פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

קהל

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  קהל
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם קהל נושא הבא
עמוד: מתוך 6

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 05/11/2013 :  14:50:51  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אפשר לסכם ולהגיד.מאוהדים ואגודה שיש לה אמירה כנגד מחירי כרטיסים של אחרים, הפכנו בעצמנו להיות הכי יקרים ולא עממיים.
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 05/11/2013 :  16:10:24  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הסלע האדום

אפשר לסכם ולהגיד.מאוהדים ואגודה שיש לה אמירה כנגד מחירי כרטיסים של אחרים, הפכנו בעצמנו להיות הכי יקרים ולא עממיים.

וגם פחות מחוברת לקהילה ממה שהיא הייתה יכולה להיות.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

אדום88 אדום88 מנותק

644 הודעות

נשלח - 05/11/2013 :  16:25:58  הצג פרופיל שלח ל- אדום88 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גון מדלולה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

עלה 30 למבוגר , 15 לנוער חיילים וכו'

סטודנט גם עלה אתמול 15 ש״ח

חלום....הלוואי אצלנו!!!
עבור לתחילת הדף

רבקי רבקי מנותק

3 הודעות

נשלח - 05/11/2013 :  18:37:09  הצג פרופיל שלח ל- רבקי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לגמרי אורחת פה, אבל אני בדיוק קהל היעד שעליו מדובר ולכן נראה לי נכון להשמיע את קולי-קולו.

שמעתי אתמול במלחה על ההפסד ונכנסתי היום לאתר כדי לראות מתי משחק הבית הבא, לבוא ולתמוך דווקא עכשיו. כשראיתי שזה בשישי, חשבתי: "יופי, נלך לפחות למחצית וקצת" (חובבת שבת). נכנסתי לראות את מחירי הכרטיסים. כשראיתי שהם 50 ש"ח, חשבתי: "טוב, נו, אז לא נלך, לא נורא".

בשנה שעברה הייתי ב, אני מעריכה, שבעה משחקי בית של קטמון, ועוד אחד בחוץ. וזה, למרות שאני בכלל לא אוהבת כדורגל. אבל אני שייכת לצד האדום של העיר, מאמינה במודל של קבוצת אוהדים, ובאתי כדי להזדהות, כדי לפגוש את החבר'ה מהכדורסל, כדי ליהנות מאווירה קהילתית ומשפחתית, ועל הדרך, לראות קצת ספורט. במחירים כאלה, לא אבוא.

וזה לא רק אני. למשחק אחד, הבאתי את אחי הגדול ושתי האחייניות. למשחק אחר, הבאתי את שני האחים וארבעה אחיינים, והאחיינים הביאו איתם חברים, שסחבו אחריהם את ההורים. למשחק שלישי הבאתי את הבן דוד, שהביא את האחיינים, שבשבוע אחר כך כבר תבעו מאבא שלהם שיקח אותם שוב.

אף אחד מכל אלה לא יבואו השנה, במחירים כאלה.

הספורט בעיניי צריך להיות אירוע משפחתי-קהילתי-עממי. במחירים דהיום (ולא רק בקטמון כמובן, בכדורסל זה הרבה יותר גרוע) - הוא אינו כזה. נכון, אני ושכמותי לא האוהדים הכי-הכי מעודדים או הכי-הכי מעורבים. אבל כדי לבנות בסיס רחב של קהל, שיאפשר לקבוצה הזאת להתקיים ולפרוח לאורך זמן - צריך גם כמונו. וכמו שאמרו לפניי, מוטב למכור 100 כרטיסים ב-30 ש"ח מאשר למכור 50 כרטיסים ב-50 ש"ח, ולא רק מבחינת הרווח הכספי, אלא הרווח הכללי כפול ומכופל.

ואגב, הדבר נכון גם לגבי מניות. שקלתי בקיץ לקנות מניה, שוב, כדי להזדהות ולתמוך. אבל מחיר התמיכה גבוה מדי.

מקווה שתהיה חשיבה מחודשת וש...ניפגש במגרש.

עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 05/11/2013 :  18:46:09  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בהמשך לדבריה של רבקי ,אני רוצה לחדד את העניין של הצד הנשי.אפשר עד מחר לדבר במושגי שוייון וכו' ,אבל מעשית כל אחד יודע שרוב החברות/נשים/אמהות שקצת פחות מעורבות באות בקטע אחר.מה לעשות גם אני לא כבר לא מנסה לשכנע במחירים האלו.

כמובן שאפשר לוותר על כל הקהל שזה לא בדמו ברמה של השרופים,לטעמי זה טעות ואולי אפילו בהסתכלות רחבה טעות כלכלית
עבור לתחילת הדף

יוני.ב. יוני.ב. מנותק

109 הודעות

נשלח - 05/11/2013 :  19:31:54  הצג פרופיל שלח ל- יוני.ב. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אתמול אכלנו ארוחת ערב ביחד 6 חברים. (3 זוגות) לא אוהדי קטמון אבל כולם הגיעו ל1-2 משחקים עונה שעברה. הם הרבה יותר מתלהבים השנה מקטמון (גם בגלל ההתלהבות שלי) דיברנו על כמה חשוב לבוא לתמוך מול יבנה, ואיזה כיף ביציע ואיך זה חוויה גם למי שלא מתחברות בד"כ לכדורגל. היתה המון התלהבות עד ששמעו שכרטיס העונה עולה 50 ש"ח. אמרו שלזוג להוציא 100 ש"ח על ערב זה כמו יציאה, צריך ממש ממש לרצות ולהיות מחוברים, בטח לא כל שבוע. בקיצור- שניים יבואו, אבל את לאחרים זה ממש יקר מידי. מבאס..
עבור לתחילת הדף

הולך ברגל הולך ברגל מנותק

465 הודעות

נשלח - 05/11/2013 :  20:03:30  הצג פרופיל שלח ל- הולך ברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רבקי

אני לגמרי אורחת פה, אבל אני בדיוק קהל היעד שעליו מדובר ולכן נראה לי נכון להשמיע את קולי-קולו.

שמעתי אתמול במלחה על ההפסד ונכנסתי היום לאתר כדי לראות מתי משחק הבית הבא, לבוא ולתמוך דווקא עכשיו. כשראיתי שזה בשישי, חשבתי: "יופי, נלך לפחות למחצית וקצת" (חובבת שבת). נכנסתי לראות את מחירי הכרטיסים. כשראיתי שהם 50 ש"ח, חשבתי: "טוב, נו, אז לא נלך, לא נורא".

בשנה שעברה הייתי ב, אני מעריכה, שבעה משחקי בית של קטמון, ועוד אחד בחוץ. וזה, למרות שאני בכלל לא אוהבת כדורגל. אבל אני שייכת לצד האדום של העיר, מאמינה במודל של קבוצת אוהדים, ובאתי כדי להזדהות, כדי לפגוש את החבר'ה מהכדורסל, כדי ליהנות מאווירה קהילתית ומשפחתית, ועל הדרך, לראות קצת ספורט. במחירים כאלה, לא אבוא.

וזה לא רק אני. למשחק אחד, הבאתי את אחי הגדול ושתי האחייניות. למשחק אחר, הבאתי את שני האחים וארבעה אחיינים, והאחיינים הביאו איתם חברים, שסחבו אחריהם את ההורים. למשחק שלישי הבאתי את הבן דוד, שהביא את האחיינים, שבשבוע אחר כך כבר תבעו מאבא שלהם שיקח אותם שוב.

אף אחד מכל אלה לא יבואו השנה, במחירים כאלה.

הספורט בעיניי צריך להיות אירוע משפחתי-קהילתי-עממי. במחירים דהיום (ולא רק בקטמון כמובן, בכדורסל זה הרבה יותר גרוע) - הוא אינו כזה. נכון, אני ושכמותי לא האוהדים הכי-הכי מעודדים או הכי-הכי מעורבים. אבל כדי לבנות בסיס רחב של קהל, שיאפשר לקבוצה הזאת להתקיים ולפרוח לאורך זמן - צריך גם כמונו. וכמו שאמרו לפניי, מוטב למכור 100 כרטיסים ב-30 ש"ח מאשר למכור 50 כרטיסים ב-50 ש"ח, ולא רק מבחינת הרווח הכספי, אלא הרווח הכללי כפול ומכופל.

ואגב, הדבר נכון גם לגבי מניות. שקלתי בקיץ לקנות מניה, שוב, כדי להזדהות ולתמוך. אבל מחיר התמיכה גבוה מדי.

מקווה שתהיה חשיבה מחודשת וש...ניפגש במגרש.

אני לא יודע מה היתר חושבים, אני מדבר רק לפי איך שאני רואה את הדברים,
קטמון לא הוקמה כצעצוע של מעגל מצומצם, היא נועדה בתכליתה לגעת ולהיות שייכת לכל אדומי העיר. את לא אורחת פה, את לגמרי שייכת.
ואני מבין לגמרי את השמרנות והאחריות הכלכלית של ההנהלה אבל הם מפספסים לגמרי את הנקודה. אם המחירים ישארו ככה וכמו ברזל לכולם, אז זה חבל מאוד אבל נשרוד את זה. אבל אם כל הפתרונות שעלו פה ידחו מבלי בכלל שתהיה על זה הצבעה של חברי העמותה (קבוצת אוהדים אחרי הכל) זו תהיה אכזבה ענקית מקטמון יותר מכל הפסד על המגרש ואני כמו רבקי אשקול שלא להגיע עוד למשחקים.

וחומר למחשבה:
לא נכנסים ב-40 מלפני 6 שנים.
http://www.youtube.com/watch?v=wdUhOe7VQL0
(זו לא אותה חומרה כי חולון אמרו בואו וכנסו ב20 ושבאנו הם העלו ל40. אבל זה רק כדי להמחיש את הרוח המיוחדת שלנו שטיפה נשחקה או נשכחה)

-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 05/11/2013 :  20:20:34  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מחירי הכרטיסים שלנו גבוהים יחסית לליגה. זה נכון. אבל כמו ששמתם לב, גם המבנה שלנו שונה. אנחנו קבוצה ששייכת בלעדית לאוהדים, וזוכה לתמיכה עירונית מינימאלית. מה זה מינימאלית? בשנה שעברה העירייה תמכה בנו (לאורך כל העונה) תמיכה ששווה להכנסה משלושה משחקי בית בינוניים העונה. שלושה. הכסף שהמועדון מכניס מהכרטיסים הולך לכיסוי ההוצאות השוטפות שלו. משכורות לשחקנים, סנדוויצ'ים אחרי אימונים, כאלה. אפילו חצי שקל לא הולך ישירות למקום שאפשר לחסוך בו או לוותר עליו.

חמישים שקל הוא סכום עגול וכנראה אולי גבוה. גבוה בשביל מה? הנה שאלה היפותטית: יושבים שישה חבר'ה בארוחת ערב ואני מספר להם בהתלהבות אמיתית על המועדון שלי. המועדון שאני הבעלים שלו. אני מספר להם על ליגת השכונות, ועל הפועל הישנה ועל סאסי ועל אז ועל עכשיו.
אני מספר להם על מאמן הנוער שנוסע בעצמו להביא את שחקני הנוער הערבים מהעיר העתיקה באוטו שלו כי המגבניקים הציקו להם פעם ומאז הוא בא, ואני מספר להם על שי אהרון.
את זה חלק מהם כבר שמעו – הוא יצא נגד הפחדנות של שחקני בית"ר שלא גינו בקול רם את הגזענות שמה. החברים שלי מבסוטים. זה סיפור יפה ומרגש. אני שואל אותם – הייתם מוכנים לתרום קצת למועדון? מה זה קצת? שלוש בירות נניח הייתם תורמים? אז אפילו קצת פחות. תנו מאה שקל. שלוש בירות יש סיכוי. אז הנה הצעה: תמורת תרומה של מאה שקל להפועל קטמון ירושלים, אני מציע לחברים שלי שני כרטיסים מתנה למשחק הבית הקרוב. גם תרומה וגם מתנה. אחלה מתנה. כזאת שהם לא ישכחו, כי ביציע שלנו כזה כיף שאפילו אוהדי ביט"ר מביאים אליו את הילדים ותולשים מקנאה את שערות ראשם. מכבי נתניה גובים 40 שקל מילדים בני שמונה וזה כשהמנהל שמה מרוויח כמו שלושת השחקנים הכי יקרים שלנו יחד. בלי עין הרע, שיהיה בריא. אתם יודעים מה? לנתניה אל תמצאו תורם. אבל להפועל קטמון ירושלים – קבוצה ששיכת לקהל ומחזיקה לבד את הדגלים שכל השאר או מפחדים או מתעצלים להרים, אם להם לא ניתן, למי כן? חברים של חברים – בואו למשחקים. תפתחו את הלב, ותעזרו לנו להתקיים. זה לא הרבה יותר מורכב מזה.

ובמקביל – ואת זה אני אומר בשיא הרצינות – מי שידו אינה משגת, היה מת לבוא אבל כרגע בקטנה זה לא כל כך מסתדר כלכלית – שיצור קשר במייל עם קצין פניות הציבור שלנו (eitan@katamon.co.il), נפרגן לו, והוא יחזיר לנו יום אחד כשיהיה גדול ועשיר. או סתם כשיהיה יותר נוח.
יאללה. בואו בשישי ותביאו את כולם.

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 05/11/2013 :  22:23:40  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שומר החומות

מחירי הכרטיסים שלנו גבוהים יחסית לליגה. זה נכון. אבל כמו ששמתם לב, גם המבנה שלנו שונה. אנחנו קבוצה ששייכת בלעדית לאוהדים, וזוכה לתמיכה עירונית מינימאלית. מה זה מינימאלית? בשנה שעברה העירייה תמכה בנו (לאורך כל העונה) תמיכה ששווה להכנסה משלושה משחקי בית בינוניים העונה. שלושה. הכסף שהמועדון מכניס מהכרטיסים הולך לכיסוי ההוצאות השוטפות שלו. משכורות לשחקנים, סנדוויצ'ים אחרי אימונים, כאלה. אפילו חצי שקל לא הולך ישירות למקום שאפשר לחסוך בו או לוותר עליו.

אני מניח שאין צורך להמתין במתח לעדכון השבועי כדי לשער מה הייתה ההחלטה בפגישה האחרונה של הועד המנהל בהקשר למחירי הכרטיסים.ואני גם לא אפול מהכיסא אם גם בנושאים האחרים שעל סדר היום, לא נפלו החלטות שכוללות התייעצות עם חברי העמותה. אולי יזרקו לנו איזה "עצם", שבמקרה הטוב יעשה שינוי קוסמטי שלא ישנה את המצב.

ואיתן, בלי ציניות, אני מעריך את ההודעה שלך ואת הנסיון לשווק את הקבוצה, חרף המחירים הגבוהים. אבל גם אתה יודע שאלו שאין ידם משגת, רובם ככולם, לא יפנו אל קצין פניות הציבור, גם אם הם ידעו שהאופציה הזאת קיימת. אנשים ממוצעים לא אוהבים לקבל צדקה וטובות, בטח לא כשמדובר בכדורגל, ופשוט יוותרו ולא יגיעו למשחק. אני הצעתי לחברים להגיע למשחק על חשבוני, והם סירבו. וגם אנשים שידם משגת וחושבים שהמחיר מוגזם (בודאי לגבי ילדים וסטודנטים), פשוט לא יגיעו. אנשים לא אוהבים לשלם על שום דבר יותר ממה שהם חושבים שהוא שווה, ולפחות אני לא מסוגל לשכנע אף אחד שהמחיר סביר, למרות שברורות לי הסיבות למחיר הגבוה.

בנוסף, השיחה ההיפוטית שלך יכולה לעבוד לפעמים, בעיקר אם אתה איש שיווק טוב, אבל ברוב המקרים היא לא תעבוד. עם כל הכבוד לקבוצה הקהילתית והמדהימה, ולסיפור המרגש על המאמן והילדים ממזרח ירושלים, אם כבר לתרום כסף, אפשר למצוא מטרות הרבה יותר חשובות ומשמעותיות.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 06/11/2013 :  00:35:03  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איתן, הסיפור עם הבירות באמת נחמד (בלי ציניות), אבל כמה פעמים תצליח לגרום לאותם חברים לתרום את ״שלוש הבירות״? באופן חד פעמי זה אולי יכול לעבוד, בעיקר אם יש לך יכולת שכנוע וכריזמה, אבל מה הסיכוי שהם יבואו לעוד משחקים ויגררו את חבריהם? אני חושש שהוא לא גדול.
אתם חייבים להתייחס למה שכתבו כאן רבקי ויוני. הם מייצגים בדיוק את פוטנציאל הגדלת הקהל שלנו, והם אומרים לכם בפירוש שהמכשול העיקרי לכך הוא מחירי הכרטיסים. לא מזג האוויר, לא הצלחת הקבוצה בעפולה, לא המיקום בליגה, אלא אך ורק מחירי הכרטיסים. הם גבוהים מדי! ולא מדובר באנשים ״מעוטי יכולת״ אלא בכאלה שפשוט חושבים שזו הוצאה לא מוצדקת, הם בודאי לא יפנו אליך כדי לבקש הנחות.
זה נורא מתסכל שאתם חוזרים על המנטרה שאסור לפגוע בהכנסות ומתעלמים לחלוטין מהאפשרות שמכירת יותר כרטיסים זולים דווקא תגדיל את ההכנסות (עוד לפני שמדברים על הטווח הרחוק, על מרצ׳נדייז, וכו). אם יש בידיכם מחקרים המסבירים שכמות הכרטיסים הנמכרים היא סטטית ואינה תלויה כלל במחיר אז אנא שתפו איתנו. אחרת מדוע ההתעלמות?
בעיני הפוסט של רבקי אמר הכל.
עבור לתחילת הדף

הולך ברגל הולך ברגל מנותק

465 הודעות

נשלח - 06/11/2013 :  03:09:12  הצג פרופיל שלח ל- הולך ברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
היי איתן, ראשית כל הכבוד על העבודה הטובה שלך בישביל המועדון, אתה לא מכיר אותי (למרות שראיינת אותי ברדיו קטמון ) אבל אני מכיר ומוקיר.

שמע, אני חושב שהסיפורים על כמה זה נפלא לתרום לקטמון זה לשכנע את המשוכנעים.

לא עדיף לדעתך 2,000 אוהדים שיכניסו 60,000₪ מכרטיסים
מאשר 1,500 אוהדים שיכניסו 60,000₪ מכרטיסים
?

כנראה שזה גם לשכנע את המשוכנעים..

אז אשמח מאוד לשמוע מה דעתך על רעיונות שעלו פה. כמו:

-למכור כרטיס ב 30₪, כרטיס תרומה ב 50₪ וכרטיס יקיר ב 200₪ לצורך העניין.

רעיונות כמו:

שחברי עמותה יוכלו לקנות כמה כרטיסים ב 20₪ לכרטיס ולהזמין חברים, תיירים סקרנים מחו"ל או את הבת דודה כמו שעשיתי כמה וכמה פעמים ולא אעשה את זה יותר במחירים שלדעתי מוגזמים. אלו אוהדים שבחיים לא היו באים סתם ככה למשחק אבל הם אוהדים שאנחנו רוצים אותם וגם הם שווים כסף!

בין אם אתה מסכים או לא מסכים (ואשמח לדעת), אני רוצה לשאול בבקשה האם אתה רואה בעין יפה שנושא כזה יעלה להצבעה בפורום חברי עמותה? זה שטויות מבחינה טכנית\טכנולוגית. תציגו לחברים את כל תסריטי האימים והסיכונים שנלווים למהלכים כאלו והרב יקבע.

-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
עבור לתחילת הדף

מנדי742 מנדי742 מנותק

713 הודעות

נשלח - 06/11/2013 :  05:04:46  הצג פרופיל שלח ל- מנדי742 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שומר אחי,
רגל ולייזי כבר אמרו את זה לפני, קצת אחרת - כרטיסים מוזלים מסיבות סוציאליות זה מצויין, אבל זו פשוט אינה תשובה למקרים שרבקי ויוני הציגו כאן. הם לא מקרים סוציאליים, זה עניין של סדר עדיפויות וערך נתפס של הכרטיס\ים.

מצד שני, יובל - אני חושב שהצבעה כפי שהצעת היא לא רעיון טוב, כי אין אחריות מאחורי ההצבעה. לדוגמא - אם יוחלט על 30 ש"ח ויתברר ששההכנסות יורדות ב 20-30% - מי יהיה אחראי על כיסוי ההפרש? הועד המנהל כמובן. שיקרעו את התחת עוד קצת, למה לא.
יש גם מידה מסויימת של פופוליזם בהצעה כזו. קל יותר להצביע להצעה ש"מיטיבה עם העם", אפילו אם רבים שוקלים את ההצעות גם מהפן הכלכלי.

כל עוד הדמוקרטיה שלנו היא יצוגית (ואני לא חושב שדמוקרטיה ישירה או אפילו השתתפותית היא מעשית אצלנו), הצעות הצבעה צריכות להכיל אופציות עם התחייבות מצד החברים. לדוגמא:
  • אפשרות א' - לא לשנות כלום
  • אפשרות ב' - להוריד מחירים ל 30 ש"ח, ואם ההכנסות נפגעות ב 20% ומעלה, כל חבר עמותה ישלם עוד 600 ש"ח
(זו רק דוגמא, נא לא להתייחס אליה כהצעה קונקרטית)

צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'...
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 06/11/2013 :  07:22:43  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בכל הדיון שלמעלה יש בעייה בסיסית: פערי מידע ביננו האוהדים/חברי העמותה לבין הנהלת הקבוצה.
אין בידינו (האוהדים/חברי העמותה) מידע כיצד תוקצבו ההכנסות ממשחקי הבית ומה המצב נכון לעתה, כאשר אנו עומדים אחרי שליש מהליגה בלי משחקי פלייאוף. למעשה אין לנו (שאינם חברי ההנהלה) מידע כל שהוא על עלות קיום משחק בית בטדי.
ברור לכל שהנושא הוא המכפלה של כמות רוכשי כרטיסים X מחיר כרטיס (משוקלל לפי סוגי הכרטיסים).
ועדיין, לצערי, ההתייחסות של הועד המנהל היא מאד טכנית ועמומה (נכון עם גוונים רומנטים) וחבל שכך.
אפשר לנסח את הוויכוח שמתקיים בנושא כך: האם לעשות רווח (גדול יחסית) על יחידה שנמכרת או רווח (קטן יחסית) על יחידה אבל יותר רווח על המחזור העסקי בכללו.
אבל, כאמור, בהיעדר המידע המדוייק יש קושי לקבל החלטה מושכלת.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-06/11/2013 07:42:30
עבור לתחילת הדף

אדום החזה אדום החזה מנותק

133 הודעות

נשלח - 06/11/2013 :  08:03:10  הצג פרופיל שלח ל- אדום החזה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.knesset.gov.il/mmm/data/pdf/m01113.pdf
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 06/11/2013 :  08:24:56  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קצת מעבר לים קבוצות בבעלות אוהדים באנגליה: (ואין להכפיל בשער החליפין אלא לחשוב במונחים של PPP שזה אומר להכפיל את המחיר בליט"ש ב- 1.13)

http://www.fc-utd.co.uk/FCWorld/FC%20United%20Information%20-%
0Hebrew.pdf

http://www.afcwimbledon.co.uk/tickets/ticket-prices/

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-06/11/2013 08:33:55
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 6 נושא קודם קהל נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07