משתמש |
הפועל קטמון - אום אל פאחם  |
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 22/10/2013 : 00:23:51
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
לא, הוא לא מנהל משחק בינוני. הוא לא מרגיש את המשחק בכלל. בכלל. שיחקנו היום נגד אורתודוכסים מחוזקת בשלושה שחקנים. זו קבוצה חלשה במושגים של ליגה א. דקה 40 שחקנים נתפסו להם השרירים. אין להם כושר, אין להם קבוצה. כלום ושום דבר. אתה מאמין בהרכב מסוים? סבבה. אתה רואה דקה 25 שזה לא עובד, ספגת פעמיים מקונוסים, אבל אין תגובה. כלום. תשנה מערך, שחקנים, משהו. ממשיך לשבת על הספסל ונותן לעוזר המאמן לתת הוראות. מתחיל חצי שני, רבע שעה שבה מסאיי דגו הכי טוב בקבוצה. והוא? מוציא אותו. זה לא להרגיש את המשחק. זה עצר את המומנטום.
13 שחקני רכש וכולם שחקנים משלימים. אפילו שחקן מוביל, מנהיג, אחד לא הביא. הטראומה של שנה שעברה היתה הבלמים. איך לא הביא רשימה של בלמים, עוגנים, שההנהלה תביא לו? אחרי פסו נגמרו השמות?
היתרונות שלו בליגה א הן החסרונות העונה. מאמן שלא מכיר את הליגה, לא מכיר את היריבות והשחקנים. צריך מאמן אמיתי כאן.
אין מה להתלהב היום מכלום. היה כל כך הרבה שטח, כל כך קל לעשות מה שרוצים. זה לא יקרה באף משחק בליגה הזו. וגם מאלה ספגנו פעמיים.
מסכים עם רוב מה שאמרת, אבל שמת לב שאחרי שדגו יצא כבשנו שלושה שערים? כנראה שלא סתם. הוא רך, לא מרוויח אף כדור, מפסיד בכל מאבק על הכדור. הוא פשוט מרגרינה |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 22/10/2013 : 01:06:43
|
לא הייתי במשקח ואין לי כל מושג מה היה, או לא היה, שם. מה שיש לי מושג זה במפלס ההיסטריה שמתחיל לעלות אצלנו לרמות מסוכנות. עופר הוא המאמן שלנו, והוא בעונתו הראשונה בליגה לאומית. מגיע לו קצת יותר שקט וקצת יותר קרדיט מאשר כל האמירות בדבר ה"אין לו מושג". גם לכנות שחקן שלנו מרגרינה נשמע לי כמו משהו שלקוח מימים אליהם אני לא מתגעגע. הוא שחקן שלנו, ומגיע לו תמיכה ועידוד, מה עוד שהוא עשה עבודה יותר מסבירה נגד נתניה לפני כמה ימים.
לעצם העניין, יש לנו 2 נצחונות, תיקו וארבעה הפסדים זה פחות או יותר מה שציפיתי שיהיה בשלב זה של הליגה, מה עוד ששחקנו נגד קבוצות יחסית חזקות עד המחזור הנוכחי. משלשת ההפסדים האחרונים גם נגד הרצליה וגם נגד נתניה אי אפשר להגיד שלא יכולנו לסיים בתיקו. אני רואה מאמנים "כרישים" כמו לחמן, כמו גילרוביץ (שפרש בינתיים) או דני גולן מאשקלון, ולא אוכל להגיד שאני נופל מהכסא מהיכולת שלהם. אז נא להתיישב, להרגע, לשתות מים ולבוא לעודד ביום ששי בשלש.
|
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
נערך על ידי - avitemkin ב-22/10/2013 01:45:21 |
 |
|
יוני.ב.
109 הודעות |
נשלח - 22/10/2013 : 03:51:30
|
+1
ציטוט: נשלח במקור על ידי avitemkin
לא הייתי במשקח ואין לי כל מושג מה היה, או לא היה, שם. מה שיש לי מושג זה במפלס ההיסטריה שמתחיל לעלות אצלנו לרמות מסוכנות. עופר הוא המאמן שלנו, והוא בעונתו הראשונה בליגה לאומית. מגיע לו קצת יותר שקט וקצת יותר קרדיט מאשר כל האמירות בדבר ה"אין לו מושג". גם לכנות שחקן שלנו מרגרינה נשמע לי כמו משהו שלקוח מימים אליהם אני לא מתגעגע. הוא שחקן שלנו, ומגיע לו תמיכה ועידוד, מה עוד שהוא עשה עבודה יותר מסבירה נגד נתניה לפני כמה ימים.
לעצם העניין, יש לנו 2 נצחונות, תיקו וארבעה הפסדים זה פחות או יותר מה שציפיתי שיהיה בשלב זה של הליגה, מה עוד ששחקנו נגד קבוצות יחסית חזקות עד המחזור הנוכחי. משלשת ההפסדים האחרונים גם נגד הרצליה וגם נגד נתניה אי אפשר להגיד שלא יכולנו לסיים בתיקו. אני רואה מאמנים "כרישים" כמו לחמן, כמו גילרוביץ (שפרש בינתיים) או דני גולן מאשקלון, ולא אוכל להגיד שאני נופל מהכסא מהיכולת שלהם. אז נא להתיישב, להרגע, לשתות מים ולבוא לעודד ביום ששי בשלש.
|
 |
|
nachumco
382 הודעות |
נשלח - 22/10/2013 : 05:09:37
|
במילים פשוטות, מספיק עם הנאיביות ויהיה בסדר. נגמרו ימי החסד. הנחמדות וטוב הלב לא מביאה נקודות.
ההנהלה צריכה להתעורר ולהבין שיש בעיה.
א. מספר שחקנים שלא מתאימים לרמה של הליגה הלאומית.
ב. התמרמרות של חלק מהשחקנים. השחקנים הכי פוטנציאלים (שטיין,אדלשטיין) לא משחקים 90 דקות. עדיין לא כל שחקני הספסל קיבלו הזדמנות.
ג. שיטת משחק צפויה שלא מוכיחה את עצמה וחוזרת כל משחק.
ד. לבדוק את התוואי של המאמן לגבי המשך הדרך.
ה. רכישת בלם מהשורה הראשונה באופן בהול. כמעט כל התקפה של היריב זה שער לחובתנו. עוד כמה שכר לימוד צריך לשלם בכדי להבין שאין לנו הגנה ????
אבוי לניצחון מול קבוצה מפורקת שמובילה עלינו בשני שערים. איך המשחק היה מסתיים ללא האדום של חוטה בדקה ה 45 ?
התעמתות ישירה של הקהל עם המאמן - זה אומר בלשון המעטה חוסר שביעות רצון, וזעקת שבר של האוהדים. עופר איש יקר - הקבוצה יקרה לכולנו, טפל בבעיות או שתדפוק על השולחן לקבל עזרה וסיוע מההנהלה.
נמאס כבר כל משחק לבוא בהרגשה של "כוננות ספיגה".
|
נערך על ידי - nachumco ב-22/10/2013 06:18:40 |
 |
|
הולך ברגל
465 הודעות |
נשלח - 22/10/2013 : 05:49:48
|
+2
אני כן הייתי במשחק וכתבת נכון. רדו מעופר ומהר. מסכים שצריך לפתוח עם אדלשטיין ושטיין אבל מפה ועד ללצעוק "עופר לך הביתה"? השתגעתם? עונה ראשונה שלנו בלאומית, עונה ראשונה שלנו כקבוצה מקצועית, סגל שחקנים חדש. תנו לבנות קבוצה בשקט. |
-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
|
 |
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 22/10/2013 : 06:56:04
|
המטרה הושגה והיא לצאת מהמשחק הזה עם 3 נקודות. גם הפועל פתח תקווה התקשתה מולם שבוע קודם וניצחה רק בדקה ה 90, ועוד יהיו קבוצות שיאבדו נקודות נגדם. ביום שישי משחק חדש, וניצחון על ראשון ירחיק אותנו עוד יותר מהקו האדום. אין ספק שלעופר יש הרבה עבודה. מישהו מאלה שהיו במשחק יכול לתאר מה היה בגולים של פאחם (כדור נייח / מתפרצת) ואם חוץ משני הגולים האלה, הם סיכנו את עמית? מה בדיוק קרה עם עופר בסוף המשחחק? |
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
נערך על ידי - עד שנגיע ב-22/10/2013 07:19:36 |
 |
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 22/10/2013 : 07:12:16
|
מפלס ההיסטריה שמתחיל לעלות אצלנו לרמות מסוכנות. עופר הוא המאמן שלנו, והוא בעונתו הראשונה בליגה לאומית. מגיע לו קצת יותר שקט וקצת יותר קרדיט מאשר כל האמירות בדבר ה"אין לו מושג". גם לכנות שחקן שלנו מרגרינה נשמע לי כמו משהו שלקוח מימים אליהם אני לא מתגעגע. הוא שחקן שלנו, ומגיע לו תמיכה ועידוד, מה עוד שהוא עשה עבודה יותר מסבירה נגד נתניה לפני כמה ימים.
הסיפור של אוהדים מקללים על הגדר (גם אם הם רק שניים וחצי אוהדים) צריך להיפסק. מישהו חושב שזה תורם משהו לקבוצה? ולהנהלה - אסור לעופר לענות למתלהמים. צריך להבהיר לו את זה. |
נערך על ידי - האחים מרילי ב-22/10/2013 07:21:59 |
 |
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 22/10/2013 : 08:39:20
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עד שנגיע
המטרה הושגה והיא לצאת מהמשחק הזה עם 3 נקודות. גם הפועל פתח תקווה התקשתה מולם שבוע קודם וניצחה רק בדקה ה 90, ועוד יהיו קבוצות שיאבדו נקודות נגדם. ביום שישי משחק חדש, וניצחון על ראשון ירחיק אותנו עוד יותר מהקו האדום. אין ספק שלעופר יש הרבה עבודה. מישהו מאלה שהיו במשחק יכול לתאר מה היה בגולים של פאחם (כדור נייח / מתפרצת) ואם חוץ משני הגולים האלה, הם סיכנו את עמית? מה בדיוק קרה עם עופר בסוף המשחחק?
במזל המחצית לא נגמרה בפער גדול יותר. הם קיבלו שני אדומים גבוליים שגמרו אותם |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
דותן716
143 הודעות |
נשלח - 22/10/2013 : 08:58:10
|
מסכים. יכול להיות שעופר לא מאמן גדול, אבל הוא המאמן שלנו השנה וצריך לתת לו לעבוד. לנו האוהדים בהחלט מותר להביע דעתנו על ההרכב והמערך הקבוצתי ולנסות להשפיע, אבל יש לשמור על פרופורציה. |
 |
|
מורדי והילדים
142 הודעות |
נשלח - 22/10/2013 : 09:23:50
|
בשישה מתוך שיבעה משחקים הקבוצה סופגת ראשונה . בחלק לא קטן מהמקרים לא החזקנו מעמד עד הדקה העשרים. מי שחושב שלאורך זמן ה"טקטיקה" הזו תוכיח את עצמה , שיהיה בריא . מספיק כבר עם הבלוף של ההגרלה הקשה...אמנם ליגת משנה של הליגה השישית בטיבה באירופה אבל ההעצמה של נתניה , רמת גן והרצליה חצתה גבולות
יאללה הפועל
|
 |
|
babiji
286 הודעות |
נשלח - 22/10/2013 : 10:28:36
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
הסיפור של אוהדים מקללים על הגדר (גם אם הם רק שניים וחצי אוהדים) צריך להיפסק. מישהו חושב שזה תורם משהו לקבוצה? ולהנהלה - אסור לעופר לענות למתלהמים. צריך להבהיר לו את זה.
מה זה "צריך להיפסק"? צריך משמעת סיעתית בקהל? אני גם לא מת על זה שאנשים צווחים בפאניקה כשדברים לא מסתדרים, אבל מכאן ועד לדרוש מאנשים איך להתנהל ביציע הדרך ארוכה..
לגבי המשחק, אספנו 3 נקודות שהיינו חייבים לקחת, נראינו כמו אשפה מזוקקת במחצית הראשונה, אני לא מבין למה עולים לשחק כל כך נרפים, כל מחצית ראשונה שראיתי העונה נראתה יותר גרועה מהקודמת. האדום והפנדל הצילו אותנו מתוצאה מאוד מביכה.
בכל מקרה המבחן שלנו ביום שישי בטדי, אני מקווה שעופר ישנה קצת את ההרכב כי ההרכב הפותח הזה פשוט לא עובד כמו שצריך, יש הרבה אופציות ושחקנים מעולים שלא פותחים (אדלשטיין, שטיין, עבד), עופר חייב לשנות.
אנחנו עולים עם הרכב הגנתי שנראה מגוחך ולא מצליח לעשות אפילו משהו שדומה להגנה, זה פשוט לא עובד, באמת צריך להיות עיוור כדי לא לראות את זה.
|
 |
|
menilub
77 הודעות |
נשלח - 22/10/2013 : 10:33:40
|
1+
הייתי במשחק - שחקנו רע וזה מדאיג אבל לא תמיד זה תלוי במאמן. יכול להיות שצריך לפתוח אחרת עם שטיין ואולי עם אדלשטיין (שלא הוכיח את עצמו עדיין לטעמי).לפי מה שנראה כעת יש שחקנים שלא מתאימים או בתקופה חלשה מאוד - אבל יש לבחון את הדברים לאחר מספר חודשים ולא ממחזור למחזור. המאמן גם רואה את הדברים ושינויים אם הם אפשריים הם רק בינואר מספיק עם הקללות לשחקים ולמאמן זה דוחה!!! אנחנו בעלים של קבוצה , האם בחברה/עסק שלך היית מקלל את העובדים אם היית חושב שהם לא עושים את העבודה כמו שצריך? קחו רגיעון והרבה ובאו ביום שישי לעודד |
 |
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 22/10/2013 : 10:43:59
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי babiji
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
הסיפור של אוהדים מקללים על הגדר (גם אם הם רק שניים וחצי אוהדים) צריך להיפסק. מישהו חושב שזה תורם משהו לקבוצה? ולהנהלה - אסור לעופר לענות למתלהמים. צריך להבהיר לו את זה.
מה זה "צריך להיפסק"? צריך משמעת סיעתית בקהל? אני גם לא מת על זה שאנשים צווחים בפאניקה כשדברים לא מסתדרים, אבל מכאן ועד לדרוש מאנשים איך להתנהל ביציע הדרך ארוכה.
שום משמעת רעיונית. אל תדחוף לי דברים שלא קשורים. אני אסביר לך - לכולנו יש ביקורת על המאמן השחקנים וגם רעיונות איך צריך לעשות את הדברים נכון (מה שמדהים שהרעיונות סותרים לגמרי אחד את השני, אבל זה לא קשור לעניין). ברגע שאוהד מרשה לעצמו באופן ברוטלי להכנס לעימות אישי עם המאמן או השחקנים, הוא כבר יוצא מהתחום הלגיטימי של הבעת דיעה של אוהד. מעבר להתנהגות האלימה והמכוערת, זאת גם פגיעה בקבוצה ובשאר האוהדים שמביעים את דעתם באופן לגיטימי במגרש או בפורום. מה השלב הבא? לנקב צמיגים? לשלוח מכתבי איום? אנחנו מכירים תופעות כאלה. הן נפוצות מאוד בכדורגל הישראלי, אבל זה לא אומר שצריך להשלים עם זה. |
נערך על ידי - האחים מרילי ב-22/10/2013 10:46:23 |
 |
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 22/10/2013 : 10:55:37
|
מרילי, כרגיל אתה משכתב את מה שהיה וגונב דעת. אף אחד לא קילל. עמדתי למטה, לא נשמעה קללה אחת. שיהיה ברור, אם מישהו רוצה לקלל, אהלן וסהלן. לאף אחד אין זכות להשתיק אותו. אבל אתמול לא קיללו. כן צעקו לו להתפטר, כן צעקו לו לעשות חילופים, כן צעקו לו להקים את עצמו מהספסל, כן צעקו לו להגיב למשחק. הכל לגיטימי ויותר מזה, מבורך. מספיק כבר עם הטרחנות הזו של ״באנו לשנות את הכדורגל ואנחנו יותר טובים מכולם״. אנחנו אוהדי הפועל ירושלים שמשחקת בכדורגל הישראלי. יש פה כמה אנשים שאפילו מבינים דבר או שניים בכדורגל ומשתגעים מהמאמן הזה ומההתנהלות שלו. אז הם יגידו את זה, פשוט כי זו זכותם. שוב פעם, אף אחד לא קילל.
ניסיון מעניין עשיתם כאן להסיט את הדיון שוב פעם למקום הטרחני. הנקודה שצריכה לעמוד כאן על הפרק היא מה צריך לבוא קודם: מאמן או בלם. האם מאמן שנכשל במאה אחוזים משחקני הרכש שלו, שאחרי ארבעה חודשי אימונים לארואים טביעת אצבע אחת שלו על הקבוצה, שלא התכונן כמו שצריך מבחינת רכש לעונ הזו, צריך להשאר כאן. האם יכול להיות שכשהשחקנים היחידים שלך שנותנים תפוקה, שי, עמית, עידן, עוז הם שחקנים שבאו איתך מליגה א, לא אומר משהו על ההכנה של המאמן?
|
 |
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 22/10/2013 : 11:04:59
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
מרילי, כרגיל אתה משכתב את מה שהיה וגונב דעת. אף אחד לא קילל. עמדתי למטה, לא נשמעה קללה אחת. שיהיה ברור, אם מישהו רוצה לקלל, אהלן וסהלן. לאף אחד אין זכות להשתיק אותו. אבל אתמול לא קיללו. כן צעקו לו להתפטר, כן צעקו לו לעשות חילופים, כן צעקו לו להקים את עצמו מהספסל, כן צעקו לו להגיב למשחק. הכל לגיטימי ויותר מזה, מבורך. מספיק כבר עם הטרחנות הזו של ״באנו לשנות את הכדורגל ואנחנו יותר טובים מכולם״. אנחנו אוהדי הפועל ירושלים שמשחקת בכדורגל הישראלי. יש פה כמה אנשים שאפילו מבינים דבר או שניים בכדורגל ומשתגעים מהמאמן הזה ומההתנהלות שלו. אז הם יגידו את זה, פשוט כי זו זכותם. שוב פעם, אף אחד לא קילל.
ניסיון מעניין עשיתם כאן להסיט את הדיון שוב פעם למקום הטרחני. הנקודה שצריכה לעמוד כאן על הפרק היא מה צריך לבוא קודם: מאמן או בלם. האם מאמן שנכשל במאה אחוזים משחקני הרכש שלו, שאחרי ארבעה חודשי אימונים לארואים טביעת אצבע אחת שלו על הקבוצה, שלא התכונן כמו שצריך מבחינת רכש לעונ הזו, צריך להשאר כאן. האם יכול להיות שכשהשחקנים היחידים שלך שנותנים תפוקה, שי, עמית, עידן, עוז הם שחקנים שבאו איתך מליגה א, לא אומר משהו על ההכנה של המאמן?
אין לי בעיה עם הביקורת שלך כלפי עופר. אין לי בעיה עם צעקות תוך כדי המשחק כולנו צועקים ומקללים תוך כדי המשחק. זה בסדר. יש לי בעיה עם התנפלות אישית ואלימה על אנשים מהקבוצה אחרי המשחק. לא אמרתי שהיו קללות וגם לא שמעתי את התוכן של הצרחות האלה. רק ראיתי את העימות המכוער עם עופר ונהיה לי רע. לא בגלל שאין לי ביקורת על המאמן או השחקנים. בשלב הבא - מנסים לדרוס שחקנים בסיגנון דני מועלם. איזה כיף יהיה - נהיה כמו הגרועים שבאוהדים כי אנחנו לא טרחנים ולא יותר טובים מאף אחד.
ודרך אגב, אחותך טרחנית. |
 |
|
הפועל קטמון - אום אל פאחם  |
|
|
|