משתמש |
קטמון - הרצליה  |
elhananm
375 הודעות |
נשלח - 05/10/2013 : 11:38:31
|
מסכים עם "אושר גדול" עם תוספת קטנה אחת- לא נרד גם (ואולי בעיקר...) שיש לנו את הקהל הכי טוב בליגה הזו שעם קצת יותר ניסיון והישגים של הקבוצה, יתן פייט לכל קהל בארץ. בהקשר זה- יש לעשות הכל כדי לעקור מן השורש כל התעוררות של "עשבים שוטים" בקהל שמקללים את השחקנים והמאמן שלנו! עוד מעט נגיע למצב שאנשים יצאו מהאצטדיון לפני תום המשחק רחמנא לצלן ואני לא ציני! לגבי נושא הכרטיסים לנוער וחיילים אתמול- גם בנושא הזה קורא ומבקש להראות את הייחוד שלנו בכך שההנהלה והאוהדים הם היינו הך אצלנו, ולתת בראש לשיינמן (ממלא מקום יו"ר ההתאחדות כמדומני, האיש והאינטרסים שתוקע אולי ולכאורה יותר מכולם את ההסכם עם הטוטו...) וחבר מרעיו מהאגודה המצחינה הזו. אסור לנו להצטרף לזרם של הקהלים שרק מקטר וממשיך להיות קורבן לסחטנות במשחקי חוץ. בסכום שנאלצתי לשלם אתמול למגעילים האלה, הייתי יכול לתרום עוד מנוי נוער! אם יש אצלנו עו"ד מהאוהדים שמוכן להוביל תביעה ייצוגית אני הראשון שמוכן להצטרף למאמץ. |
נולדנו לסבול אבל מנסים לשנות... |
 |
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 05/10/2013 : 11:51:39
|
איפה ראיתם מישהו אתמול שקילל שחקנים ? |
 |
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 05/10/2013 : 11:54:18
|
ביציאה מהמגרש סיכם יפה אחד מאוהדי הרצליה : "אתם הראשונים בהיסטוריה שמבקיעים נגדנו שני גולים ויוצאים עם הפסד. אנחנו לא קבוצה של שלישיות". אינדיקציה יפה למצב ההגנה שלנו למרות השיפור. לגבי כרטיסי הנוער שנעלמו אתמול. נדמה לי שזה לא חוקי , וזכור לי שפעם במקרה דומה הגשנו תלונה בהתאחדות ושהקבוצה השניה נקנסה. למרות שבמקרה של שיימן המחליא ספק עם חוקי ההתאחדות תופשים, שווה לנסות. |
 |
|
nachumco
382 הודעות |
נשלח - 05/10/2013 : 11:59:28
|
אסור להמתין עד ינואר להבאת בלם. שיחקנו בחוץ חמישה משחקים ונגד חלק מאריות הליגה, אולם אסור לנו להסתמך לניצחונות קלים מול הקבוצות "השוות" לנו. אין להסתמך על ניסים ונאיביות. הקהל שלנו הוא השחקן ה 12. אנו צריכים לגנות בתוקף אוהדים שמקללים או שורקים בוז בסיום. העוצמה של קטמון זה הייחודיות שלה בנוף הישראלי. |
 |
|
mstl
43 הודעות |
נשלח - 05/10/2013 : 12:04:47
|
הדיבורים על לרדת לליגה א' עדיין מוקדמים. דיבורים אלה עלולים להפוך לרלוונטים אם הקבוצה לא תלקט נקודות בחלק הראשון של העונה. כידוע לכולם, מחזורי הסיום בליגה הלאומית ובליגות הנמוכות מאופיינים כקשים, לחוצים, מפתיעים ובחלקם לא ספורטיווים.
אני מקווה שלא נגיע למחזורים האחרונים עם מעט נקודות ליגה... |
 |
|
עד שנגיע
603 הודעות |
נשלח - 05/10/2013 : 12:26:50
|
צריך להמשיך לתת לאלברמן וג'ורג' לעלות בהרכב בהגנה. בטוח שמה שראינו אתמול יותר טוב ממה שהיה במשחקים שלפני. מקווה שכישתפר התיאום ביניהם ובין שאר שחקני ההגנה, נספוג פחות. גם מסאיי צריך להמשיך ולקבל אשראי בהרכב. נקודת טורפה גדולה אחרת שחוזרת על עצמה בכל משחק עד עכשיו היא העברת כדור לקויה ביותר מההגנה לחלק הקדמי. כל משחק מחדש, שחקני החלק האחורי מניעים את הכדור ביניהם במשך זמן רב, מבלי שיצליחו להעביר אותו לאמצע בצורה יעילה. במקרה הטוב זה נגמר בכדור ארוך של עזו לעידן ובמקרה הרע בהעפת כדור בלי כיוון. על מתפרצות אין מה לדבר בכלל. רוב השערים שחטפנו היו ממתפרצות בכל משחק שהיה עד עכשיו (חוץ מנצרת). אנחנו לעומת זאת בגלל האיטיות הנוראית, לא מצליחים ליצור מתפרצת אחת נורמלית במשך חמישה משחקים. ההתקפה הכי קרובה למתפרצת שהיתה לנו, זה הגול של עוז נגד אשקלון. לאור האיטיות, נראה לי שהרכב עם רז ואוהד ביחד (דבר שלא קרה עדיין בליגה, והיה הרבה במשחקי ההכנה כששי היה פצוע) יכול להכניס הרבה מהירות, וכן ליצור מתפרצות, שהן כנראה הכלי החשוב ביותר בליגה הזו. נכון שהם פחות מנוסים, אבל לפי מה שראינו עד עכשיו המהירות היא מה שקובע בליגה הזו. מי שרץ יותר מהר ויש לו יותר סיבולת, הוא זה שמבקיע ומנצח.
|
...ים של פלדה עולה בגאות בגבול החלום גבול המציאות |
 |
|
nachumco
382 הודעות |
נשלח - 05/10/2013 : 12:41:26
|
מחזק את דבריו של עד שנגיע. שטיין ואדלשטיין חייבים לשחק ביחד 90 דקות. שחקנים מוכשרים ביותר עם מהירות אדירה. זה בהחלט יכול לעזור מול נתניה בהתחשב בממדיו הגדולים של טדי. |
 |
|
Oren
2 הודעות |
נשלח - 05/10/2013 : 14:11:16
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי nachumco
מחזק את דבריו של עד שנגיע. שטיין ואדלשטיין חייבים לשחק ביחד 90 דקות. שחקנים מוכשרים ביותר עם מהירות אדירה. זה בהחלט יכול לעזור מול נתניה בהתחשב בממדיו הגדולים של טדי.
מסכים בהחלט!! |
 |
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 05/10/2013 : 15:08:02
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי Offside
דגו עם עוד משחק טוב (לפחות התקפית), שיחק בחצי השני איפה שהוא אמור לשחק ולא מבין למה דווקא אותו טסלפפה הוציא.
אתה מחרפן אותי. אתה בכלל מסתכל על המשחק? דגו השחקני הכי חלבי בקבוצה. מפסיד בכל מאבק על הכדור. לא עושה מהלך אחד טוב במשחק. הוא כל כך רע. פשוט פח זבל. הוא כזה אנמי. אלירן אוחנה גם גרוע, אבל לפחות לא שמים לב שהוא על המגרש. דגו הורס. שבוע שעבר הוא עלה לנו בגול ומשקוף ושיבחת אותו. הששבוע הוא היה על המגרש 80 דקות יותר מדי |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 05/10/2013 : 15:21:31
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה אתה מחרפן אותי. אתה בכלל מסתכל על המשחק? דגו השחקני הכי חלבי בקבוצה. מפסיד בכל מאבק על הכדור. לא עושה מהלך אחד טוב במשחק. הוא כל כך רע. פשוט פח זבל. הוא כזה אנמי. אלירן אוחנה גם גרוע, אבל לפחות לא שמים לב שהוא על המגרש. דגו הורס. שבוע שעבר הוא עלה לנו בגול ומשקוף ושיבחת אותו. הששבוע הוא היה על המגרש 80 דקות יותר מדי
האמת ששמעתי מעוד כמה אוהדים שדגו נתן משחק טוב. אז כניראה זה לא עניין של עיוורון, אלא עניין של פרשנות אחרת. וכניראה שהאמת היא איפושהו באמצע. אני חושב שיש בדגו איזושהי רכרכוכיות לא ברורה ולעיתים אף מרגיזה. אבל מצד שני, הוא אתלט, מהיר ושחקן טכני, ויכול לתרום לנו לא מעט. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
דוד יוסה
211 הודעות |
נשלח - 05/10/2013 : 15:27:04
|
אם יש משהו שצריך לעקור מן השורש זאת התעופה העצמית של חלק מן האוהדים. בואו נתרכז בלעודד ולא בלהביט במראה ולומר לעצמנו כמה אנחנו יפים וגדולים. ולגופו של עניין,הייתי שמח לראות משחק הרבה יותר מהיר,כמו חלק מהמשחק בנצרת עלית.יהיה מעניין לראות את רז ביחד עם אדלשטיין. לצערי פנסו לא מתאים למרות השקעה מצידו ואותו נכון גם לגביי אורי כהן ועזו. לגבי מסאיי,אולי עבודה מנטלית איתו תעזור לו להיות פחות אנמי. |
נערך על ידי - דוד יוסה ב-06/10/2013 03:08:37 |
 |
|
אבו אדהם
235 הודעות |
נשלח - 05/10/2013 : 17:41:58
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי elhananm
מסכים עם "אושר גדול" עם תוספת קטנה אחת- לא נרד גם (ואולי בעיקר...) שיש לנו את הקהל הכי טוב בליגה הזו שעם קצת יותר ניסיון והישגים של הקבוצה, יתן פייט לכל קהל בארץ. בהקשר זה- יש לעשות הכל כדי לעקור מן השורש כל התעוררות של "עשבים שוטים" בקהל שמקללים את השחקנים והמאמן שלנו! עוד מעט נגיע למצב שאנשים יצאו מהאצטדיון לפני תום המשחק רחמנא לצלן ואני לא ציני! לגבי נושא הכרטיסים לנוער וחיילים אתמול- גם בנושא הזה קורא ומבקש להראות את הייחוד שלנו בכך שההנהלה והאוהדים הם היינו הך אצלנו, ולתת בראש לשיינמן (ממלא מקום יו"ר ההתאחדות כמדומני, האיש והאינטרסים שתוקע אולי ולכאורה יותר מכולם את ההסכם עם הטוטו...) וחבר מרעיו מהאגודה המצחינה הזו. אסור לנו להצטרף לזרם של הקהלים שרק מקטר וממשיך להיות קורבן לסחטנות במשחקי חוץ. בסכום שנאלצתי לשלם אתמול למגעילים האלה, הייתי יכול לתרום עוד מנוי נוער! אם יש אצלנו עו"ד מהאוהדים שמוכן להוביל תביעה ייצוגית אני הראשון שמוכן להצטרף למאמץ.
עשבים שוטים? אתה רציני? כמי שמשתייך למה שאני חושב שאתה מגדיר, מבחינה בוטאנית, כמשפחת העשבים השוטים, אני נאלץ לבשר לך שתהיה לך עבודה מאוד קשה לעקור אותנו מן השורש. ולא, אני לא מקלל שחקנים שלי. אבל אני כן חושב שאם אורי כהן עושה שני חורים לגול, ראוי להסב את תשומת ליבו לכך. ואם אסי עזו לא דומה לכלום ועסוק בעיקר בלעשות הצגות אבל מוגזמות ומגוחכות אחרי שעוד חלוץ נתן לו בראש, אז מותר לצעוק לו על זה משהו. כן, מותר גם לצעוק לו שהוא אפס. לא צריך לעמוד ולמחוא כפיים כל היום לשחקנים שלך. בטח שלא אחרי תצוגה כמו שהייתה נגד רמת גן. זה כדורגל, לא פאקינג קייטנה. יש אמוציות, יש עצבים, וכששחקנים שלך עושים מולך במכנסיים שבועיים רצוף זה גורם לך לפעמים לרצות לצעוק עליהם. כשאורי כהן שוכח שתפקיד המגן הוא קודם כל להגן, זה מטריף. אז צועקים. ואם זה מה שגורם לך לרצות לצאת ממשחק לפני שריקת הסיום אז אני באמת מתנצל, אבל צאתך לשלום.
|
 |
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 05/10/2013 : 17:48:32
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אבו אדהם
ציטוט: נשלח במקור על ידי elhananm
מסכים עם "אושר גדול" עם תוספת קטנה אחת- לא נרד גם (ואולי בעיקר...) שיש לנו את הקהל הכי טוב בליגה הזו שעם קצת יותר ניסיון והישגים של הקבוצה, יתן פייט לכל קהל בארץ. בהקשר זה- יש לעשות הכל כדי לעקור מן השורש כל התעוררות של "עשבים שוטים" בקהל שמקללים את השחקנים והמאמן שלנו! עוד מעט נגיע למצב שאנשים יצאו מהאצטדיון לפני תום המשחק רחמנא לצלן ואני לא ציני! לגבי נושא הכרטיסים לנוער וחיילים אתמול- גם בנושא הזה קורא ומבקש להראות את הייחוד שלנו בכך שההנהלה והאוהדים הם היינו הך אצלנו, ולתת בראש לשיינמן (ממלא מקום יו"ר ההתאחדות כמדומני, האיש והאינטרסים שתוקע אולי ולכאורה יותר מכולם את ההסכם עם הטוטו...) וחבר מרעיו מהאגודה המצחינה הזו. אסור לנו להצטרף לזרם של הקהלים שרק מקטר וממשיך להיות קורבן לסחטנות במשחקי חוץ. בסכום שנאלצתי לשלם אתמול למגעילים האלה, הייתי יכול לתרום עוד מנוי נוער! אם יש אצלנו עו"ד מהאוהדים שמוכן להוביל תביעה ייצוגית אני הראשון שמוכן להצטרף למאמץ.
עשבים שוטים? אתה רציני? כמי שמשתייך למה שאני חושב שאתה מגדיר, מבחינה בוטאנית, כמשפחת העשבים השוטים, אני נאלץ לבשר לך שתהיה לך עבודה מאוד קשה לעקור אותנו מן השורש. ולא, אני לא מקלל שחקנים שלי. אבל אני כן חושב שאם אורי כהן עושה שני חורים לגול, ראוי להסב את תשומת ליבו לכך. ואם אסי עזו לא דומה לכלום ועסוק בעיקר בלעשות הצגות אבל מוגזמות ומגוחכות אחרי שעוד חלוץ נתן לו בראש, אז מותר לצעוק לו על זה משהו. כן, מותר גם לצעוק לו שהוא אפס. לא צריך לעמוד ולמחוא כפיים כל היום לשחקנים שלך. בטח שלא אחרי תצוגה כמו שהייתה נגד רמת גן. זה כדורגל, לא פאקינג קייטנה. יש אמוציות, יש עצבים, וכששחקנים שלך עושים מולך במכנסיים שבועיים רצוף זה גורם לך לפעמים לרצות לצעוק עליהם. כשאורי כהן שוכח שתפקיד המגן הוא קודם כל להגן, זה מטריף. אז צועקים. ואם זה מה שגורם לך לרצות לצאת ממשחק לפני שריקת הסיום אז אני באמת מתנצל, אבל צאתך לשלום.
|
 |
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 05/10/2013 : 18:16:52
|
http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=8442
ובקשר לקללות לשחקנים , אם מישהו חושב שלשבת לשחקן על הראש בצעקות היסטריות עד שהוא לגמר מאבד את הריכוז (במשחק נגד ר"ג שגם ככה היה משחק חלש) במקום לעזור לשחקן להתרומם, זה משהו שעוזר לקבוצה, שיואיל להסביר איך זה עוזר. אני חושב שזה פוגע בקבוצה ובכולנו ולא רק בטווח הקצר. אני לא יכול שלא לזכור את הימים הרעים ששחקנים כמו שי, סלי, וסטי היו זוכים ליחס כמו זה שהוציא להם את הרוח מהמפרשים מהדקה הראשונה. נכון. לא קיללו אותם רק דאגו שישמעו 90 דקות אחרי כל פעולה שלהם כמה הם אפסים. איזה ימים נפלאים אלה היו. |
נערך על ידי - האחים מרילי ב-05/10/2013 18:18:34 |
 |
|
הלב אדום
42 הודעות |
נשלח - 05/10/2013 : 18:21:39
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
http://doublepass.sport5.co.il/story.php?id=8442
ובקשר לקללות לשחקנים , אם מישהו חושב שלשבת לשחקן על הראש בצעקות היסטריות עד שהוא לגמר מאבד את הריכוז (במשחק נגד ר"ג שגם ככה היה משחק חלש) במקום לעזור לשחקן להתרומם, זה משהו שעוזר לקבוצה, שיואיל להסביר איך זה עוזר. אני חושב שזה פוגע בקבוצה ובכולנו ולא רק בטווח הקצר. אני לא יכול שלא לזכור את הימים הרעים ששחקנים כמו שי, סלי, וסטי היו זוכים ליחס כמו זה שהוציא להם את הרוח מהמפרשים מהדקה הראשונה. נכון. לא קיללו אותם רק דאגו שישמעו 90 דקות אחרי כל פעולה שלהם כמה הם אפסים. איזה ימים נפלאים אלה היו.
קצת מבדר לראות שרשום שם ''עמית שמש לא התבלבל וכבש וקבע 2-1 להרצליה '' |
אוהב אותך שי אהרון . |
 |
|
קטמון - הרצליה  |
|
|
|