פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מאום אול פאחם ועד הפועל

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מאום אול פאחם ועד הפועל
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם מאום אול פאחם ועד הפועל נושא הבא
עמוד: מתוך 2

עד שנגיע עד שנגיע מנותק

603 הודעות

נשלח - 18/10/2013 :  16:41:11  הצג פרופיל שלח ל- עד שנגיע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ארבעה המחזורים הקרובים נגד קבוצות שאמורות להיות שוות לנו פחות או יותר, יקבעו כנראה את המשך הליגה. הצלחה בהם, תוריד את הלחץ ותאפשר לנשום קצת אוויר. כישלון בהם ואנחנו בבעיה חמורה.
עופר צריך להציב מטרה ולהשיג בארבעה מחזורים הקרובים לפחות 10 נקודות או במקרה פחות טוב 8 נקודות (2 נצחונות ו- 2 תיקו), ובכל מקרה לא להפסיד אף אחד מהמחשקים האלה.
כל המשחקים עד עכשיו צריכים להיות בשביל עופר חומר למחשבה ובסיס להחלטה על האסטרטגיה שלו, וצורת המשחק שהוא רוצה לכל המשחקים הללו.
מאמין שכדי להשיג המטרה, צריך להמשיך בשיטת המשחק ובהרכב שעלה אתמול (עמית בשער, אלברמן, עזו, גורג' ואורי כהן בהגנה, אוחנה, פנסו, עוז ומסאיי בקישור ומעליהם שי ועידן).
את המהירות של אוהד והיכולת של רז לנצל בהתאם לצורך במחצית השניה, וגם עבד בתקווה שיבריא במהרה.
למחזור ה- 11 חייבים להגיע עם ראש מורם, ובמורל גבוה.

...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות

נערך על ידי - עד שנגיע ב-18/10/2013 16:44:05

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 18/10/2013 :  16:51:34  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בלבלת אותי...אז כדי לא להקלע לבעיה אתה מציע שנעלה שוב עם אותם שחקנים?....מעניין...אתה רוצה לנצח אבל עולה עם הרכב הגנתי?...לא מבין את ההגיון הזה מצטער.

עבור לתחילת הדף

עד שנגיע עד שנגיע מנותק

603 הודעות

נשלח - 18/10/2013 :  17:09:51  הצג פרופיל שלח ל- עד שנגיע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

בלבלת אותי...אז כדי לא להקלע לבעיה אתה מציע שנעלה שוב עם אותם שחקנים?....מעניין...אתה רוצה לנצח אבל עולה עם הרכב הגנתי?...לא מבין את ההגיון הזה מצטער.

יש ארבעה שינויים משמעותיים בהרכב בשני המשחקים האחרונים לעמות ההרכב שעלה במחזורים הראשונים: מסאיי ואלברמן עלו בפעם הראשונה בהרכב בהרצליה, וג'ורג' אולי משחק אחד לפני. עוז עלה בפעם הראשונה בהרכב נגד נתניה (אחרי שבהרצליה עלה לקראת סוף החצי הראשון ונגד אשקלון עלה בחצי השני, ובשני המחקים האלה הוא היה מצויין). ארבעה השינויים האלה הביאו לשיפור משמעותי בשני המשחקים האחרונים בהם ההגנה מתפקדת הרבה יותר טוב, וסוף סוף יש חוליית קישור.
אי אפשר לשנות דברים מקצה לקצה במשחק אחד, אבל אני מאמין שיש שיפור משמעותי בשני המשחקים האחרונים, וצריך לתת להרכב הזה להמשיך.
אני יודע שאתה מאמין בהרכב עם קשר דפנסיבי אחד, אבל זה מסוכן מאוד ועלול לחשוף שוב את העורף. אני מאמין שבליגה הזו צריך לסיים משחקים בתוצאות נמוכות (כמו נתניה) ולא להגיע לתוצאות אסטרונומיות כמו שהיו לנו עד הרצליה.

עבור לתחילת הדף

nachumco nachumco מנותק

382 הודעות

נשלח - 18/10/2013 :  17:45:06  הצג פרופיל שלח ל- nachumco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עד שנגיע ידידי,
דברייך נכונים וחובה לקחת לפחות 9 נקודות מארבעת המשחקים,
הייתי מעלה במשחק מול אום אל פאחם את אדלשטיין ושטיין כבר בהתחלה.
המהירות שלהם עם עידן תמוטט אותם כמה שיותר מהר,ובכך נחזיר לשחקנים את הביטחון.
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 18/10/2013 :  17:46:05  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עד שנגיע

ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

יש ארבעה שינויים משמעותיים בהרכב בשני המשחקים האחרונים לעמות ההרכב שעלה במחזורים הראשונים: מסאיי ואלברמן עלו בפעם הראשונה בהרכב בהרצליה, וג'ורג' אולי משחק אחד לפני. עוז עלה בפעם הראשונה בהרכב נגד נתניה (אחרי שבהרצליה עלה לקראת סוף החצי הראשון ונגד אשקלון עלה בחצי השני, ובשני המחקים האלה הוא היה מצויין). ארבעה השינויים האלה הביאו לשיפור משמעותי בשני המשחקים האחרונים בהם ההגנה מתפקדת הרבה יותר טוב, וסוף סוף יש חוליית קישור.
אי אפשר לשנות דברים מקצה לקצה במשחק אחד, אבל אני מאמין שיש שיפור משמעותי בשני המשחקים האחרונים, וצריך לתת להרכב הזה להמשיך.
אני יודע שאתה מאמין בהרכב עם קשר דפנסיבי אחד, אבל זה מסוכן מאוד ועלול לחשוף שוב את העורף. אני מאמין שבליגה הזו צריך לסיים משחקים בתוצאות נמוכות (כמו נתניה) ולא להגיע לתוצאות אסטרונומיות כמו שהיו לנו עד הרצליה.

מול הרצליה האנמית ההגנה המתוגברת שלנו חטפה שלישייה ואתמול לא היינו רחוקים מלסיים את המחצית בפיגור גדול יותר אז לא עניין של אמונה זה עניין של לשחק לחוזקות שעומדות בפניך ,לשים עוד קשר הגנתי שלא יודע מה לעשות עם הכדור משמעותו חוסר יכולת לפתח משחק התקפה מינימאלי וזה בנוסף שלא ראיתי מאוחנה או מפנסו איזו יכולת מעוררת התפעלות (מילא אם אחד מהם היה מסוגל לקבל כדור מבלם ולהניע את המשחק..) גם אתמול המשחק השתנה כשעוז ירד למטה לקבל כדורים (לא אוחנה ולא פנסו)...גם ההתחכמות של השארת שטיין את אדלשטיין על ספסל מגוחכת ,יש לך שחקן טוב? (במיוחד בסגל המצומצם שלנו) תפתח איתו ובמיוחד שאתה משחק הגנתי ובונה על התקפות מהירות...משהו מבולבל אצל עופר...המון מגינים ותוקפים נורא איטיים (עוז ,דגו ושי) אז למה בדיוק מצפים?
עבור לתחילת הדף

nachumco nachumco מנותק

382 הודעות

נשלח - 18/10/2013 :  18:02:56  הצג פרופיל שלח ל- nachumco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אדלשטיין ושטיין זה עוצמה שאסור לפספס.
שי ועוז מאוד איטיים.
בשורות טובות : עפולה, וראשון לציון הפסידו.
חייבים לנצח את אום אל פאחם.
עבור לתחילת הדף

idans idans מנותק

203 הודעות

נשלח - 18/10/2013 :  18:51:48  הצג פרופיל שלח ל- idans הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה קורה עם עבד מתי הוא חוזר? אין טעם לשבור את הראש באיזה שילוב לשחק הפתרון הוא עבד מורג'אן. איתו אנחנו נראים טוב
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 18/10/2013 :  19:07:51  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

יש ארבעה שינויים משמעותיים בהרכב בשני המשחקים האחרונים לעמות ההרכב שעלה במחזורים הראשונים: מסאיי ואלברמן עלו בפעם הראשונה בהרכב בהרצליה,

מסאיי עלה לראשונה מול ר"ג.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

הלב אדום הלב אדום מנותק

42 הודעות

נשלח - 18/10/2013 :  19:32:22  הצג פרופיל שלח ל- הלב אדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שמישהו יבדוק כמה כסף עולה כרטיס שם ,שלא ידפקו אותנו עוד פעם עם הכרטיסים (הרצליה)

אוהב אותך שי אהרון .
עבור לתחילת הדף

הולך ברגל הולך ברגל מנותק

465 הודעות

נשלח - 20/10/2013 :  03:18:06  הצג פרופיל שלח ל- הולך ברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כמה באמת עולה כרטיס? חייבים לדעת מראש

-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
עבור לתחילת הדף

עד שנגיע עד שנגיע מנותק

603 הודעות

נשלח - 21/10/2013 :  07:01:21  הצג פרופיל שלח ל- עד שנגיע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כנראה שפותחים היום עם אותו הרכב שפתח נגד נתניה.
בחצי הראשון חשוב ללחוץ את אום אל פאחם ולא לתת להם לפתח מתפרצות. גול (או שניים) שלנו יתקבל בברכה. בחצי שני עם אוהד ורז צריך לנצל את המהירות שלהם, ולהשלים את המלאכה.
יאללה הפועל.

עבור לתחילת הדף

nachumco nachumco מנותק

382 הודעות

נשלח - 21/10/2013 :  08:31:53  הצג פרופיל שלח ל- nachumco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אוהד ורז יביאו היום את הישועה.
חייבים את הנקודות.
נגמרו התירוצים.
עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 21/10/2013 :  08:58:19  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
למחזור ה- 11 חייבים להגיע עם ראש מורם, ובמורל גבוה.

אנחנו מועמדים חזקים כרגע לירידה וזה מה שמטריד אותך?שנהייה בראש מורם במחזור 11?
עבור לתחילת הדף

מורדי והילדים מורדי והילדים מנותק

142 הודעות

נשלח - 21/10/2013 :  10:00:17  הצג פרופיל שלח ל- מורדי והילדים הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עד שנגיע :

נשלח - 21/10/2013 : 07:01:21
----------------------------------------------------------------------
כנראה שפותחים היום עם אותו הרכב שפתח נגד נתניה.

---------------------------------------------------------------------
מאמן חלש וגם פחדן לצערי
עבור לתחילת הדף

עד שנגיע עד שנגיע מנותק

603 הודעות

נשלח - 21/10/2013 :  17:41:36  הצג פרופיל שלח ל- עד שנגיע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=127&docID=156354&lang=HE
מאמן אום אל פאחם התפטר.

עבור לתחילת הדף

roi roi מנותק

219 הודעות

נשלח - 21/10/2013 :  19:09:50  הצג פרופיל שלח ל- roi הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=127&docID=156354&lang=HE
מאמן אום אל פאחם התפטר.

לפי ספורט 5, עכשיו 1-0 להם.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם מאום אול פאחם ועד הפועל נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07