פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

אדם מזרחי חתם בקטמון

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  אדם מזרחי חתם בקטמון
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם אדם מזרחי חתם בקטמון נושא הבא
עמוד: מתוך 2

עוזי האדום עוזי האדום מנותק

11 הודעות

נשלח - 11/08/2013 :  15:19:04  הצג פרופיל שלח ל- עוזי האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מממממממ............

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 11/08/2013 :  15:28:15  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם המקורות שלי מסרו לי שאכן הוא חתם. עדיין לא מאומת.
עדכון : לא חתם. מתאמן.

נערך על ידי - קראנקו ב-11/08/2013 15:39:51
עבור לתחילת הדף

Boonduck Boonduck מנותק

50 הודעות

נשלח - 11/08/2013 :  17:03:49  הצג פרופיל שלח ל- Boonduck הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
:| לא התגעגעתי כל כך..
עבור לתחילת הדף

קטמוני מושבע קטמוני מושבע מנותק

95 הודעות

נשלח - 11/08/2013 :  21:21:38  הצג פרופיל שלח ל- קטמוני מושבע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם יחתימו את אדם מזרחי, זה אומר שהולכים לשנות מערך ולשחק עם שני חלוצים, כי אני לא רואה שום מצב שאדם מזרחי או עידן שמש יסכימו לעלות מהספסל. שלא לדבר על זה שגם עמרי רון ירצה לראות הרכב פותח מתישהו.
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 12/08/2013 :  17:03:27  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נקווה שלא. שחקן מגושם שלא מצית את הדמיון.
עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 12/08/2013 :  17:51:42  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לפי ההנהלה,הוא מתאמן רק כדי לשמור על כושרו.לדעתי, אם לא אופיר עזו, לשים את הכסף על קשר אחורי או בלם.אחרת נצטרך לשחק 4-4-3.
עבור לתחילת הדף

גוני גוני מנותק

19 הודעות

נשלח - 12/08/2013 :  17:56:27  הצג פרופיל שלח ל- גוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אדם מזרחי שחקן עם משחק ראש מצוין אל מלבד זאת הוא לא מהיר אפילו איטי ולא יאכל להשתלב יחד עם חולית החוד המהירה שלנו לכן יכול לשמש כשחקן מחליף
עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 12/08/2013 :  18:23:10  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תיקון. התכוונתי לשיטת 4-3-3 .הוא נראה די דומה לחן מנצורי שלא בא לידי ביטוי בקבוצה שלנו.יש יותר מדי שחקנים התקפיים.הליגה הלאומית דלה בשערים.רוב הקבוצות משחקות הגנתי.
עבור לתחילת הדף

Boonduck Boonduck מנותק

50 הודעות

נשלח - 13/08/2013 :  03:22:15  הצג פרופיל שלח ל- Boonduck הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אפשר למצוא שחקן טוב יותר .. אולי באמת לחלק ההגנתי
עבור לתחילת הדף

95 הודעות

נשלח - 13/08/2013 :  09:41:14  הצג פרופיל שלח ל- קטמוני מושבע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בכתבה בדאבל פס כן כותבים שאדם מזרחי מועמד לחתום בקטמון ולהיות שחקן מטרה. אני חושב שאתם קצת מזלזלים בו ושלא לצורך. ממה שראיתי אותו הוא בהחלט ברמה מתאימה ללאומית ולפני שנה נתן עונה מעולה. סומך על הצוות המקצועי שיעשה את השיקולים הראויים.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 13/08/2013 :  10:05:04  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמוני מושבע

בכתבה בדאבל פס כן כותבים שאדם מזרחי מועמד לחתום בקטמון ולהיות שחקן מטרה. אני חושב שאתם קצת מזלזלים בו ושלא לצורך. ממה שראיתי אותו הוא בהחלט ברמה מתאימה ללאומית ולפני שנה נתן עונה מעולה. סומך על הצוות המקצועי שיעשה את השיקולים הראויים.

בעונה שעברה הוא הבקיע שני שערים בלבד.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-13/08/2013 10:05:24
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 13/08/2013 :  18:01:10  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אבל עונה קודם, בלאומית עם הפועל ירושלים, הוא כבש 13 שערים..
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 13/08/2013 :  18:08:30  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

ציטוט:

גם עזו הבקיע שני שערים בלבד ואנחנו עדיין רוצים אותו.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

פרננדו פסואה פרננדו פסואה מנותק

373 הודעות

נשלח - 14/08/2013 :  14:24:24  הצג פרופיל שלח ל- פרננדו פסואה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

ציטוט:

גם עזו הבקיע שני שערים בלבד ואנחנו עדיין רוצים אותו.

ואם נמשיך את הלוגיקה שלך: עמית שמש לא הבקיע אף גול בבעיטת שוער ישירה, ועדיין עופר רוצה אותו לעוד עונה. הזוי.

עבור לתחילת הדף

95 הודעות

נשלח - 14/08/2013 :  18:11:29  הצג פרופיל שלח ל- קטמוני מושבע הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
וכמה שערים הבקיע עמרי רון שכבר חתם אצלנו?

לפני עונה אחת הוא הבקיע 13 שערים בליגה, וכמו שמדברים היום על איציק כהן, ככה דיברו על אדם מזרחי.

הוא שחקן ירושלמי, שגדל למיטב ידיעתי בנוער של הפועל ירושלים, והיכולת המקצועית שלו מוכחת, ולכן אין סיבה שלא נקבל אותו בשמחה, גם אם היתה לו עונה פחות מוצלחת שנה שעברה.
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 14/08/2013 :  18:56:04  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

וכמה שערים הבקיע עמרי רון שכבר חתם אצלנו?

לפני עונה אחת הוא הבקיע 13 שערים בליגה, וכמו שמדברים היום על איציק כהן, ככה דיברו על אדם מזרחי.

הוא שחקן ירושלמי, שגדל למיטב ידיעתי בנוער של הפועל ירושלים, והיכולת המקצועית שלו מוכחת, ולכן אין סיבה שלא נקבל אותו בשמחה, גם אם היתה לו עונה פחות מוצלחת שנה שעברה.

מה האובססיה עם מר מזרחי? הוא ירושלמי ,הוא אדום הוא מגושם והוא לא מתאים. ראינו אין ספור משחקים של אדם והוא מוגבל ביותר ביכולות שלו ,אני מעדיף פוטנציאל מרגש מאשר בינוניות מוכחת.

עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם אדם מזרחי חתם בקטמון נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07