משתמש |
עופר טלספפה |
tal_vaknin
389 הודעות |
נשלח - 22/10/2013 : 12:45:32
|
טוב אז רבות דובר על הדרך ועל השיטה (שאין) במשחקים האחרונים.. אבל אתמול זה שבר שיא ועבר כל גבול עד עכשיו אמרו שזה היה משחקים קשים וזו הגרלה לא טובה לתחילת עונה וקיבלתי אבל אתמול נגד הנוער של אום אל פאחם לעלות עם שלושה דפנסיבים ושיטת משחק של להעיף כדורים מעמית לעידן ושי?!?!? מה קרה לנו?! אם אתה לא מתאים לליגה הזאת אז תרד לליגה א אבל אל תיקח אותנו איתך כי עם סגל כמו שלנו אין סיבה שנפסיד כל משחק למרות שנכשלת גם בבניית הקבוצה כשהיום רואים שאין לנו אפילו בלם אחד!!! ואני לא מסתכל על הנצחון בסוף 4-2 על תשעה שחקנים של הנוער של אום אל פאחם אלא על ה2-0 דקה 20 שהם הובילו עלינו הרי מי שהיה שם כמוני זה לא אנשים עיוורים ובינינו זה היה צריך להיות הפרש גדול יותר... אז מה המסקנות מהמשחק?... מאוד פשוט... קודם כל פרחים לשופטת! ואחרי הפרחים צריך להבין את חוליית ההגנה אין יותר מדי מה לשפר לא בגלל שהיא טובה אלא בגלל שלא הבאת בלם בקישור צריך 2 דפנסיבים בדמותם של מסאי דגו ועבד מורגאן בשתי הכנפים ראינו שאנחנו חייבים את רז ואוהד בשביל ליצור מהירות שתסכן הרי רק אחרי שהכנסת אותם התחלנו לשחק כדורגל ובקשר לעוד 2 עמדות זה הכי פשוט בעולם שי אהרון לצערי כבר לא יכול לשחק 90 דק הוא מאט לנו את המשחק ולכן ההמלצה אליך עופר היא לנסות משהו שמעולם לא ניסת להיות עם בייצים ולשים את עידן בשפיץ ומאחוריו את עוז כפליימיקר... ככה בעצם ניצור מערך של 4-5-1 שמורכב מחולית הגנה של ארבעה שחקנים קישור דפנסיבי של 2 שחקנים קישור התקפי של שלושה שחקנים וחלוץ שפיץ מהיר מאוד שיקבל עזרה טוב מאחורה ואופציות מהצדדים כי השחקנים שם הם שחקני כנף מהירים.
|
|
רוני
85 הודעות |
נשלח - 22/10/2013 : 13:37:37
|
לרדת מעופר ומהר! אי אפשר לטעון שלא ניסה את כל ההרכבים השונים גם עם רז ואדלשטייןעם עוז ובלעדיו עם שינויים בעמדת הבלמים. זה נכון שכולנו מבינים גדולים באימון יותר מעופר.... אל תשכחו שהתקציב של הקבוצה הזו לא יותר גדול משאר הקבוצות ושהסגל הקיים לא היה שלם כפי שתוכנן עדיין חסר בלם ועדיין יש בעיה בכמה עמדות שהתפשרנו בהם. הניצחון אתמול למרות שלא היה כוחות נקווה שיוציא אותנו לדרך חדשה! |
|
|
ביסמרק
94 הודעות |
נשלח - 22/10/2013 : 14:09:26
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי tal_vaknin
טוב אז רבות דובר על הדרך ועל השיטה (שאין) במשחקים האחרונים.. אבל אתמול זה שבר שיא ועבר כל גבול עד עכשיו אמרו שזה היה משחקים קשים וזו הגרלה לא טובה לתחילת עונה וקיבלתי אבל אתמול נגד הנוער של אום אל פאחם לעלות עם שלושה דפנסיבים ושיטת משחק של להעיף כדורים מעמית לעידן ושי?!?!? מה קרה לנו?! אם אתה לא מתאים לליגה הזאת אז תרד לליגה א אבל אל תיקח אותנו איתך כי עם סגל כמו שלנו אין סיבה שנפסיד כל משחק למרות שנכשלת גם בבניית הקבוצה כשהיום רואים שאין לנו אפילו בלם אחד!!! ואני לא מסתכל על הנצחון בסוף 4-2 על תשעה שחקנים של הנוער של אום אל פאחם אלא על ה2-0 דקה 20 שהם הובילו עלינו הרי מי שהיה שם כמוני זה לא אנשים עיוורים ובינינו זה היה צריך להיות הפרש גדול יותר... אז מה המסקנות מהמשחק?... מאוד פשוט... קודם כל פרחים לשופטת! ואחרי הפרחים צריך להבין את חוליית ההגנה אין יותר מדי מה לשפר לא בגלל שהיא טובה אלא בגלל שלא הבאת בלם בקישור צריך 2 דפנסיבים בדמותם של מסאי דגו ועבד מורגאן בשתי הכנפים ראינו שאנחנו חייבים את רז ואוהד בשביל ליצור מהירות שתסכן הרי רק אחרי שהכנסת אותם התחלנו לשחק כדורגל ובקשר לעוד 2 עמדות זה הכי פשוט בעולם שי אהרון לצערי כבר לא יכול לשחק 90 דק הוא מאט לנו את המשחק ולכן ההמלצה אליך עופר היא לנסות משהו שמעולם לא ניסת להיות עם בייצים ולשים את עידן בשפיץ ומאחוריו את עוז כפליימיקר... ככה בעצם ניצור מערך של 4-5-1 שמורכב מחולית הגנה של ארבעה שחקנים קישור דפנסיבי של 2 שחקנים קישור התקפי של שלושה שחקנים וחלוץ שפיץ מהיר מאוד שיקבל עזרה טוב מאחורה ואופציות מהצדדים כי השחקנים שם הם שחקני כנף מהירים.
שכחת רק להוסיף שימנה אותך למאמן... |
|
|
יוגי
241 הודעות |
נשלח - 22/10/2013 : 14:38:20
|
אין לבחור הבאמת נחמד הזה, עופר טסלפפה מושג. הגיע הזמן להיפרד כידידים. |
|
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 22/10/2013 : 21:39:09
|
חברים לרדת כבר מעופר הוא ניסה הכול תנו לו לעבוד בשקט לטובת כולנו כולם נהיו לי מאמנים |
|
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 22/10/2013 : 22:07:57
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי לב אדום מקטמון
חברים לרדת כבר מעופר הוא ניסה הכול תנו לו לעבוד בשקט לטובת כולנו כולם נהיו לי מאמנים
הוא ניסה הכול וואלה? אני ראיתי אותו הרכב ואותה טקטיקה כבר שלושה משחקים רצופים לפחות...הוא ניסה לשחק עם קשר הגנתי אחד? עם אדלשטיין ושטיין בכנפיים ,עם הוראות למגינים לא לעבור את החצי אם הם לא מסוגלים לחזור להגנה? אני רואה את אותה הגנה מתוגברת לעייפה (שנכשלת שוב ושוב) תוך שילוב של התקפה איטית ומסורבלת. יש לו על מה לעבוד הוא הרי המאמן לא? |
|
|
tal_vaknin
389 הודעות |
נשלח - 22/10/2013 : 23:09:40
|
לכל יפיי הנפש שרוצים לתת לו לעבוד... לא ראינו שזה הצליח עד עכשיו ועם איך שאנחנו נראים הוא צריך ללכת הביתה עכשיו הוא לא שדרג את עצמו ללאומית. ובקשר לניסה הכל אז מבחינת שחקנים החליף פה ושם אבל מבחינת שיטת משחק זה אותו דבר מהמשחק השני עד עכשיו.. להעיף כדורים לשי ועידן... אני לא לוזר אני רוצה מישהו שיבוא וירטה שאנחנו מסוגלים... אנחנו הפועל ירושלים!!!! |
|
|
tal_vaknin
389 הודעות |
נשלח - 22/10/2013 : 23:11:14
|
וביסמרק או איך שלא קוראים לך... לא צריך להיות מאמן בשביל לההין מה שכתבתי... כל מה שצריך זה לבוא למשחקים ולראות מה קורה שם כי עד עכשיו זה בזיון |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 22/10/2013 : 23:17:46
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי tal_vaknin אני לא לוזר אני רוצה מישהו שיבוא וירטה שאנחנו מסוגלים... אנחנו הפועל ירושלים!!!!
"אני לא לוזר" ו-"אנחנו הפועל ירושלים" זה קצת סותר, לא?
תבחר: זה או - "אני לא לוזר" ו-"אנחנו לא הפועל ירושלים" או - "אני לוזר" ו-"אנחנו הפועל ירושלים"
|
נערך על ידי - האחים מרילי ב-22/10/2013 23:19:56 |
|
|
Boonduck
50 הודעות |
נשלח - 23/10/2013 : 00:40:49
|
האמת בדרך כלל נמצאת איפה שהוא באמצע. לא צריך לפטר את עופר. וגם לא צריך לתת לו הנחות. בינתיים מאז פתיחת העונה ניהול המשחק שלו היה לקוי, כמו גם המערך ושיטת המשחק. מצד שני, כאשר עשה את הצפוי והרצוי והכניס את השחקנים שברור שצריכים לפתוח (או לפחות לשחק הרבה יותר) - הצלחנו להשיג את שלוש נקודות. ֿ בקיצור, לטעמי - יש לעקוב אחר ההתפתחויות במשחקים הקרובים והמאוד חשובים נגד קבוצות התחתית. בתקווה שעופר ישכיל לפתוח את המשחקים בצורה אחרת. ובשתי מילים שטיין+אדלשטיין |
|
|
nachumco
382 הודעות |
נשלח - 23/10/2013 : 05:10:54
|
מה שנדרש זה תיאום ציפיות בן ההנהלה והמאמן לגבי תוואי הדרך. יואיל אדון עופר להקשיב גם לרחשי האוהדים במקום להיפגע. הבעייה בקבוצה היא לא רק רמת השחקנים ,אלא בעיית מוטיבציה ואמון בשיטת המשחק. יש בקבוצה בוודאות שחקנים ממורמרים שדיברתי אתם שלא אציין את שמם. למה להיצמד למערך ההגנתי המסורתי של עופר שאבד עליו הכלח? כל משחק אותו מערך לקוי שמוביל לכוננות ספיגה. אז מתחיל הלחץ והמושיעים אדלשטיין ושטיין עולים להרכב לעשות משהו. השחקנים הפוטנציאלים שלנו אדלשטיין ושטיין כמעט כל משחק פותחים על הספסל. אני לא נציגם ואין לי קשר אישי איתם. כל אוהד שצפה במשחק מול נתניה ראה את השינוי שאוהד ורז נכנסו בעשרים דקות האחרונות ,וחתכו את ההגנה של נתניה. התחושה בסיום של כולם הייתה החמצה. רבים שאלו למה הם לא משחקים 90 דקות ? אני לא מתיימר להיות מאמן,אבל האם כל הקהל שרואה את המחדל מטומטם?
|
נערך על ידי - nachumco ב-23/10/2013 06:18:49 |
|
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 23/10/2013 : 05:36:27
|
לכל יפיי הנפש שרוצים לתת לו לעבוד... לא ראינו שזה הצליח עד עכשיו ועם איך שאנחנו נראים הוא צריך ללכת הביתה עכשיו הוא לא שדרג את עצמו ללאומית. ובקשר לניסה הכל אז מבחינת שחקנים החליף פה ושם אבל מבחינת שיטת משחק זה אותו דבר מהמשחק השני עד עכשיו.. להעיף כדורים לשי ועידן... אני לא לוזר אני רוצה מישהו שיבוא וירטה שאנחנו מסוגלים... אנחנו הפועל ירושלים!!!!
לוזרים לא היו מגיעים בכזו מהירות ללאומית, לא היו עולים ליגה בשנה שעברה, לא היו יוצאים 3:3 עם אשקלון אחרי פיגור 3:1 במחצית השניה, לא היו מנצחים 4:2 בפאחם אחרי פיגור 2:0 בדקה 23, ולא היו במקום 12 ובמרחק 4 נקודות מהקו האדום עם יכולת לא טובה כזו. קטמון לא קבוצה לוזרית. היא קבוצה שכמעט כל שנה עד עכשיו עמדה במטרות שלה, גם אם זה כרוך בהרבה דפיקות לב מואצות, וכנראה שגם השנה זה יהיה ככה עד שנבטיח השארות בליגה. לגבי עופר, יש לו שיטה, והיא לשחק עם שני קשרים דפנסיביים. העניין הוא שחלק מאלה שכותבים כאן לא מסכימים עם השיטה הזו, ועוד יותר לא מסכימים עם זה שאוהד ורז לא עולים בהרכב. במשחק הבא עופר צריך לעלות בהרכב עם אוהד (במקום אלירן אוחנה) ולהסיט את מסאיי, ליד פנסו. חייבים גם להפסיק את מסירות הרוחב המעצבנות בהגנה, והעפת הכדור חסרת הכתובת אחרי שהיריבה לוחצת עלינו. צריך לשחרר כדור מהר מההגנה לקישור, או לשלוח לאוהד (בתקווה שיעלה בהרכב) במסירות ארוכות לכנף ולנצל את המהירות שלו.
|
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 23/10/2013 : 07:59:17
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עד שנגיע
לכל יפיי הנפש שרוצים לתת לו לעבוד... לא ראינו שזה הצליח עד עכשיו ועם איך שאנחנו נראים הוא צריך ללכת הביתה עכשיו הוא לא שדרג את עצמו ללאומית. ובקשר לניסה הכל אז מבחינת שחקנים החליף פה ושם אבל מבחינת שיטת משחק זה אותו דבר מהמשחק השני עד עכשיו.. להעיף כדורים לשי ועידן... אני לא לוזר אני רוצה מישהו שיבוא וירטה שאנחנו מסוגלים... אנחנו הפועל ירושלים!!!!
קטמון לא קבוצה לוזרית. היא קבוצה שכמעט כל שנה עד עכשיו עמדה במטרות שלה, גם אם זה כרוך בהרבה דפיקות לב מואצות, וכנראה שגם השנה זה יהיה ככה עד שנבטיח השארות בליגה.
שאלו את השאלה הזאת בבירור בתחילת העונה. שאלו. אמרו שלא זאת המטרה. אבל זה מחלחל. ומי שהמטרה שלו לשרוד בליגה יורד ליגה, כשם שמי שבא להוציא תיקו מפסיד, ע"ע המשחק באילת. אם המטרה של ממשיכת דרכה של הפועל ירושלים הוא לשרוד בקושי בליגה, בוא נסגור את העסק. כן, מכיר את הקשיים, כביכול שנה ראשונה, תקציב וכו'. לא אמרתי שצריך להצהיר על כוונות עלייה, אבל גם לא להצהיר על כוונות ירידה. |
נערך על ידי - קראנקו ב-23/10/2013 08:19:16 |
|
|
אדום החזה
133 הודעות |
נשלח - 23/10/2013 : 08:25:35
|
על מה המהומה אנחנו במקום שבו נשארים ליגה עד סוף הסיבוב אין לנו שום משחק נגד חמשת הקבוצות שמובילות כרגע את הליגה גם מהם הוצאנו 4 נקודות מעכשיו אנחנו מתחילים את המשחקים נגד הקבוצות ברמה שלנו תנו קצת שקט לעבוד
|
|
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 23/10/2013 : 08:32:05
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
ציטוט: נשלח במקור על ידי עד שנגיע
קטמון לא קבוצה לוזרית. היא קבוצה שכמעט כל שנה עד עכשיו עמדה במטרות שלה, גם אם זה כרוך בהרבה דפיקות לב מואצות, וכנראה שגם השנה זה יהיה ככה עד שנבטיח השארות בליגה.
שאלו את השאלה הזאת בבירור בתחילת העונה. שאלו. אמרו שלא זאת המטרה. אבל זה מחלחל. ומי שהמטרה שלו לשרוד בליגה יורד ליגה, כשם שמי שבא להוציא תיקו מפסיד, ע"ע המשחק באילת. אם המטרה של ממשיכת דרכה של הפועל ירושלים הוא לשרוד בקושי בליגה, בוא נסגור את העסק. לא אמרתי שצריך להצהיר על כוונות עלייה, אבל גם לא להצהיר על כוונות ירידה.
מטרות משתנות בהתאם למציאות. בטח שאני לא מצהיר על כוונות ירידה, אבל המציאות היא שאנחנו בתחתית והיינו שמחים לצאת משם כמה שיותר מהר. כמו שרשמתי בפוסט המקביל, אני מאמין ש- 10 נקודות (מהן כבר השגנו 3) במחזורים 7-10, יעשו את העבודה. |
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
|
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 23/10/2013 : 09:43:13
|
מה שהיה ביום שני היה בושה . אין דרך , אין שיטה , לא רואים קבוצה מאומנת . עם כל הכבוד , קבוצה שיש לה סגל שחקנים בינוני וחרא של הגנה לא יכול להרשות לעצמה בהתקפה שניים שלושה שחקנים שלא יודעים לעשות עבודה הגנתית. את האמת , אני רואה את אחת הבעיות בהגנה שלנו אצל שי ועוז . כל כך הרבה איבודי כדור , מה גם שמשחק ההגנה שלהם לא תורם ממש. הכי מאכזב אותי אצל עופר שאין לו ביצים. שיהיה גבר ויבוא ויגיד לשני השחקנים האלה שהשיטה הזאת של הדאבל פסים דרך האמצע לא בריאים לקבוצה . הדאבלים האלה אולי לפעמים מביאים כמה גולים , אבל זה לא בריא לקבוצה ולא יעיל. עצם העובדה שעופר משחק עם 4 קשרים באמצע וסומך על שני המגנים שיעשו את כל העבודה ההתקפית באגפים , מסביר את החורים בהגנה. זה לא שיש לנו מגנים ברמה של ליגת העל שאפשר לשחק בשיטה הזאת. אם יש בעיה של חורים בהגנה מהאגפים עדיף לשחק עם שניים בכל אגף (אלירן ושטיין בימין , אורי ואדלשטיין בשמאל) , דבר שגם תמיד יותר אפקטיבי מהדאבלים באמצע. ברגע שרז ואוהד נכנסו למשחק , הגולים הגיעו מהאגפים, ולדעתי אם הוא היה פותח עם השלישייה הזאת בהתקפה (עידן שטיין ואדלשטיין) נגד נתניה מההתחלה גם היינו מפתיעים. לא צריך כל כך הרבה שחקנים יצירתיים , מספיק עבד מורג'אן ומסאיי דגו שמוסיפים עבודה הגנתית ואנחנו מקבלים קבוצה דינמית , מהירה , ניידת והעיקר שעושה הגנה . אם עופר לא מבין את הדברים הפשוטים האלה כבר 7 משחקים , כנראה שצריך לשקול אם מה שטוב והספיק לליגה א' , מספיק לליגה לאומית. |
נערך על ידי - אדום עולה ב-23/10/2013 09:45:21 |
|
|
עופר טלספפה |
|