פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הפועל קטמון - אום אל פאחם

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הפועל קטמון - אום אל פאחם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם הפועל קטמון - אום אל פאחם נושא הבא
עמוד: מתוך 4

יוגי יוגי מנותק

241 הודעות

נשלח - 22/10/2013 :  11:08:42  הצג פרופיל שלח ל- יוגי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האחים מרילי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה

מרילי, כרגיל אתה משכתב את מה שהיה וגונב דעת. אף אחד לא קילל. עמדתי למטה, לא נשמעה קללה אחת. שיהיה ברור, אם מישהו רוצה לקלל, אהלן וסהלן. לאף אחד אין זכות להשתיק אותו. אבל אתמול לא קיללו. כן צעקו לו להתפטר, כן צעקו לו לעשות חילופים, כן צעקו לו להקים את עצמו מהספסל, כן צעקו לו להגיב למשחק. הכל לגיטימי ויותר מזה, מבורך. מספיק כבר עם הטרחנות הזו של ״באנו לשנות את הכדורגל ואנחנו יותר טובים מכולם״. אנחנו אוהדי הפועל ירושלים שמשחקת בכדורגל הישראלי. יש פה כמה אנשים שאפילו מבינים דבר או שניים בכדורגל ומשתגעים מהמאמן הזה ומההתנהלות שלו. אז הם יגידו את זה, פשוט כי זו זכותם. שוב פעם, אף אחד לא קילל.

ניסיון מעניין עשיתם כאן להסיט את הדיון שוב פעם למקום הטרחני. הנקודה שצריכה לעמוד כאן על הפרק היא מה צריך לבוא קודם: מאמן או בלם. האם מאמן שנכשל במאה אחוזים משחקני הרכש שלו, שאחרי ארבעה חודשי אימונים לארואים טביעת אצבע אחת שלו על הקבוצה, שלא התכונן כמו שצריך מבחינת רכש לעונ הזו, צריך להשאר כאן. האם יכול להיות שכשהשחקנים היחידים שלך שנותנים תפוקה, שי, עמית, עידן, עוז הם שחקנים שבאו איתך מליגה א, לא אומר משהו על ההכנה של המאמן?

אין לי בעיה עם הביקורת שלך כלפי עופר. אין לי בעיה עם צעקות תוך כדי המשחק כולנו צועקים ומקללים תוך כדי המשחק. זה בסדר.
יש לי בעיה עם התנפלות אישית ואלימה על אנשים מהקבוצה אחרי המשחק. לא אמרתי שהיו קללות וגם לא שמעתי את התוכן של הצרחות האלה. רק ראיתי את העימות המכוער עם עופר ונהיה לי רע. לא בגלל שאין לי ביקורת על המאמן או השחקנים.
בשלב הבא - מנסים לדרוס שחקנים בסיגנון דני מועלם. איזה כיף יהיה - נהיה כמו הגרועים שבאוהדים כי אנחנו לא טרחנים ולא יותר טובים מאף אחד.

ודרך אגב, אחותך טרחנית.

תן לי דני מועלם אחד במקום כל האלף שיש כאן.
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 22/10/2013 :  11:20:16  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מרילי, כשאדם משכתב את ההיסטוריה פעם אחת הוא כבר לא יכול להגמל מזה. לא כתבת שקיללו? תחזור להודעה הראשונה שלך, ותלך כפרה על דני מועלם
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 22/10/2013 :  11:29:38  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אולי מישהו יוכל לסכם בקצרה (אובייקטיבית כמובן...) מה באמת קרה במשחק, עבור אלו שלא זכו להיות שם?
אני מבין מהפוסטים שקראתי כאן ששיחקנו זוועה במחצית הראשונה וניצלנו בזכות האדום בדקה ה-45 שהפך את המשחק.
האם מישהו אצלנו בכל זאת ראוי לציון לטובה?
מתי התבצעו החילופים?
כמה קהל הבאנו ואיך הוא היה?
והשופטת? ראויה?
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 22/10/2013 :  11:34:21  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

מרילי, כשאדם משכתב את ההיסטוריה פעם אחת הוא כבר לא יכול להגמל מזה. לא כתבת שקיללו? תחזור להודעה הראשונה שלך, ותלך כפרה על דני מועלם

אה, נכון. לא קיללת. מצטער.
כהתנצלות אני מגיש אותך כמועמד לפרס ע"ש חנה בבלי.
עבור לתחילת הדף

נעם"ש נעם"ש מנותק

163 הודעות

נשלח - 22/10/2013 :  11:40:42  הצג פרופיל שלח ל- נעם"ש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

אולי מישהו יוכל לסכם בקצרה (אובייקטיבית כמובן...) מה באמת קרה במשחק, עבור אלו שלא זכו להיות שם?
אני מבין מהפוסטים שקראתי כאן ששיחקנו זוועה במחצית הראשונה וניצלנו בזכות האדום בדקה ה-45 שהפך את המשחק.
האם מישהו אצלנו בכל זאת ראוי לציון לטובה?
מתי התבצעו החילופים?
כמה קהל הבאנו ואיך הוא היה?
והשופטת? ראויה?

ומה היה ההרכב המושמץ?
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 22/10/2013 :  11:40:54  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי menilub

1+

ציטוט:
נשלח במקור על ידי avitemkin

לא הייתי במשקח ואין לי כל מושג מה היה, או לא היה, שם. מה שיש לי מושג זה במפלס ההיסטריה שמתחיל לעלות אצלנו לרמות מסוכנות. עופר הוא המאמן שלנו, והוא בעונתו הראשונה בליגה לאומית. מגיע לו קצת יותר שקט וקצת יותר קרדיט מאשר כל האמירות בדבר ה"אין לו מושג". גם לכנות שחקן שלנו מרגרינה נשמע לי כמו משהו שלקוח מימים אליהם אני לא מתגעגע. הוא שחקן שלנו, ומגיע לו תמיכה ועידוד, מה עוד שהוא עשה עבודה יותר מסבירה נגד נתניה לפני כמה ימים.

לעצם העניין, יש לנו 2 נצחונות, תיקו וארבעה הפסדים זה פחות או יותר מה שציפיתי שיהיה בשלב זה של הליגה, מה עוד ששחקנו נגד קבוצות יחסית חזקות עד המחזור הנוכחי. משלשת ההפסדים האחרונים גם נגד הרצליה וגם נגד נתניה אי אפשר להגיד שלא יכולנו לסיים בתיקו. אני רואה מאמנים "כרישים" כמו לחמן, כמו גילרוביץ (שפרש בינתיים) או דני גולן מאשקלון, ולא אוכל להגיד שאני נופל מהכסא מהיכולת שלהם.
אז נא להתיישב, להרגע, לשתות מים ולבוא לעודד ביום ששי בשלש.

הייתי במשחק - שחקנו רע וזה מדאיג אבל לא תמיד זה תלוי במאמן. יכול להיות שצריך לפתוח אחרת עם שטיין ואולי עם אדלשטיין (שלא הוכיח את עצמו עדיין לטעמי).לפי מה שנראה כעת יש שחקנים שלא מתאימים או בתקופה חלשה מאוד - אבל יש לבחון את הדברים לאחר מספר חודשים ולא ממחזור למחזור. המאמן גם רואה את הדברים ושינויים אם הם אפשריים הם רק בינואר
מספיק עם הקללות לשחקים ולמאמן זה דוחה!!! אנחנו בעלים של קבוצה , האם בחברה/עסק שלך היית מקלל את העובדים אם היית חושב שהם לא עושים את העבודה כמו שצריך?
קחו רגיעון והרבה ובאו ביום שישי לעודד

המצב שבו קבוצה שלא עשתה טרום עונה ויש לה 3-4 שחקנים מוכחים בהרכב שגם הם בהגדרה לא בכושר מובילה עליך 2-0 אחרי 25 דקות, ואם לא שופטת אמיצה אתה יורד למחצית בפיגור 2-0, נגד 11 שחקנים ולא 2-1 נגד 10, מצריך הסברים של צוות מקצועי שכולל 3 אנשי מקצוע. היכולת בהחלט אמורה להיות תלויה בו. אתה אומר לבחון את הדברים לאחר מספר חודשים ? עברו מספר חודשים. מחזור 7 חלף לו. 33 אחוזי הצלחה.
את הטעות של לא להביא בלם מוכח לקבוצה שזה עלתה ליגה ראה מ 1000 קילומטר כל מי שהיה איתנו מימי הפועל ירושלים שלפני הפיצול ומכיר את הליגה. והתריע. יש דברים שלא חוסכים בהם ולא מהמרים עליהם. וזה על הראש שלו.
את הסירבול של ההרכב של 3 קשרים אחוריים ראה כל מי שעקב במחזורים האחרונים. יש לקבוצה הרבה קשרים ומרוב עצים לא רואים את היער. והם לא יודעים לשחק ביחד, וההתאמה שלהם בעייתית. וזה המאמן. בהחלט. לא אומר שהוא צריך ללכת, אבל כן, עוד תוך גג 2 מחזורים הוא צריך להיות עם תפיסת עולם מוגדרת והחלטות שנגזרו משם. אם אין לו כסף לבלם, שישחרר קשרים. אם מגן שמאל שלו לא יורד להגנה על בסיס קבוע זה אומר או שהוא לא מבין את תפקיד המגן או שהוא לא מהווה סמכות שלא מקשיבים לו. ויש עוד דוגמאות למה יש בעיות מקצועיות. אני לא חושב שהוא לא מבין כדורגל, עופר. אבל לגדל מאמן, שמצד אחד אומר אני לומד ומצד שני מתעקש לא ללמוד זה בעייתי.
ועוד דבר : די כבר עם המים קרים, רגיעון, וכל העצות הטיפשיות של מי שמבקש עידוד מאסיבי תוך כדי, ורוגע לפני ואחרי .מה עכשיו זה קשור ? מישהו עובד מהקהל אצלכם ? אולי תקנו ערכת שיבוט ותרכיבו לכם אדם עם וסת אדרנלין סרוטונין ושאר חומרים כימיים . עד אז, אתם בכדורזבל הישראלי, ומי שרוצה לחוות חוויה מרגיעה שילך לטיפול במים, אני ממליץ.

נערך על ידי - קראנקו ב-22/10/2013 11:50:15
עבור לתחילת הדף

יוני.ב. יוני.ב. מנותק

109 הודעות

נשלח - 22/10/2013 :  12:13:45  הצג פרופיל שלח ל- יוני.ב. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ההבדל הוא שכאן האוהדים הם גם הבעלים. בכדורגל הישראלי האוהדים צועקים כי לא שומעים אותם/ כי הבוסים ובעלי הקבוצות מנותקים מהם ורק ככה אולי יקשיבו. בקטמון אין צורך בזה וזה רק עושה נזק, יש לחברי העמותה (וגם לשאר האוהדים) דרכים הרבה יותר יעילות ושגורמות הרבה פחות נזק להביע את דעתם כך שתישמע. ראשית הפורום, שנית- קבוצת אוהדים יכולה לדרוש התכנסות של אסיפה כללית ודיון עם עופר וההנהלה הנבחרת על הציפיות והאכזבה שלכם כאוהדים ועופר יוכל להסביר ולהשמיע מה ההיגיון מאחורי ההחלטות המקצועיות שלו. בקטמון יש לכל אוהד אחריות הרבה יותר גדולה, אין בעלים חוץ מאיתנו וצעקות על השחקנים והמאמן באמצע משחק גורמות נזק עצום. וכן, בגלל שכולנו יחד בסירה הזו ואחראים כלפי הקבוצה (ומושקעים בה רגשית וכספית) יש לציבור האוהדים כציבור זכות לקבוע כללים וזכות לדרוש מאוהדים וחברי עמותה התנהגות מסוימת.
עם הכוח (חברות בעמותה)באה גם אחריות.

ציטוט:

מרילי, כרגיל אתה משכתב את מה שהיה וגונב דעת. אף אחד לא קילל. עמדתי למטה, לא נשמעה קללה אחת. שיהיה ברור, אם מישהו רוצה לקלל, אהלן וסהלן. לאף אחד אין זכות להשתיק אותו. אבל אתמול לא קיללו. כן צעקו לו להתפטר, כן צעקו לו לעשות חילופים, כן צעקו לו להקים את עצמו מהספסל, כן צעקו לו להגיב למשחק. הכל לגיטימי ויותר מזה, מבורך. מספיק כבר עם הטרחנות הזו של ״באנו לשנות את הכדורגל ואנחנו יותר טובים מכולם״. אנחנו אוהדי הפועל ירושלים שמשחקת בכדורגל הישראלי. יש פה כמה אנשים שאפילו מבינים דבר או שניים בכדורגל ומשתגעים מהמאמן הזה ומההתנהלות שלו. אז הם יגידו את זה, פשוט כי זו זכותם. שוב פעם, אף אחד לא קילל.

ניסיון מעניין עשיתם כאן להסיט את הדיון שוב פעם למקום הטרחני. הנקודה שצריכה לעמוד כאן על הפרק היא מה צריך לבוא קודם: מאמן או בלם. האם מאמן שנכשל במאה אחוזים משחקני הרכש שלו, שאחרי ארבעה חודשי אימונים לארואים טביעת אצבע אחת שלו על הקבוצה, שלא התכונן כמו שצריך מבחינת רכש לעונ הזו, צריך להשאר כאן. האם יכול להיות שכשהשחקנים היחידים שלך שנותנים תפוקה, שי, עמית, עידן, עוז הם שחקנים שבאו איתך מליגה א, לא אומר משהו על ההכנה של המאמן?

עבור לתחילת הדף

מורדי והילדים מורדי והילדים מנותק

142 הודעות

נשלח - 22/10/2013 :  12:24:13  הצג פרופיל שלח ל- מורדי והילדים הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הרכב וחילופים ניתן לראות פה
http://football.org.il/Leagues/Pages/LeagueGameDetails.aspx?GAME_ID=339958
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 22/10/2013 :  12:29:57  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יובל

+2
ציטוט:

לא הייתי במשקח ואין לי כל מושג מה היה, או לא היה, שם. מה שיש לי מושג זה במפלס ההיסטריה שמתחיל לעלות אצלנו לרמות מסוכנות. עופר הוא המאמן שלנו, והוא בעונתו הראשונה בליגה לאומית. מגיע לו קצת יותר שקט וקצת יותר קרדיט מאשר כל האמירות בדבר ה"אין לו מושג". גם לכנות שחקן שלנו מרגרינה נשמע לי כמו משהו שלקוח מימים אליהם אני לא מתגעגע. הוא שחקן שלנו, ומגיע לו תמיכה ועידוד, מה עוד שהוא עשה עבודה יותר מסבירה נגד נתניה לפני כמה ימים.

לעצם העניין, יש לנו 2 נצחונות, תיקו וארבעה הפסדים זה פחות או יותר מה שציפיתי שיהיה בשלב זה של הליגה, מה עוד ששחקנו נגד קבוצות יחסית חזקות עד המחזור הנוכחי. משלשת ההפסדים האחרונים גם נגד הרצליה וגם נגד נתניה אי אפשר להגיד שלא יכולנו לסיים בתיקו. אני רואה מאמנים "כרישים" כמו לחמן, כמו גילרוביץ (שפרש בינתיים) או דני גולן מאשקלון, ולא אוכל להגיד שאני נופל מהכסא מהיכולת שלהם.

אני כן הייתי במשחק וכתבת נכון. רדו מעופר ומהר. מסכים שצריך לפתוח עם אדלשטיין ושטיין אבל מפה ועד ללצעוק "עופר לך הביתה"? השתגעתם? עונה ראשונה שלנו בלאומית, עונה ראשונה שלנו כקבוצה מקצועית, סגל שחקנים חדש.
תנו לבנות קבוצה בשקט.

תיקון קל עופר מאמן כבר עונה שנייה ולדעתי ממשיך קו של בינוניות בלתי מקובלת (לפחות עליי) ,היכולת העיקרית שלו היא באיתור שחקנים (סקאוטינג) כל שאר מרכיבי האימון הוא חלש ביותר לטעמי. (גם שנה שעברה הוא היה אפור ביותר).

יש הגדרה לאדם שעושה אותם דברים אבל מצפה לתוצאה אחרת.....
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 22/10/2013 :  12:33:53  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שחר806

הרכב וחילופים ניתן לראות פה
http://football.org.il/Leagues/Pages/LeagueGameDetails.aspx?GAME_ID=339958

כלומר אדלשטיין נכנס כבר במחצית במקום אוחנה... לפחות עופר לא חיכה עם זה לדקה ה-70. ואני רואה שסיימנו את המשחק בלי אף אחד משלושת הקשרים הדפנסיביים שפתחו. (אז מי שיחק מאחור? מורג'אן?)
ולפי הלינק הזה אוחנה הוא שהבקיע את הפנדל

נערך על ידי - רגל עץ ב-22/10/2013 12:35:26
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 22/10/2013 :  12:52:35  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מרילי, לא יודע מי אתה, אבל אתה ללא ספק הזוי מאד.
הודעה אחתאתה כותב ש "הסיפור שאוהדים מקללים על הגדר חייב להיפסק" (אלוהים יודע על איזה קללות אתה מדבר) ואחרי זה שכותבים לך שלא היו שום קללות (מה שנכון) אתה כותב שלא כתבת על אוהדים שמקללים, נו מילא.

הייתי למטה כל המשחק ולא הייתה קללה אחת, אז תפסיקו לקשקש, וגם אם אנשים היו מקללים, לא נורא- קבוצת כדורגל.

מה שכן היה זה תצוגת כדורגל מהמביכות שראינו, מאמן שעולה עם אותם שחקנים (שלחלקם אין כושר ל70 דקות) ששיחקו 90 דקות לפני ארבעה ימים, מאמן שעולה עם שלושה (!!!) קשרים אחוריים (ששניים מהם משקיפים בלבד על המשחק) נגד קבוצה מקום אחרון בליגה, מאמן שבדקה 25 אנחנו בפיגור 2-0 מול 11 קונוסים והוא לא חושב בכלל על האופצייה של חילוף.
דקה 65, אתה במומנטום יחסית חיובי ומה הוא עושה? מוציא את השחקן מספר אחד שלך על המגרש. הוא רואה את המשחק? מסאי היחיד שהזיז את הכדור לחלק הקדמי.

והשיא? אותו מאמן מעז לענות לאוהדים (שהפנו ביקורת לגיטימית לגמרי, שוב, אפילו לא קללה אחת) ולצעוק עליהם.

נזהרתי מאד עם הביקורת על עופר עד עכשיו אבל אתמול זה עבר כל גבול, זה התחיל בהרכב ההזוי לחלוטין שהוא העלה, המשיך בכך שהוא פשוט לא מגיב למה שקורה על המגרש והסתיים בתגובה המבישה שלו לאוהדים.
קשה לו עם קצת ביקורת? לא נורא, שמעתי שבשיכון המזרח מחפשים מאמן, שם אף אחד לא יעביר עליו ביקורת.
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 22/10/2013 :  12:59:37  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני רוצה להודות לכולם אשר תרמו להבנתי את מה שאירע.

א. עופר לא התכונן לליגה ולא הביא שחקנים בכלל, לכן הוא צריך להכניס את שטיין ואדלשטיין אותם הוא כן הביא כי הם טובים מאד. זה לגמרי הגיוני המשפט הזה. עכשיו אני מבין.
ב. יש לנו בעיה של בלם, ולכן מרכז ההגנה פרוץ, לכן צריך לא לעבות את הקישור הדפנסיבי כי צריך לשחק פתוח. הגיון עילאי. צריך לרשום את הפטנט.
ג. לא קללו את המאמן, כלומר לא הזכירו את משפחתו, אבל כדי להגביר את הביטחון העצמי שלו ושל השחקנים העירו לו על המגבלות שלו כמאמן, בקול רם, מול השחקנים, דבר אשר אמור להגביר את המשמעת וההיענות לדרישוטת טקטיות. זה ממש הגיוני, ומי שטוען אחרת משכתב היסטריה, סליחה, היסטוריה.
ד. ההנהלה של הקבוצה לא ערה למצבה, רדומה, לא מבינה כלום, לכן הם צריכים להוציא כסף שאין לנו כדי לקנות שחקן שלא מוציאים כדי לסתום חורים על מנת שהם יעמדו לרשות מאמן כושל. מי שטוען שיש פה בליל של שטויות, פשוט לא יודע תבונה מה היא.
ה. אין דרך יעילה יותר להביא לשקט בקבוצה מאשר לרדת כסאח על המאמן. זה גם מביר את הביטחון העצמי של השחקנים כאשר אומרים להם שהם מרגרינה (זה בסדר להגיד את זה כי מי כינה כך את דגו הוא איש מצפוני והומאניסט דגול). בעצם כדאי לכנות אותו כך כי הוא היה היחידי שהוביל כדורים להתפקה, מה שמוכיח שהוא גם עשוי מחמאה, או מקוטג', או משהו כזה. הגיוני. הכל הגיוני.

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;

נערך על ידי - avitemkin ב-22/10/2013 13:12:33
עבור לתחילת הדף

מורדי והילדים מורדי והילדים מנותק

142 הודעות

נשלח - 22/10/2013 :  13:13:29  הצג פרופיל שלח ל- מורדי והילדים הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

301 הודעות
נשלח - 22/10/2013 : 12:59:37
--------------------------------------------------------------------------------

אני רוצה להודות לכולם אשר תרמו להבנתי את מה שאירע.

ב. יש לנו בעיה של בלם, ולכן מרכז ההגנה פרוץ, לכן צריך לא לעבות את הקישור הדפנסיבי כי צריך לשחק פתוח. הגיון עילאי. צריך לרשום את הפטנט.

--------------------------------------------------------------------------------
אם לא שמת לב הקישור הדפנסיבי המעובה קורס בפתיחת כל משחק כמעט
עבור לתחילת הדף

ביסמרק ביסמרק מנותק

94 הודעות

נשלח - 22/10/2013 :  14:10:55  הצג פרופיל שלח ל- ביסמרק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יובל

+2
ציטוט:

אני כן הייתי במשחק וכתבת נכון. רדו מעופר ומהר. מסכים שצריך לפתוח עם אדלשטיין ושטיין אבל מפה ועד ללצעוק "עופר לך הביתה"? השתגעתם? עונה ראשונה שלנו בלאומית, עונה ראשונה שלנו כקבוצה מקצועית, סגל שחקנים חדש.
תנו לבנות קבוצה בשקט.

3 +
עבור לתחילת הדף

צפוני צפוני מנותק

465 הודעות

נשלח - 22/10/2013 :  14:33:19  הצג פרופיל שלח ל- צפוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חברים,

מבקש להפריד בין הביקורת הלגיטימית על מאמן, חוליית הגנה, קישור אחורי וכד', לבין חוסר האונים שראינו אתמול.
בשביל שיהיה לנו בלם יותר טוב צריך להביא בלם יותר טוב, בשביל שיהיה לנו מאמן יותר טוב צריך להביא כזה, ולכל אחד מהנ"ל יש מחיר שאנחנו צריכים לשקול אם אנחנו רוצים ויכולים לשלם.
הייתי העונה במשחקים בנצרת עילית ואתמול, ראיתי בטלוויזיה את המשחקים נגד אשקלון ונגד נתניה, בשנה שעברה הייתי בקרוב לעשרה משחקים: ראיתי שטויות של עופר וראיתי הגנה שעושה חורים והתקפי לב. את התופעה של המחצית הראשונה אתמול, שעולה קבוצה ללא התלהבות, ללא מלחמה, ללא חשק - אני לא זוכר. מבחינתי - שחקן בינוני או מאמן בינוני זה מבאס. קבוצה שלא באה למשחק - זו הפרת החוזה בין האוהדים לשחקנים.
בנצרת עילית - יכולתי לשמוח בשמחת הניצחון - למרות שאם קצת פחות מזל היינו חוטפים שם.
מול כפר יונה ויפו בעונה שעברה - יכולתי לעודד את השחקנים שלנו למרות שמשחק לא טוב שלהם גרם לנו לאבד נקודות, כי הם באו לשחק. אתמול התקשיתי לשמוח למרות שצברנו 3 נקודות חשובות.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם הפועל קטמון - אום אל פאחם נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07