזר). קהל גדול עוזר לקבוצה להביא נקודות לא פחות.
|
 |
|
דותן716
143 הודעות |
נשלח - 02/11/2013 : 21:47:43
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האדום מהכפר
הבעיה היא שאתם מחפשים פתרונות של שחור ולבן, ולא מנסים למצוא משהו באמצע. הנה פתרון יצירתי שבטוח יביא יותר קהל, וגם יכניס יותר כסף, באחריות.
למכור את הכרטיסים כמו בסוג של מופע התרמה:
כרטיס הכי זול במחיר אחיד של 30-35 ש"ח, שמיועד בעיקר לטרמפיסטים שבאו פעם ראשונה, לחיילים, ילדים, סטודנטים תפרנים, וכו וכו וכו...
כרטיס "רגיל" במחיר של 50-60 ש"ח, לאנשים שהקבוצה חשובה להם, ומוכנים לתת את האקסטרה של ה20-30 ש"ח, בשביל לעזור לקבוצה להכנסה יפה.
כרטיס "תרומה" במחיר של 100 עד 200 ש"ח, לאנשים יותר אמידים שאין להם בעיה אחת לשבועיים לשים את הסכום הזה, בידיעה שהכסף הזה מאוד יעזור לקבוצה להתקיים, וילך למקומות טובים ונכונים.
בסיטואציה הזאת, אתה גם תביא עוד 100-200 אוהדים בשקט, שעבורם זה בילוי נחמד במחיר אטרקטיבי. ואתה גם תכניס יותר כסף, כי מספיק שמכרת 50 כרטיסים תרומה ב100-200 ש"ח, אתה לא רק שמכסה על כך שכמה אנשים שהיו בתאוריה משלמים 50 ושילמו 30-35, אלא גם מרוויח אקסטרה על כך.
אם אהבתם את הרעיון, תעבירו את זה לועד המנהל, שידונו בכך, ויראו אם זה אפשרי...
הרעיון נכון ומצויין. תן לכל אוהד, אוהד בדרך או סתם חבר להיכנס לצפות במשחק במחיר סביר. במקביל, לעודד אוהדים ואנשי עסקים שהקבוצה חשובה להם להוסיף אקסטרה על מנת לחזק את הסגל ולהימנע מגרעונות. את אותו רעיון צריך ליישם בהתאמה גם בנוגע לחברות בעמותה ולמחירי המנויים. |
 |
|
יוני.ב.
109 הודעות |
נשלח - 02/11/2013 : 23:51:55
|
+1
ציטוט: נשלח במקור על ידי דותן716
הבעיה היא שאתם מחפשים פתרונות של שחור ולבן, ולא מנסים למצוא משהו באמצע. הנה פתרון יצירתי שבטוח יביא יותר קהל, וגם יכניס יותר כסף, באחריות.
כרטיס הכי זול במחיר אחיד של 30-35 ש"ח, שמיועד בעיקר לטרמפיסטים שבאו פעם ראשונה, לחיילים, ילדים, סטודנטים תפרנים, וכו וכו וכו...
כרטיס "רגיל" במחיר של 50-60 ש"ח, לאנשים שהקבוצה חשובה להם, ומוכנים לתת את האקסטרה של ה20-30 ש"ח, בשביל לעזור לקבוצה להכנסה יפה.
כרטיס "תרומה" במחיר של 100 עד 200 ש"ח, לאנשים יותר אמידים שאין להם בעיה אחת לשבועיים לשים את הסכום הזה, בידיעה שהכסף הזה מאוד יעזור לקבוצה להתקיים, וילך למקומות טובים ונכונים.
בסיטואציה הזאת, אתה גם תביא עוד 100-200 אוהדים בשקט, שעבורם זה בילוי נחמד במחיר אטרקטיבי. ואתה גם תכניס יותר כסף, כי מספיק שמכרת 50 כרטיסים תרומה ב100-200 ש"ח, אתה לא רק שמכסה על כך שכמה אנשים שהיו בתאוריה משלמים 50 ושילמו 30-35, אלא גם מרוויח אקסטרה על כך.
הרעיון נכון ומצויין. תן לכל אוהד, אוהד בדרך או סתם חבר להיכנס לצפות במשחק במחיר סביר. במקביל, לעודד אוהדים ואנשי עסקים שהקבוצה חשובה להם להוסיף אקסטרה על מנת לחזק את הסגל ולהימנע מגרעונות. את אותו רעיון צריך ליישם בהתאמה גם בנוגע לחברות בעמותה ולמחירי המנויים.
|
 |
|
הולך ברגל
465 הודעות |
נשלח - 02/11/2013 : 23:53:00
|
בנוגע למחירי הכרטיסים... 50 זה על גבול הסביר, אבל כן אני מבין שקשה להזרים אנשים במחיר כזה.
רעיון מאוד יפה ונשמע הגיוני וישים. רק נראה לי שמבחינת התקנון (ששום קבוצה לא שמה עליו) אנחנו צריכים למכור גם לאורחים בזול. ______________________________________________ עלה פה גם רעיון טוב שחברי עמותה יוכלו לרכוש כמה כרטיסים מוזלים ולחלק לחברים. נגיד ב20 שקל כרטיס. זה נותן ערך מוסף וחשוב לחברות בעמותה וגם נראה טוב כלפי חוץ: "הקבוצה הזאת שלי - אני מביא לך כרטיס עלי". וגם אם יהיו כאלו ש"עקצו" כרטיס זול ככה, יהיו יותר כאלו שפשוט לא היו באים למשחק אם החבר לא היה גורר אותם אז הרווח\הפסד מתאזנים פחות או יותר ובשורה התחתונה - יציע מערבי יותר מלא |
-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
|
 |
|
עילי
139 הודעות |
נשלח - 03/11/2013 : 00:57:41
|
כדי להביא עוד אנשים צריך לשחק כדורגל התקפי ולא אנטי כדורגל |
 |
|
האדום מהכפר
581 הודעות |
נשלח - 03/11/2013 : 21:44:07
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יובל
בנוגע למחירי הכרטיסים... 50 זה על גבול הסביר, אבל כן אני מבין שקשה להזרים אנשים במחיר כזה.
רעיון מאוד יפה ונשמע הגיוני וישים. רק נראה לי שמבחינת התקנון (ששום קבוצה לא שמה עליו) אנחנו צריכים למכור גם לאורחים בזול. ______________________________________________ עלה פה גם רעיון טוב שחברי עמותה יוכלו לרכוש כמה כרטיסים מוזלים ולחלק לחברים. נגיד ב20 שקל כרטיס. זה נותן ערך מוסף וחשוב לחברות בעמותה וגם נראה טוב כלפי חוץ: "הקבוצה הזאת שלי - אני מביא לך כרטיס עלי". וגם אם יהיו כאלו ש"עקצו" כרטיס זול ככה, יהיו יותר כאלו שפשוט לא היו באים למשחק אם החבר לא היה גורר אותם אז הרווח\הפסד מתאזנים פחות או יותר ובשורה התחתונה - יציע מערבי יותר מלא
נראה לי שהכרטיסים לאוהדי קבוצות החוץ זה הדבר האחרון שצריך לחשוב עליו. יש אולי 2-3 קבוצות בליגה הזאת שמסוגלות להביא יותר מ100 אוהדים לטדי. נתניה, פתח תקווה, והפועל רמת גן(בספק לגבי זה...) יצא הגורל, ואת שלושתן כבר אירחנו עד עכשיו.
חוץ מזה, אנחנו תמיד מתלוננים שמנצלים את העובדה שאנחנו באים בכמויות בשביל לדפוק קופה? בואו נוכיח שאפשר גם אחרת. הרי בתאכלס, קטמון לא תקום ותיפול על הכספים שיכנסו מקבוצות החוץ, בשביל להרוויח באמת משהו נכבד קבוצת החוץ צריכה להביא לפחות אלפיה. ועד שלא נעלה לליגת העל(או נארח קבוצה עם קהל מליגת העל בגביע) אין טעם לדבר על "לגזור קופון" על קהל שהוא לא שלנו.
בכל מקרה, כפי שאמרתי, אפשר לקבוע מחיר אחיד לכרטיס הזול ב30-35, כולל לקהל החוץ. ושאר הכרטיסים שיעלו יותר מכך, יהיו כרטיס+תרומה. |
"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב" |
 |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 03/11/2013 : 22:11:42
|
סתם עוד דוגמה לסיפור שסיפר לי חבר שלי היום. הוא היה עד בקופות לאשה שהתבאסה מזה שהיא צריכה לשלם 50 ש"ח. זה היה ניראה לה מוגזם, בטח כשידוע לה שיש קבוצות שנותנות לנשים להיכנס בחינם. היא אמנם שילמה, כי היא כבר הגיעה למשחק, אבל אמרה שהיא יותר לא תגיע למשחק בגלל המחיר. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
הולך ברגל
465 הודעות |
נשלח - 04/11/2013 : 03:23:44
|
ניראה שיש כבר מספיק סיפורים מעצבנים ומספיק פתרונות טובים ויצירתיים לבעיית הקהל\הכנסות בישביל שתעלה הצבעה. |
-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
|
 |
|
אדום החזה
133 הודעות |
|
אדום88
644 הודעות |
נשלח - 05/11/2013 : 01:53:43
|
כמה עלה אתמול כרטיס למשחק נגד עפולה? |