פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

קטמון - הרצליה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  קטמון - הרצליה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם קטמון - הרצליה נושא הבא
עמוד: מתוך 7

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 05/10/2013 :  18:23:01  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
צודק. חשוב ללנקק אותנו לכתבות כאלה

"במחצית הרמתי טלפון לחבר טוב שמבחינתי הוא האסמכתא בכל הנוגע לקטמון ודיברתי איתו מעט על המשחק. אמרתי לו שהקבוצה שלו מתפקדת היטב בחלק הקדמי אבל נקודת התורפה שלה היא ההגנה. הוא האיר את עיניי וסיפר לי ששחקני הגנה מובילים של קטמון עזבו את הקבוצה ברגע שהיא עלתה ללאומית. הדבר נשמע לי תמוה אך הוא מיד המשיך ופתר לי את התעלומה: בליגה א' שחקן יכול לאחוז בעבודה נוספת ואילו בלאומית עם אינטנסיביות של האימונים זה פשוט לא אפשרי".
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 05/10/2013 :  18:28:34  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה

צודק. חשוב ללנקק אותנו לכתבות כאלה

"במחצית הרמתי טלפון לחבר טוב שמבחינתי הוא האסמכתא בכל הנוגע לקטמון ודיברתי איתו מעט על המשחק. אמרתי לו שהקבוצה שלו מתפקדת היטב בחלק הקדמי אבל נקודת התורפה שלה היא ההגנה. הוא האיר את עיניי וסיפר לי ששחקני הגנה מובילים של קטמון עזבו את הקבוצה ברגע שהיא עלתה ללאומית. הדבר נשמע לי תמוה אך הוא מיד המשיך ופתר לי את התעלומה: בליגה א' שחקן יכול לאחוז בעבודה נוספת ואילו בלאומית עם אינטנסיביות של האימונים זה פשוט לא אפשרי".

אני שמח שקראת את הכתבה במלואה
הציטוט אכן משעשע למדי, בסיגנון עדות אתרי הליגות הנמוכות. אם כי אני מנחש שההתייחסות היתה לסמיר שאמנם הוא לא בדיוק שחקן הגנה , אבל תרם הרבה בצד ההגנתי.

נערך על ידי - האחים מרילי ב-05/10/2013 18:32:59
עבור לתחילת הדף

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 05/10/2013 :  20:15:43  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אכן משחק מוזר ומאכזב. מצד אחד היה שיפור מהמשחק הקודם ומצד שני לא הצלחנו לנצח קבוצה חלשה מאיתננו.
הבעיה בהגנה עדיין לא נפתרו אם כי יש שיפור קל. אורי כהן מפספס יותר מדי כדורים בהגנה ובהתקפה ובכלל למרות רצון עז של השחקנים, ברוב התיקולים הפסדנו בגלל נחישות ורכות יתר. כמו רבים כאן אני מרגיש שחסר לנו גרוש ללירה בשביל לא להפסיד.
היה תמוה מדוע רז לא הוכנס בכדי שתהיה לנו התקפה כי במחצית השנייה לשי נגמר הכוח ולא היה מי שיהיה עם שמש בחוד, ומול קבוצה כמו הרצליה וב 3:2 אין מה להפסיד וחייבים להעיז. חבל שלא קרה.
בואו נקווה לעוד שיפור קטן לפני נתניה.
עבור לתחילת הדף

לב אדום מקטמון לב אדום מקטמון מנותק

392 הודעות

נשלח - 06/10/2013 :  08:37:40  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חברים
אני מגיע למשחקים עם כל המשפחה בין היתר כי בקטמון לא מקללים ולא רוצה שבנותי יחשפו לכך.
בכל מקום אני מפיץ את שם קטמון כמקום של קהל שמעודד בכל מחיר ומצב
אצלנו לא מקללים שחקנים
בואו לא נהיה כשאר הקבוצות
אצלנו יש קהל ניפלא שמורכב מכל המינים והגילאים
בואו נמשיך את הדבר היפה שיצרנו
די למקללים ולקללות
אוהבים אותך קטמון
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 06/10/2013 :  09:07:55  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לב אדום מקטמון

חברים
אני מגיע למשחקים עם כל המשפחה בין היתר כי בקטמון לא מקללים ולא רוצה שבנותי יחשפו לכך.
בכל מקום אני מפיץ את שם קטמון כמקום של קהל שמעודד בכל מחיר ומצב
אצלנו לא מקללים שחקנים
בואו לא נהיה כשאר הקבוצות
אצלנו יש קהל ניפלא שמורכב מכל המינים והגילאים
בואו נמשיך את הדבר היפה שיצרנו
די למקללים ולקללות
אוהבים אותך קטמון

די כבר עם הדיון המעייף הזה. לא רוצה שבנותיך תיחשפנה לקללות ? סגור אותן בבית. קשה לי לחשוב על מקום שתוכל למנוע מהן הרמטית קללות. כדורגל הוא בילוי עממי. ובעם, רחמנא ליצלן, יש מקללים. כל עוד זה לא מכיל ביטוים גזעניים או הסתה פרועה, שהרי זה במסגרת חופש הביטוי, תמיד היה ותמיד לא היה הבעיה בהפועל ירושלים. בימים המגעילים שלפני 8-9 שנים היה מי שלא לימדו אותו אחרת, ותוך ייאוש זו הייתה הדרך היחידה שלו להביע מורת רוח. אז זה באמת העכיר. אבל לא זאת הייתה הסיבה להקמת קטמון וגם לא הקש ששבר. זה לא המצב היום בקטמון.
אינני מהנוהגים לקלל על בסיס קבוע, אבל יש גבול לדרישות. הייתי ביציע, ולא קיללו. לא יודע איפה שמעת קללות. אם מישהו צעק לשחקן שלא עושה את עבודתו ומבלבל את המוח בלי הפסקה "אידיוט" , אז מה יש להגיד ? יותר רך מזה הוא לא יקבל. ודי עם ה "בואו לא נהיה כשאר הקבוצות" . מי אנחנו בכלל ? מי ? כל היום "בואו לא נהיה". אני כן רוצה להיות חלק מהכדורגל הישראלי, לא חושב שאנחנו יותר טובים מאחרים. בפעם האחרונה שבדקתי, אנחנו משחקים במסגרת הכדורגל הישראלי, כחלק משאר הקבוצות. גם בקבוצות אחרות יש קהלים נפלאים שמורכבים מכל המינים והגילאים.

נערך על ידי - קראנקו ב-06/10/2013 09:15:35
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 06/10/2013 :  09:25:31  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
באמת די עם זה כבר.
כל פעם מחדש אותו סיפור.פעם אחרונה שאני נכנס לזה.זה פשוט מחרפן.
בשתי מלים, כפיר צודק.
די עם הטהרנות בזו.
וכן, אני מביא בין 1-5 ילדים לכל משחק.

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

nachumco nachumco מנותק

382 הודעות

נשלח - 06/10/2013 :  09:41:43  הצג פרופיל שלח ל- nachumco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כדורגל זה משחק עם אמוציות וזה טבעי גם לכעוס.
אבל כאבא לילד קטן (שמשחק בקטמון אפרוחים),
רצוי אם ניתן להימנע מקללות "קשות".
יש הרבה ילדים קטנים שבאים למשחקים שלנו.
אוהד צעק במשחק "כלב" לאחד השחקנים,
הבן שלי אמר לי בתמימות אבא אני לא רואה כלב על המגרש.

עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 06/10/2013 :  09:49:08  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אתם אשכרה מעייפים ברמות.יש יציע ענק ועדיין קטמון לא מצליחה לאכלס את כולו ,מישהו לידכם מקלל "אדיוט" ואתם חשים שאתם מאבדים את הילד העדין בעל נפש האומן שלכם?זוזו 100 מטר הצידה ותפסיקו להעיק
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 06/10/2013 :  10:07:34  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בנושא אחר,
ישב לפני חי אטיאס, בשלב מסויים הוא קם ופשוט הצטרף לעידוד.
היה משמח לראות את זה.

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

לב אדום מקטמון לב אדום מקטמון מנותק

392 הודעות

נשלח - 06/10/2013 :  13:25:47  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כמה עצות טובות
מרגיש כמו בשיעור לגידול הורים
תודה נשמות טובות
בקיצור אוהד כדורגל הוא אוהד כדורגל הוא אוהד כדורגל
רק אל תגידו שבניתם משהו חדש ושונה
עבור לתחילת הדף

גבעוני גבעוני מנותק

413 הודעות

נשלח - 06/10/2013 :  13:31:18  הצג פרופיל שלח ל- גבעוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לב אדום מקטמון

כמה עצות טובות
מרגיש כמו בשיעור לגידול הורים
תודה נשמות טובות
בקיצור אוהד כדורגל הוא אוהד כדורגל הוא אוהד כדורגל
רק אל תגידו שבניתם משהו חדש ושונה

טוב אחי
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 06/10/2013 :  13:40:59  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חמש סיבות למה אנחנו שונים ומיוחדים משאר הכדורגל הישראלי ולכן להבנתי אנחנו יותר טובים:

א. אנחנו קבוצת אוהדים - הקבוצה שלנו ואכפת לנו יותר ממנה.
ב. יש לנו קשר הדוק עם הקהילה ונשים וילדים מרגישים נוח לבוא למשחקים שלנו.
ג. אנחנו מנהלים תקציב מאוזן ושפוי ולא חייבים כסף לאף אחד.
ד. אנחנו תורמים לקהילה כדרך חיים ולא מהפה אל החוץ.
ה. רמת המעורבות של האוהדים בקבוצה היא ייחודית ומשמעותית ולא רק בגלל מבנה הבעלות אלא בגלל האכפתיות והמעורבות האישית

נבנה פה מאוד ייחודי בנוף הכדורגל הישראלי.
ואני חייב להגיד שאני לא מרגיש צורך להתנצל על כך.
בכלל תחושת האשם הקבועה הזו שיש לאוהדי קטמון היא מוזרה ומשונה כמו הצורך להשתיק את הנצחון בדרבי הנוער

ירון
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 06/10/2013 :  13:49:43  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש פה בילבול בין שני נושאים שונים לחלוטין:

1. קללות ביציע-
מי שרוצה למנוע מילדיו לשמוע קללות, שישב ב"יציע המשפחות" או באיזור צדדי כלשהו. אם הייתי רוצה שילדי לא יהיו חשופים לקללות, הייתי מן הסתם צריך להרחיק אותם ממני. אבל אין לי שום שאיפה חינוכית כזאת.
אשתי, במשחק הראשון והאחרון שאליו הגיעה, גם ניסתה לשכנע אותנו לאסוף את קליפות הגרעינים בשקית. אז אפשר לעשות גם איזור של כאלה שלא משליכים אשפה ביציע. אי אפשר לכפות את זה על כולם.

2. קללות כלפי שחקנינו-
הכוונה היא לא לקללות שניפלטות אצל כולנו אחרי פעולה לא מוצלחת של שחקן. הכוונה היא לאלה שעומדים על הגדר ודואגים ששחקן שלדעתם יכולתו גרועה ידע את זה בכל רגע. מעשים כאלה הם בעיני מכוערים ומזיקים לקבוצה. תשאלו את שי אהרון, סלמן עמר, ורם סטי איך זה השפיע עליהם כשחוו יחס כזה משחק אחרי משחק. האם זה שיפר את יכולתם? האם זה עזר לקבוצה, או אולי להפך?

נערך על ידי - האחים מרילי ב-06/10/2013 14:01:22
עבור לתחילת הדף

הלב אדום הלב אדום מנותק

42 הודעות

נשלח - 06/10/2013 :  14:13:56  הצג פרופיל שלח ל- הלב אדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אנשים פה ממש שחכו שאנחנו הפועל ירושלים ! כולם מציגים אותנו כשמאלנים קומוניסטים שלא מקללים ומפצחים גרעינים בקערה. אנחנו הפועל ירושלים ואם יתחשק לי אני יצעק לשופט שהוא בן זונה או בן שרמוטה . לכל ההורים ,אם הם לא ילמדו קללות בקטמון זה לא אומר שהם לא יקללו בחיים . בוא אני יגלה לכם סוד ,לא רק בקטמון מקללים 🍎

אוהב אותך שי אהרון .
עבור לתחילת הדף

katamon9 katamon9 מנותק

367 הודעות

נשלח - 06/10/2013 :  14:16:52  הצג פרופיל שלח ל- katamon9 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בטדי יהיה קצת יותר קל להרחיק את הילדים מאזור
הקללות כי יש יותר מקום . אני לא בעד לקלל שחקנים
אבל גם לא צריך לעודד אותם אחרי יכולת גרועה .
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 7 נושא קודם קטמון - הרצליה נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07